2016. június 22., szerda

JÚNIUSI ENERGIÁK *FÉNY ÉS SÖTÉT… A következő energiahullám, Június 20.- Július 2.-ig tart.






A következő energiahullám, Június 20.- Július 2.-ig tart.
Telihold van és Napéjegyenlőség, Napforduló.  A felszínen rengeteg a Fény. A felszínen… Lehetne rengeteg a Fény, hiszen most abszolút itt van az ideje, hogy a Fény betöltsön mindent.
Mégsem történik meg. Nem tölti be a mindennapokat, nem tölti be az eget… felhők takarják el. Nem látszik a nap, nem érezhető igazán a melege. Nem tud előbújni, valami nem engedi.
Hogy is van ez?
Most van, lehetne a legvilágosabb, legfényesebb… ehhez képest a mélyben sötét energiák pusztítanak el mindent.  Nem figyelsz most a mélyre, csak a felszínre, hiszen nyár van, napsütés van, szabadság van, a Fénynek van az ideje.
Azt látom, azt tapasztaljuk, hogy most van a legeslegsötétebb… mert amennyi a Fény, annyi a sötét is a Mindenségben. Ez a Rend. Egyenlőség van. Napéjegyenlőség van és amilyen sokáig világos van, amikor sötét van, akkor olyan nagyon sötét is van! Figyelj erre, figyelj magadra!
Figyeld meg a mindennapi helyzeteket, főként azokat ahol egyszerre többen vagytok jelen. Most a sötét olyan helyeket keres, ahol egyszerre, egy időben többen gyűlnek össze. Figyeld meg a játszmákat, és ne vonódj bele! Lépj egyet hátra és csak figyelj!
A feladatunk ebben az időszakban, hogy újra és újra, akár pillanatról-pillanatra megerősítsük hitünket a fény mellett: “Én a Fényt választom! ”
Van olyan sötétség, amikor egyetlen egy gyertya fénye a megváltás lehet…
Amikor ez az apró Fény pont emlékeztet, akár megtart téged. Megtart egy olyan helyzetben, ahol úgy érzed, hogy ha nem lenne, elvesznél te magad is a sötétségben. Gyújts minden nap egy gyertyát és emlékezz arra, hogy most újra hitet kell tenned! Lásd meg, hogy milyen óriási a Fény, amit a gyertya áraszt… lásd meg, hogy megbontja a sötétséget és REMÉNYT ad neked, hogy történhet valami, ami megváltoztat mindent.
Húzódj most vissza a saját teredbe és töltsd fel Fénnyel! Tegyél olyan dolgokat, melyek erősítik hitedet és szeretettel töltik fel szívedet!
Kapaszkodj bele a Fénybe és engedd, hogy megtartson téged!
“Itt és most elengedek minden kötődést és magamat választom! A lelkemet választom! A saját utamat választom! Elfogadom azt, hogy mások-mást választanak és engedem, hogy megtegyék ezt. Belevonódok a saját életembe, megteremtem a saját szent teremet és feltöltöm Fénnyel. Ebben a Fényben élek, itt létezem. Innen indulok el, ide térek vissza amikor megérkezem. A Fény terében áramolva, hagyom, hogy az energiák kiegyenlítődjenek. Várok és míg várok, növesztem Fény teremet. ”
Nyitott szemmel, nyitott szívvel járj, és tudd, egyetlen Fény szikra is megbontja a sötétséget…
Gyújts Fényt a szívedben és emlékezz! Emlékezz, hogy TE  a Fény gyermeke vagy, így semmi baj nem érhet a sötétben!
Kapcsolódj magadhoz, kapcsolódj a Fényhez, kapcsolódjunk össze!
Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

Hitvallásom


Petrás Mária alkotása



Abban a világban, amelyben születtem, imádságos harangozással kezdődött a nap, és avval is ért véget.
A családok gazdagságát nyolc-tíz-tizenkét gyermek jelentette.
Az öt évestől a legöregebbekig mindenkinek nélkülözhetetlen szerepe volt. Hétköznap azért dolgozott az ember erővel és szorgalommal, mert előtte állt egy-egy ünnep.
Az ünnep előtt mindig nagy készülődések voltak.

Az emberek kitisztították lelküket, életüket, házukat, istállóikat, ólaikat, kertjeiket, falujukat, megbocsátottak, megbékültek, misére mentek szép ünneplő ruhában, és délután megjárták egymást. Az ünnepek nagy örömmel teltek, mindent meg tudtak maguknak teremteni úgy, hogy nem voltak senkinek a szolgái. Tudták, hogy mi a rendje a világnak, mert a nap, a hold, a csillagok, az időjárás és a mélységes hitük útbaigazították őket. Akármit nem cselekedtek, akármit nem ejtettek ki a szájukon.

