2012. április 13., péntek

AZ ARANYKOR KÜSZÖBÉN


Szőnyi Bartalos Mária 
Magyarország 

AZ ARANYKOR KÜSZÖBÉN 
"Ne féljetek, mert nincs mitől!" 

Mi, akik itt állunk egy csapatban 
az Aranykor küszöbén; 
mi, akik nem élünk már Vaskorban 
a pénzetek tengelyén; 
mi, akik tudjuk jól: látatlanban 
nincs már mi jól látható, 
mert van jó szemünk és van jó fülünk; 
tudjuk már mi hallható. 

Mi, átléptünk a nihil pénzein 
és hitünket mutatják írásaink, 
normáinkban vannak értékeink, 
mint egy szeretet-tengely körül 
forgunk még kevesen együtt, 
de egyre többen leszünk 
nélkületek ti, pénzimádó senkik. 

Mi, akik itt állunk egy csapatban 
Az Aranykor küszöbén, 
nem vagyunk eladók és nem vagyunk 
vevők, de adóvevők vagyunk 
a Szeretetre, mint a Fény, a Nap, 
a Levegő, s a Földet átölelő 
SZEM. 

Látjátok-e Ti, művészek azt, amit 
mi látunk, és láttunk már rég'? 
Az Ember a lelkében fontos 
és nem a pénzéhes vég. 

Ne add nekem a pénzed még hitelbe sem, 
mert, mint galamb elszáll veled együtt... 
Megérintem szép lelked. Nem kérek érte 
mást, csak szeretetet, te érinthetetlen 
Ember, aki átlépsz az Aranykor küszöbén 
észrevétlenül, jóságoddal, magyar hiteddel. 

József Attila sem volt naiv, bár sokan 
azt gondolták róla, mint rólunk ma. 
Csakhogy mi, már az Aranykor küszöbén 
állunk, és előre már csak egy lépés van... 
Nem tudom, hogy neki volt könnyebb, 
vagy nekünk lesz nehezebb megtenni 
azt, az egy lépésünket az Aranykor küszöbén 
állva, mint jóért várva, s nem tudom azt sem, 
hogy csak álljunk, mint szamár a hegyen, 
és várjunk a sült galambra netán, 
de azt tudom, hogy lesz egy pillanat, 
amit az érzésünk diktál, 
és lehet, hogy csak 
megnyílik előttünk egy pénztelen világ... 
Lehet, hogy hozzánk jön az Aranykor 
s nem mi megyünk hozzá. 
Talán szintén erre várt József Attila, 
csak türelmetlen volt, 
és előbb lépett, mint érzett vagy gondolkodott? 
Lehet, hogy nem is kellett volne lépnie 
sínekre soha és menni sehova... 

Nekünk türelmeseknek fontos lennünk, 
mint a Magoknak, hogy szaporulataink 
is Magokat hozzanak és virágozzanak 
az Aranykor küszöbén. 
Nehéz lesz kivárni? 
Igen, nehéz. 
Mégis, türelmesen várjunk még, 
önzetlenül, szeretetet adva a szeretetért. 

Komárom-Szőny, 2012. április 11.



Az átmenet az átalakulás szerves részét képezi


Az átmenet az átalakulás szerves részét képezi.  
Minden a jelenben már nem működő részünknek és tulajdonságunknak ami a  régi világban részünket alkotta és a jelenben már nem működőképes, búcsút kell mondanunk, - ez velejárója az átalakulásnak az Új Világba lépésünknek. Lehet, hogy ezek érzések fokozottan törtek fel belőled. A beáramló nagy minőségű fényenergiák felszínre hozhatták ezeket a mélyen ülő fájdalom, fél-elemben lévő részeket.
Mindez annak érdekében történik, hogy ezeket elengedd, fénnyé váltsd, és teljes bizalommal és hittel indulj el az Új Világ felé.
Minden félelem, ami a mélységből tőr elő, régi energiás részed lenyomata. Ezek a részek most tisztulásra várnak, elengedésre.
Tudatosítanod kell magadban, hogy ezek a régi energiás részeid összetevőjét alkották, de ha tudatosságod átformálod, Szellemed az ÚJBA helyezed,- akkor ráeszmélsz, hogy ezek mind megkötésként, gátként álltak előtted.
Az Új Energiában teremtővé válsz.
Tudatosítsd magadban isteni lényed, és azzal az eltökélt szándékkal indulj az úton, hogy bizonysággá váljék életedben,- Önmagad teremted gondolataidat, minden teremtett gondolatodért te vagy a felelős, hisz életed alakulását ez irányba tereled.
Lehetőséget kaptatok, hogy a mélységből felhozzátok és fénnyé váltsátok a régóta hordozott fájdalom, fél-elem részeiteket.
Az átmenet részeként különböző dolgoktól meg kell válnotok.
Mindazoktól az eszméktől, mélyen rögzült téves generációkon át hordozott kódoktól, ami arra késztetett, hogy fél-elemben élj, ne lásd meg a teljes fényt, ne éld meg a teljes egységet.
Az Új Világba ezt már nem vihetitek magatokkal, mert ott semmi ilyen megnyilvánulásnak helye nincsen.
A hibás fél-elemben lévő részeket egészítsétek ki, adjatok neki új programot, töltsétek meg tartalommal, FÉNNYEL, ÉLETTEL.
Ha szükségét érzitek, építsetek mentális védelmet magatok köré, és ne engedjétek, hogy a régi fél-elem program újra áttörje a már biztosnak tűnő felépített programokat.
Emberi aggodalmaitokat próbáljátok meg Szellemi tudatosságotokkal átvizsgálni, és megtalálni azt a pontot, amelyben egy egységes álláspontot alakítotok ki.
Ha ezt eléritek, és mindennap megerősítitek, akkor saját életetek teremtőjévé váltatok.
Ehhez a tudatos munkához sok erőt és kitartást kívánok Mindenkinek!
A Fény és a Szeretet ereje kísérjen továbbra is bennetek!
Isten- Isten!
ÁhimRé




Hogyan tudod tudatosan megtámogatni változásodat?



A felemelkedés folyamatában a 3D szén alapú testünk 5D szilícium alapú testté alakul. Ebben a folyamatban kiemelt szerepe van és lesz a kristályoknak is.
A kristályok információ és energiahordozók. Erős tudatosságuk támogatja az emberek személyes fejlődését. A kvarckristályok – azaz szilícium-dioxid kristályok[1] – egyik szerepe korunkban, hogy segítsék az emberi test átalakulását szén alapúról szilícium alapúra. A kvarckristály rezgése általában 12-szerese az ember rezgésszintjének, és 6-szorosára emeli annak a rezgését, aki a testén viseli azt.
A kristályok az alapot szimbolizálják (mint hogy már tudod, az 1D és a 2D világához tartoznak), s kiegyensúlyozzák a test energiáit.
A szén alapú test átalakulása szilícium alapúvá jelentős fizikai tünetekkel jár, pl. fokozott agyi kapacitás erős fejfájásokkal kísérve, váratlan fogyás, hízás, hátfájdalmak, a mellkas fájdalmai, bőrtünetek és a test méregtelenítésének minden tünete ide sorolható. Mindezek energetikai szinten zajlanak, hiszen a kristályosodás átvezet a Föld (3D) és a lélek (5D) síkja között.
Megváltozik az ételekhez való viszony is, a megszokott ételek émelygést, gyomorrontást okozhatnak.
Az elhízás klasszikus védekező tünet.
A kristályokat felhasználhatjuk ételeink védelmére is. Tegyük mellé őket 5-10 percre.
Lehetőség szerint kerüljük a mikrohullámú sütő használatát, amelynek erős sugárzása élettelenné teszi az ételt. Hasonló hatással vannak más elektromos berendezések is.
A konyhában fontos még, hogy üveg- és porcelánedényeket használjunk, mert a műanyag legyengíti és leszigeteli a kristályenergiákat.
 Mind a húsételek, mind a növényi alapú ételek tartalmaznak az ember számára ártalmas rezgéseket. Minden étel feltöltésére és méregtelenítésére fordítsunk figyelmet. Áldjuk meg saját hitrendszerünk alapján ételeinket és italainkat.
A rózsakvarc a leginkább megnyugtató, gyermekek számára is kedves kő. Ivóvízbe, tonik készítésére ajánlott a hegyikristály, rózsakvarc, szodalit és az ametiszt. Az ametiszt nagyon magas rezgése ideges tüneteket okozhat.
Célszerű, ha az ember saját maga szerzi be az általa használt kristályt. Az a kő, amely rezonál az egyén rezgésével, vonzza leendő tulajdonosát. A gyermekek a legjobb példa erre. Belső intuíciójukból mindig azt a kristályt (vagy Bach-esszenciát, Indigó esszenciát vagy Kristály Fény esszenciát) választják, amelyikre adott pillanatban szükségük van.
Ha ajándékba vásárolunk köveket, „szelídeket” vegyünk, amelyek minden ember számára vonzóak, pl. a szívvel, szeretettel analóg rózsakvarc, ill. a hegyikristály, amelyek a teret is harmonizálják.
A kristályok sejtszintű gyógyítók.
Az alkalmazott kristály áldása a megfelelő tisztítás mellett élvezhető igazán. Mivel a kristályok fel is veszik és le is adják az információkat, gyakori tisztítást igényelnek. Ez lehet folyó víz, tengeri sós víz vagy tengeri só önmagában. A tisztítás ideje minimum 4 óra, ideális esetben 24 óra. Kerüljük a műanyag edény vagy tálca használatát. Földbe is áshatjuk, amikor is visszanyerik erejüket és feltöltődnek. A kristályokat a Nap is feltölti, megtisztítja. Kivétel ez alól az ametiszt, a holdkő és a lapis lazuli, ezek a kövek a napon sérülnek, a Hold fényénél töltődnek föl.
A kristályok használata mellett fontos, hogy lelki szinten oldjuk fel korlátozó energiamintáinkat, hogy helyet teremtsünk az új energiáknak.
A test szén alapúról szilícium alapúra történő változása intenzív folyamat, amely idővel egyre könnyebbé válik. Az érzékek kiélesednek, a látás, a hallás, végül a test minden reakciója ezt az érzékenységet mutatja.
A félelem oldásával és a terhek letételével ez a folyamat megállíthatatlanul zajlik tovább, a kristályok egyre emelik a rezgésszintet. A test sűrűsége a rezgésszint emelkedése folytán megváltozik, könnyű, rugalmas lesz.
A kristályosodás folyamata napjainkban jelentősen felgyorsult. Ehhez a folyamathoz táplálkozásunkkal is nagyban hozzájárulhatunk. A tudomány is foglalkozik újabban a szilícium fontosságával az emberi szervezettel kapcsolatban. Eddig főként az ipar használta ki a szilícium előnyeit, információtároló képességét, pl. a számítástechnika területén, ahol egészen apró kristályban tárolnak óriási mennyiségű adatot.
A szilícium a földön előforduló második leggyakoribb elem. Minden sejt létéhez nélkülözhetetlen, a sejtfal alkotóeleme. Az általunk ismert szilícium-dioxid, pl. a hegyikristály, stabil kristályszerkezet.
A növényvilágban található és az emberi szervezet számára hasznosítható formája az amorf szilícium-dioxid. Ez a szilícium-dioxid nem keményíti, hanem rendkívül rugalmassá és könnyűvé teszi a test szöveteit.
A táplálékok szilícium tartalmát illetően induljunk a piramis alapjától a csúcs felé haladva. Az alapon található élelmiszerekben kevés szilícium van, míg a csúcson sok. A legismertebb és leghétköznapibb forrás a paradicsom, uborka, burgonya, fokhagyma, kukorica, ananász, kapor, torma, mandarin, zöldbab, mazsola, amelyeknek a szilícium tartalma már említésre méltó.
A következő lépcsőfok a cékla, a spenót, búzakorpa és a rizs (teljes), amely már kétszer annyi szilíciumot tartalmaz. Gyerekeknél megfigyelhető a fokozott céklafogyasztás, hiszen alapvető szükségletüket elégíti ki. A spenóttal és céklával említhetjük egy lapon a banánt is. (Azonban a banán fogyasztását célszerű korlátozni magas káliumtartalma miatt. Túlzott fogyasztása felborítja a szervezet ionháztartásának egyensúlyát.)

Nagyon nagy lépés a piramis csúcsa felé az árpa és a köles. A köles szilíciumtartalma közel 30-szorosa az eddig felsorolt élelmiszereknek. Elkészítéséhez számos recept érhető el akár az interneten is.
A csúcson magasan a zab áll. A zabkorpa az, amelynek szilícium tartalma 100-szorosa pl. a cékla szilícium tartalmának. Elkészítése kevésbé változatos, ám egyszerű.
Ehhez nem árt tudni, hogy a szilícium felszívódását két tényező segíti.
Az egyik a C-vitamin, amely a gyümölcslé+gyümölcs+zabkorpa kombinációban, ill. a kalcium, amely a forralt tej-vagy kefir-zabkorpa összeállításban fejti ki hatását. A napi zabkorpa fogyasztás nagymértékű változást eredményez. A test láthatóan rugalmassá, erőssé, könnyűvé válik.
A mezei zsurló a növényvilág legmagasabb szilícium tartalmú tagja, 18% a kovasav-szilícium tartalma. Növénnyé alakult kristálynak is nevezik. A rend és a szerkezet megtestesítője.
A kovasav, amely szilícium tartalmú szervetlen sav, ad némi pluszt az ételeinkben bevitt szilíciumhoz képest. A szervezet ellenálló képességét növeli, a bőr szerkezetét nagymértékben javítja, regenerálja, erősíti a hajat, körmöt és a narancsbőr ellenszere. A csontszerkezetet, a porcokat, a kötőszövetet erősíti. A köszvény, reuma, gyulladások, TBC, hörghurut, vese és hólyagbetegségek, ödémák, epe és májbetegségek gyógyító növénye. Vérzéscsillapító. Alapvető a kollagén termelődéshez és újjáépíti a sejtmembránt.
Használata figyelmet követel. Két fontos dologra mindenképpen figyelni kell. A beszűkült veseműködéssel élő betegek és a súlyos szívbetegek kis mennyiségben fogyaszthatják. Növekedésben lévő csontok esetén túlzott bevitele okozhat deformitásokat.
Egészséges ember szervezetéből a többletet a vese kiválasztja.
További, szilíciumot tartalmazó gyógynövények: aloé, fehérmályva, citromfű, gingkó, hibiszkusz, ginzeng, csalán és orvosi zsálya, amelynek fogyasztása daganatos betegségek esetén különösen ajánlott.
Amikor az életmódunkat a szilícium alapú táplálkozás felé fordítjuk, tartsuk be a fokozatosság elvét. A húsmentes táplálkozást folytatók kétségtelen előnyben vannak, hiszen a hús ehhez az életformához nem járul hozzá, de vegyük figyelembe az egyéni alkati adottságokat, igényeket. Az igazi kihívás nem a hús, hanem a mesterséges adalékanyagok, mérgek, savak elhagyása az étrendből.
A tiszta víz szerepe ebben a táplálkozási formában domináns. A gyógyteák mellett még egyszer annyi tiszta víz fogyasztása szükséges. A szervezet napi igénye 2,5 – 3,5 l körül van.
A víz méltatlanul alulértékelt eleme életünknek. Az emberi test 70-75%-a víz, amely kristálytulajdonságokkal bír. Információhordozó, programozható közeg.
Ez a kristálytulajdonságú anyag alkotja testünk nagyobb részét, közvetíti sejtszintig érzelmeink, félelmeink energiáját is. Ez a tényező az, amelynek ismeretében a betegségek jelentős része megelőzhető lenne.
A japán tudós, Masaru Emoto[2] lefényképezte a vízkristályokat különböző hatásokra reagálva.
A víz központi szerkezete hatszög alakú, amely köré kristályforma rendeződik az adott információ minőségétől függően.
A félelem, az agresszió és főként a közöny által okozott hatások a vízmolakula teljes szerkezetét roncsolják, még alapjai sem maradnak épen. A szeretet, hála, együttérzés és más magas rezgésű szavak, érzelmek gyönyörű kristályszerkezetet mutatnak. Mindez utat mutat, hogyan bánjunk testünkkel és azzal a vízzel, amelyet nagy mennyiségben fogad be nap, mint nap.
Amit még érdemes beszerezni azok a Schüssler sók. Igazából mindegyikre szükség lenne egy sorozat erejéig. A Schüssler féle biokémiai sók minden élő szervezetben megtalálhatók, nélkülözhetetlenek, és alapfeltételei az egészségnek. 12 fő sóvegyületet ismerünk, amelynek mennyisége, aránya a sejteken belül és kívül meghatározza a szervezetünk felépítését, működését. Ha az egyensúly felborul, különböző tünetek, betegség-állapotok alakulnak ki.
Ezek az ásványi sók természetes módon, táplálkozással nem vihetők be a szervezetbe, mert méretüknél fogva a sejtek membránján nem jutnak át. Így csak a vér és szövetközti nedv raktárai pótlódnak, sejten belül a hiányállapot megmarad. A hiányállapotoknak jellegzetes tünetei vannak, szerkezeti és működésbeli elváltozásokat okoznak. Ezek a jelek könnyen felismerhetők, diagnosztizálhatók, például az arcról.
Azonban sorozat 11. eleme a SILICEA, kovasav-siliciumot tartalmaz, tehát azt mindenképpen érdemes beszedni egy kúrát és időnként megismételni.
Mi a Siliceát és a C-vitamin port interneten a http://engelpharma.de oldalról szoktuk megrendelni. 



[1] Szilicium-dioxidot tartalmazó kvarckristályok (a teljesség igénye nélkül): achát, ametiszt, citrin, fakvarc, füstkvarc, hegyikristály, kalcedon, krizopráz, mohaachát, moldavit, opál, rózsakvarc és a tigrisszem.
[2] Érdekes könyv Masaru Emoto könyve, mely Japánban végzett csodálatos munkáját mutatja be.
Címe: "The Messages of Water", magyarul: A víz üzenetei
[3] Forrás: kristalyprogram.blogspot.com/2009/02/kri...ilicium-szerepe.html


Forrás:  Ébredés Háza Spirituális Közösség
www.omniverzum.hu

Barlangrendszer Buda alatt,- Világ a város alatt - Budapest