2020. július 6., hétfő

' AZ ÚJ ENERGIA INTENZÍV FELÉBREDÉST FOG OKOZNI "..


'' AZ ÚJ ENERGIA INTENZÍV FELÉBREDÉST FOG OKOZNI "...
SEMMI TANÍTÓ
Testvéreim, nővéreim, van egy napfénycső, ami hamarosan eléri a Földet. Közvetlenül az Alcyone Napból származik, és elárasztja ezt a bolygót egy olyan fényerősséggel, amelyet még soha nem látott az univerzum ezen kvadránsában.
Ez a fény exponenciálisan növeli az ébredés energiáját. Ez az energia, amire régóta várunk, ami lehetővé teszi a hatalmas ébredést.
Kedves szeretett, készüljetek fel testvéreitek megsegítésére ebben a nagyszerű időben, ahol a fény erői mindenki számára láthatóak lesznek az emberiségben.
A megtestesülés mély álmából ébredő lények milliárdjai ébrednek majd fel, és ez csodálatos lesz, de sok egyensúlyt is igényel majd tőled, fénymunkásoktól, akik már ébren vannak és felkészültek erre a pillanatra.
Több évnyi felkészülés volt, és biztosak vagyunk benne, hogy több mint kész arra, hogy átvegye spirituális vezetői szerepét a Felemelkedés útjának új szakaszában.
Kedves testvéreim, ez az ibolya fénycső azért érkezik, hogy transzmutálja az energiákat, amelyek felszabadulnak és jelentősen hatással lesznek mindenkire, férfira és nőre, megkülönböztetés nélkül a bolygón.
Ez egy monumentális esemény, és mindenkit arra fog biztatni, hogy hozzon végső döntést: vagy elfogadja a fényt, vagy kijelenti magát véglegesen kapcsolódik a harmadik dimenzióhoz. Senki más nem lesz a kerítésen, és ez mindenki számára egyértelmű lesz.
Ez az ibolya energia intenzív spirituális ébredés hullámát idézi elő, ami a legjobbat és a legrosszabbat hozza ki a társadalmából.
Nem lesz több hiba, a hozzáállásod és a beszédeid alapján felismered, hogy kik fogják elfogadni az ébredést, és ki dönt úgy, hogy továbbra is elmerül a fizikai sűrűség és a polarizált háromdimenziósság energiájában.
Hallgassátok kedvesek figyelmességgel és feltétel nélküli szeretettel mindazoknak, akik az utatokba állnak. Segíts azoknak, akik segítségért és válaszért jönnek.
Ami másokét illeti, hálával és együttérzéssel, panaszaidra és nézeteltéréseidre, de semmilyen körülmények között ne keveredj vitába vagy konfliktusokba.
Fogadd el minden lény szabad akaratát. Ajánld fel a barátságos vállad mindenkinek, és maradj távol minden konfliktustól.
Ne feledd, hogy te vagy az ébredés horgonya, és testvéreid remélik, hogy megtalálják benned az egyensúlyt és a békét, amelyet a felemelkedés energiája kínál.
Számtalan módja van annak, hogy ez az ébredés jelenjen meg.
Csak az számít, hogy az emberek a szív útját kövessék.
A szeretetnek természetes módon kell áramlnia ajkaidból és gesztusaidból, mivel téged is megérint az energia intenzitása.
Emlékezzünk azokra a lépésekre és kezdeményezésekre, amelyeket már megtettél, hogy készen állj erre a pillanatra. Legyél tehát toleráns és türelmes testvéreiddel, akik összezavarodnak és szomjaznak az információra és a figyelemre.
Ti, testvéreim, lehetőségetek lesz gyakorolni a dominanciátokat. Ez lesz az az idő, hogy cselekedj mindent, amit a belsőterizáció évei alatt tanultál, hogy a saját területedet keresd.
Mi, a felemelkedett tanárok, együtt fogunk dolgozni, egymás mellett, közvetlen kapcsolatban a felsőbbrendű lényeiddel, hogy a szükséges támogatást nyújtsuk neked ebben a nagyszerű időben.
Szerelmem nagy örömmel hozom el nektek ezt a hírt. Tudjuk, hogy sokan várjátok már ezt a történelmi mérföldkő lesz. Minden fel lesz osztva a kollektív ébredés előtt és után.
És ne felejtsd el: szeress, csak szeretetet minden lénynek, még a fizikailag távoliaknak is, mert az energiád is arányos lesz ezzel az új fényhullámmal, amely eléri a bolygót.
Őrizd meg a békét és ünnepeld örömmel ezt a nagyszerű eseményt, amit az Isteni Hierarchia hoz neked.
Hálával és szeretettel búcsúzom.
Semmilyen tanár vagyok, és felajánlom neked a békémet.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése