2016. június 22., szerda

Metatron Arkangyaltól: „Méltó vagy... - Átlépés az Új Energiás Hálóra”






„A Nyári Napfordulótól oly energia-kapuk nyíltak meg, melyek egészen a Fényünnepéig (december 21.) azon csillag-energiákat fűzik le Gaiai mezejébe, melyek már az Új Energia-háló stabilizálását erősítik, és energetikai értelemben átemelnek Benneteket az Új Ciklusba. A Föld tere Új Ciklusba lép, 2017-től kezdődik a kollektív-tér 1-es éve, az új 9 éves Ciklus. Új minőségek, új energiák érkeznek, és készítik elő az átlépést az új szakaszba.
Eme új energia-minőségek összekapcsolnak Benneteket az új ciklus energiamezejével.
A szabad választás a lélek ajánd éka, ki és hogyan integrálja vagy nem integrálja eme új minőséget.
Azt tanították Nektek, hogy nem vagytok méltóak arra, hogy az Isten, és az ő Fia, Jézus, hajlékotokba jöjjön. Kérlek, drága Lélek, cseréld le magadban eme mondat energia-tartalmát. Hajlékod a tested, lelked temploma. Hajlékod az Otthonod, szeretteid, családod temploma. Hajlékod minden egyes sejted, és szerved, mely információt őriz, minden egyes érzelmedről és gondolatodról. Beengeded-e testedbe, sejtjeidbe a szeretet Isteni és Istennői fényét, hogy ragyogj az egészségtől? Mikor érzitek újra, hogy milyen csodálatos lények vagytok? Méltóak vagytok arra, hogy az Isten és az Istennő, a Szeretet fénye, hogy Jézus és minden más F&eacut e;nymester és Fénysegítő hajlékotokba lépjen! Beengeded – e, drága Lélek Őket a hajlékodba, a szívedbe, a sejtjeidbe, az Otthonodba? Megengeded-e, hogy a Szeretetfény, a Krisztusi Lélek-állapot átjárja, feltöltse napjaidat, életedet, létezésedet? Hiszed-e, hogy Te is az Ő, a Szeretetfény Forrásának, határtalan és végtelen ragyogású gyermeke vagy? Hogy méltó vagy arra, hogy hazatérj?
Drága Lélek, Fénytestvérem! Amikor nem tartod magadat méltónak, akkor önmagadat hasítod le eme Szeretetfény Teljességéről, a Forrásodról, a Krisztusságról. Drága Lány! Drága Nő! Hiszed-e, hogy Jézus társa, Mária Magdolna, is Krisztus? Hogy a lány, a nő is Krisztus? A Krisztusság minden lélek ajándéka, a léleknek a karma-sérülés nélküli állapota, amikor a lélek a szenvedésből felemelkedik a szeretésbe…
Bizony, új energiák, új tudás érkezik. A hitrendszerek cserélődnek, és látjuk, hogy ez nem könnyű Nektek. Generációról generációra kopnak ki a régi energetikájú (alá-, fölé-rendeltség) hitrendszerek. Egyre többen kapcsolódtok le a bűn-tudatról, felszabadultok az önvezeklő, önbüntető tudatalatti programok befolyásai és láncai alól. Egyre többen kapcsolódtok vissza a Szeretet-tudat energia-mezejéhez. Az önmegbocsátás, és az önszeretés, az öntisztelet, önmegbecsülés felemeli szíveteket ama 5. dimenziós, Krisztusi frekvencia tartományokba, ahol a szívek így egymást is valóban k&e acute;pesek szeretni, tisztelni, és megbecsülni.
Új energiás gyógyító, és újra kalibráló módszerek érkeznek, és terjednek el, melyek már a hitrendszerekkel dolgoznak, az energia-hálótokon futó különböző szintű programokkal dolgoznak. Egyre többen erősödtök meg annyira energiatestekben, hogy teljes újra indítás történik csakráitokban, meridiánjaitokban. Fénytestetek fényhuzaljai „átvezetékelésre” kerülnek. Ahogy energiaszálaitok rezgései, vagyis a lényetek rezonanciája megváltozik, új élethelyzetek, új lehetőségek áramlanak be az életetekbe. Csak és kizárólag, a Ti Lelketek szabad választásában &eac ute;s engedélyében…
A belső energia átkalibrálások, mentális és érzelmi energiamezőtök áthangolása átkapcsol Benneteket az egészség, öröm, béke, harmónia, egyensúly minőségek morfogenetikus mezejébe. Egyre inkább befolyásmentessé váltok, így valódi szabad választásokat élhettek meg. Mindez saját lélekmunkátok következménye, az önmagatokon végzett alkímia gyümölcse. Te dolgoztál meg érte, drága Lélek!
Mondd hát:
„Méltó vagyok arra, hogy hajlékomba jöjj, Szeretetfény Istene és Istennője!
Lépj be, kérlek, Otthonomba, az életembe, a testembe, Drága Szeretetfény!
Töltsd fel testemet és életemet, szívemet és lelkemet ragyogásoddal, ajándékaiddal!
Kérlek, létezz bennem és általam!
Mert én is Te vagyok!”

„Üzenet ez az embereknek, üzenete ez Mennynek a Földnek,
Nincs más út, csak a Szeretet.
Szenvedés helyett a Szeretést választani,
Ez az, ami a lelket magasba emelheti.”
Szeretlek Benneteket,
A Ti Metatron Arkangyalotok…”

Közvetítette: Kristályfény33

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése