2012. április 13., péntek

Az átmenet az átalakulás szerves részét képezi


Az átmenet az átalakulás szerves részét képezi.  
Minden a jelenben már nem működő részünknek és tulajdonságunknak ami a  régi világban részünket alkotta és a jelenben már nem működőképes, búcsút kell mondanunk, - ez velejárója az átalakulásnak az Új Világba lépésünknek. Lehet, hogy ezek érzések fokozottan törtek fel belőled. A beáramló nagy minőségű fényenergiák felszínre hozhatták ezeket a mélyen ülő fájdalom, fél-elemben lévő részeket.
Mindez annak érdekében történik, hogy ezeket elengedd, fénnyé váltsd, és teljes bizalommal és hittel indulj el az Új Világ felé.
Minden félelem, ami a mélységből tőr elő, régi energiás részed lenyomata. Ezek a részek most tisztulásra várnak, elengedésre.
Tudatosítanod kell magadban, hogy ezek a régi energiás részeid összetevőjét alkották, de ha tudatosságod átformálod, Szellemed az ÚJBA helyezed,- akkor ráeszmélsz, hogy ezek mind megkötésként, gátként álltak előtted.
Az Új Energiában teremtővé válsz.
Tudatosítsd magadban isteni lényed, és azzal az eltökélt szándékkal indulj az úton, hogy bizonysággá váljék életedben,- Önmagad teremted gondolataidat, minden teremtett gondolatodért te vagy a felelős, hisz életed alakulását ez irányba tereled.
Lehetőséget kaptatok, hogy a mélységből felhozzátok és fénnyé váltsátok a régóta hordozott fájdalom, fél-elem részeiteket.
Az átmenet részeként különböző dolgoktól meg kell válnotok.
Mindazoktól az eszméktől, mélyen rögzült téves generációkon át hordozott kódoktól, ami arra késztetett, hogy fél-elemben élj, ne lásd meg a teljes fényt, ne éld meg a teljes egységet.
Az Új Világba ezt már nem vihetitek magatokkal, mert ott semmi ilyen megnyilvánulásnak helye nincsen.
A hibás fél-elemben lévő részeket egészítsétek ki, adjatok neki új programot, töltsétek meg tartalommal, FÉNNYEL, ÉLETTEL.
Ha szükségét érzitek, építsetek mentális védelmet magatok köré, és ne engedjétek, hogy a régi fél-elem program újra áttörje a már biztosnak tűnő felépített programokat.
Emberi aggodalmaitokat próbáljátok meg Szellemi tudatosságotokkal átvizsgálni, és megtalálni azt a pontot, amelyben egy egységes álláspontot alakítotok ki.
Ha ezt eléritek, és mindennap megerősítitek, akkor saját életetek teremtőjévé váltatok.
Ehhez a tudatos munkához sok erőt és kitartást kívánok Mindenkinek!
A Fény és a Szeretet ereje kísérjen továbbra is bennetek!
Isten- Isten!
ÁhimRé




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése