2020. március 7., szombat

IMA - ÉS FÉNYLÁNC MÁRCIUSBAN


Kedves Mindenki!
Egy kiemelten erős hónap vár ránk márciusban, mely hatalmas szintemelkedést, kvázi "dimenzió ugrást" hordoz magában, s amely, épp ezért, egyúttal átütően nagy erő (akár dimenziókat megugró erő!) lesz az IMÁBAN és HITBEN.
Tehát. Most kiemelten fontos lesz, hogy minél több tiszta szívű, erős hittel bíró magyar ember álljon és maradjon tengelyében és használja ősi nagy varázs-tudásunkat a Teremtővel való szoros és közvetlen kapcsolódást! Azért, hogy ezzel az istentudással és istentudattal az IMÁN keresztül - velünk és általunk - lejöhessen ide a fizikai síkra az az ISTENI ERŐ, amely segíti társainkat a szintemelkedésben és egy istenhez méltó életben.
Azaz a béke, a biztonság, az egészség, a bőség, a boldogság , s főleg a SZERETET kézzel fogható megjelenésében a Kárpát-Hazában - és ha kell az egész világon.
Ezért küldöm most mindenkinek, aki szeretne csatlakozni a márciusi Ima- és Fény-lánchoz a hónapra vonatkozó legfontosabb kozmikus időpontokat - főleg, mint Nemzeti Ima-időpont, de természetesen egyéni vagy emberiség szintű imákra is.
Kérem terjesztését, ha szívetekben jónak érzitek!
Miért imádkozzunk, mit teremtsünk szívünkből márciusban? Elsősorban a békéért. Magyarország, a Kárpát-Haza békéje, biztonsága a cél. S persze ha már úgyis nagyot szól ez a március, kívánjunk nagyot: Legyen Világbéke 
Ha teszünk érte lesz is.
Másrészt legyen meg a testvéri szeretet és egység békében, szeretetben nemzeti szinten.
Harmadrészt az egészséges, a boldog élet, ami mindenkinek kijut most. Ez álljon helyre.
Kérjünk védelmet - minden szinten, minden téren.
Kérlek, ha imádkozol, ha csak lehet ne a "könyörgő" verziót válaszd. Hidd és tudd végre el, hogy társteremtője vagy az Isteni Mindenségnek, s ezért ha lehet ima közben már lásd a vágyott célt, éld bele magad, éld meg a: békét, az egészséget, a boldog életet, a szeretet működését hazánkban és a világon.
A csatolt kép Lendvai Katalin csodálatos alkotása (Magyar feltámadás) is segíthet akár ebben a belső képalkotásban, vagy a fotók között találod az előzőt, ami a Szeretet rezgése.
Fontos a hangosan elmondott ima, mert a magyar szónak varázs ereje van. (De ha semmiképp nem lehet így, akkor legalább magadban csendben.)
Mikor elmondod az imát kérlek gyújts egy mécsest hozzá! (Ezért Fény-lánc is.) És ne keress kifogásokat, ne húzd a szád most! Mi az, hogy "nem lehet, mert dolgozok"? Mi az, hogy "nincs nálam mindig mécses"? Mi az, hogy "nincs rá időm"? A kutya fáját! Hát ennyit se vagy képes áldozni azért, hogy jobb legyen a világunk? Elég volt a sírásból, panaszkodásból, a félelem-sajtóban való újabb és újabb alámerülésből! Ha arra van időd, hát legyen erre is. Itt az idő. Tégy végre valamit azért, hogy JOBB legyen! Most tehetsz.
Szóval, nekem ne mond, hogy nincs márciusban nyolcszor 10 perced, hogy elmondj egy mécses mellett egy IMÁT egy békés, szép világért.
Miért hangsúlyozom ennyire? Mert a Jupiter idén háromszor áll együtt a Plútóval, melynek magas szintű zseniális lehetősége többek között épp az ima sorsfordító, gyógyító és szintemelő ereje! Ez a Mars által márciusban a csúcson jár! És ha ez az ERŐ össze adódik most a kezünkben, akkor határ a csillagos ég.
Az Ima- és Fény-láncot ezzel elindítottam.
Tudom, hogy varázs ereje van.
Az első időpont ma 17 óra! A többi időpontot alább megtaláljátok.
ÁLDÁS van velünk és rajtunk!
Szeretettel: Veres Mónika, csillagtitkok
március 05. 17 óra
március 08. 13 óra
március 09. 18 óra
március 11. 20 óra
március 18. 11 óra
március 20. 12 óra
március 23. 12 óra
március 28. 14 óra





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése