2015. augusztus 12., szerda

SZERETET




A negyedik érzelmi központ arról szól, hogy teremtsünk egyensúlyt a saját igényeink és a másik ember igényei között, akivel kapcsolatban vagyunk. Ha valaki nem képes erre, ezt a teste tudatni fogja vele azáltal, hogy a szívével, a mellével vagy a tüdejével kapcsolatos egészség problémákat hoz létre, mint a magas koleszterinszint, a magas vérnyomás, a szívroham, a ciszták, az emlőgyulladás vagy akár a rák, a tüdőgyulladás, az asztma, a köhögés, vagy légzéselégtelenség. Az ember akkor képes kézben tartani az egészségét a negyedik érzelmi központban, ha megtanulja, hogyan kell kifejeznie a szükségleteit és az érzelmeit, miközben mások szükségleteit és érzelmeit is figyelembe veszi.
Ez az adakozás és elfogadás kérdése.....
Szíved egészségének megóvásához szükséges fontos teendő, hogy szorosabb kapcsolatba lépj az érzelmeiddel, és megtanuld kifejezni olyan módokon, ami segíteni fog túljutni rajtuk.
Mindenféleképpen figyelj oda az érzésekre- de ne ítéld el azokat.
Próbáld meg most meghatározni, mi idézte elő az érzelmet.
Azáltal, hogy próbára teszed elemzőképességedet, és az érzelmeidet boncolgatod, hogy meghatározd eredetüket és természetüket, összekapcsolod a problémamegoldó bal agyféltekét az érzelmes jobb agyféltekével. Ez segíteni fog megtanulni
a bonyolult érzelmek kifejezését: előbb Önmagad, majd környezetedben élők számára.
Ha odafigyelsz az érzelmeidre, az fejlődésed figyelemmel kísérésében is segíteni fog....
A negatív érzések ellensúlyozásához jó általános megerősítés a következő: Öröm. Öröm. Öröm.
Szeretettel megengedem, hogy az öröm átáradjon az elmémen, a testemen és az élményeimen.
(Louise L. Hay - Mona Lisa Schulz,- Gyógyítsd meg a testedet)


Ha akarunk, beszélhetünk az állatokkal


Minden élőlényt megilleti a tisztelet. Az állatok nem alacsonyabbrendűek, mint mi, nekik is vannak érzelmeik, elvárásaik, megvan a helyük a természetben. Nem uralhatjuk őket parancsokkal, akaratunkkal. A videó azt bizonyítja, hogy kommunikálhatunk is velük, ha kicsit odafigyelünk rájuk, és ők ezt meghálálják.

Molnár V. József: Két Boldogasszony


"Valamikor Krisztus születése előtt 2000 évvel népünknél megformálódott - Isten akaratából - a Két Boldogasszony fogalma. Ő egy szellemlény, aki előkészítette a teremtő Istennek Földre születését és azt a drága népet, melynek tagjai vagyunk."

Molnár V. József: Ősi naptiszteletünk



"Soha nem voltunk tűzimádók, soha nem gondoltuk azt, hogy a tűz a Jóisten, de az eredendő gondolkodásban, amelyet népünk megtartott a mai napig, a tűz túlmutatva önmagán magát a teremtő Istent tudja megidézni. A Nap pedig a közénk született Istent, Jézust idézi meg számunkra."


HISZEK ÖNMAGAMBAN! * Megerősítések Önbizalomhiány, Depresszió esetén



FOGADD EL A GYÖNYÖRŰ LÉNYED. Ember vagy. GYÖNYÖRŰ. Annyira gyönyörű és tökéletes. ... Nem az arcod tetszik, hanem a kifejezés, ami rajta ül. Nem a hangod, hanem amit mondasz. Nem az, ahogy kinézel ebben a testben, hanem az, amit teszel vele. Te vagy gyönyörű és különleges.

Mária üzenete: „Ébredező Kristály – Méh – Tudat”



„A női méh tudatossága ébred azáltal, hogy egyre több nő egyre bensőségesebben kapcsolódik újra méhével, így önmagával. A nő a történelem fonalán elszakadt a szakrális csakrájától érzelmileg és mentálisan, a méh levált az én-képről, különálló lett. A történelmi idők fonalán a nőben meghasadt a benne élő Istennő, aki önmaga a feleség, az anya, a papnő. A női egység meghasításával, sérült a férfi kollektív energia is, mert amikor a nő bűnnek lett kikiáltva, akkor a férfi bűn-tudatával is manipuláltak, így a férfi is bűnösnek érezte önmag át, amiért vágyódik a nő után. A vágy egymás után, egymás iránt, férfiban és nőben is, elfojtásra került, és két szélsőséges energia megnyilvánulásban csapott ki: szűziesség fogadalmak (apácák és úrhölgyek, szerzetesek és lovagok), a másik oldalon a kurtizánok és az inkvizítorok…
Ám, valójában magát az emberiséget vágták el az ősi kapcsolódás egyik lehetőségének megnyilvánulásától és a Szeretet Szellem Forrásától, ez pedig az ősi gyógyító szerelem, mely egyesíti a férfi és női energiát, és képes újvilágot teremteni (gyermeket nemzeni). Az ősi szerelem energia, és annak megnyilvánulása a szerelmeskedésben, egy ősi gyógyító és teremtő aktus. Férfi és nő is emelkedik és gyógyul, kapcsolódik magasabb szeretet rezgésekkel. A szerelmeskedés lefokozása fajfenntartási és pillanat – élvezet (mint testi gyönyör) aktusáv&aacut e;, a lélek ellen elkövetett tudatalatti, mentális támadás. Férfit és nőt is elvágták a Forrással való kapcsolódás egyik útjától, mégpedig mentálisan (a szerelmeskedés bűnnek lett kikiáltva).
A női kollektív mentális térben önbüntető, vezeklő tudatalatti programok lettek elindítva, melyből éppen ébredezik a női tudat. Hosszú folyamat, amíg a nők ráébrednek önön csodájukra. Hosszú folyamat, amíg a több évszázados manipulációs, félelemkeltő program generációkon át kitisztul a női mentális és érzelmi térből. Kristályosodik a női tudat (vagyis szeretetrezgése emelkedik önön lénye iránt), miszerint lénye Istennő, és nem pedig a „megtestesült gonosz, aki elcsábítja áldozatát, a férfit”.  Az energia kiegyenlítődésében az inga hol az egyik irányba leng ki, hol a másik irányba leng, amíg egyre csak csökken a szélsőség, a kilengések csökkenek, és lassan beáll az egyensúly állapot…
A nő ébredése a férfi ébredése…
A nő méhe a Kozmosz, az Univerzum, mely életerőt ajándékoz a Mindenség gyermekeinek, nőnek, férfinak és gyermeküknek. A nő méhe a Papnő, a Feleség, az Anya. Az a férfi, aki el van vágva a méh energiájától, lelke mélységeiben mintha az Univerzumtól lenne elvágva. Első lépésként a nőnek szükséges visszatalálnia önön forrásához, hogy abból megajándékozhassa a férfit.
Az idők során elkülönült az én és a méh megélése, a méh – tudat elnyomásba került. A nő forrása a méhe, mely együtt lüktet a szívével. Amikor a nő eltávolodott önön forrásától, akkor a szív és a méh különvált. Felborult az archetípusok egyensúlya: feleség - anya - papnő.
Évtizedek óta nők ezrei kezdték meg méhük gyógyítását, és egyre több nő fordítja szívét ismét méhének lüktetése felé. A méh a Szent Kehely, a kapu az Ég és a Föld között. A lélek a méhben építi templomát, a méh ad otthont a testbe sűrűsödő léleknek. A méh a kapu a férfi és a nő között. A méh a férfi otthona is, a férfinak is kapuja az Ég felé. Aki elzárt és kirekesztett a méhből, otthonától elzárt. A méh a Kozmosz, a méh az óceán megjelenése az anyagban. A méhbe áramlik a teremtő erő, az isteni fény, az istennő pedig megtartja azt, és gondviseli…
Férfi és nő együtt teremt…
A méh szakrális csodájának eltitkolása, lejáratása, a teremtőlét egy szeletének megvonása az emberiségtől. A méh az Anya, aki világra hoz, a méh a Feleség, aki társa és szeretője az ő férjének, a méh a Papnő, aki a spirituális tudatosságban éli fényküldött minőségét, lélekfeladatát.
A szerelmeskedés csodája az Egylélek állapot megnyilvánulása az Anyag-szférájában.

A szerelmeskedés egyik gyógyító energiája a tantra. A tantra a kundalini energia gyógyítása. A kundalini energia nem a szexuális vágy, hanem az életerő, az életenergia, mely sok más arca között megnyilvánul a szerelmeskedés varázslatában is. A szerelem tantrája a szellem és a lélek alkotó, teremtő, gyógyítói minősége. A tantra nem a szexuális élvezetek fokozását hivatott elsősorban szolgálni, nem pozitúrák és nyaktörő mutatványok felsorolása (ahogyan a kamaszútra sem, az is nagyon fontos gy&oacute ;gyító energia), hanem a lélekkapcsolódás magasabb szerelemrezgés szintű megélése. Aki megreked a pozitúrák élvezethajszolásánál, az igencsak zsákutcába kerül, mert a szexuális aktus után üres marad a lélek…

A tantra valósága a fénytesteinkben húzódó fényszálak, energiaszálak, csakráink energiatartományainak, meridiánjaink érzékelése, és azok hangolása, emelése egyre nagyobb szeretetfrekvenciára. A szerelem energiája a legősibb szeretet forrása a léleknek. A tantrikus szerelmeskedés lélekgyógyítás. A tantrikus energia valójában a fénytest ébresztése és töltése, és az ősi tantrikus papnők nem testi - szexuális kielégülést nyújtottak a hozzájuk érkezőknek. Az ősi tantra-gyógyító papnők (kígyó energia minőség) finom hangolásokat, finom érzékelés & eacute;bresztéseket és kezeléseket végeztek, intim területek érintése nélkül. Az ősi tantra-gyógyítók gyógyították a fénytestet, és a fénytest szerelemrezgéseit emelték, ám a szerelmeskedés az ősi társadalmakban mindig lélekpárok között történt meg. A lélekpárok kizárólag együtt (ketten egyben) élték meg a szerelmeskedés intimitásának gyönyörét, varázslatát és csodáját. Az ősi társadalmakban tisztelték a szerelem ősi energia-forrását.
A lélek szárnyalását spirituálisan élték át, nem pedig a test szükségleteinek kielégítése céljáb&oacut e;l.
A lélek töltődése volt a cél, amiből feltöltődött a fénytest is, és így a fizikai test is.
A nő méhe a tantrikus energiaforrás. Ezért mutatkozik az a jelenség, hogy többnyire (de nem kizárólag) a lélekpárok női minősége gyógyítja az ikerlélek kapcsolódást a jelenben…
Visszarendeződik a Méh-tudat, a kristályosodási folyamat a méh szeretetrezgéseinek emelése. Nem kívülről, varázsütésre történik ez, hanem a nő saját öngyógyító fénymunkájától, lelke mélységeinek feltárásáról és lelkének, szívének, méhének spirituális gyógyításától. Attól függ a női méh gyógyulása, hogy a nő mit tesz meg önmaga, mint női lélek minőség és méhének gyógyulása érdekében.
Kristályfény33 - médium

Őseink erénye MAG-unknak reménye..Murguly Margit:Táltosok akkor és most



2015. 07.04.-én A VII.Üllő vezér napon tartott előadások Őseink tudását, erényeit segítik felhasználni a mai Hősöknek. Akik felmerik vállalni a MAGyarság régi fényének visszatérítését és a MAGyar mint minőség, példaképül állítását a világ népei elé.Bemutatjuk Őseink (a ránk erőltetett hazug történelemmel ellentétben)nagyságát tiszteletre és követésre méltó tetteit hősiességét.