Ugrás a fő tartalomra

Motiváció! Minden reggel ezzel kelj !


Megjegyzések

  1. VILÁGMEDITÁCIÓ MA a tavaszi napforduló alatt 11 óra 28 perctől 16 percen át!
    ÉN azt javasolnám a vezetett meditáció helyett nektek, hogy egy szívből fakadó imával kezdjétek és utána a lélegzeteteket vagy a szívdobbanásotokat figyelmesen követve, próbáljatok egyre mélyebb csendet teremteni magatokban, talán így sikerül pillanatokig théta állapotba merülni, s ez mindennél többet ér számotokra is és a világlélekkel való egyesülés lehetőségének megtapasztalása érdekében is. Fontos tudni, hogy mivel minden mindennel összefügg és mivel Isten bennünk van és mi benne élünk és általa létezünk, igenis teremtő erővel bír minden gondolatunk, szavunk és tettünk Ő benne és általa.
    Sokan kérdezitek, mit fogalmazzunk meg imánkban ilyenkor?
    Én így fogok imádkozni: Mindenható Teremtő Isten! Szeretnék hálát és köszönetet mondani mindenért amit teszel értem és az emberiségért, magáért az élet szépségéért.Sajnos az ember rosszul sáfárkodott e kincsekkel, ezért szívünk minden melegével arra kérünk adj nekünk bölcsességet, hogy helyre állítsuk a harmóniát élővilágunkban és megvalósítsuk a békét e Földön.Tudjuk, hogy az te isteni tervedben szerepel a Napvillanás mely egy szempillantás alatt megemeli a Föld és az élővilág rezgésének frekvenciáját és ezáltal óriási változások állnak be gondolkodásmódunkban is, ezért arra kérünk, ha lehetséges, hozd előbbre e terved megvalósulását, nagyon nehéz időket élünk. Mindazonáltal, legyen úgy ahogy te jónak látod, hiszen te vagy az egyedüli aki mindent tisztán látsz és tudsz. Szeretetünkkel mindig a te megnyilvánulásaid maradunk, most és mindörökké.Áldás,áldás,áldás!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…