2012. április 15., vasárnap

A Föld ciklikus változási folyamata
(Az alábbi írásom is ismétlés,-de úgy érzem nem árt feleleveníteni.)

A Föld változási folyamatáról szeretnélek tájékoztatni benneteket.
Ez azért fontos,- hogy tisztában legyetek a bennetek és a környezetetekben zajló változásokkal.
Az emberek többsége még nincs teljes tudatában annak, hogy mi is zajlik körülötte.
Egy olyan átváltozási folyamaton megy keresztül az emberiség, amelynek tudatosságában benne van a Föld Újjászületése.
Ezzel a ténnyel a kisebb tömeg, akiket nevezzük, - felébredetteknek,- tisztában van.

A mostani helyzetben és időszakban, az ő helyzetük a legnehezebb. Teljes megújulás alatt állnak, ami Szerves Egységben, párhuzamban van a Föld megújulási folyamatával.

Ennek következményeként, többen úgy érezhetitek, hogy kicsúszik a lábatok alól a talaj.
Többféle szinten élitek meg a megújulás folyamatát. Nemcsak anyagi szintre tevődik át mindez, hanem hozzákapcsolódva, Egységben, mindhárom szinten. Tehát a Test a Lélek és Szellem szintjén is teljes megújuláson mentek keresztül. Néha olyan érzésed lehet, hogy nem tudod ki vagy, hova tartozol, és mi az a feladat, amiben most részt kell venned, és mi az az erő, amellyel rendelkezel.
Teljes zavarodottság, összevisszaság ütheti fel a fejét benned. Mindez a folyamat részeként hat rád, nem árt, ha tudatosítod és ennek függvényében másképpen állsz hozzá bizonyos dolgokhoz.
Azok az értékrendek és emberi minőségek, amelyek eddig fontosak voltak számodra, most egy pillanat törtrésze alatt értéktelenné válnak.
Magad is csodálkozol, mi történik veled,- mindez hogy történhet meg.
Van, amikor felszabadult és boldog vagy,- mint aki már újjászületett, de aztán a következő pillanatban már visszacsúszhatsz a félelem rabságába, börtönébe. Nem árt tudni mindez miért történik meg veled.
A Föld egy ciklikus változási folyamaton megy keresztül, most szüli meg a JÖVŐT. Ezzel együtt ti is egy változási folyamatban vagytok és szülitek újjá MAGatokat.
Ezek a folyamatok többféle mélységeket érintenek. Nemcsak emberi, hanem társadalmi szinten is egy teljes megújulás várható, aminek eredményeképpen már egy Új Világban élhettek. De mire idáig eljuttok, számos folyamaton kell még keresztül mennetek. Ennek a folyamatnak az állomásai, nem minden esetben emelik a lelkedet, sőt olykor nagyon mélyre letaszítják, hogy szembesüljön mindazokkal a korlátokkal, amelyeket maga elé állít. Ez a folyamat nem csak egyénekre levetítve hat, hanem MAGába foglalja az egész társadalmi helyzetet, ami egyben egy megújulási folyamaton megy keresztül.
 A Föld most kidobja, kitisztítja MAGából mindazt a szennyet, amivel szennyeztétek Őt, akár fizikai, akár gondolati szinten.
Ennek következményeképpen a Föld alsó rétegeiből olyan megnyilvánulások lépnek elő, amelyek az emberek tudatára zavaró tényezőként hatnak. És a cél valójában ez, hogy ne láss tisztán, ne gondolkodj tisztán, állj ellen a változásnak, a megújulásnak, az újjászületésnek.
Ez ellen úgy tehettek, - tudatosítsátok minden esetben, hogy a folyamat részeként hat, de különösebb energiával nem ruházzátok fel ezeket a lényeket, és gondolati megnyilvánulásokat.
Mert abban a pillanatban, amikor már nem tudatosan teszed a dolgod, - elgyengülsz,
- hatással van rád. És a cél minden esetben az, hogy ne láss tisztán.
Sokat segít ilyenkor az ima, a szellemi segítők kérése, hogy világítsák meg előtted álló utad részeit, és megértést kapj a veled történtekre.
Ami a legfontosabb, minden esetben kérd a tisztánlátást!
Ebben a rendben, ami most megújulóban van, különböző szerveződések lépnek elő. Mindegyik hirdeti a maga igazságát. Arra kérlek benneteket, óvatosak legyetek, - fokozott óvatosságra intelek benneteket!
Minden esetben kérjétek a tisztánlátást, és elhamarkodott döntéseket ne hozzatok! Ne csak a szívetek vezéreljen benneteket, hanem gondosan fontoljátok meg cselekedeteiteket. Mert ha egy hirtelen elhamarkodott döntést hoztok, - azt lehet, hogy már sokkal nehezebb lesz rendezni,- és újra megtalálni a helyes utat, az irányt.
Ez a változás felhozza a bennetek, a mélyen elnyomott részeiteket.
Ezek a részek legtöbb esetben negatív töltéseket tartalmaznak.
A ti feladatotok, ennek átformálása, Fénnyé váltása,- ennek érdekében minden tőletek telhetőt tegyetek meg. Ne álljatok ellen a változásnak, hanem vegyetek részt benne.
Így alakíthatjátok át Fénytesteiteket kellő tisztaságúvá.
A fizikai testeteket is nagyon megviseli ez változási folyamat, úgy mint a lelkit.
Magadon úgy könnyíthetsz, - hogy állandóan tisztítod a tested és a lelked. Folyamatosan vesd alá lelked templomát különböző tisztulási módszereknek. Mindezért nem kell eljárnod otthonról és drágán fizetned, - az otthoni módszerek is kiválóan alkalmasak erre.
Segítségül felsorolnék néhányat, - a só és víz nagyon fontos szerepet kap ebben az időben. Egyszerű de mégis, összetett vegyületként hat, amit használhattok testek lemosására, külsőleg, belsőleg tisztításra.
Fokozottan vegyétek igénybe a gyógynövények és kristályok áldásos hatását.
Mindemellett a tudatot befolyásoló tényezőkre is gondoljatok, - különböző lelki gyakorlatok elvégzését javasolom, ami fokozottan elősegíti a Test a Lélek és Szellem megújulását.
A testekben fellépő fájdalmas történésekre is külön figyelmet fordítsatok,
- mert általában az esetek többségében, a tünetek oka nem a betegség,- hanem a testen belüli szervek, sejtek megújulása, tisztulása, - ami fizikai formában fájdalomként, rossz közérzetként jelentkezik.
Sokat segíthettek ennek oldásában, ha tudatosan odafigyeltek, és megnézitek, hogy az adott testrész fájdalma milyen élettörténést takar. Ha teljes figyelmedet oda fordítod, és szeretettel elfogadod, hogy valamikor ez a megnyilvánulás részedet alkotta, - de most a megújulás folyamatában leválni, feloldódni készül, - mindez arra késztessen, hogy szeretettel elenged, hogy már ne képezze többé részed. Ha görcsösen ragaszkodsz hozzá, a fájdalom csak fokozódhat, és mindaddig részedet alkotja, amíg nem állsz készen az elengedésére.
Sokan feltehetitek a kérdést miért kell mindezen keresztül mennetek?
Azért kedveseim, mert a Föld egy megújulási folyamatában van, és annak idején ti döntöttek úgy, hogy mindebben részt vesztek.
Még nem szóltam azokról a lelkekről, aki képtelenek felvállalni (felvenni), a megújult feladatot és az energiát,- lelkük, sőt testük sem áll készen a változásra.
Ők, azok a lelkek, akik most többségben elmennek, itt hagyják a földi szférát, ők ezt választották szabad akarati döntésük alapján.
A küldöttek közül is egyre több átlényegülés történik, - többek közt szabad akarati döntésük alapján, mert bevégezték a vállalt feladatukat. Mindennek okaként elhagyják a földi valóságot, és egy másfajta megnyilvánulásban vesznek részt, és onnan segédkeznek.
Ha kibillentek az egyensúlyotokból, - próbáljatok meg minél előbb visszatérni az Egység állapotába. Így tudtok kialakítani egy olyan Rendet, - amelyben ti veszítek át az irányítást, a hatalmat, a rendet megbontó erők felett.
Vegyétek kezetekbe MAGatok irányítását!
Az ÚJ, a Megújult Föld, már Krisztus Törvényeivel áll összhangban!
Ámen 
2009. február 20.
Lejegyezte:ÁhimRé Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése