2020. március 7., szombat

Márciusi energiák - minden a párkapcsolatról szól


Márciusi energiák - minden a párkapcsolatról szól
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Párkapcsolatok... biztosan unod már, hogy ez a téma, de a Vénusz helyzete ebben a hónapban (illetve az előzőben) mindenképpen erre hívja fel a figyelmet. Egyrészt, mivel február 8-tól március 5-ig a kos jegyében jár(t) (mindjárt részletezem), illetve nagyon erős fényszögkapcsolatai alakulnak ki.
A kos jegye konfliktusforrás, hiszen oppozícióban - azaz szembenállásban - van a saját jegyével, így a párkapcsolatokban egy folyamatos feszültség, konfliktusforrás van/volt jelen ebben az időszakban. Ez alacsony szinten szimpla veszekedés, drámázás formájában ölt testet, magas szinten viszont az önmeghaladásról, illetve a kapcsolat régi energiáinak meghaladásáról szól. Nem az a lényeg, hogy veszekedés-mentesen éld meg ezt az időszakot, hanem hogy képes legyél utána túllépni a problémákon. A szembenállások erre tanítanak: konfrontáció; majd feloldás kell, hogy kövesse. Ezért nagyon fontos most, hogy ne ragadj bele a fájdalomba vagy a problémákba, ne erre helyezd a fókuszt.
Másrészről fényszög kapcsolatok alakulnak aki a Vénusz, és a következő égitestek közt: Szaturnusz, Plútó és Uránusz (majd Jupiter). A lényege ezeknek az égitesteknek, hogy messianisztikus, azaz nagy volumenű események jelölői. Hatalmas, minőségi változásokat jelölnek, amit sokszor ép ésszel nem lehet követni.
A LÉNYEG, hogy máciusban a kezdeti esetleges nehéz párkapcsolati időszak után a hónap közepe felé minden a helyére fog kerülni, "be fog állni" és gyümölcsözni, gyarapodni fog. Addig viszont készülj fel arra, hogy bizony GYÖKERESEN átt kell állítanod magadban valamit, ami a párkapcsolati mintáiddal kapcsolatos.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Nagyon részletes leírást küldtem minden kedves feliratkozónak.
Ha érdekel, akkor a https://kissbalazskuno.hu oldalon (bal lent) tudsz feliratkozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése