2017. szeptember 2., szombat

A párhuzamosok találkoznak

Feketéné Lendvay Katalin: Magyar Feltámadás



Lendvay Katika néhány napon belül második alkalommal közvetít olyan üzenetet, amely megerősíti a Teremtő és az Ember közötti Szövetség visszaállításának időszerűségét.
Az első üzenetből is négy fő gondolatot emeltem ki (István vagy Koppány? - http://szkertekrend.hu/indexi195.html), a tegnapiból is. 

1.

A SZÍV-NÉPE, a SZÍV ORSZÁGA Vagytok! De ennek a SZÍVnek oly tisztán kell dobognia, hogy a múltat megbocsássa, de ne feledje,- kemény tapasztalásként megőrizze,- de szívében már semmiféle haragot ne tápláljon iránta!

1. fájdalom feloldása: kinyilatkoztassanak sok szívből a gondolatok

2.

Boldogasszony népe újra visszatér ősi hitéhez,- feltámad a Nemzet,- Főnixmadárként születik újjá és ad erőt, útmutatást azoknak a népeknek, akik még egy olyan valóságban élnek,- amelyben nem látják át a Szellem üzenetét, csak az anyag dolgaiba feledkezve élik napjaikat.

3.

Kérlek benneteket,- a KORONA Szentségét állítsátok helyre, azt az ŐSI ERŐT, amellyel megnyilvánult a Világban!
Ha SZENT KORONÁTOKAT méltó helyre teszitek, a Nagyboldogasszony tiszteletét visszaemelitek és a KORONA Szentségén megjelenítitek,- akkor teljes feltámadásban, újjászületésben lesz részetek.

4.

Addig is kérlek bennetek,- apró kimunkált lépésekkel haladjatok az úton,- a SZÍV üzenetére figyeljetek, ne az elme dolgainak adjatok teret!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése