2016. augusztus 24., szerda

Michael Jackson- Bizalom







Michael Jackson
Bizalom

Amikor egyszer mókusokat etettem a parkban, észrevettem egy kicsi mókust, aki – úgy tűnt – nem bízik meg bennem. A többi egész közel jött hozzám és a kezemből evett, de ez az egy biztos távolságot tartott. Odadobtam neki egy földimogyorót. Odasurrant, idegesen megragadta és azonnal megint elszaladt. Következő alkalommal már sokkal kevesebb bizalmatlanság volt benne, és már valamivel közelebb jött. Minél jobban biztonságban érezte magát, annál jobban megnőtt a bizalma irántam. Végül már a lábamhoz ült és pontosan ugyanúgy bízott bennem, mint a többiek és ugyanúgy kéregetett földimogyorót, ahogy minden mókus. A bizalom mindig így működik – végső soron attól függ, hogy az ember mennyire bízik saját magában. A saját félelmünket soha senki más nem tudja legyőzni, az embernek saját magának kell legyőznie.
Az biztos, hogy ez nem könnyű, mert a félelem és a kétség nagyon makacs tulajdonságok.
Félünk a visszautasítástól, hogy újra megsebeznek minket.
Ezért biztos távolságot tartunk egymástól. Úgy hisszük, ha elkülönítjük magunkat, ezzel védekezhetünk is. De ez sem működik, mert magányossá és szeretet nélkülivé válunk. Az önbizalom azzal a pillanattal kezdődik, amikor felismered, hogy semmi rossz nincs abban, ha félünk. A félelem nem probléma, mert mi mindannyian érzünk néha izgatottságot és bizonytalanságot. Probléma akkor van, ha az ember nem elég őszinte ahhoz, hogy beismerje a félelmeit. Ha elfogadom a saját kétségeimet és bizonytalanságomat, nyitottabbá válok más emberek felé. Minél mélyebben szállok magamba, annál erősebb leszek, mert megtudom, hogy az igazi énem erősebb minden félelmemnél. Ha az ember eljut oda, hogy teljesen elfogadja önmagát, akkor teljessé válik a bizalom. Nem marad szakadék magunk és mások között, mert bennünk már nincs szakadék. És ott, ahol egykor félelmeink voltak, most a szeretet nőhet.


Az Energiáról




Az Energiáról
Arany és Kék
Vörös és Fekete
Az Energia, amit éreztek, amely jön az Univerzumból, számunkra szinte felfoghatatlan helyről, egy olyan energia, amely elérhető mindenki számára, aki képes megnyitni magát neki. Aki nem értelmezi félre és nem irányítja rossz helyre. Mert ha ezt teszi, félrecsúszik az ő élete, és másé is. Elsősorban önmagad felé irányítsd az energiát és csak másodsorban - szabad akarat módosítás nélkül! - valaki más felé, és csak akkor, ha befogadja.
Az ikerláng projekt és a vonzás törvénye arra ösztönöz minket, hogy áramoltassuk az Energiát. Ennek azonban vannak szabályai.
Minden energia mágia és minden mágia energia.
Egy beszélgetés is mágia. Szómágia.
A szó energia és mint olyan, frekvenciája van, ahogyan minden energiának a Földön és az Univerzumban. Amikor az energiád az Univerzummal együtt rezeg, akkor jön létre a valódi és tökéletes teremtés, olyankor kerülsz összhangba a Forrással, olyankor érint meg Isten - az isteni akaratot hívod le az egyik feletted rétegződő dimenzióból a Földre, mintha csak egy katalógusban lapozgatnál.
Vannak arra elméletek, hogy az energia lehet fekete és fehér.
Én azt vallom, attól fehér vagy fekete valami, hogy milyen gondolatokat és érzéseket teszel hozzá. Ha a szándékod rossz, akkor a legtisztább energiát is bemocskolod. Mi a rossz? Ez is relatív. Van, aki azt mondja, nincsen rossz, csak tapasztalás van. Azonban amikor valaki szándékosan rossz energiát küld, az rosszindulat, benne is van a szóban: rossz indul el.
Az bizony nem tapasztalás. Az fekete mágia, azaz fekete energia. Ami fehér, ami tiszta, azt a jó szándék vezérli. Mivel jó érzések és gondolatok indítják el, nem csúszhat el a rossz irányba semmi, amit ilyenkor elindítasz a másik felé, és csakis akkor ér célt, ha a másik befogadja.
Legyen ez telepatikus kommunikáció, mely szintén az Energia része, vagy asztrális kapcsolódás, vagy gyógyítás, tanítás, bármi, a jó szándék miatt csak jó lehet. Ezért fontos, hogy hogyan beszélsz a másikhoz telepatikusan. Nem utasíthatod őt semmire, ugyanis neki ez energiaként megy át, nem kifejezetten szavakban, inkább érzésekben, és arra ösztönzi, hogy megtegyen neked valamit. Azaz a szabad akaratát módosítod.
Fura dolog a világegyetem. Képessé tesz minket az arany és a kék, azaz az emelkedés és a tisztulás képességére és átadására, a vörös energiákkal hatalmas erőt, teremtést és szexuális energiát tudunk mozgósítani. A vörös már kétélű fegyver. A hasi és gyökér csakra módosítása vágykeltés céljából máris fekete.
A fekete energiák pedig nem a Forrásból jönnek. Inkább nevezzük a sötét bolygónak, valaminek, ami most is jelen van a világban, a sötét oldalnak, ahogy közkeletűen nevezik. A sötét oldal hatalmas erőt tud adni, azonban mindig visszacsap. Mindig. Nincs kivétel. Köthetnek ezer és ezeregy démoni alkut azok, akik a fekete energia hatalmával élnek, az életük lefele és nem felfele halad. Elhiszem, bár nem tapasztaltam, hogy izgalmas lehet lefelé haladni abból a szempontból, hogy vannak örömteli fázisai. Először jön a bőség. Igazi fausti alku. Majd jön a tiszavirág kapcsolatok váltogatása. Majd jön a kötő energiák egész tengere, melyet az önzőség csúcsán az illető egyetlen személyre vetít. Anyagilag, érzelmileg, testileg, mindenhogyan magához kötheti a másikat. Mindent elhitethet vele, még azt is, hogy az élete, a munkája tőle függ. A függés kialakításában azonban az az érdekes, - egyszerű pszichológia -, hogy az is függ, aki a függést kialakítja. Az, akit függővé tesznek, ugyanúgy elérheti a fehér energiákat, az aranyat és a kéket is, sőt a vöröset, mellyel erőt merít arra, hogy kinyissa börtöne ajtaját. Onnantól indul a harc.
A fehér energiák használóinak felfelé vezet a lépcső, melynél az út éppen fordítva van, hogy is lehetne másképp.
Először jönnek a nehézségek. Akadályok egész garmada. Akár mindent elveszíthetnek. Leomlik a torony, hiszen ők a Forrással vannak összhangban, azaz azt teljesítik, amit megírtak maguknak, nem keresik a rövidebb utakat. A hosszú út pedig mindig nehéz. A Torony leomlása után tovább megy a próbatétel.
Próbára teszik a hitünket, a kitartásunkat, a bizalmunkat az emberiségbe és önmagunkba, a hitünket a szerelembe, a bőségbe, a stabil emberi értékekbe.
Nehéz út, és aki felfele megy, mint tudjuk, újra és újra kifullad, de ha már elindult, nem akar visszafele menni.
Ne menj visszafele. Ne nézz hátra. A legegyenesebb út az előre.
A lépcsősor második felétől már könnyebb. Kevesebb a próba, több az öröm. Egyre magasabb a rezgés, egyre gyorsabb a teremtés. Ott jön a boldogság rezgése, mely áthatja a lelket, a testet, a tudatot. Megváltozik az egész életed. Mindaz, ami addig nem volt, hirtelen tálcán kínálva előtted hever, csak érte kell nyúlnod. Itt kapcsolhat be a nem érdemlem meg érzés, de ezt is ki lehet oldani, sőt ki kell, hiszen a jó öreg önbüntetés része.
Aki felfele halad, az fejlődik, erősödik, akárcsak a konditeremben, egyre könnyebb a haladás, egyre rutinosabbak a lépések, erősödik a test, a lélek, a tudat. Edzetté válunk és tudatossá. Könnyebben fogadjuk be és áramoltatjuk a tiszta Energiát. Itt már kialakul a természetes védelem, mely miatt a fekete lépcsőn lefele haladók nem tudnak minket elérni. Egyszerű fizika, úgy is mondhatnám. Ők lefelé haladtak, míg mi felfele, így nőtt a távolság és nő napról-napra. Ez nekünk biztonságot ad, nekik félelmet, de ilyenkor már azt mondjuk: kit érdekel, ők mitől félnek. Ők ezt vállalták, mi meg azt, hogy túllépjük önmagunkat, méghozzá még ebben a reinkarnációban.
Bármiféle energiát indítok el, amikor eljössz hozzám, az rólad fog szólni. Nem a másik emberről, aki nincs itt. Ő befogad belőle, és a Felsőbb Énje annyit áramoltat le belőle a tudatába, amennyire ő kész. Annál többet nem, hiszen az már nem fehér, hanem fekete.
Most azt mondod, túl kategorikus vagyok. Nem.
Inkább élesen látom a különbségeket. Sok év tapasztalása vezetett idáig, és habár sosem jártam a fekete úton, találkoztam olyanokkal, akik igen. Testközelből tapasztaltam, milyen az, amikor módosítani akarják a szabad akaratomat. Küzdöttem, mert harcos vagyok, akárcsak te, aki idáig jutott az olvasással. Mert tudni akarod. Összerakni a képet. Az én képem sincs még kész, a kirakósomból hiányoznak darabok, de mint tudjuk, holtunkig tanulunk, sőt előtte és utána is.
A reinkarnáció a legjobb iskola.
Felhozza a tudást, amit a lélekmagba kódoltunk.
Minden reinkarnációban hozzáteszünk.
Lehet ez a reinkarnáció a fejlődésed csúcsa, a globális energiák ezt támogatják. Rajtad áll, mit hozol ki belőle.
Ha felérsz az fehér lépcsőn, jön az arany kapu, melyet majd újabb és újabb arany kapuk - tudatossági szintek követnek, és az életed olyan lesz, amilyet gyermekkorodban a réten, a virágok között játszva megálmodtál. Mert akkor is teremtettél, amikor álmodoztál.
Az életünk kihívás, harc, játék, tánc, teremtés, szerelem, szenvedély, lelkesedés, bőség, egység.
Vörösné Végh Eszter
2016. augusztus 23.
időpontfoglalás: idoponteszter@gmail.com

Enigmák - A semmiből felbukkanó piramisok titkai - 2016.08.20.


PAP GÁBOR: Egyiptom ősi titkai új megvilágításban


Teremtsd meg - Fogadd be - Tartsd meg



Teremtsd meg - Fogadd be - Tartsd meg
A Hit ereje
Kapcsolat és Kapcsolódás,
Munka és Küldetés

Sokan addig képzelitek el a Nagy Beteljesülést, amíg megtörténik. Nem láttok utána, mert azt gondoljátok, ha már megvan, akkor nincs dolgotok.
Nos, ez nem igaz.
Amikor elérsz valamit az életben, legyen az bármi, azt megtartani is tudni kell. Nem két kézzel görcsösen markolni. Tartani a kezedben, két nyitott tenyeredben. Mint a víz, amit ha markolsz, kifolyik a kezedből. Az érzések, gondolatok és a fizikai sík áldásai is ugyanilyenek. Nem szeretik a börtönt, a kényszert és a kötőféket.
Bármi is az, amit szeretnél megkapni, ne csak addig lásd, amíg megkapod. Lásd utána is. Lásd, ahogyan befogadod az életedbe, és a befogadás érzését is éld át. Mert így lesz teljes az a Nagy Beteljesülés.
Ahhoz, hogy megtartsd, dolgozni kell érte. Akár egy kapcsolatról van szó, akár munkáról, küldetésről, családról. Minden nap bele kell tenned valamit, minden nap egyensúlyban kell tartanod, hogy működjön. Táplálni kell, szeretettel, fénnyel. Másképp elhalványodik, elgyengül és eltűnik, mert nem törődsz vele, nem gondozod. Nem hiába hasonlítják a szerelmet, az életet kerthez, és az sem véletlen, hogy sok meditáció asztrális motívuma a kert.
Amikor valamiért dolgozol, úgy, hogy már megvan, annak örömnek kell lennie, mert önmagadat teszed bele. Nem lehet fáradtság, kötelesség, mert az már megint inkább távolít, mint közelít hozzá. Ahogyan azt is, aki veled együtt benne van.
A kapcsolat ezért akkor tökéletes, ha kapcsolódás is.
A munka pedig azért, mert küldetés is.
Én soha nem akarnék állást - szoktam nektek mondogatni. Talán még munkát sem. Sokkal inkább küldetést, amely örömmel és hálával tölt el attól kezdve, hogy felkelek, egész nap ez az öröm, lelkesedés tölt ki. Vannak persze rossz napjaim nekem is, de inkább úgy fogalmaznék, rossz óráim, melyeket hamar áthangolok magamban, mert a rossz napot lehet jóvá is tenni egy kis érzelmi-gondolati váltással. Erre használom a zenét, a teremtést és a meditációt.
A küldetés és a kapcsolódás egy összefonódó út, egy bizonyos idő után két ember életében, és éppen az a szép benne, hogy ezt megbeszélniük sem kell. Természetes.
Mint ahogyan az is, hogy a kapcsolódásért és a küldetésért dolgozni kell. Egyensúlyban tartani, nyitott tenyérrel, szeretettel és fénnyel. Minden nap.
Idealisztikusan hangzik? Lehet.
Azonban valóság.
Hiszen minden valóság, amit azzá teszünk.
Hit kérdése.
Vörösné Végh Eszter
2016. augusztus 23.

A bennünk lévő átalakulás ÜZENET

KEDVESEIM! KÉRLEK BENNETEK A SZÍV SZŰRŐJÉN ENGEDJÉTEK ÁT AZ ALÁBBI ÜZENETET!





Kedves Gyermekem!

Ez a mostani helyzet átmenet a történelem sorskerekén , mert így haladva oldjátok meg
magatoknak , azt az esélyt , ami felemel benneteket a szeretet útján egy magasabb világba,
mert bármi jön az a ti saját érdeketeket szolgálja.
Minden szív folyamatosan változás alatt áll. Ezek az energiák,most sokkal intenzívebben
hatnak rátok, mint azelőtt. Nektek kell feloldani és megoldani a Teremtő által keltett helyzeteket,
feladatokat az itt és mostban. Ezek a változások benne vannak a sorsotokban. Az utat el-
sem tudjátok véteni, mert ki van világítva és a lelki szemetek pontosan látja a jövő alakulását,
fordulását. Minden segítség számotokra megadatik, ti csak figyeljetek. Építsétek a belső békéteket
a belső szeretet világotokat, mert ez elkerülhetetlen a felemelkedés szempontjából.
Hívjátok a Felemelkedett Mestereket, Égi Tanítókat, segítőket, hogy részt vegyenek a bennetek
zajló változásokban. Így hozva létre, azt az energiát, ami a közös munka gyümölcse.
Hívjátok belső szellemeteket, azt a Teremtő fényt, ami átvezet a békesség ösvényére a
tudás ösvényére.
Amikor eléred ezt az állapotot, fogod látni, milyen és mekkora összefüggések vannak a
történelem és a jelen helyzet viszonyiban.
Világos képet kaptok az utatok felismeréséről és annak teljes menetéről, megtörténtéről.
Így haladtok egyre világosabb és fényesebb célotok felé.
A Bölcsek Tanácsa ellenőrzi a rátok bízott feladatok elvégzését, annak teremtését és a
szálak összefüggésének terjedését.
Ez a munka felelősséggel ruház fel, mert minden ettől függ, képesek vagytok-e
felemelni azt az energiát oda, ahol a megjelenése fényszálakká, huzalokká és Teremtő
erővé alakul. Biztosak vagyunk abban, hogy képesek vagytok erre a munkára és mivel
egyre többen és többen vagytok a nyilvánosság ereje fokozatosan emeli és húzza ezt az
energiát.
Minden fény, minden szeretet olvasható és lefordítható. Benne van az üzenet a kód a megfejtés
képessége. Üljetek le, szánjatok rá időt, hogy ezek az energiák életre keljenek és betöltsék
küldetésüket a szebb és tisztább jövő érdekében.
Ezzel a tevékenységgel átírjátok a történelem lapjait és létrehoztok egy olyan történetet, ami
csak a tiétek és abban az van beleírva, ami a felemelkedés meséjét diktálja.
Úgy határoztunk, hogy bennetek bízva elvégezzük ezeket a feladatokat és megváltoztatjuk az
irányt a fény felé.
Minden szeretet, minden bocsánat és elengedés hozzájárul a cél eléréséhez.
Üzenetünk beteljesedik, amint felfogjátok, hogy mekkora szerepetek van a Teremtés létrejöttében.
Így tanítunk és fejlődünk lépésről, lépésre.
A folyamat nem visszafordítható, mert szerződés köt mindannyiunkat.
Ez a szerződés öröktől fogva  munkálkodik bennetek, így hozva létre a folyamatos megnyilvánulást.
Ami most történik, igen erős energia és nagy horderejű, mert minden lélek tudatába belevési a
monogramját.
Lelketek emelkedése, testetek változásával is jár. Ügyeljetek, mit esztek, mit isztok, mit beszéltek
és mit gondoltok.
Az erő miközben felemel a testben lévő változásokat nehezíti pl:különböző fájdalmakkal,
fáradsággal, aluszékonysággal, belső anyagcserékkel.Figyeljétek az érzéseket a jelzéseket a
test beszédét és segítsétek alakulását, formálódását a lélekhez való alkalmazkodását.
Üzenjük minden léleknek, keljetek fel és járjatok magatokért MINDEGYünkért.
A fény forrása válaszol és bennetek mutatja meg az erejét.
Amit látsz valóság, amit hallasz tudatosság, amit gondolsz átformálás.
Ültesd a szépet és a jót a szívedbe, hogy rajta keresztül elérd a forrást, ami csak arra vár,
hogy megnyílj és oda add magad teljes szívedből.
Ez a folyamat békességgel tölt el, mert a fény most munkálkodik benned.
Öleld magadhoz a szeretetet és válj eggyé vele  M O S T

Az üzenetet kapta: Vidos Nagy Ildikó 2016.július 17-én