2015. november 24., kedd

DECEMBERI ENERGIÁK * A VARÁZSLAT…


Ez az energiahullám november 24.-december 7.-ig tart.
Ebben a most következő időszakban NÉZŐPONT VÁLTÁS szükséges.
Lehetőséget és támogatást kapunk ahhoz, hogy egy másik szempontból, nézőpontból tekintsünk mindenre. Most meg kell lássuk, észre kell vegyük a különbözőségeket. Látnunk kell a valódit és a lényegtelent. Szituációkban, emberekben, gondolatokban és érzetekben. Meg kell látnunk és döntenünk kell. Választanunk kell, hogy a lényegtelen felszínen maradunk, vagy elmerülünk a valóság mélységében. Elmerülhetünk, de ahhoz, hogy ez megtörténhessen, először emelkednünk kell. Felül kell emelkednünk ahhoz, hogy aztán elmerülhessünk végre.
Magasabbról, távolabbról kell most látni mindent, nem belevonódni, nem részt venni benne.  Csak megfigyelni, látni és követni, hogy mivé válik, mi lesz belőle. Megőrizve semlegességünket, nyitva tartva szemünket és szívünket, várni, előkészíteni az ünnepeket. Megkezdődik az Advent és ezzel megkezdődik a készülődés az ünnepekre. Minden egyre hangosabb, színesebb, fényesebb…odakint. S kint minél hangosabb, színesebb, fényesebb, bent annál inkább egyre szürkébb lesz. Ha nem figyelsz oda, ha nem látod meg a lényeget.
Az Ünnepek rólad szólnak, érted vannak! Nem kívül kell készülni, belül kell rá megérni. Fel kell hozzá nőni, meg kell érteni, képessé kell válni. Valamire…a VARÁZSLATRA, ami betölti egész életünket, minden percünket, de ilyenkor, az ünnepek alkalmával, még fontosabb, még lényegesebb. Ilyenkor senki és semmi nem vonhatja el róla a figyelmünket. Oda kell figyeljünk, meg kell lássuk, ünnepelnünk kell. A pillanatokat, magunkat az életet, mindent, amit csak lehet és érdemes. Nézz körül és lásd meg az ünneplésre méltó dolgokat, helyzeteket, embereket, érezd, hogy tulajdonképpen az egész létezésünk, az hogy élhetünk, létezhetünk, hogy itt lehetünk, hogy együtt vagyunk, ez mind-mind varázslat. Érezd a varázslatot a szívedben és ünnepelj!
Az élet minden egyes percében, és minden ember szívében ott él a varázslat ereje.
Velünk születik.
Magunkkal hozzuk.
Egy olyan világból, ahol elhiszik, tudják s ismerik a VARÁZSLATot. Ahol mindenki Egy, ahol minden napot ünnepelnek, ahol minden találkozásnak örülnek.
A Lélek birodalma, a Fény otthona ez. Az OTTHONUNK ez a hely. 
Az Otthonunk az a hely, ahol megélhetjük a Varázslatot minden pillanatban, percben. Itt, ezen a szent helyen jól érezzük magunkat a bőrünkben, itt elfogadunk bármit, mindent. Itt valódi van és lényeges, nincs semmi ami lényegtelen lenne. Itt könnyű a létezés, itt boldogság van, szeretet.
Készítsd fel magadat az ünneplésre, öltöztesd ünneplőbe a szívedet! 
Engedd el a csalódást, fájdalmat, az elvárást és hagyd, hogy most valóban az történjen aminek történnie kell! Gondolatban emelkedj fel magasra és onnan nézd meg magadat, életedet. Lásd, hogy fentről sok minden elhalványul és összemegy. Ott van a helyzet, probléma, de mégsem lényeges. Így már nem tudja meghatározni érzéseidet és ezáltal gondolataidat, életedet. Ott van, látszik, elismered és így egyre távolabb kerülhet. Már alig látszik, alig érzed. Ahogy távolodik, belül neked úgy lesz egyre könnyebb.
Egyre közelebb kerülsz a szívedhez, tiszta érzéseidhez. A történetek ellenére, újra nyitva van a szíved és áramlik a szeretet. Mi ez, ha nem varázslat, ha nem ünnep???
A TE varázslatod, ünneped az, hogy mindenek ellenére még ma is SZERETSZ! Ez a te egyedülállóságod, különlegességed, ez az amit minden pillanatban ünnepelhetsz. A Szeretet, ami mindig ott áll mindenek felett!
TE és a SZERETET…a Varázslat és az ünnepek. Így tartozunk össze, így vagyunk Egységesek.
Közeleg a Fény ünnepe, készülj, öltöztesd ünneplőbe a szívedet!
Szeretettel és Fénnyel telített, csodákban gazdag mindennapokat kívánunk: Andi &Aletta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése