2012. április 15., vasárnap

A Föld ciklikus változási folyamata




(Az alábbi írásom is ismétlés,-de úgy érzem nem árt feleleveníteni.)

A Föld változási folyamatáról szeretnélek tájékoztatni benneteket.
Ez azért fontos,- hogy tisztában legyetek a bennetek és a környezetetekben zajló változásokkal.
Az emberek többsége még nincs teljes tudatában annak, hogy mi is zajlik körülötte.
Egy olyan átváltozási folyamaton megy keresztül az emberiség, amelynek tudatosságában benne van a Föld Újjászületése.
Ezzel a ténnyel a kisebb tömeg, akiket nevezzük, - felébredetteknek,- tisztában van.

A mostani helyzetben és időszakban, az ő helyzetük a legnehezebb. Teljes megújulás alatt állnak, ami Szerves Egységben, párhuzamban van a Föld megújulási folyamatával.

Ennek következményeként, többen úgy érezhetitek, hogy kicsúszik a lábatok alól a talaj.
Többféle szinten élitek meg a megújulás folyamatát. Nemcsak anyagi szintre tevődik át mindez, hanem hozzákapcsolódva, Egységben, mindhárom szinten. Tehát a Test a Lélek és Szellem szintjén is teljes megújuláson mentek keresztül. Néha olyan érzésed lehet, hogy nem tudod ki vagy, hova tartozol, és mi az a feladat, amiben most részt kell venned, és mi az az erő, amellyel rendelkezel.
Teljes zavarodottság, összevisszaság ütheti fel a fejét benned. Mindez a folyamat részeként hat rád, nem árt, ha tudatosítod és ennek függvényében másképpen állsz hozzá bizonyos dolgokhoz.
Azok az értékrendek és emberi minőségek, amelyek eddig fontosak voltak számodra, most egy pillanat törtrésze alatt értéktelenné válnak.
Magad is csodálkozol, mi történik veled,- mindez hogy történhet meg.
Van, amikor felszabadult és boldog vagy,- mint aki már újjászületett, de aztán a következő pillanatban már visszacsúszhatsz a félelem rabságába, börtönébe. Nem árt tudni mindez miért történik meg veled.
A Föld egy ciklikus változási folyamaton megy keresztül, most szüli meg a JÖVŐT. Ezzel együtt ti is egy változási folyamatban vagytok és szülitek újjá MAGatokat.
Ezek a folyamatok többféle mélységeket érintenek. Nemcsak emberi, hanem társadalmi szinten is egy teljes megújulás várható, aminek eredményeképpen már egy Új Világban élhettek. De mire idáig eljuttok, számos folyamaton kell még keresztül mennetek. Ennek a folyamatnak az állomásai, nem minden esetben emelik a lelkedet, sőt olykor nagyon mélyre letaszítják, hogy szembesüljön mindazokkal a korlátokkal, amelyeket maga elé állít. Ez a folyamat nem csak egyénekre levetítve hat, hanem MAGába foglalja az egész társadalmi helyzetet, ami egyben egy megújulási folyamaton megy keresztül.
 



A Föld most kidobja, kitisztítja MAGából mindazt a szennyet, amivel szennyeztétek Őt, akár fizikai, akár gondolati szinten.
Ennek következményeképpen a Föld alsó rétegeiből olyan megnyilvánulások lépnek elő, amelyek az emberek tudatára zavaró tényezőként hatnak. És a cél valójában ez, hogy ne láss tisztán, ne gondolkodj tisztán, állj ellen a változásnak, a megújulásnak, az újjászületésnek.
Ez ellen úgy tehettek, - tudatosítsátok minden esetben, hogy a folyamat részeként hat, de különösebb energiával nem ruházzátok fel ezeket a lényeket, és gondolati megnyilvánulásokat.
Mert abban a pillanatban, amikor már nem tudatosan teszed a dolgod, - elgyengülsz,
- hatással van rád. És a cél minden esetben az, hogy ne láss tisztán.
Sokat segít ilyenkor az ima, a szellemi segítők kérése, hogy világítsák meg előtted álló utad részeit, és megértést kapj a veled történtekre.
Ami a legfontosabb, minden esetben kérd a tisztánlátást!
Ebben a rendben, ami most megújulóban van, különböző szerveződések lépnek elő. Mindegyik hirdeti a maga igazságát. Arra kérlek benneteket, óvatosak legyetek, - fokozott óvatosságra intelek benneteket!
Minden esetben kérjétek a tisztánlátást, és elhamarkodott döntéseket ne hozzatok! Ne csak a szívetek vezéreljen benneteket, hanem gondosan fontoljátok meg cselekedeteiteket. Mert ha egy hirtelen elhamarkodott döntést hoztok, - azt lehet, hogy már sokkal nehezebb lesz rendezni,- és újra megtalálni a helyes utat, az irányt.
Ez a változás felhozza a bennetek, a mélyen elnyomott részeiteket.
Ezek a részek legtöbb esetben negatív töltéseket tartalmaznak.
A ti feladatotok, ennek átformálása, Fénnyé váltása,- ennek érdekében minden tőletek telhetőt tegyetek meg. Ne álljatok ellen a változásnak, hanem vegyetek részt benne.
Így alakíthatjátok át Fénytesteiteket kellő tisztaságúvá.
A fizikai testeteket is nagyon megviseli ez változási folyamat, úgy mint a lelkit.
Magadon úgy könnyíthetsz, - hogy állandóan tisztítod a tested és a lelked. Folyamatosan vesd alá lelked templomát különböző tisztulási módszereknek. Mindezért nem kell eljárnod otthonról és drágán fizetned, - az otthoni módszerek is kiválóan alkalmasak erre.
Segítségül felsorolnék néhányat, - a só és víz nagyon fontos szerepet kap ebben az időben. Egyszerű de mégis, összetett vegyületként hat, amit használhattok testek lemosására, külsőleg, belsőleg tisztításra.
Fokozottan vegyétek igénybe a gyógynövények és kristályok áldásos hatását.
Mindemellett a tudatot befolyásoló tényezőkre is gondoljatok, - különböző lelki gyakorlatok elvégzését javasolom, ami fokozottan elősegíti a Test a Lélek és Szellem megújulását.
A testekben fellépő fájdalmas történésekre is külön figyelmet fordítsatok,
- mert általában az esetek többségében, a tünetek oka nem a betegség,- hanem a testen belüli szervek, sejtek megújulása, tisztulása, - ami fizikai formában fájdalomként, rossz közérzetként jelentkezik.
Sokat segíthettek ennek oldásában, ha tudatosan odafigyeltek, és megnézitek, hogy az adott testrész fájdalma milyen élettörténést takar. Ha teljes figyelmedet oda fordítod, és szeretettel elfogadod, hogy valamikor ez a megnyilvánulás részedet alkotta, - de most a megújulás folyamatában leválni, feloldódni készül, - mindez arra késztessen, hogy szeretettel elenged, hogy már ne képezze többé részed. Ha görcsösen ragaszkodsz hozzá, a fájdalom csak fokozódhat, és mindaddig részedet alkotja, amíg nem állsz készen az elengedésére.
Sokan feltehetitek a kérdést miért kell mindezen keresztül mennetek?
Azért kedveseim, mert a Föld egy megújulási folyamatában van, és annak idején ti döntöttek úgy, hogy mindebben részt vesztek.
Még nem szóltam azokról a lelkekről, aki képtelenek felvállalni (felvenni), a megújult feladatot és az energiát,- lelkük, sőt testük sem áll készen a változásra.
Ők, azok a lelkek, akik most többségben elmennek, itt hagyják a földi szférát, ők ezt választották szabad akarati döntésük alapján.
A küldöttek közül is egyre több átlényegülés történik, - többek közt szabad akarati döntésük alapján, mert bevégezték a vállalt feladatukat. Mindennek okaként elhagyják a földi valóságot, és egy másfajta megnyilvánulásban vesznek részt, és onnan segédkeznek.
Ha kibillentek az egyensúlyotokból, - próbáljatok meg minél előbb visszatérni az Egység állapotába. Így tudtok kialakítani egy olyan Rendet, - amelyben ti veszítek át az irányítást, a hatalmat, a rendet megbontó erők felett.
Vegyétek kezetekbe MAGatok irányítását!
Az ÚJ, a Megújult Föld, már Krisztus Törvényeivel áll összhangban!
Ámen 
2009. február 20.
Lejegyezte:ÁhimRé 



Bolygó gyógyítására szóló meditáció





Bolygó gyógyítására szóló meditáció

Csoportos vizualizáció a Bolygó gyógyítására, ezzel a címszóval található meg az alábbi meditáció, Az Angyalok tudják a választ című könyvben.

Ha csoportos meditációt végeztek akkor kövessétek az alábbi leírást, ha pedig személyes gyógyítást végeztek, akkor kérlek alakítsátok át a magatok ízlése szerint.

Én a saját meditációmban egyszerűen végzem a Bolygó gyógyítását.
Először is elmondok egy imát:

Föld Anyátokhoz pedig ekképpen imádkozzatok: (részlet Edmond Bordeaux Székely: ESSZÉNUS BÉKE EVANGÉLIUMÁBÓL)


"Mi Anyánk, ki a Földön vagy,
szenteltessék meg a Te Neved.
Jöjjön el a Te országod, legyen meg a Te akaratod,
Miként Te benned, azonképpen bennünk is.
Ahogyan mindennap elküldöd a Te angyalaidat,
úgy küldd el őket hozzánk ma is.
És bocsásd meg a mi bűneinket,
miképpen mi is jóvátesszük mind azt,
amit ellened vétkeztünk.
És ne vígy minket a betegségbe,
de szabadíts meg minden rossztól,
mert tiéd a Föld, a test és az egészség.
Ámen."
  
A ráhangolódás alatt élő Fényt gyújtok a szívemben, mely megtelítődik az EGYSÉG tudat érzésével. Aktiválom a Fényoszlopot, gyökereimet összekapcsolom a FÖLD ANYÁVAL, a központi tengelyemet megerősítem, hogy ÉG és FÖLD között egyensúlyban legyek.
Ahogy végig áramlik rajtam keresztül a Krisztusi Fény és Szeretet energiája, érzem ahogy szívcsokrom megnyílik és a hála, a szeretet érzésével sugározza be a Földet.
Szívemből egy arany fényszál indul és összekapcsolódik a FÖLD ANYA SZÍVÉVEL.
Szívemből Fény árad a Bolygóra és megtisztítja a körülötte lévő energiamezőt, melyek az emberek negatív gondolataitól, a környezet szennyezéstől és egyéb dolgoktól szürkés energiafelhőkkel veszi körbe a Földet.
A szívemből áradó Fénnyel megtisztítom a Földet a mélyen besűrűsödött fájdalom és szenvedés mintáktól, ami kialakulhatott háborúktól, környezeti katasztrófákból adódóan, a harag, és még sok negatív energiaminta lehet jelen, amely mind a megosztottság energiájához tartozik. Nagyon fontos a tisztítás, mert pont ezeken a területeken vannak leginkább a környezeti katasztrófák, mivel a FÖLD ANYA tisztítja ki magából ezt a mintát.
 A megtisztított helyeket feltöltöm arany Fénnyel, aztán az egész Földet, és közben vizualizálom, a teljes egyensúlyt a Bolygón,- hogy minden egyede egészségben él, és méltó bánásmódban részesül.
Áldás,- ÁhimRé


  


Bolygó gyógyítására szóló meditáció

Csoportos vizualizáció a Bolygó gyógyítására, ezzel a címszóval található meg az alábbi meditáció, Az Angyalok tudják a választ című könyvben.


Miután a csoport tagjai körben foglaltak helyet, állhattok vagy ülhettek is, hívjátok minden résztvevő Angyalát, hogy álljon az illető mögé, szárnyait terjessze szét, és így alakulhasson egy külső kör az Őrangyalokból, mely körülzárja a belső kört. Felvehetitek előre z utasításokat vagy az egyikőtök levezeti a gyakorlatot.

1, Körben állva vagy ülve fogjatok kezet úgy, hogy a bal kezetek tenyere felfelé nézzen,- itt fogadjátok be az energiát, a jobb kezetek tenyere pedig lefelé- ezzel továbbítjátok azt. Érzékeljétek, hogy az Angyalok mögöttetek állnak.
2, Most szívetek az állomás melyen kapjátok és továbbadjátok az energiát.
Miközben érzed, hogy a tőled balra álló személytől  bal kezedbe áramlik az energia, szívd magadba bal kezeden, válladon, hagyd hogy a szívedbe ömöljön.
Ezután szívedből küldd az energiát jobb válladba, haladjon át a jobb kezeden és onnan a tőled jobbra álló emberhez engedd.
3, Érezd, hogy az egész vizualizáció alatt az energia körben mozog. Lélegezz mélyen az orrodon át,és hagyd hogy a kilégzés a szádon át történjen, és nagyon nagy halk hang keletkezhessen ezáltal. Ez a hang segíthet, hogy összehangoljátok a csoport légzését, és így mindenki ugyanabban az ütemben lélegezzen.  Most érezd tudatosan mindkét oldalon társaid Őrangyalának jelenlétét.
4, Miközben az energia mozog, lásd hogy az Angyalok lebegnek a csoport felett, szárnyaik széttárva, és egy kupolát alkotnak fölöttetek.
5, Továbbra is ugyanígy mozgassátok az energiát, és a kör közepén vizualizáljátok a Föld képét. Lássátok amint az űrben lebeg, lássátok hogy milyen gyönyörű életteli és szent ez a Bolygó.
6, Figyelmetekkel most forduljatok a földek, a fák, a növényzet felé. Lássatok most sarjadó dús esőerdőket és egészséges fákat szerte a Bolygón.
Lássátok a Földet gazdagnak és termékenynek.
Harmadik szemből sugározzátok egyenesen a kör közepébe az egészséges, gyógyult erdők és örömteli Föld képét.
Szívcsakrátokból irányítsátok ugyanide legmélyebb szeretetetek sugarát.
Kérjétek Angyalaitokat, hogy megfelelő helyre vezessék az energiát.
7, Most figyelmetekkel forduljatok a Bolygó vizei felé – lássátok az óceánokat, a folyókat, tavakat, forrásokat és vízzel telt medencéket.
Képzeljétek tisztának, áttetszőnek, csillogónak és minden szeméttől mentesnek őket.
Harmadik szemetekből sugározzátok szívetekből azt a legmélyebb kívánságot, hogy a vizek tiszták, frissek és energiával töltöttek legyenek megint. Szívetek mélyéről küldjetek szeretet. Kérjétek Angyalaitokat, hogy energiátokat jutassák el a vizekhez.
8, Miközben a Bolygó vizeibe gyógyító energiát küldtetek, lássátok a bálnákat, a delfineket, oroszlánfókákat, halakat és minden más vízben élő lényt, amint szabadon és boldogan úsznak a tiszta vízben.
Lássátok egészségesnek és élettől duzzadónak a korallokat, az algákat, a hínárok erdejét és minden egyéb lényt, mely a vizek mélyén él.
Harmadik szemetekből küldjétek ezt a képet, szívetekből pedig ezt a kör közepén lévő Földbe. Ezután a Bolygó élő madarakról és más állatokról lássatok képet.
Lássátok egészségesnek és életteltelinek őket, bundájuk és tollaik ragyognak a Fényben.
Kérjétek Angyalaitokat, hogy energiátokat jutassák el azokhoz a fajokhoz, melyeknek szüksége van erre, miközben sugározzátok feléjük ezt a látomást, és elkülditek nekik a szeretetet is.
9, Most képzeljetek ragyogó kék eget és tiszta friss levegőt.
Eközben lélegezzétek be ezt a képet, azután lélegezzétek ki, és a harmadik szemetekből küldjétek a levegő tisztaságának képét a kör közepébe.
Kapcsoljátok a szívetek mélyén lévő kívánsághoz, hogy tiszta és egészséges legyen a levegő, és szívetek mélyéről küldjetek energiát a körbe a Földet célozva meg.
Kérjétek Angyalaitokat, hogy segítsenek a levegő tisztításában.
10, Végül szívetekből sugározzátok a Fényt, a szeretetet, a hála sugarát, közvetlen a Föld képmásába.
Lássátok, hogy tisztán csillognak a vizek, a földek és az erdők buják és termékenyek, a levegő kristálytiszta és minden faj élettől duzzad.
Kérjétek Angyalaitokat, segítsenek valósággá tenni azt a képet.
Hogy testetekben lekössétek ezt az energiát tonizáljatok együtt ezen a ponton.
11, Zárásképpen engedjétek el egymás kezét  és helyezzétek a szív magasságába úgy, hogy tenyeretek a kör közepébe felé nézzen, és érezzétek azt az energiát, mely szerető szándékotokból keletkezett. Gyűjtsétek a kezetekbe ezt az energiát, aztán sugározzátok vissza szívetekbe úgy, hogy kezeteket odahelyezitek.
Eközben érezzétek, hogy Angyalaitok körbevesznek szeretetükkel.
Mondjatok köszönetet mindenkinek aki részt vett a rituáléban- magatoknak, az Angyaloknak  és a Bolygónak is.