2016. június 22., szerda

Az első lépések Az Új Kezdet - Új Esély 2016. június 22.







Ne nézz hátra - már nincs ott a múlt egyik árnya sem
Most úgy érezheted, mindent elölről kezdesz. Mintha minden új formát öltött volna, de mégis, olyan ismerős... Itt az idő, hogy a régi dolgokat már olyannyira magad mögött hagyd, hogy ne nézz hátra. Ha már rácsaptad az ajtót a múltadra és mindent magad mögött hagytál, nem szabad visszafordulni, és kinyitni a sötét ajtót. Nincs szükséged régi energiákra, régi emberekre, régi érzésekre, fájó pontok felhánytorgatására és arra sem, hogy újra visszaess a régi mintába - fájdalom, félelem, halogatás, tehetetlenség, harag, bizalmatlanság -, hanem befogadd az új mintát ami sokkal egyszerűbb: maga a Szer - a szeretet nyelve. Minden, ami szeretet. Ha arra gondolsz, amit szeretsz, ha a szíved-lelked megtelik a szeretettel, azokat a dolgokat, embereket, eseményeket vonzod be, amit szeretsz és minden úgy lesz, ahogy szeretnéd.
A Tarot 22-es és egyben 0. kártyája a Bolond, melynek jelentése az új kezdet, mindent és mindenkit elengedve, teljesen függetlenül, egy újjászületett, talán kissé naiv gyermeki lét, melyben rácsodálkozunk a világra, hogy ilyen is tud lenni... és elindulunk bátran, kapaszkodók nélkül az új életünkbe.
Hát erről szól a mai nap. Az elindulásról és a bátorságról.
A tettek ideje ez, nem a várakozásé és a hezitálásé.
Aki mer az nyer, dupla vagy semmi, nagy kockázat, nagy boldogság, nagy kockázat, nagy szerelem, nagy kockázat, nagy bőség.
Minden erőteljes formát ölt most a fizikai síkon, amiről eddig csak elmélkedtél, esetleg agyaltál, vagy netalántán álmodoztál, most kézzel foghatóvá válik.
Ragadd meg a lehetőséget.
Csodák történnek.
Vörösné Végh Eszter
2016. június 21.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése