2015. november 24., kedd

Papp Lajos “Sehonnai, bitang emberek irányítják Európát!”

N1 KÁVÉZÓ – vendég: Papp Lajos “Sehonnai, bitang emberek irányítják Európát!”
http://n1tv.hu/n1-kavezo-vendeg-papp-lajos-sehonnai-bitang-emberek-iranyitjak-europat/“Ez a népvándorlás nagyobb veszélyt jelent hazánkra, mint a két világháború együttvéve.” – Papp Lajos nyugalmazott szívsebész professzorral beszélgetünk migrációról, a haza szolgálatáról és a Teremtőtől kapott küldetésről.

Lánszki Imre: A Pilis az emberiség egyik eredetfészke


DECEMBERI ENERGIÁK * A VARÁZSLAT…


Ez az energiahullám november 24.-december 7.-ig tart.
Ebben a most következő időszakban NÉZŐPONT VÁLTÁS szükséges.
Lehetőséget és támogatást kapunk ahhoz, hogy egy másik szempontból, nézőpontból tekintsünk mindenre. Most meg kell lássuk, észre kell vegyük a különbözőségeket. Látnunk kell a valódit és a lényegtelent. Szituációkban, emberekben, gondolatokban és érzetekben. Meg kell látnunk és döntenünk kell. Választanunk kell, hogy a lényegtelen felszínen maradunk, vagy elmerülünk a valóság mélységében. Elmerülhetünk, de ahhoz, hogy ez megtörténhessen, először emelkednünk kell. Felül kell emelkednünk ahhoz, hogy aztán elmerülhessünk végre.
Magasabbról, távolabbról kell most látni mindent, nem belevonódni, nem részt venni benne.  Csak megfigyelni, látni és követni, hogy mivé válik, mi lesz belőle. Megőrizve semlegességünket, nyitva tartva szemünket és szívünket, várni, előkészíteni az ünnepeket. Megkezdődik az Advent és ezzel megkezdődik a készülődés az ünnepekre. Minden egyre hangosabb, színesebb, fényesebb…odakint. S kint minél hangosabb, színesebb, fényesebb, bent annál inkább egyre szürkébb lesz. Ha nem figyelsz oda, ha nem látod meg a lényeget.
Az Ünnepek rólad szólnak, érted vannak! Nem kívül kell készülni, belül kell rá megérni. Fel kell hozzá nőni, meg kell érteni, képessé kell válni. Valamire…a VARÁZSLATRA, ami betölti egész életünket, minden percünket, de ilyenkor, az ünnepek alkalmával, még fontosabb, még lényegesebb. Ilyenkor senki és semmi nem vonhatja el róla a figyelmünket. Oda kell figyeljünk, meg kell lássuk, ünnepelnünk kell. A pillanatokat, magunkat az életet, mindent, amit csak lehet és érdemes. Nézz körül és lásd meg az ünneplésre méltó dolgokat, helyzeteket, embereket, érezd, hogy tulajdonképpen az egész létezésünk, az hogy élhetünk, létezhetünk, hogy itt lehetünk, hogy együtt vagyunk, ez mind-mind varázslat. Érezd a varázslatot a szívedben és ünnepelj!
Az élet minden egyes percében, és minden ember szívében ott él a varázslat ereje.
Velünk születik.
Magunkkal hozzuk.
Egy olyan világból, ahol elhiszik, tudják s ismerik a VARÁZSLATot. Ahol mindenki Egy, ahol minden napot ünnepelnek, ahol minden találkozásnak örülnek.
A Lélek birodalma, a Fény otthona ez. Az OTTHONUNK ez a hely. 
Az Otthonunk az a hely, ahol megélhetjük a Varázslatot minden pillanatban, percben. Itt, ezen a szent helyen jól érezzük magunkat a bőrünkben, itt elfogadunk bármit, mindent. Itt valódi van és lényeges, nincs semmi ami lényegtelen lenne. Itt könnyű a létezés, itt boldogság van, szeretet.
Készítsd fel magadat az ünneplésre, öltöztesd ünneplőbe a szívedet! 
Engedd el a csalódást, fájdalmat, az elvárást és hagyd, hogy most valóban az történjen aminek történnie kell! Gondolatban emelkedj fel magasra és onnan nézd meg magadat, életedet. Lásd, hogy fentről sok minden elhalványul és összemegy. Ott van a helyzet, probléma, de mégsem lényeges. Így már nem tudja meghatározni érzéseidet és ezáltal gondolataidat, életedet. Ott van, látszik, elismered és így egyre távolabb kerülhet. Már alig látszik, alig érzed. Ahogy távolodik, belül neked úgy lesz egyre könnyebb.
Egyre közelebb kerülsz a szívedhez, tiszta érzéseidhez. A történetek ellenére, újra nyitva van a szíved és áramlik a szeretet. Mi ez, ha nem varázslat, ha nem ünnep???
A TE varázslatod, ünneped az, hogy mindenek ellenére még ma is SZERETSZ! Ez a te egyedülállóságod, különlegességed, ez az amit minden pillanatban ünnepelhetsz. A Szeretet, ami mindig ott áll mindenek felett!
TE és a SZERETET…a Varázslat és az ünnepek. Így tartozunk össze, így vagyunk Egységesek.
Közeleg a Fény ünnepe, készülj, öltöztesd ünneplőbe a szívedet!
Szeretettel és Fénnyel telített, csodákban gazdag mindennapokat kívánunk: Andi &Aletta

A MÁGUSOK IDEJE

Pusztán azért, hogy tovább láss az orrodnál!



"Pusztán azért, hogy tovább láss az orrodnál!"


Minden, ami van







"Ébredni – ez az egyetlen megoldásunk. Világok omlanak össze, egyre látványosabban reng a föld mindannyiunk lába alatt. Mégis azt mondom: nincs semmi baj…Tudod, mi történik? Csak illúzióink törnek szilánkokra, véresre sebezve szűkölő, élni, uralkodni vágyó egónkat. “

"Egyikünket sem kímélnek az energetikai változások”– mondja a pesszimista, de sokkal bölcsebb az, aki így fogja fel: “ jó, hogy végre szembe kell néznem gyengeségeimmel, és a gyógyulásom, a jóllétem érdekében fel kell vállalnom végre az Élet Pozitivitását, a Szeretetet”. Feszült vagy? Lehangolt? Életunt? Depressziós? Minden kiesik a kezedből – legfőképpen mindennapjaid gyeplője? Felkavaró gondolatok, egyre erősödő félelmek, izzasztó rémálmok gyötörnek? Kétségbeesett kirohanásokkal reagálsz a legjelentéktelenebb kérdésekre is, miközben magányod perceiben a halálfélelemtől csorog a könnyed?
Idegenként tapasztalsz olyanokat, akiket korábban barátként ünnepeltél?
 Fullaszt, amit idáig csináltál, és azt érzed, azonnal változtatnod kell?
Legyen így! Mert igen, a kulcs ez: VÁLTOZTATNOD KELL. Felismerni, mi az, ami nem működik az életedben, és helyette új lehetőségeket generálni, amelyek a Szívedből szólnak. Fel kell szabadítanod magad, ami nem azt jelenti, hogy fityiszt mutatsz a világnak, hanem hogy befelé hallgatózva megérted: miért is vagy itt igazán… A válasz annyiféle, ahány ember van a bolygón, ám minden megoldás hátterében egyetlen energia áll: a Szeretet. 

A félelmek kényszerzubbonyának ledobása magunkról, és az IGEN kimondása arra, ami hiteles Utunk, Küldetésünk.Mit tehetnél? Felejtsd el a hibáztatást, a neheztelést, a bűntudatot – rendezd torzan megszakadt, vagy épp érzelmi terhektől súlyos kapcsolataidat. Tanulj meg arra figyelni, hogy a belső hangod mit üzen: az ő útmutatásai azok, amelyekben bízhatsz, amelyeket vakon követhetsz – hitelesek és egyértelműek, ha megtisztítod az érzékelésedet. Hogyan? Meditációval, nagy, mély csöndekkel, a Természetben való elvonulásokkal… Nagy szükségünk van az egyedüllétre, a gondolatmentes jelenlétre – ez a legfőbb gyógyító erő számunkra. A csönd olyan, akár a varázsseprű: kitakarítja elménkből a sötét, negatív gondolatokat, amelyek szétmarcangolják eredendően adott isteni harmóniánkat.Mert mi más lehetne a depresszió, a félelem, a harag, a gyűlölet és a többi kínzó érzelem és állapot oka, ha nem egy megizmosodott gondolatáram, amelynek mi adtunk létjogosultságot, amikor eldöntöttük: szenvedni akarunk, a szeretet művészetének gyakorlása helyett? Óriási a felelősségünk – akkora, hogy gyógyulni is csak mi magunk tudunk. A külvilág ezernyi benyomása inspirálhat ugyan, de a nagy lépés megtétele a miénk.Miért jelentkeznek tömegesen napjainkban ezek az összeomlások? Miért érnek véget egyik pillanatról a másikra öröknek hitt szövetségek, szerelmek – miért szed bennünket darabjainkra mindaz, amiről azt hittük: elfogadható része az életünknek?
Mert a nagy energetikai átalakulásban, amelyről úton-útfélen beszélnek a változásra nyitottabbak, csak az Igazság maradhat fenn – minden más elporlik a Mulandóság örvényében…Ki vagy Te, és mi a feladatod a Világban? Hallgass, figyelj és tudni fogod… Addig pedig takaríts odabent és idekint – legyőzhetetlen, megingathatatlan szorgalommal… Hogy amikor felkészültél rá – befogadhasd a Boldogságot, amely mindig is a Tiéd volt, és megélések szintjén is az lehetett volna – ha felismered…"
(Cs. Szabó Virág)