2018. július 6., péntek

Golenya Ágnes: SZÍRIUSZ-FÉNYES HAJNALCSILLAG. 2018. JÚLIUS 5-6,- NAP-SZÍRIUSZ EGYÜTTÁLLÁS!

2018. JÚLIUS 5-6: KÁNIKULA

Nem Nem csaptam fel meteorológusnak:), hanem az ókori névvel Caniculának, Kiskutyának nevezett Szíriusz csillag július 6-án elfoglalt különleges helyére, jelentőségére szeretném figyelmed felhívni.
Holnap a Szíriusz A jelű Nap (mert a mi 2. Napunk) a csillagrendszerünk Napja ELŐTT kél!
A legrészletesebb feljegyzést az egyiptomiak hagyták erről a különleges égi és energetikai helyzetről, és a köré épült ceremóniáról. Minderről a Táltosok barlangja és a Kék vér gyermekei trilógiában elég sokat írok.
Itt a FB bejegyzést osztom meg, amit immár a honlapomra is feltettem és mindkét helyen olvashatjátok, ITT a honlapon jelenik meg.
Áldott utazást kívánok a Kék Napunkhoz!

Más: a SZERELEM TERROR IDEJÉN c. kötetem budapesti könyvbemutató eseményéről készült videót ITT nézhetitek meg.
Jó szórakozást kívánok a KÁNIKULA idején IS-sőt ekkor igazán.

NAP-SZÍRIUSZ EGYÜTTÁLLÁS!

Sziasztok, holnap reggel a híres HAJNALCSILLAG esemény, amiről elég kimerítően írok (Táltosok barlangja plusz Kék trilógia), az a bizonyos Szíriuszi napfelkelte. Tehát amikor egy évben egyszer a Szíriusz valamivel a mi Napunk előtt kel fel!
A legerősebb energia reggeltől fél 21-ig lesz. 

Ilyenkor haza tudunk találni könnyebben..a "szíriuszi" felső Tudatunkkal kapcsolódni és erősíteni, netán állandósítani a kapcsolatot, átjárót. 
Ehhez én személy szerint mostantól a következő 3 napban azt fogom tenni, hogy minden rutint mellőzök, és erősen növelni kezdem azokat a "cselekedeteket", teendőket, amik a felsőbb tudat "növekedését" szolgálják, erősítik.
Ilyen lehet: szóböjt; sokkal több meditálás, kifejezetten ezzel a céllal; minél több szokásunk átszínezése azzal a fejünkben tartott gondolattal, hogy helyesli.-e ezt most vajon a szíriuszi "énünk?"
ITT AZ IDŐ a kvantumugrásara azoknak, akik már érzik egy jó ideje, hogy nagyon lépni (repülni) kellene!
A kicsitől a nagy átalakulásig a lehető legcsodálatosabb idő MOST van.
Az átalakulásunk célja (kinek-kinek hány élet alatt, de mindenkinek ez a cél), az itteni dimenziónk, világunk "uralása" (nem térek ki a könyveimben agyonrágott uralmi állapotra itt, röviden teljes erőben levés).
Akkor képesek leszünk bármit materializálni-feltéve, ha még ez fog minket izgatni, (de sejtésem szerint már akkor nem).
Tehát az a "fajta" épülés, gyógyulás, helyreállás nem, vagy egyáltalán nem feltétlen új lexikális infó, hanem amikor vérré tesszük azt, amit eddig halogattunk.
Elkezdünk a mindennapjainkban minél többször láthatóan-hallhatóan úgy és akként élni, gondolkodni, viselkedni, rezegni, amint a Szíriusz-tudatunk ezt "elvárja".

Földi teendőinkben röviden a helyes sorrend: múlhatatlanért való munkálkodás aránya kontra múlandókért munkálkodás.
Ennél nem bonyolultabb. (lsd Jézust Mártával és Máriával: http://szentiras.hu/UF/Lk10,38-42)

A Szíriusz kozmikus otthonunk Napja, naprendszerünk Napjának "felsőbb oktávja". kapcsoldj hozzá, kérd az erejét, minőségét, segítségét, áldását DE NEKED KELL MEGVALÓSÍTANI.
Tenni kell mindezért, nemcsak kérni.

És legfontosabb, sőt kulcsszó: hálát adni minden apróságért.
A hála ereje "gyorslift" a spirituális tengelyen (Életfán) felfelé. Minden egyéb benne van a Kék vér trilógiában.


A fotón egy számgépes szimuláció az ie 2000-ben egyiptomi Szíriusz Napkeltéről! Áldott holnap találkozást kívánok minden útra indulónak!

Ajánlom még szeretettel a 2014-es Szíriusztól a Kárpát-medencéig előadásomat, hol konkrétan a Szíriuszról az 59. perc után beszélek.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése