2015. július 1., szerda

Júliusban végre jó irányba indulhat az életed




Ebben a hónapban végre megértheted, hogy az életed alapvetően örömforrás nem pedig problémák sorozatra


Tudom mennyire nehéz elfogadni azt a tényt,
hogy az életed nem csak hosszú szenvedések sorozata

Most itt az idő, hogy elengedd azt a tanult reflexedet, ami az életedet a folyamatos szenvedések sorozatával azonosítja. Ha valamiben már nem találsz semmi fájdalmasat, azt hajlamos vagy fenntartásokkal kezelni. Éppen ezért ebben a hónapban is fennáll a veszélye annak, hogy egyszerűen elutasítsd a benned fellobbanó érzéseket.
Annyi időt töltöttél már a saját poklodban, hogy nagyon nehéz elképzelned, hogy létezik más is, mint a reménytelen kiútkeresés. Ha most van elég bátorságod ahhoz, hogy a szívedet kövesd, akkor a saját bőrödön fogod végre érezni, hogy az élet napsütötte oldala végre számodra is elérhető távolságba kerülhet. Ne ijedj meg ettől a képtől, inkább erősítsd tovább a gondolatot, hogy most valami igazán nagy dolog készülődik az életedben.

Légy szerelmes az életedbe!

A július hónap egyjegyű száma a 6-os. A hatos szám szimbolikus jelentése a “Szeretők”, akik a szívük szabad döntéséből választják egymást és ezáltal maguk mögött hagynak mindent a korábbi életükből. Nem csak egy ember iránti érzéseid ébreszthetnek benned szerelemet. Amikor egy igazán nagy fordulat áll be az életeben, amikor az életfeladatod betöltése szempontjából fontos esemény történik, akkor úgy érzed magad, mintha szerelmes lennél. Magukkal sodornak az események és te valójában nem is hozol döntést, hanem hagyod, hogy az események egyszerűen csak megtörténjenek veled.
A szív szabad döntése ebben hónapban úgy történik meg, hogy ha hagyod, hogy az érzéseid vezessenek. Valami hív magához most, folyamatosan szólongat téged, hogy kövesd. Ismerd fel az érzést és ne akard a szőnyeg alá söpörni. Hagyd, hogy felszínre törjenek az érzéseid és úrrá legyenek rajtad. Vannak helyzetek, amikor a józanságodra van szükség, de ez most nem az a helyzet. Az év elején már meghatároztad a célodat, amivel kapcsolatban egy fontos döntést kell meghoznod ebben a hónapban.

Ami most történik azt nem tudod józan ésszel megmagyarázni

Valamit magad mögött kell hagynod, ami eddig fogva tartott téged és egy új irányba kell elindulnod, ami kivezet téged a sötétségből. Jelen pillanatban még nem látod, hogy pontosan mi lesz az csak érzed, hogy ott a helyed. Ne állj ellen a kísértésnek. Merj ábrándozni arról, ami ezután következik. Engedd, hogy magukkal ragadjanak a vágyaid és irracionális lépésekre késztessenek téged. Tudom, hogy nehéz túllépni a a józan ész elvárásain, hogy minden áron meg tudd magyarázni magadnak azt, amit érzel. Nem fog sikerülni.
Ebben a helyzetben az a legnehezebb, hogy az érzelmek sűrű hullámzásában ráhangolódj arra, ami a szívedből ered. Könnyebb lenne a félelem és a kétségek által keltett hullámokra felülni és megfutamodni most. Ezeket a lehúzó erőket csak akkor győzheted le, ha teljes egészében átadod magad annak a szenvedélynek, amit az ismeretlen hívás iránt érzel. Ne is próbálj meg ésszerűen cselekedni és állj ellen azoknak a véleményeknek, akik erre próbálnak rávenni. Most csak az irracionalitás elfogadása és a teljes önátadás vezet ki ebből a helyzetből.

Ne ijedj meg a változástól

Ha pontosan tudod, hogy mit kell tenned, akkor nem kell félned semmitől. Én pedig abban fogok segíteni neked az előtted álló egy hónapban, hogy valóban ne kelljen semmitő sem tartanod, hiszen részletes és napi szintű gyakorlati útmutatással látlak el téged. Egy olyan havi számmisztikai előrejelzést állítottam össze számodra a június hónap intenzív energiáinak bemutatására, aminek segítségével napról napra követheted az energiák folyamatos változását, segítséget, útmutatást és megerősítést kapsz minden nap arra nézve, hogy helyes döntéseket hozz és biztos legyél abban, hogy jó irányba tart az életed.

Forrás: 
http://mindennapiszammisztika.hu/2015-juliusban-jo-iranyba/?utm_source=2015-juliusi-jo-irany-fb&utm_medium=promoted-post

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése