Ugrás a fő tartalomra

Metatron Arkangyaltól: „Méltó vagy... - Átlépés az Új Energiás Hálóra”


„A Nyári Napfordulótól oly energia-kapuk nyíltak meg, melyek egészen a Fényünnepéig (december 21.) azon csillag-energiákat fűzik le Gaiai mezejébe, melyek már az Új Energia-háló stabilizálását erősítik, és energetikai értelemben átemelnek Benneteket az Új Ciklusba. A Föld tere Új Ciklusba lép, 2017-től kezdődik a kollektív-tér 1-es éve, az új 9 éves Ciklus. Új minőségek, új energiák érkeznek, és készítik elő az átlépést az új szakaszba.
Eme új energia-minőségek összekapcsolnak Benneteket az új ciklus energiamezejével.
A szabad választás a lélek ajánd éka, ki és hogyan integrálja vagy nem integrálja eme új minőséget.
Azt tanították Nektek, hogy nem vagytok méltóak arra, hogy az Isten, és az ő Fia, Jézus, hajlékotokba jöjjön. Kérlek, drága Lélek, cseréld le magadban eme mondat energia-tartalmát. Hajlékod a tested, lelked temploma. Hajlékod az Otthonod, szeretteid, családod temploma. Hajlékod minden egyes sejted, és szerved, mely információt őriz, minden egyes érzelmedről és gondolatodról. Beengeded-e testedbe, sejtjeidbe a szeretet Isteni és Istennői fényét, hogy ragyogj az egészségtől? Mikor érzitek újra, hogy milyen csodálatos lények vagytok? Méltóak vagytok arra, hogy az Isten és az Istennő, a Szeretet fénye, hogy Jézus és minden más F&eacut e;nymester és Fénysegítő hajlékotokba lépjen! Beengeded – e, drága Lélek Őket a hajlékodba, a szívedbe, a sejtjeidbe, az Otthonodba? Megengeded-e, hogy a Szeretetfény, a Krisztusi Lélek-állapot átjárja, feltöltse napjaidat, életedet, létezésedet? Hiszed-e, hogy Te is az Ő, a Szeretetfény Forrásának, határtalan és végtelen ragyogású gyermeke vagy? Hogy méltó vagy arra, hogy hazatérj?
Drága Lélek, Fénytestvérem! Amikor nem tartod magadat méltónak, akkor önmagadat hasítod le eme Szeretetfény Teljességéről, a Forrásodról, a Krisztusságról. Drága Lány! Drága Nő! Hiszed-e, hogy Jézus társa, Mária Magdolna, is Krisztus? Hogy a lány, a nő is Krisztus? A Krisztusság minden lélek ajándéka, a léleknek a karma-sérülés nélküli állapota, amikor a lélek a szenvedésből felemelkedik a szeretésbe…
Bizony, új energiák, új tudás érkezik. A hitrendszerek cserélődnek, és látjuk, hogy ez nem könnyű Nektek. Generációról generációra kopnak ki a régi energetikájú (alá-, fölé-rendeltség) hitrendszerek. Egyre többen kapcsolódtok le a bűn-tudatról, felszabadultok az önvezeklő, önbüntető tudatalatti programok befolyásai és láncai alól. Egyre többen kapcsolódtok vissza a Szeretet-tudat energia-mezejéhez. Az önmegbocsátás, és az önszeretés, az öntisztelet, önmegbecsülés felemeli szíveteket ama 5. dimenziós, Krisztusi frekvencia tartományokba, ahol a szívek így egymást is valóban k&e acute;pesek szeretni, tisztelni, és megbecsülni.
Új energiás gyógyító, és újra kalibráló módszerek érkeznek, és terjednek el, melyek már a hitrendszerekkel dolgoznak, az energia-hálótokon futó különböző szintű programokkal dolgoznak. Egyre többen erősödtök meg annyira energiatestekben, hogy teljes újra indítás történik csakráitokban, meridiánjaitokban. Fénytestetek fényhuzaljai „átvezetékelésre” kerülnek. Ahogy energiaszálaitok rezgései, vagyis a lényetek rezonanciája megváltozik, új élethelyzetek, új lehetőségek áramlanak be az életetekbe. Csak és kizárólag, a Ti Lelketek szabad választásában &eac ute;s engedélyében…
A belső energia átkalibrálások, mentális és érzelmi energiamezőtök áthangolása átkapcsol Benneteket az egészség, öröm, béke, harmónia, egyensúly minőségek morfogenetikus mezejébe. Egyre inkább befolyásmentessé váltok, így valódi szabad választásokat élhettek meg. Mindez saját lélekmunkátok következménye, az önmagatokon végzett alkímia gyümölcse. Te dolgoztál meg érte, drága Lélek!
Mondd hát:
„Méltó vagyok arra, hogy hajlékomba jöjj, Szeretetfény Istene és Istennője!
Lépj be, kérlek, Otthonomba, az életembe, a testembe, Drága Szeretetfény!
Töltsd fel testemet és életemet, szívemet és lelkemet ragyogásoddal, ajándékaiddal!
Kérlek, létezz bennem és általam!
Mert én is Te vagyok!”

„Üzenet ez az embereknek, üzenete ez Mennynek a Földnek,
Nincs más út, csak a Szeretet.
Szenvedés helyett a Szeretést választani,
Ez az, ami a lelket magasba emelheti.”
Szeretlek Benneteket,
A Ti Metatron Arkangyalotok…”

Közvetítette: Kristályfény33

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…