2015. július 1., szerda

Grigorij Grabovoj tanítása Istenről. Az örökkévalóság gyorsabb elsajátításának módszere. (Hungary)


Csillagmag: Júliusi energiák

Amikor valakivel arról beszélgetek, hogy miképpen lehet „megoldani” az életében található problémákat, van egy mondat, amivel szinte kivétel nélkül találkozom: „Igen, tudom. De…”
Hiszen tudni olyan könnyű: könyvekből és előadásokból felszívott gondolatok, amelyekhez társul egy csodálatos „aha!”-élmény, és máris azt gondolja az ember, hogy tudni elég. Majd ezzel az ál-hittel felvértezve ugrik bele minden élethelyzetbe, és sorozatosan tapasztalja, hogy nem sikerül, nem működik. Mert tudni nem elég. Sőt, most valószínűleg ennek a gondolatnak az elolvasása után is arra gondolnak sokan: „hát persze, ez egyértelmű, minek ezt újra leírni, én ezt tudom”.
Hadd meséljek el egy tanulságos történetet ezzel kapcsolatban, ahol nagyon könnyen tetten érhetjük magunkat, hogy vajon mennyire éljük is azt, amit tudunk. A minap megosztottam a Facebook-on egy általam fontosnak tartott régi bölcsességet, amely a következő:
„Egyszer egy indiai hercegnő az édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, mely a szomorú napokban vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt. Egyetlen szót vésett bele: Elmúlik.”
Ha ezt az egy bölcsességet úgy igazán éled is az életedben, akkor soha, semmilyen negatív élethelyzetben nem fogod magad kényelmetlenül érezni. Semmilyen kihívás nem fog letörni. Semmilyen élménytől nem leszel függő… és úgy igazából tökéletesen megtalálod a lelki békédet.
Ezt az idézetet 40.000 ember olvasta el, és vajon ebből a sok emberben hányan képesek a legnagyobb veszteség közepette azt mondani: „elmúlik”? Amikor elveszíted a munkádat, el fog múlni ez az állapot, és úgy is lesz egyszer munkád. Amikor elhagynak, elveszíted a szerelmedet, vagy megcsalnak: hidd el, az állapot el fog múlni. Ha elveszíted szeretteidet, édesapádat, édesanyádat, gyermekedet: akkor tudd el, a szomorúság és a fájdalom egyszer el fog múlni.
Az úgynevezett boldogság, amit keresel, nem abban rejlik, hogy soha nem történik veled semmi negatív. Hanem ott találod meg, ahol képes vagy azt mondani minden negatív életeseményre: elmúlik. És el tudod engedni.
Mert könnyű az ilyen életbölcsességekre bölcsen bólogatni, majd a megfelelő helyen szajkózni, például a barátaidnak vagy szüleidnek. De vajon a legnagyobb ÖRÖM és FÁJDALOM közepette te azt tudod-e mondani, hogy „elmúlik”? S vajon azt gondoltad a kis idézet elolvasása után, hogy ezt te „tudod”?
Sőt, könnyen lehet, hogy te nem is szeretnéd ezt a bölcsességet a magadénak tudni: szeretnél szenvedni a fájdalomban, szeretnél sírni az elvesztés érzésekor, szeretnél ragyogni minden pozitív élménynél… Ezt megértem, de ebben az esetben SOHA nem leszel boldog, soha nem találod meg azt az életörömöt, amit keresel: mert ragaszkodsz az élményhez, ragaszkodsz az érzéshez.
Viszont, ebben az esetben legalább ne hazudj magadnak, hogy „tudod”.
Írta: Kiss Balázs Kunó





Részlet a Csillagleső c. könyv júliusi üzeneteiből:
Tudd, hogyha egy „sötét” energiára a tudatod fényével rávilágítasz, az nem képes ez ellen mit tenni. A „sötét”-nek nevezett (ismerheted sátáni energiának is) energia akkor tud hatni, amikor Te magad úgy döntesz, hogy a fényedet visszaszorítod a sötét „hatására”. Látható, hogy a sötét nem képes semmire, csakis a benned lévő sötétséggel tud együtt dolgozni – éppen ezért semmilyen démonikus energia, rossz hely vagy negatív ember nincs rád hatással, mert a sötét nem tud kiterjedni, csak a Fény. Te a benned élő sötétség tükrét látod a világodban, aminek hatására tulajdonképpen a saját sötétséged elől menekülsz, mert félsz vele találkozni, mert benned van. A hónap fényszögkapcsolatai abban segítenek, hogy szembe tudj nézni a félelmeiddel, sötét és takargatott részeiddel, mert csak akkor sugározhatsz tisztán, hogyha már minden részedre rávilágítottál. Ha a fenti sorok olvasása közben gondoltál olyasmire, hogy „na, BENNEM aztán biztosan nincs sötétség”, akkor ez a legcsodálatosabb példája annak, hogy van benned valami, amivel nem akarsz találkozni. Akárhogyan is van, lényegtelen, hogy igaz-e vagy sem a fentebb olvasott gondolat, ma mindenképpen foglakozz a spiritualitás valamilyen formájával.
* * *
Szeretném neked megmutatni a Merkúr egy igen magas szintjét, amely által most átértékelheted mindazt, ami veled történt az elmúlt hónapban. Merkúr, más néven Hermész volt az az istenség, aki hírvivőként az emberi és a felsőbb isteni világ között közvetített. Innen ered a hermetikus tudás fogalma is, ami már egy magasabb szintű „tudást” jelent, és túlmutat a háromdimenziós valóságon. Éppen ezért Merkúr a Beavatás szimbóluma is: általa beavatást nyersz a hermetikusan elzárt dolgokba, azaz a megismerés és tudatosság létráján egyre feljebb és feljebb lépkedhetsz, egyre jobban rálátsz a magasabb (Forráshoz közeli) dimenziókra, valóságokra. Megvilágosodsz, ha úgy tetszik. A napokban egy ilyen Beavató energiahullámon utazol, tehát egyre mélyebb (vagy ha úgy tetszik magasabb) megismerésben lehet részed. Minél kevésbé tudatosan állsz hozzá, annál kilátástalanabb lesz számodra a valóság, ám ha képes vagy tudatodat kitágítani, hatalmas felismerésekre tehetsz szert.
Sokszor hallottam spirituális emberektől, hogy „köszönöm, én nem akarok megvilágosodni”. Nos, ez olyan, mintha egy gyermek azt mondaná, hogy „köszönöm, én nem akarok felnőni”. A tudatosodás, ahogy a növekedés is, egy természetes folyamat. Megvilágosodsz – hogy ez alatt mit értesz, milyen előítélettel és elképzeléssel rendelkezel róla, az pontosan azt az állapotot tükrözi, ahol éppen most tartasz ebben az utazásban. 50 évesen még mindig egy huszonéves világát akarod élni, vagy képes vagy növekedni bölcsességben? Netán 20 évesen azt gondolod, hogy hatalmas bölcsességgel rendelkezel az élet igazságairól? LÉNYEGTELEN. A lényeg, hogy utazol, tapasztalsz, és Te döntesz minden pillanatban. Minden rajtad áll!
* * *
A Neptunusz kerül trigon kapcsolatba a Merkúrral, ami egy nagyon inspiráló lehetőséget biztosít, hogy megtaláld az egységet a gondolati világod és a mély lelkivilágod között. Ez a konstelláció elhozza a szellemi átalakulás megvalósulását, amiről eddig beszéltünk: képes vagy kiszabadulni régi gondolkodásod hálójából? Amennyire választásaid engedték és amennyire képes voltál rá, most azt a szintet pecsételi meg a Merkúr–Neptunusz kapcsolat. A szellemiségedet emeli magasabb egységbe, hogy tudj az elmén túl, Felsőbb Éneddel karöltve „gondolkodni”. Hívhatjuk akár kvantumgondolkodásnak is, aminek előtagja ugyan egy manapság divatos kifejezés, és lehet, hogy nem is értjük pontosan, mit is takar, mégis talán ez a fogalom adja a legjobban vissza számunkra, hogy a gondolkodás a linearitáson túl, a fizikai létsíktól elszakadva is képes működni. Nos, ez a kvantumgondolkodás most könnyen megtapasztalható lesz számodra, érdemes próbálkoznod.
* * *
A figyelmed a legcsodálatosabb fegyvered a tudatlanság ellen. A tudatos jelenlétet érdemes gyakorolnod a napokban, mert ezen a téren izgalmas tapasztalatokra tehetsz szert. Gyakorold minden órában legalább 10 percet, hogy egy cselekedet közben egyszerre próbálsz jelen lenni, beleolvadni a cselekedetbe és közben figyelni is önmagadat. Például ha táncolsz, oldódj fel a táncban, de közben lásd magad kívülről is, ahogy éppen táncolsz. Ez nem lesz egy egyszerű feladat annak, aki még soha nem gyakorolta, viszont ez által olyan szellemi készségekre teszel szert, hogy a legnehezebb pillanatokban is képes leszel „kizoomolni” a helyzetből, és ránézni arra, aki vagy, és amit csinálsz. A kommunikáció során próbálj meg precíz lenne, nem ígérgetni, és nem félreérteni, amit hallasz. Könnyen lehet, általában észre sem veszed, hogy mást szoktál kiérteni abból, amit mondanak neked, mint ami a közlő szándéka.

2015.07.23

A Nap és Merkúr egyszerre lépnek be egy együttállással az oroszlán jegyébe, ezért a tegnapi és a tegnapelőtti üzeneteket újra érdemes feleleveníteni, hiszen azok még most is fokozottan érvényben vannak. A Nap–Merkúr együttállás során a túlzott elmeműködés, a túlzott gondolkodás jelenhet meg. Ebben a hónapban különösen figyelj oda, hogy ne legyél túl fölényes, mindentudó. Ha abba a „hibába” esnél, hogy azt gondolod, egy beszélgetés során csak olyanokat mondhatnak neked, ami már a könyöködön jön ki, amit már ezerszer hallottál, akkor tudd, hogy tévedsz. Elbizakodott vagy a saját elméddel kapcsolatban, és valójában nem is akarod meghallani a szavak mögötti valódi jelentést. Az oroszlán stációjában egyfajta uralkodói trónusról történő letekintés történik az élet többi részére. Könnyű abba a hibába esni, hogy te magasabb rendű vagy az alattvalóidnál, ám a bölcs király pontosan tudja, hogy az országa őt tükrözi! Mint ahogy az ÉLETED is téged tükröz. S ha nem mennek jól a dolgaid, akkor magadon, a kormányzásodon kell változtatni, nem pedig még szigorúbb törvényeket hozni – például elzárkózni embertársaid elől. Ezekre érdemes figyelned főleg ma, de a hónap végig mindenképpen.
07.23 – 08.23: A Nap az oroszlán jegyében jár és ezzel uralmi helyzetbe kerül. Éld meg kreativitásodat, élvezd az élet örömeit. Ebben az egy hónapnyi időszakban minden égitestre figyelj oda, ami a Nappal kapcsolatba kerül. Ne ess túlzásokba, kerüld az irányítást, az uralkodást! Ne légy pöffeszkedő és elbizakodott, vedd észre, hogy mikor mondod meg másoknak mit és hogyan tegyenek. (Aktivált napok: 08.01., 08.13., 08.15., 08.22. – ezen napokon érdemes emlékezetedbe idézned a fenti sorokat.) Amikor a Nap az oroszlán jegyében jár, használd ki a nyár ragyogó energiáját, éld meg az önfeledt szórakozás magas szintjét, vesd bele magad az életbe, töltekezz!
07.23 – 08.07: A Merkúr belép az oroszlán jegyébe. Ilyenkor a gondolatok uralásának témája jelenik meg. A látható világban az a kérdés, hogy mennyire akarsz másokon uralkodni, őket irányítani? Mennyire akarod megmondani a tutit? Ha túlzottan szókimondó lennél, szavaidban inkább jóindulat és nagylelkűség tükröződjön. Írás, olvasás, tanulás, megértés szintjén használd ki ezt az időszakot kreatív tettekre, teremtésre. Olvass sokat olyan témában, ami lelkileg vagy szellemileg emel téged!

Sok szeretettel,
Kiss Balázs Kunó







Júliusban végre jó irányba indulhat az életed




Ebben a hónapban végre megértheted, hogy az életed alapvetően örömforrás nem pedig problémák sorozatra


Tudom mennyire nehéz elfogadni azt a tényt,
hogy az életed nem csak hosszú szenvedések sorozata

Most itt az idő, hogy elengedd azt a tanult reflexedet, ami az életedet a folyamatos szenvedések sorozatával azonosítja. Ha valamiben már nem találsz semmi fájdalmasat, azt hajlamos vagy fenntartásokkal kezelni. Éppen ezért ebben a hónapban is fennáll a veszélye annak, hogy egyszerűen elutasítsd a benned fellobbanó érzéseket.
Annyi időt töltöttél már a saját poklodban, hogy nagyon nehéz elképzelned, hogy létezik más is, mint a reménytelen kiútkeresés. Ha most van elég bátorságod ahhoz, hogy a szívedet kövesd, akkor a saját bőrödön fogod végre érezni, hogy az élet napsütötte oldala végre számodra is elérhető távolságba kerülhet. Ne ijedj meg ettől a képtől, inkább erősítsd tovább a gondolatot, hogy most valami igazán nagy dolog készülődik az életedben.

Légy szerelmes az életedbe!

A július hónap egyjegyű száma a 6-os. A hatos szám szimbolikus jelentése a “Szeretők”, akik a szívük szabad döntéséből választják egymást és ezáltal maguk mögött hagynak mindent a korábbi életükből. Nem csak egy ember iránti érzéseid ébreszthetnek benned szerelemet. Amikor egy igazán nagy fordulat áll be az életeben, amikor az életfeladatod betöltése szempontjából fontos esemény történik, akkor úgy érzed magad, mintha szerelmes lennél. Magukkal sodornak az események és te valójában nem is hozol döntést, hanem hagyod, hogy az események egyszerűen csak megtörténjenek veled.
A szív szabad döntése ebben hónapban úgy történik meg, hogy ha hagyod, hogy az érzéseid vezessenek. Valami hív magához most, folyamatosan szólongat téged, hogy kövesd. Ismerd fel az érzést és ne akard a szőnyeg alá söpörni. Hagyd, hogy felszínre törjenek az érzéseid és úrrá legyenek rajtad. Vannak helyzetek, amikor a józanságodra van szükség, de ez most nem az a helyzet. Az év elején már meghatároztad a célodat, amivel kapcsolatban egy fontos döntést kell meghoznod ebben a hónapban.

Ami most történik azt nem tudod józan ésszel megmagyarázni

Valamit magad mögött kell hagynod, ami eddig fogva tartott téged és egy új irányba kell elindulnod, ami kivezet téged a sötétségből. Jelen pillanatban még nem látod, hogy pontosan mi lesz az csak érzed, hogy ott a helyed. Ne állj ellen a kísértésnek. Merj ábrándozni arról, ami ezután következik. Engedd, hogy magukkal ragadjanak a vágyaid és irracionális lépésekre késztessenek téged. Tudom, hogy nehéz túllépni a a józan ész elvárásain, hogy minden áron meg tudd magyarázni magadnak azt, amit érzel. Nem fog sikerülni.
Ebben a helyzetben az a legnehezebb, hogy az érzelmek sűrű hullámzásában ráhangolódj arra, ami a szívedből ered. Könnyebb lenne a félelem és a kétségek által keltett hullámokra felülni és megfutamodni most. Ezeket a lehúzó erőket csak akkor győzheted le, ha teljes egészében átadod magad annak a szenvedélynek, amit az ismeretlen hívás iránt érzel. Ne is próbálj meg ésszerűen cselekedni és állj ellen azoknak a véleményeknek, akik erre próbálnak rávenni. Most csak az irracionalitás elfogadása és a teljes önátadás vezet ki ebből a helyzetből.

Ne ijedj meg a változástól

Ha pontosan tudod, hogy mit kell tenned, akkor nem kell félned semmitől. Én pedig abban fogok segíteni neked az előtted álló egy hónapban, hogy valóban ne kelljen semmitő sem tartanod, hiszen részletes és napi szintű gyakorlati útmutatással látlak el téged. Egy olyan havi számmisztikai előrejelzést állítottam össze számodra a június hónap intenzív energiáinak bemutatására, aminek segítségével napról napra követheted az energiák folyamatos változását, segítséget, útmutatást és megerősítést kapsz minden nap arra nézve, hogy helyes döntéseket hozz és biztos legyél abban, hogy jó irányba tart az életed.

Forrás: 
http://mindennapiszammisztika.hu/2015-juliusban-jo-iranyba/?utm_source=2015-juliusi-jo-irany-fb&utm_medium=promoted-post

Gábriel Arkangyal médiumi közvetítése: Július lehetősége az Aranykor bősége






„Csodálatos energiaáramlások és energetikai támogatások vannak jelen 2015 júliusában. Magas rezgésű fénylények veszik körbe az emberiséget, segítik és támogatják azt a rendkívüli lélekmunkát, melyet az emberek végeznek magukon és magukban.
A lélekmunka a finom testekkel, a fénytestekkel való fénymunkálkodás, fénygyógyítás, a lélekrészek egyesítése. Minél nagyobb a fény, annál mélyebbre hatol! Ezt sosem szabad elfelejteni, hogy a nagy lehetőségek, a mély transzformáció lehetőségét hordozzák magukban. Ám jelenleg abban a szakaszban tart még a lélekfejlő dési folyamat, amikor a fájdalom fordul át a szeretetbe, vagyis a gyógyulási szakaszban…
Az ősi civilizációk mindegyikének van fényesebb, magasabb oktávja, és van árnyékosabb, alacsonyabb oktávja. Ahogy a mindenségben jelen vannak a jin és a jang erői.
Egy emberben is jelen van a fény és az árnyék is. Az egyénben lévő fény az ő isteni és istennői minősége, a benne létező magasabb tudatosságú, szeretet – fénylény. Az árnyékos részek a lehasadt lélekrészek tartománya. Azon lélekrészek, fájdalmak, lélek- és szellemlenyomatok kerülnek oda, akik megrekedtek. A megrekedés egy blokk. Eme blokkok a meg nem bocsájtott történetek, kapcsolatok, félelmek a fájdalomtól, a szomorúság tól, a bánattól, a kirekesztettségtől. Ezért az ember megtagad, elfojt és lehasít magából részeket, mert minden teremtmény a szeretetre és a befogadásra vágyik.
Július hónap kozmikus erőben támogatja lehasított lélekrészek visszaemelését. Az árnyékok felszabadításában erő rejlik. Az árnyékok megkötik a lehetőségeket, láthatatlanul befolyásolják, olykor mozgatják az egyén életének eseményeit. Az árnyékok a tudatalatti és a tudattalan zónák láthatatlan vonzói. Hiába koncentrál és fókuszál a felszínen az egyén, mert valamit vagy valakit szeretne magához vonzani, ha a lélek mélységében a félelmek, a régmúlt (előző életek) vagy jelen élet múltbéli tapasztalásai, hitei, hiedelmei visszarántják a t eremtési folyamatokat. Ezeket szükséges feloldani, megbocsájtani, transzformálni.
Az Aranykor teremtése és bősége egy magasabb dimenzióból, vagyis magasabb rálátásból teljesedhet be. Vannak, aki úgy képzelik, bármit megteremthetnek… Bátran gondoljátok végig! Ha önismeret és magasabb kozmikus szeretet hiányában a pillanatok akaratában történhetne a teremtés, mindenki megkapná azt, amit az egója akar éppen (mint a gyerekek a játszótéren), milyen káosz keletkezne… (vagy már keletkezett). Ha a teremtés arról szólna, hogy más emberek életét befolyásolni lehet, más emberek döntéseit, útjait, akkor ezt bárki megtehetné veled is! Tényleg szeretnéd?
A kozmikus szeretet-fénylények tiszteletben tartják más lények szabad áramlás jogát. Talán a válaszok, amiket keresel, nem egyik másik embernél vannak, hanem Benned… Ez így van. Amíg valaki egy másik embertől érzi magát teljesnek, vagy önmagán kívül egyáltalán bármi mástól (lehet az tárgy, bizonyos történések) addig spirituális zsákutcában szaladgál a lélek le és fel. Minden egyén teljessége önmagában van, minden más tárgytól, minden más személytől és eseménytől függetlenül. Amíg valaki önmagában nem érzi magát a teljesség csod&aacut e;jában és örömében, addig ő függőségben van. Aki függőségben van, ő nem lát tisztán. Márpedig az igaz szeretet szabad és független. Aki teljességben van, ő benne van az itt és a most pillanatában, vagyis a jelen megélésének varázslatában.
Az itt és a most, a jelen varázslata, a pillanat öröme azonban nem egyenlő a felelőtlenséggel. A „pillanatban lenni” állapotában benne van a felelősségvállalás saját tetteinkért, szavainkért és gondolatainkért, mert a Kozmosz alaptörvénye a kauzalitás (ok és okozat, akció és reakció és ez a karma törvénye). Vagyis mindennek, ami megnyilvánul az egyénből, annak következménye van. Senkit nem jogosít fel az alacsonyabb rezgések megnyilvánítására a másik teremtmény alacsony rezgésű megnyilvánulása. Ez az önmagáért felelősséget vállaló lélek tulajdonsága. Ehhez mérhetet len önismeretre van szükség.
Erről szól hát 2015 júliusa (is), és egyébként az itt és most időszaka: Azon rétegek feltárásáról a lélek legmélyebb rétegeiben, azon lehasadt lélekrészek felemeléséről, amelyek lehasították a lelket az egység megéléséből. A lélek árnyékvilágának transzmutációja a fénybe, a lélek aranykori kódjainak a felszabadítása. Eme aranykori lélekkódok felszabadulásával megnyilvánul az aranykor bősége a lélek jelen tapasztalásában (jelen életében). Hiszen amikor a lélek árnyékrészei kifényesednek (megbocsájtásba, elengedésbe, &i acute;gy integrálásba kerülnek), akkor megváltozik az energia-kibocsátás. Minél fényesebb az energia-kibocsátás, annál harmonikusabb élet teremtődik. A lélekben jelen lévő fénylény (a szellem) teremt, nem az egó! A harmónia alapja a béke. Eme béke azonban a lélekben kell, hogy beteljesüljön. A lélek minden szintű békéje, öröme, az lélek aranykorának a bősége…
Csodálatos a lélek-evolúció, amit kibontakoztattok!
Szeretlek Benneteket!”
Gábriel Arkangyal
Közvetítette: Kristályfény33