2019. szeptember 21., szombat

Veres Mónika: Huncut tündér-tánc


A hétvégén varázslatos táncot lejtenek a Tündérek. Vidáman, kacagva, dió illatú levelekbe burkolózva, gesztenyékkel barátkozva, a lemenő őszi napban fürdőzve. Kicsit lehet most könnyedebben hozzáállni az élethez, a lágy Jupiter és a varázslatos Neptunusz hétvégi teremtő fényszöge (kvadrát) segíti is ezt!
Ránk is fér, érdemes kihasználni, kicsit tudatosabban a vidámságot, könnyedséget választani, hiszen a következő pár hétben már egyfajta „felkészítést” kapunk az Égtől megoldandó kardinális sorsfeladatunkat illetően, hogy aztán novembertől egyre erősebbre kapcsolja Égi Kapcsolóját a Szaturnusz és a Plútó kardinális, gyökeres változásokat elhozó nagy együttállása. Amelyből most már nem lesz visszaút - meg kell oldani.
A hétvégi tündér-tánc, mint egy gyönyörű Égi Csomag érkezik, nagy rózsaszín masnival átkötve, csillogó csillámpapírba csomagolva, babarózsaszín gömbökkel feldíszítve. Csak ki kell nyúlnod érte! Csak bele kell nézned! Üzeni az Ég ma. Látod a csodát?
A HIT gyógyító varázsereje a mai nap!
A Teremtőbe vetett hit, s önnön varázserődbe vetett hit.
Illetve a hétvége egyúttal a gyógyításnak is hozza, jelzi az idejét. Lelkünk mélyét gyógyítja. Kinek ezen, kinek azon az úton. Isten égi küldöttei a tündérek mindig tudják kinek épp mire (vagy kire) van szüksége a gyógyuláshoz. Van, amikor a gyógyulást egészen különleges úton juttatják el hozzánk….
A Jupiter a Kígyótartó csillagképben halad ugyanis, érintve a Skorpiót is, a Neptunusz pedig a Vízöntő csillagkép jövőbe ömlő vízében. A gyógyulás már a jövőnket segít tisztítani, újra teremteni, hiszen mindaz, ami most átminősül, meggyógyul bennünk, kézzel foghatóan segít majd egy tiszta lappal jövőt varázsolni, alkotni.
A lelki terheket is le lehet ma tenni. Ebben akár a meditáció ismét egy jó eszköz vagy az Isten felé fordulás, az ima. Az ima és a hit ma mindenképpen előtérbe kerül – akár egy próbatétel formájában is megérkezhet. S bizonyos téren a hit és a félelmek „csatája” is megjelenhet életünkben, melyből önmagunk legyőzése segít jól kijönni, s valami jót varázsolni.
A Tündérek ahhoz tudnak ma hosszabb távra is beköltözni, s a varázslásban segíteni, aki lehúzó energiáit – főleg félelmeit – képes uralni és kézben tartani, s egy pozitív teremtő irányba beműködtetni. Ez a Kígyótartó nagy varázslata és beavató titka. Már nem csak ural és kézben tart, de működtetni is tud! Most egy lágy, huncut tündér-tánccal egészül ki mindez.
Holnaptól elindul aztán egy fajsúlyosabb heteken át tartó folyamat! Ennek lényege, hogy sorrendben a Merkúr, a Vénusz, a Nap és a Mars a Szűz csillagkép előre lépő lábánál teremtő fényszögbe (kvadrát) kerül a Szaturnusszal, a karmikus holdcsomóponttal és a Plútóval a Nyilas csillagaiban. Érdekessége, hogy hétköznapibb – azaz zodiákus - szinten a mérleg – bak jelét kötik össze, ezzel jelezve, a párkapcsolatok világában a sorsfeladataink felerősödnek, az Ég kikerülhetetlenül elénk rakja, akár tetszik, akár nem. A figyelmünket erősen ide fókuszálja!
A felelősségvállalás lesz az egyik fő téma. Illetve a radikális döntések és lépések a másik. S a kettő persze kéz a kézben jár.
Ehhez kapjuk segítségül a két csillagképi üzenetet. Egyrészt, a próbákat a Teremtővel való teljes egység érzése, s az ima segít kiállni (Nyilas), másrészt itt van a nagy előrelépések lehetősége (Szűz előre lépő lába) párkapcsolati téren.
Erről lesz még szó bővebben később, most a jövő hétre nézve annyit: szeptember 22. a Merkúr – Szaturnusz, szeptember 25. a Vénusz és a Szaturnusz, majd szeptember 27. a Merkúr és a Plútó fejlesztő, teremtő fényszöge. S a leszálló holdcsomópont pedig szeptember 28-n áll együtt a Szaturnusszal, így végig ott van a táncban. A múlt karmikus emlékei tehát újra felerősödnek (különösen jövő héten), érdemes nagyon résen lenni, nehogy újra elkövessük ugyanazokat a hibákat, amit őseink elkövettek, vagy mi magunk egy másik életben. Főleg a jövő hétvége szól erősen az időről, az időhöz való viszonyunkról, a türelem erejéről és a felelősségvállalásról. Ezen a téren ad segítő kezet az Ég, hogy fordítsunk egy nagyot a múlt kerekén, persze ha jól oldjuk meg, akkor feljebb lépve egy szinttel.
Holnap érezhetjük úgy, eljön egy fontos beszélgetés ideje. Fontos és kikerülhetetlen, s talán elsőre nehéznek is érezhetjük. Viszont nagy előrelépést hozhat! S segít egy nehéz múltbeli karmát átírni – a megértés vagy egy mély beszélgetés erejével. Egyben itt és most az örök értékekre vagy egy időtálló, időntúli kapcsolatra hívja fel a figyelmünket. Ha mást nem egy tanítás formájában.
A jövő hét kifejezetten az érzelmi elmélyülésnek kedvez. Akár úgy is érezhetjük: ideje van! Most ez a fontos.
Illetve a párkapcsolatokban megjelenő próbáról (megoldandó fontos feladatról) is szól, de már az átfordítás – főleg a múlt nagy átfordításának - erejével segítve minket. S bár erősen megpróbálhat, de közben egy tudatalattinkba temetett nehéz helyzetet segít teljesen átminősíteni, megemelni, benne előrelépni.
De bármilyen nehéznek is érezd elsőre, ne feledd, a vidám, huncut, csodaszép tündérek ott állnak készenlétben, hogy segítsenek! Csak nyisd meg Nekik a szívedet.
Veres Mónika, csillagtitkok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése