2016. december 22., csütörtök

Az Új Korban megkapod a Szellem Ajándékait....


Az Új Korban megkapod a Szellem Ajándékait, miközben úgy tűnik, hogy, más emberek egyre inkább összekenik magukat, ahogy a gödörben vergődnek, rólad magától értetődően lemállik a szutyok.
Találd ki, hol vagy: miközben mindez zajlik? 
Ott ülsz abban a szobában, a felemelő aranyfénnyel, önbizalommal töltekezve, tudod és megéled, ki is vagy: ISTENI SZIKRA, aki ezen a bolygón tartózkodik. 
Ezért nem ragad rád a kátrány, ezért válik le rólad.
Akik körülvesznek a mindennapi életben, észre fogják ezt venni. Biztosíthatlak róla, kedvesem, hogyha megteszed a Belső Önvalóból áradó önbecsülés megismerése felé vezető első lépést, a körülötted lévő emberek ez érezni fogják.
Mert tudod, a Szeretet különleges! A Szeretet szeretetet szül, a szeretet szeretetet vonz. Nem számít, hová mégy, milyen helyeken fordulsz meg, bármikor elfoglalhatod a helyed az "aranyszobában", és értékesnek érezheted magad. És a környezetedben lévők, akik nem tudják, ki vagy és mivel foglalkozol, más szemmel fognak rád nézni, mert sejtszinten tudni fogják, hol ülsz éppen. Ezt a kulcsot adjuk át most neked az élethez.
Minden ember, akivel kapcsolatba kerülsz, akivel találkozol, sejtszinten érzékelni fogja, mit csinálsz. És bár a szájuk meg a szemük lehet, hogy mást üzen a számodra, a testük sejtszinten ünnepelni fog téged, s nem telik bele sok idő, hogy megváltozzanak irányodban.
Akkor újra tanúi lehetünk annak, hogy EGY EMBER KÉPES MÁSOKAT MEGVÁLTOZTATNI AZÁLTAL, HOGY MAGÁT ÁTFORMÁLTA.
Anélkül, hogy egy szót szólnál, másokat megtéríteni akarnál, a te átváltozásod hatni fog rájuk.

Kryon


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése