Ugrás a fő tartalomra

Az Energiáról
Az Energiáról
Arany és Kék
Vörös és Fekete
Az Energia, amit éreztek, amely jön az Univerzumból, számunkra szinte felfoghatatlan helyről, egy olyan energia, amely elérhető mindenki számára, aki képes megnyitni magát neki. Aki nem értelmezi félre és nem irányítja rossz helyre. Mert ha ezt teszi, félrecsúszik az ő élete, és másé is. Elsősorban önmagad felé irányítsd az energiát és csak másodsorban - szabad akarat módosítás nélkül! - valaki más felé, és csak akkor, ha befogadja.
Az ikerláng projekt és a vonzás törvénye arra ösztönöz minket, hogy áramoltassuk az Energiát. Ennek azonban vannak szabályai.
Minden energia mágia és minden mágia energia.
Egy beszélgetés is mágia. Szómágia.
A szó energia és mint olyan, frekvenciája van, ahogyan minden energiának a Földön és az Univerzumban. Amikor az energiád az Univerzummal együtt rezeg, akkor jön létre a valódi és tökéletes teremtés, olyankor kerülsz összhangba a Forrással, olyankor érint meg Isten - az isteni akaratot hívod le az egyik feletted rétegződő dimenzióból a Földre, mintha csak egy katalógusban lapozgatnál.
Vannak arra elméletek, hogy az energia lehet fekete és fehér.
Én azt vallom, attól fehér vagy fekete valami, hogy milyen gondolatokat és érzéseket teszel hozzá. Ha a szándékod rossz, akkor a legtisztább energiát is bemocskolod. Mi a rossz? Ez is relatív. Van, aki azt mondja, nincsen rossz, csak tapasztalás van. Azonban amikor valaki szándékosan rossz energiát küld, az rosszindulat, benne is van a szóban: rossz indul el.
Az bizony nem tapasztalás. Az fekete mágia, azaz fekete energia. Ami fehér, ami tiszta, azt a jó szándék vezérli. Mivel jó érzések és gondolatok indítják el, nem csúszhat el a rossz irányba semmi, amit ilyenkor elindítasz a másik felé, és csakis akkor ér célt, ha a másik befogadja.
Legyen ez telepatikus kommunikáció, mely szintén az Energia része, vagy asztrális kapcsolódás, vagy gyógyítás, tanítás, bármi, a jó szándék miatt csak jó lehet. Ezért fontos, hogy hogyan beszélsz a másikhoz telepatikusan. Nem utasíthatod őt semmire, ugyanis neki ez energiaként megy át, nem kifejezetten szavakban, inkább érzésekben, és arra ösztönzi, hogy megtegyen neked valamit. Azaz a szabad akaratát módosítod.
Fura dolog a világegyetem. Képessé tesz minket az arany és a kék, azaz az emelkedés és a tisztulás képességére és átadására, a vörös energiákkal hatalmas erőt, teremtést és szexuális energiát tudunk mozgósítani. A vörös már kétélű fegyver. A hasi és gyökér csakra módosítása vágykeltés céljából máris fekete.
A fekete energiák pedig nem a Forrásból jönnek. Inkább nevezzük a sötét bolygónak, valaminek, ami most is jelen van a világban, a sötét oldalnak, ahogy közkeletűen nevezik. A sötét oldal hatalmas erőt tud adni, azonban mindig visszacsap. Mindig. Nincs kivétel. Köthetnek ezer és ezeregy démoni alkut azok, akik a fekete energia hatalmával élnek, az életük lefele és nem felfele halad. Elhiszem, bár nem tapasztaltam, hogy izgalmas lehet lefelé haladni abból a szempontból, hogy vannak örömteli fázisai. Először jön a bőség. Igazi fausti alku. Majd jön a tiszavirág kapcsolatok váltogatása. Majd jön a kötő energiák egész tengere, melyet az önzőség csúcsán az illető egyetlen személyre vetít. Anyagilag, érzelmileg, testileg, mindenhogyan magához kötheti a másikat. Mindent elhitethet vele, még azt is, hogy az élete, a munkája tőle függ. A függés kialakításában azonban az az érdekes, - egyszerű pszichológia -, hogy az is függ, aki a függést kialakítja. Az, akit függővé tesznek, ugyanúgy elérheti a fehér energiákat, az aranyat és a kéket is, sőt a vöröset, mellyel erőt merít arra, hogy kinyissa börtöne ajtaját. Onnantól indul a harc.
A fehér energiák használóinak felfelé vezet a lépcső, melynél az út éppen fordítva van, hogy is lehetne másképp.
Először jönnek a nehézségek. Akadályok egész garmada. Akár mindent elveszíthetnek. Leomlik a torony, hiszen ők a Forrással vannak összhangban, azaz azt teljesítik, amit megírtak maguknak, nem keresik a rövidebb utakat. A hosszú út pedig mindig nehéz. A Torony leomlása után tovább megy a próbatétel.
Próbára teszik a hitünket, a kitartásunkat, a bizalmunkat az emberiségbe és önmagunkba, a hitünket a szerelembe, a bőségbe, a stabil emberi értékekbe.
Nehéz út, és aki felfele megy, mint tudjuk, újra és újra kifullad, de ha már elindult, nem akar visszafele menni.
Ne menj visszafele. Ne nézz hátra. A legegyenesebb út az előre.
A lépcsősor második felétől már könnyebb. Kevesebb a próba, több az öröm. Egyre magasabb a rezgés, egyre gyorsabb a teremtés. Ott jön a boldogság rezgése, mely áthatja a lelket, a testet, a tudatot. Megváltozik az egész életed. Mindaz, ami addig nem volt, hirtelen tálcán kínálva előtted hever, csak érte kell nyúlnod. Itt kapcsolhat be a nem érdemlem meg érzés, de ezt is ki lehet oldani, sőt ki kell, hiszen a jó öreg önbüntetés része.
Aki felfele halad, az fejlődik, erősödik, akárcsak a konditeremben, egyre könnyebb a haladás, egyre rutinosabbak a lépések, erősödik a test, a lélek, a tudat. Edzetté válunk és tudatossá. Könnyebben fogadjuk be és áramoltatjuk a tiszta Energiát. Itt már kialakul a természetes védelem, mely miatt a fekete lépcsőn lefele haladók nem tudnak minket elérni. Egyszerű fizika, úgy is mondhatnám. Ők lefelé haladtak, míg mi felfele, így nőtt a távolság és nő napról-napra. Ez nekünk biztonságot ad, nekik félelmet, de ilyenkor már azt mondjuk: kit érdekel, ők mitől félnek. Ők ezt vállalták, mi meg azt, hogy túllépjük önmagunkat, méghozzá még ebben a reinkarnációban.
Bármiféle energiát indítok el, amikor eljössz hozzám, az rólad fog szólni. Nem a másik emberről, aki nincs itt. Ő befogad belőle, és a Felsőbb Énje annyit áramoltat le belőle a tudatába, amennyire ő kész. Annál többet nem, hiszen az már nem fehér, hanem fekete.
Most azt mondod, túl kategorikus vagyok. Nem.
Inkább élesen látom a különbségeket. Sok év tapasztalása vezetett idáig, és habár sosem jártam a fekete úton, találkoztam olyanokkal, akik igen. Testközelből tapasztaltam, milyen az, amikor módosítani akarják a szabad akaratomat. Küzdöttem, mert harcos vagyok, akárcsak te, aki idáig jutott az olvasással. Mert tudni akarod. Összerakni a képet. Az én képem sincs még kész, a kirakósomból hiányoznak darabok, de mint tudjuk, holtunkig tanulunk, sőt előtte és utána is.
A reinkarnáció a legjobb iskola.
Felhozza a tudást, amit a lélekmagba kódoltunk.
Minden reinkarnációban hozzáteszünk.
Lehet ez a reinkarnáció a fejlődésed csúcsa, a globális energiák ezt támogatják. Rajtad áll, mit hozol ki belőle.
Ha felérsz az fehér lépcsőn, jön az arany kapu, melyet majd újabb és újabb arany kapuk - tudatossági szintek követnek, és az életed olyan lesz, amilyet gyermekkorodban a réten, a virágok között játszva megálmodtál. Mert akkor is teremtettél, amikor álmodoztál.
Az életünk kihívás, harc, játék, tánc, teremtés, szerelem, szenvedély, lelkesedés, bőség, egység.
Vörösné Végh Eszter
2016. augusztus 23.
időpontfoglalás: idoponteszter@gmail.com

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…