Névtelen szentek között nőttem fel, akik a sereg gyermekükkel körülvéve tudtak énekelve szőni, fonni, gyönyörűen hímezni, varázslatossá tenni azt a nehéz világot. Böjttel és imádsággal, Mária erejével elmesszítették a testi-lelki bajokat. Az ő képüket szeretném példaként a világ elé tárni.
(Petrás Mária)

Az első lépések Az Új Kezdet - Új Esély 2016. június 22.







Ne nézz hátra - már nincs ott a múlt egyik árnya sem
Most úgy érezheted, mindent elölről kezdesz. Mintha minden új formát öltött volna, de mégis, olyan ismerős... Itt az idő, hogy a régi dolgokat már olyannyira magad mögött hagyd, hogy ne nézz hátra. Ha már rácsaptad az ajtót a múltadra és mindent magad mögött hagytál, nem szabad visszafordulni, és kinyitni a sötét ajtót. Nincs szükséged régi energiákra, régi emberekre, régi érzésekre, fájó pontok felhánytorgatására és arra sem, hogy újra visszaess a régi mintába - fájdalom, félelem, halogatás, tehetetlenség, harag, bizalmatlanság -, hanem befogadd az új mintát ami sokkal egyszerűbb: maga a Szer - a szeretet nyelve. Minden, ami szeretet. Ha arra gondolsz, amit szeretsz, ha a szíved-lelked megtelik a szeretettel, azokat a dolgokat, embereket, eseményeket vonzod be, amit szeretsz és minden úgy lesz, ahogy szeretnéd.
A Tarot 22-es és egyben 0. kártyája a Bolond, melynek jelentése az új kezdet, mindent és mindenkit elengedve, teljesen függetlenül, egy újjászületett, talán kissé naiv gyermeki lét, melyben rácsodálkozunk a világra, hogy ilyen is tud lenni... és elindulunk bátran, kapaszkodók nélkül az új életünkbe.
Hát erről szól a mai nap. Az elindulásról és a bátorságról.
A tettek ideje ez, nem a várakozásé és a hezitálásé.
Aki mer az nyer, dupla vagy semmi, nagy kockázat, nagy boldogság, nagy kockázat, nagy szerelem, nagy kockázat, nagy bőség.
Minden erőteljes formát ölt most a fizikai síkon, amiről eddig csak elmélkedtél, esetleg agyaltál, vagy netalántán álmodoztál, most kézzel foghatóvá válik.
Ragadd meg a lehetőséget.
Csodák történnek.
Vörösné Végh Eszter
2016. június 21.




Soha nem tudhatod, mikor mi következik






Soha nem tudhatod, mikor mi következik. Egyetlen másodperc alatt megváltozhat minden, a legsötétebb órából lesz a leggyönyörűbb perc.
Hidd el, hogy ha most minden kilátástalan is, és úgy érzed, nem bírod tovább, ha tovább mész az úton, ahogy eddig is tetted, ha követed a belső hangodat, és ráhangolódsz a magad érzéseire, a megtéveszthetetlen belső iránytűre, akkor minden olyan lesz, amilyennek szeretnéd. Persze, tenned kell azért, hogy ez így legyen, nem csak befelé, de most már a tettek idején kifelé is kell figyelned, azonban ha a külsőt és a belsőt, a külvilágot és a belső világodat egyensúlyba tudod hozni, bármelyik pillanatban megtörténhet a Csoda..

Tarts ki.. nem tudhatod, milyen fordulókat hoz az élet... amiről azt hittük, hogy vége, még csak most kezdődött el úgy igazán.. és mintha mindent elölről kezdtünk volna..Vörösné Végh Eszter


Metatron Arkangyaltól: „Méltó vagy... - Átlépés az Új Energiás Hálóra”






„A Nyári Napfordulótól oly energia-kapuk nyíltak meg, melyek egészen a Fényünnepéig (december 21.) azon csillag-energiákat fűzik le Gaiai mezejébe, melyek már az Új Energia-háló stabilizálását erősítik, és energetikai értelemben átemelnek Benneteket az Új Ciklusba. A Föld tere Új Ciklusba lép, 2017-től kezdődik a kollektív-tér 1-es éve, az új 9 éves Ciklus. Új minőségek, új energiák érkeznek, és készítik elő az átlépést az új szakaszba.
Eme új energia-minőségek összekapcsolnak Benneteket az új ciklus energiamezejével.
A szabad választás a lélek ajánd éka, ki és hogyan integrálja vagy nem integrálja eme új minőséget.
Azt tanították Nektek, hogy nem vagytok méltóak arra, hogy az Isten, és az ő Fia, Jézus, hajlékotokba jöjjön. Kérlek, drága Lélek, cseréld le magadban eme mondat energia-tartalmát. Hajlékod a tested, lelked temploma. Hajlékod az Otthonod, szeretteid, családod temploma. Hajlékod minden egyes sejted, és szerved, mely információt őriz, minden egyes érzelmedről és gondolatodról. Beengeded-e testedbe, sejtjeidbe a szeretet Isteni és Istennői fényét, hogy ragyogj az egészségtől? Mikor érzitek újra, hogy milyen csodálatos lények vagytok? Méltóak vagytok arra, hogy az Isten és az Istennő, a Szeretet fénye, hogy Jézus és minden más F&eacut e;nymester és Fénysegítő hajlékotokba lépjen! Beengeded – e, drága Lélek Őket a hajlékodba, a szívedbe, a sejtjeidbe, az Otthonodba? Megengeded-e, hogy a Szeretetfény, a Krisztusi Lélek-állapot átjárja, feltöltse napjaidat, életedet, létezésedet? Hiszed-e, hogy Te is az Ő, a Szeretetfény Forrásának, határtalan és végtelen ragyogású gyermeke vagy? Hogy méltó vagy arra, hogy hazatérj?
Drága Lélek, Fénytestvérem! Amikor nem tartod magadat méltónak, akkor önmagadat hasítod le eme Szeretetfény Teljességéről, a Forrásodról, a Krisztusságról. Drága Lány! Drága Nő! Hiszed-e, hogy Jézus társa, Mária Magdolna, is Krisztus? Hogy a lány, a nő is Krisztus? A Krisztusság minden lélek ajándéka, a léleknek a karma-sérülés nélküli állapota, amikor a lélek a szenvedésből felemelkedik a szeretésbe…
Bizony, új energiák, új tudás érkezik. A hitrendszerek cserélődnek, és látjuk, hogy ez nem könnyű Nektek. Generációról generációra kopnak ki a régi energetikájú (alá-, fölé-rendeltség) hitrendszerek. Egyre többen kapcsolódtok le a bűn-tudatról, felszabadultok az önvezeklő, önbüntető tudatalatti programok befolyásai és láncai alól. Egyre többen kapcsolódtok vissza a Szeretet-tudat energia-mezejéhez. Az önmegbocsátás, és az önszeretés, az öntisztelet, önmegbecsülés felemeli szíveteket ama 5. dimenziós, Krisztusi frekvencia tartományokba, ahol a szívek így egymást is valóban k&e acute;pesek szeretni, tisztelni, és megbecsülni.
Új energiás gyógyító, és újra kalibráló módszerek érkeznek, és terjednek el, melyek már a hitrendszerekkel dolgoznak, az energia-hálótokon futó különböző szintű programokkal dolgoznak. Egyre többen erősödtök meg annyira energiatestekben, hogy teljes újra indítás történik csakráitokban, meridiánjaitokban. Fénytestetek fényhuzaljai „átvezetékelésre” kerülnek. Ahogy energiaszálaitok rezgései, vagyis a lényetek rezonanciája megváltozik, új élethelyzetek, új lehetőségek áramlanak be az életetekbe. Csak és kizárólag, a Ti Lelketek szabad választásában &eac ute;s engedélyében…
A belső energia átkalibrálások, mentális és érzelmi energiamezőtök áthangolása átkapcsol Benneteket az egészség, öröm, béke, harmónia, egyensúly minőségek morfogenetikus mezejébe. Egyre inkább befolyásmentessé váltok, így valódi szabad választásokat élhettek meg. Mindez saját lélekmunkátok következménye, az önmagatokon végzett alkímia gyümölcse. Te dolgoztál meg érte, drága Lélek!
Mondd hát:
„Méltó vagyok arra, hogy hajlékomba jöjj, Szeretetfény Istene és Istennője!
Lépj be, kérlek, Otthonomba, az életembe, a testembe, Drága Szeretetfény!
Töltsd fel testemet és életemet, szívemet és lelkemet ragyogásoddal, ajándékaiddal!
Kérlek, létezz bennem és általam!
Mert én is Te vagyok!”

„Üzenet ez az embereknek, üzenete ez Mennynek a Földnek,
Nincs más út, csak a Szeretet.
Szenvedés helyett a Szeretést választani,
Ez az, ami a lelket magasba emelheti.”
Szeretlek Benneteket,
A Ti Metatron Arkangyalotok…”

Közvetítette: Kristályfény33