2018. július 6., péntek

A mai energiákhoz kapcsolódóan osztom meg egy régebbi írásomat...




A mai energiákhoz kapcsolódóan osztom meg egy régebbi írásomat, melynek aktualitása van.

Sokan elérkeztünk személyes életünknek egy olyan szakaszához,- amelyben sok mindent átértékeltünk, beleértve a körülöttünk élő emberi minőségeket is.
Másképpen tekintünk rá az életünkben bekövetkezett történésekre. Mélyebb összefüggésekben keressük az élet értelmét, és a bennünk lévő mélyebb tudatszintekről hozunk meg bizonyos döntéseket.
Sok válaszreakciót még mindig nem értünk, de ez is a tudatosodási folyamat része.
Most már nincs megállás, ha ráfeküdtünk a szörfdeszkára, akkor csak előre van a tovább. Felborulni éppenséggel még felborulhatunk, de ez nem a legüdvözítőbb megoldások közé tartozik.
A felemelkedés újabb hullámait éljük.
Minden ami régi, ami már nem szolgál minket, ami már nem alkotja részünket, azt tanácsos szeretettel elengedni, megválni tőle.Gondolok itt a berögzült látás és gondolkodásmódra.
Életünk velejárója, hogy folyamatosan megújuljunk.
Ez a megújulás csak rajtunk múlik. Teret adunk-e az új energiáknak, teret adunk-e magunkban az újnak, és tartjuk-e magunkat arra érdemesnek, hogy személyes életünkben mélyreható változásokat idézzünk elő.
Reményeinkben benne van egy Új Haza, egy Új Jövő képe.
Hogy ezt elérjük, először mi Magunknak kell gyökeres változásokon keresztül mennünk.
Sok mindent kell még átértékelni az életünkben, hogy ez által magabiztosan és merészen kiállhassunk, és felvállalhassuk MAGUNKAT.
Felvállalhassunk mindazokat a hiányosságot, ami által életünk nehézségekbe ütközik.
Merjük bátran vállalni, hogy nem jól éljünk meg a jelenlegi eltorzult törvényeket.
Épp itt az ideje már, hogy a MAGYARSÁG elinduljon egy olyan úton, amelyben megmutatja a körülötte élő népeknek,- hogy a MAGYAR NEMZET meg tud újulni, fel tudja számolni mindazt a hamis, ál és az emberi életét megnyomorító összeszövődéseket, amelyek most a hatalmat képviselik.
Mindehhez, hogy ezt elérjük és győzelemre vigyük, először életünkben kell mélyreható változásokat meghozni.Ha mi már képesek vagyunk az életünkön változtatni, fontos döntéseket meghozni, még akkor is, ha ez bizonyos dolgokról való lemondással jár,- akkor már lelkileg, szellemileg egy magasabb tudatszintre emelkedünk,- és így már lehetőségünk nyílik rá, hogy a közvetlen környezetünkben is változásokat idézzünk elő.Ez az út senki számára nem könnyű, mert mélyen magába kell néznie, és a felszín alatt meghúzódó kétségei, félelmei a felszínre kerülhetnek.
Szembe kell néznünk azzal a ténnyel, hogy csak együtt és egymással összefogva érhetünk el eredményeket. Áldás!
Feketéné Lendvay Katalin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése