2012. április 15., vasárnap

Bolygó gyógyítására szóló meditáció

Bolygó gyógyítására szóló meditáció

Csoportos vizualizáció a Bolygó gyógyítására, ezzel a címszóval található meg az alábbi meditáció, Az Angyalok tudják a választ című könyvben.

Ha csoportos meditációt végeztek akkor kövessétek az alábbi leírást, ha pedig személyes gyógyítást végeztek, akkor kérlek alakítsátok át a magatok ízlése szerint.

Én a saját meditációmban egyszerűen végzem a Bolygó gyógyítását.
Először is elmondok egy imát:

Föld Anyátokhoz pedig ekképpen imádkozzatok: (részlet Edmond Bordeaux Székely: ESSZÉNUS BÉKE EVANGÉLIUMÁBÓL)


"Mi Anyánk, ki a Földön vagy,
szenteltessék meg a Te Neved.
Jöjjön el a Te országod, legyen meg a Te akaratod,
Miként Te benned, azonképpen bennünk is.
Ahogyan mindennap elküldöd a Te angyalaidat,
úgy küldd el őket hozzánk ma is.
És bocsásd meg a mi bűneinket,
miképpen mi is jóvátesszük mind azt,
amit ellened vétkeztünk.
És ne vígy minket a betegségbe,
de szabadíts meg minden rossztól,
mert tiéd a Föld, a test és az egészség.
Ámen."
  
A ráhangolódás alatt élő Fényt gyújtok a szívemben, mely megtelítődik az EGYSÉG tudat érzésével. Aktiválom a Fényoszlopot, gyökereimet összekapcsolom a FÖLD ANYÁVAL, a központi tengelyemet megerősítem, hogy ÉG és FÖLD között egyensúlyban legyek.
Ahogy végig áramlik rajtam keresztül a Krisztusi Fény és Szeretet energiája, érzem ahogy szívcsokrom megnyílik és a hála, a szeretet érzésével sugározza be a Földet.
Szívemből egy arany fényszál indul és összekapcsolódik a FÖLD ANYA SZÍVÉVEL.
Szívemből Fény árad a Bolygóra és megtisztítja a körülötte lévő energiamezőt, melyek az emberek negatív gondolataitól, a környezet szennyezéstől és egyéb dolgoktól szürkés energiafelhőkkel veszi körbe a Földet.
A szívemből áradó Fénnyel megtisztítom a Földet a mélyen besűrűsödött fájdalom és szenvedés mintáktól, ami kialakulhatott háborúktól, környezeti katasztrófákból adódóan, a harag, és még sok negatív energiaminta lehet jelen, amely mind a megosztottság energiájához tartozik. Nagyon fontos a tisztítás, mert pont ezeken a területeken vannak leginkább a környezeti katasztrófák, mivel a FÖLD ANYA tisztítja ki magából ezt a mintát.
 A megtisztított helyeket feltöltöm arany Fénnyel, aztán az egész Földet, és közben vizualizálom, a teljes egyensúlyt a Bolygón,- hogy minden egyede egészségben él, és méltó bánásmódban részesül.
Áldás,- ÁhimRé


  


Bolygó gyógyítására szóló meditáció

Csoportos vizualizáció a Bolygó gyógyítására, ezzel a címszóval található meg az alábbi meditáció, Az Angyalok tudják a választ című könyvben.


Miután a csoport tagjai körben foglaltak helyet, állhattok vagy ülhettek is, hívjátok minden résztvevő Angyalát, hogy álljon az illető mögé, szárnyait terjessze szét, és így alakulhasson egy külső kör az Őrangyalokból, mely körülzárja a belső kört. Felvehetitek előre z utasításokat vagy az egyikőtök levezeti a gyakorlatot.

1, Körben állva vagy ülve fogjatok kezet úgy, hogy a bal kezetek tenyere felfelé nézzen,- itt fogadjátok be az energiát, a jobb kezetek tenyere pedig lefelé- ezzel továbbítjátok azt. Érzékeljétek, hogy az Angyalok mögöttetek állnak.
2, Most szívetek az állomás melyen kapjátok és továbbadjátok az energiát.
Miközben érzed, hogy a tőled balra álló személytől  bal kezedbe áramlik az energia, szívd magadba bal kezeden, válladon, hagyd hogy a szívedbe ömöljön.
Ezután szívedből küldd az energiát jobb válladba, haladjon át a jobb kezeden és onnan a tőled jobbra álló emberhez engedd.
3, Érezd, hogy az egész vizualizáció alatt az energia körben mozog. Lélegezz mélyen az orrodon át,és hagyd hogy a kilégzés a szádon át történjen, és nagyon nagy halk hang keletkezhessen ezáltal. Ez a hang segíthet, hogy összehangoljátok a csoport légzését, és így mindenki ugyanabban az ütemben lélegezzen.  Most érezd tudatosan mindkét oldalon társaid Őrangyalának jelenlétét.
4, Miközben az energia mozog, lásd hogy az Angyalok lebegnek a csoport felett, szárnyaik széttárva, és egy kupolát alkotnak fölöttetek.
5, Továbbra is ugyanígy mozgassátok az energiát, és a kör közepén vizualizáljátok a Föld képét. Lássátok amint az űrben lebeg, lássátok hogy milyen gyönyörű életteli és szent ez a Bolygó.
6, Figyelmetekkel most forduljatok a földek, a fák, a növényzet felé. Lássatok most sarjadó dús esőerdőket és egészséges fákat szerte a Bolygón.
Lássátok a Földet gazdagnak és termékenynek.
Harmadik szemből sugározzátok egyenesen a kör közepébe az egészséges, gyógyult erdők és örömteli Föld képét.
Szívcsakrátokból irányítsátok ugyanide legmélyebb szeretetetek sugarát.
Kérjétek Angyalaitokat, hogy megfelelő helyre vezessék az energiát.
7, Most figyelmetekkel forduljatok a Bolygó vizei felé – lássátok az óceánokat, a folyókat, tavakat, forrásokat és vízzel telt medencéket.
Képzeljétek tisztának, áttetszőnek, csillogónak és minden szeméttől mentesnek őket.
Harmadik szemetekből sugározzátok szívetekből azt a legmélyebb kívánságot, hogy a vizek tiszták, frissek és energiával töltöttek legyenek megint. Szívetek mélyéről küldjetek szeretet. Kérjétek Angyalaitokat, hogy energiátokat jutassák el a vizekhez.
8, Miközben a Bolygó vizeibe gyógyító energiát küldtetek, lássátok a bálnákat, a delfineket, oroszlánfókákat, halakat és minden más vízben élő lényt, amint szabadon és boldogan úsznak a tiszta vízben.
Lássátok egészségesnek és élettől duzzadónak a korallokat, az algákat, a hínárok erdejét és minden egyéb lényt, mely a vizek mélyén él.
Harmadik szemetekből küldjétek ezt a képet, szívetekből pedig ezt a kör közepén lévő Földbe. Ezután a Bolygó élő madarakról és más állatokról lássatok képet.
Lássátok egészségesnek és életteltelinek őket, bundájuk és tollaik ragyognak a Fényben.
Kérjétek Angyalaitokat, hogy energiátokat jutassák el azokhoz a fajokhoz, melyeknek szüksége van erre, miközben sugározzátok feléjük ezt a látomást, és elkülditek nekik a szeretetet is.
9, Most képzeljetek ragyogó kék eget és tiszta friss levegőt.
Eközben lélegezzétek be ezt a képet, azután lélegezzétek ki, és a harmadik szemetekből küldjétek a levegő tisztaságának képét a kör közepébe.
Kapcsoljátok a szívetek mélyén lévő kívánsághoz, hogy tiszta és egészséges legyen a levegő, és szívetek mélyéről küldjetek energiát a körbe a Földet célozva meg.
Kérjétek Angyalaitokat, hogy segítsenek a levegő tisztításában.
10, Végül szívetekből sugározzátok a Fényt, a szeretetet, a hála sugarát, közvetlen a Föld képmásába.
Lássátok, hogy tisztán csillognak a vizek, a földek és az erdők buják és termékenyek, a levegő kristálytiszta és minden faj élettől duzzad.
Kérjétek Angyalaitokat, segítsenek valósággá tenni azt a képet.
Hogy testetekben lekössétek ezt az energiát tonizáljatok együtt ezen a ponton.
11, Zárásképpen engedjétek el egymás kezét  és helyezzétek a szív magasságába úgy, hogy tenyeretek a kör közepébe felé nézzen, és érezzétek azt az energiát, mely szerető szándékotokból keletkezett. Gyűjtsétek a kezetekbe ezt az energiát, aztán sugározzátok vissza szívetekbe úgy, hogy kezeteket odahelyezitek.
Eközben érezzétek, hogy Angyalaitok körbevesznek szeretetükkel.
Mondjatok köszönetet mindenkinek aki részt vett a rituáléban- magatoknak, az Angyaloknak  és a Bolygónak is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése