2016. október 2., vasárnap

Októberi numerológiai előrejelzés- Vitorlabontás és indulás!

Írta: Nam Hari Kaur, (forrás), fordította: Domján Mária (www.satnamjoga.hu)
Jó hír! Rakétakilövéssel indul a kreatív lehetőségek áramlása 2016 utolsó 3 hónapjában. Kitakarítottunk és elszámoltunk, most itt az idő vitorlát bontani, meghatározni álmainkat és mozgásba lendíteni vízióinkat, elkapva a friss új energia ritmusát a bolygón.

Október az önálló kezdeményezések ideje, így most elő kell varázsolnunk bátorságunkat, hogy azt mondjuk: „Az inaséveknek vége, most térjünk át a jó dolgokra!” A 10-es szám e hónapban a királyi bátorságot jeleníti meg, nem arrogáns vagy gőgös módon, hanem olyan felséges módon, ami a személyes kiválóságunkat vetíti ki.
A 10-es szám a jógikus tudományban a sugárzó test. Amikor tiszta, világos, jól szabott ruhákba öltözködünk, az támogatja sugárzó testünket. Ez egy jó hónap arra, hogy körbenézzünk a ruhásszekrényünkben, hogy hol akarunk egy kicsit frissíteni. Visszatekintve az „áldott jó napokra” az új-mexikói spirituális közösségben, Yogi Bhajan igen érzékeny volt megjelenésünkre. Tanításokat adott e témában mindenféle aspektusból, beleértve a kommunikációt, a testtartást, és még az ékszerekként viselt gyógyító kristályokat is.
Tanított egy jógikus technikát arra is, hogy mit csinálj, ha legyőzöttnek éreznéd magad a másik kommunikációja vagy mentális projekciója által. A technika az, hogy tartsd a vizuális fókuszt a harmadik szemeden, és mentálisan zengesd magadban a „Har, Har, Akal” mantrát.
„Har” a Végtelen kreatív szikrája, az „Akal” azt jelenti, hogy halhatatlan. Azt mondta, ha a mesterévé tudsz válni ezen mantra mentális zengetésének miközben beszélsz, legyőzhetetlenné válsz.
Nézzünk még meg egy pár egyéb dolgot, hogyan erősíthetjük a 10-es testet életünkben. Pszichológiai értelemben a 10-es szám az idegrendszerhez kapcsolódik. Zeller, joghurt, füge, gyömbér, jógi tea mind nagyon jól hatnak az idegrendszerre. A hideg zuhany reggelente szintén erősíti az idegeket. Ha egy csészénél meghúzod a koffein beviteledet, ahogy én hívom, az szintén segít, hogy ne merüljenek ki az idegeid. Én személy szerint sosem kritizálok senkit azért, mert kávézik vagy teázik, mert tudom, hogy néha éreznünk kell, hogy egyszerűen nem vagyunk tökéletesek. A tökéletesség abban a képességedben is megmutatkozhat, hogy mennyire élvezed az életet, és mennyire engeded meg másoknak, hogy élvezzék a saját életüket.
Október arról is szól, hogy álljuk a harcot, mivel a 10-es szám a Király, a Királynő és a Harcos archetípusa. Ez egy harcos időpont most a bolygón, és amíg imáink mindig a békéről szólnak, néha személyesen harcolnunk kell azért, ami helyes és tisztességes. Tudd, hogy néhány ponton kihívást érezhetsz e hónapban is életedben, de erős idegrendszerrel és magas mentális frekvenciával nyerésre állsz majd.
A „nyerő helyzet” valójában úgy nyilvánulhat meg, hogy jól bánsz magaddal és nem esel bele semmi olyan vita és párbeszéd sötét sikátorába, ami valamilyen módon szétzilálna. Akarsz látni egy jó példát erre? Nézd meg az első elnökválasztás vitájának ismétlését. A támadás hárítása, átformálása és kommunikáció újrairányítása, mind fontos kommunikációs képesség, különösen a nők körében.
Október további kihívást is rejteget, de jó értelemben, hogy meglássuk, hol tartunk a kreatív lehetőségeink kapcsán. Boldogok, boldogtalanok, vibrálóak, vagy depresszívek vagyunk, mind az emberi tapasztalás része. Néha segítséget jelenthet, ha egy pillanatra kívülről nézünk rá magunkra, hogy inspirációt nyerjünk, és jobban meglássuk a lényeget.
Ha rendszeresen olvassátok ezeket a numerológiai előrejelzéseket, már tudhatjátok, hogy van még egy film ajánló is a tarsolyomban!
Október az a hónap, amikor a főnix-madár felemelkedik hamvaiból, és ennek legjobb portréja a Nyughatatlan című film. Ez Johnny Cash életéről szól, akit gyerekként érzelmileg keresztre feszítettek egy baleset miatt, ami nem is az ő hibája volt. Ezután drogfüggő lett, hogy mindezzel megbirkózzon, és később feltámadt benne az igazság és szeretet fénye. Joaquin Phoenix és Reese Witherspoon (ki gondolta volna, hogy énekelni is tud!) alakítja a főszerepet ebben a díjnyertes filmben, így mindenképpen megéri megnézni.
Ahogy változik a világ és a mi életünk is egyre inkább kibontakozik a jelen pillanat „tér-idő valóságában”, fontos tudni, hogy valójában sok „valóság” van jelen ugyanazon időben.
Tudatos, kreatív és boldog életet élni a legjobb mód arra, hogy „rendbe tegyük” a bolygón a dolgokat. Beállni a támadások kereszttüzébe nem feltétlen a legjobb módja a világ megmentésének. Van néhány földrajzi hely a bolygón, amik jelenleg bezárultak, – ahogy én hívom – egy „karmikus momentumba”, és ezen szituációkat időbe telik rendezni.
Ha valóban segíteni szeretnél a legpozitívabb, legerősebb változás megteremtésében, szánj néhány percet naponta imára az oltárod előtt. Tarts ott egy képet a Föld bolygóról és mondd: „Megáldalak békével, megáldalak gyógyulással, megáldalak mindennel, ami ahhoz szükséges, hogy jól legyél.” Ez a módja annak, hogy tevékeny erővé váljunk a világ változásában: ha az angyali sugárzó jelenlétünk megáldja a mindenség kreatív együttélését.
Sat Nam
A tíz a szám, amelyből minden dolog ered, és ahová minden dolognak vissza kell térnie. A lélektudatosságunk utazásának tizedik állomása egy tudatos újraegyesülést hoz a Fénnyel. A lélek fejlődésének minden szakaszában a Fényből táplálkozik, abból merít. Yogi Bhajan úgy utalt erre a számra, mint az „1+” –ra, a lélek száma az ‘1’, a végtelen ‘0’ száma pedig az Isten által adott ragyogásunk.
Ahol Fény van, ott nem lehet sötétség!
Hogyan élheted meg az Isten által adott ragyogásodat? A kundalini jóga megadja erre a választ a tantrikus jógaanatómia segítségével. A kulcs, a tizedik, ragyogó test fejlesztése, ami egy szemmel nem érzékelhető, finomenergetikai korona a fejünk felett. Biztosítja királyi ragyogásunkat, vonzerőnket, és kigördíti előttünk a piros szőnyeget, automatikusan menedzseli az életünket.
Októberben, ami a tizedik hónap, a ragyogó test hónapja, két programunk is támogatja a ragyogásunk fejlesztését, ápolását. Az egyik a

RAGYOGÁS

női kundalini jóga elvonulás
Somogyvámoson,  a csodálatosan tiszta energiájú és szép  Radhe Resort Wellness hotelben.
“A nő Isten ragyogása. Ő nem egy teremtmény, Ő a Teremtő. “- Rumi
Négy nap október 13-tól 16-ig, csütörtöktől vasárnapig, amikor királynőként bánhatsz magaddal. Ha királynőként bánsz magaddal, az élet visszatükrözi mindezt, és királynőként bánik veled!
Várunk szeretettel az elvonuláson! Olvass tovább a részletes programról itt!

Szeretettel
Arató Mónika

A rezgésszint változása - David Icke


Sokan csak a káoszt és kiúttalanságot látják, mert erre irányul a figyelmük, (aminek energiát, figyelmet adsz, az megnő.)
A helyesen értő és érzékelő kevesek pedig pontosan tudják, hogy az emberiség felemelkedése zajlik, amelyben felgyorsulnak az események.
(David Icke)



A régi uralmi rendszer összeomlik. Elkeseredetten játssza ki utolsó kártyáit, próbálva egy olyan hatalmi felépítményt megtartani, aminek esélye sincs a túlélésre. Gyermekeink és unokáink nem fognak orwelli államban élni, nem fognak globális fasiszta parancsuralomban élni, nem fognak!
https://www.facebook.com/sevaster1




Aki önmagával nem él békességben


„Aki önmagával nem él békességben, az a másikban is csak a hibát keresi és gyűlöli. De mi a gyűlölet?...... A harag? Féltékenység,irigység? Semmiképpen.
A gyűlölet a szeretet megbetegedése.”
(Szepes Mária)



Kubínyi Tamás gondolatai a népszavazásró

Népszavazás miatt bolydult meg az ország, mert tudjuk, hogy nincs jó válasz a kérdésre. Egyik válasz sem oldja meg az alapvető problémát, az idegenek betelepülését. Sokféle idegen települt már be e Hazába, de végpusztulás közelébe kevés tudott bennünket taszítani. Ilyen volt a tatár, a török, a labanc és a galíciáner horda. Mindegyiket közömbösítenünk kell az Eleve Elrendelés parancsa szerint. Lapunkban immáron harmadik - sokszorosan bővített - számunkban dolgoztuk fel a maffiakormányzás legfontosabb jellemzőit. Mindezek alapján senki nem tekinthet bennünket e kormány barátjának, mégis azt mondom: ezen a szavazáson a legkisebb rosszat kell választanunk, nemmel szavazva a csalárd módon feltett kérdésre.

Az Európai Unió köztudottan a kényszerített fajkeveredés, azaz a kényszerbetelepítés híve. Itt és most így tudjuk őket fékezni. Megállítani csak erővel, teljes nemzeti összefogással lehet, amelynek még nem jött el az ideje, de közelíthetünk felé. Az elmúlt száz adásunkat az ÁKTV-ben e kérdés körüljárására fordítottuk, színét-fonákját alaposan szemügyre vettük, egyebek mellett 13 részes sorozatban tártuk fel a lapunkban közöltek kiegészítéseként - a maffiakormányzás nyilvánosság elől eltitkolt adatait. Nem jó szívvel ajánlom e döntést, de minden körülmény mérlegelése után nem tudok jobbat. Romantikus gondolat naponta vetődik fel, mely szerint a szavazófülkében át kell húzni a kérdőívet, és írásban kiegészítve üzenni a kormánynak, majd azt lefényképezve dokumentálni, vagy éppen a szavazólapot hazavinni. Az ilyen üzenetek az érvénytelen szavazatokat gyarapítva megjeleníthetnek bizalmatlanságot a kormányzat iránt, ám nem befolyásolják a végeredményt. A végeredményt tudjuk előre: a szavazók elsöprő többsége a nemekkel fog tiltakozni az Európai Unió kvótatervei ellen. Zavarodott ma a magyar, nem tudja, hova álljon, mert bizalmi válságban vagyunk, senki nem képvisel bennünket az Országgyűlésben úgy, ahogyan jogosan elvárjuk. Fontos kérdés a bizalmi válság, fontos az ellene való tiltakozás, de még fontosabb a Maradék-Magyarország védelme. Itt és most csak egy analfabéta X-et tudunk tenni a papírra, és ezzel tudunk tenni önmagunkért, családunkért, rokonainkért, barátainkért, bajtársainkért, magyar testvéreinkért, a Magyar Nemzetért. Arra kérek mindenkit, tegyük ezt meg, legyünk nagylelkűek. Tudom, hogy vissza fognak élni a szavazatunkkal, minden politikai oldal a saját szájíze szerint fogja magyarázni a következményeket, és megpróbál ráülni a népakarat keltette hullámra. Nekünk egyetlen ügyeskedőhöz sincs közünk, itt voltunk mielőtt jöttek, és itt leszünk amikor már máshol keresik a szerencséjüket. A Hazát nekünk kell megvédenünk! Nem ez az utolsó szó ebben az ügyben. Ragaszkodunk a magyar érdek, a magyar megmaradás, a magyar jövő minden porszeméhez. Semmiről nem mondunk le, amit nekünk rendelt a Jóisten. Tegyünk lépéseket a nemzeti egység, a nemzeti minimum kialakítása érdekében. Ne nevezzük hazaárulónak azokat, akik másképp döntenek, mert ők is a lelkiismeretük alapján teszik.

Sorsfordító idők voltak azok, amikor Álmos eldöntötte a Kárpát-hazába való visszatelepítését a Törzsszövetségi Magyar Államnak. A többség vele tartott, és mi az ő maradékaik vagyunk. Voltak akkor is, akik megtagadták a parancsot és keletre indultak el. A Kaukázus-béli Magyarország 1396-ig, Timur Lenk dúlásáig megmaradt, ám akkor semmivé vált. A legyilkolás elől elmenekülni tudó kisebbség az oszétek, örmények, grúzok országában talált menedéket, de soha többé nem élt Magyar Hazában. Példájuk intő jel a mai időkre: a legnagyobb közös döntést kell vállalnunk. Szívünk szakad meg azokért, akiktől el kell búcsúznunk, mégsem tehetünk mást. A Krímben a második világháború alatt, - tehát több mint ezer évvel a Nagy Elválás után - még mindig voltak olyan magyarok, akiknek ősei nem tartottak Álmossal. Nyelvüket, nemzetiségüket titkolniuk kellett, mert ha Sztálin kutyái megtudták, elhurcolták őket a Gulágra. Egerbocson Szilveszter barátunk, az ÁKTV betelefonálója még találkozott egy szemtanúval, aki az ott rekedt magyarokról hozott hírt. Az utolsó magyarról azon a tájon. Nem arra születtünk, hogy népünk oldott kéveként a világ minden táján szétszóródjon. Ahogyan Attila, Kovrát, Álmos és Árpád tanította a fiait, vegyünk kezünkbe hét nyílvesszőt, és próbáljuk őket együtt eltörni. Nem fog sikerülni. Egy vesszővel, egy ággal, egy törzzsel, egy nemzetséggel, egy családdal, egy emberrel bármikor elbánhatnak. Együtt erősek maradunk, egységben az erőnk. A népakarat legmagasabb megnyilvánulása a referendum, amikor mindenki szabadon dönthet, de a többségi döntés valamennyi résztvevőre és részt nem vevőre vonatkozik. Lehet, és szükséges is tagadni a történelmi jogfolytonosságot helyre nem állító állami berendezkedés törvényességét, a vazallus állam létét, nem létét. Azt mindannyian érezzük, hogy mi - maradék magyarok - függetlenek vagyunk a megszálló hatalomtól, a pártoktól, a hivatalosnak feltüntetett szervektől. De nem vagyunk függetlenek az Elküldő Parancsától, Akaratától, Elrendelésétől. Azért vagyunk a Földön, hogy Magyarországért mindent megtegyünk, és ezzel nemzetünk, nemzetségünk, családunk és önmagunk számára a legjobb jót tegyük. Ha rosszul döntünk - mert minden döntés magában rejti ezt a lehetőséget is -, de együtt döntünk rosszul, akkor együtt tudunk tanulni a hibából, és együtt ki tudjuk javítani. Pontosan ezért olyan fontosak a rossz döntések, mert minden jó döntést számos rossz előz meg. A lényeg az, hogy a nemzet többsége döntsön végső soron helyesen. Mondják, és igaz is, hogy ez a kormány pénzért árulja idegeneknek a magyar állampolgárságot. A csalárd módon szerzett hamis hozzánk tartozást érvénytelenítenünk kell. A különböző korok migrációiból mindazokat, akik nemzetünk ellenségeként párhuzamos társadalmakat hoztak létre - ide tartozik a Soros György-féle Nyitott Társadalomért Alapítvány minden intézménye és sok egyéb magyargyűlölő szervezet, le kell választanunk a nemzet testéről. Meg kell akadályoznunk, hogy földünket, vizünket és levegőnket, meg az áldott Magyar Kenyeret előlünk elvegyék, bennünket saját hazánkban nyomorba döntsenek. Rossz kormányt lehet jobbra cserélni, széthúzó nemzetet viszont nem lehet összetartani. A széthúzás a legnagyobb ellenségünk. Nem kell nekünk zsidó, cigány, arab és néger, hogy elfoglalja életvilágunkat, ha mi magunk egymás ellen fordulva számoljuk fel azt. Ugyanilyen megfontolásból mondhatnám azt is, hogy ne menjünk el szavazni, ám azt látjuk előre, hogy kisebbségbe kerülve saját helyzetünket nehezítenénk. A magyar régóta kisebbségben van saját hazájában, hiszen nem hallatja hangját a médiában, nem tanítják gyermekeit magyar szellemben az iskolában, sőt a magyar fejekben sincs rend.

Tegyünk egy lépést a nemzeti többség megteremtése érdekében azért, hogy senki ne tudja a magyar akaratot saját hasznára kisajátítani, senki ne dönthessen rólunk nélkülünk, senki ne szerezzen politikai hasznot abból, hogy mi magyarok többségben vagyunk a hazánkban. Nincs szükségünk gyarmattartót kiszolgáló, a pénzhatalomnak behódoló politikusokra, nincs szükségünk erőszakos elnyomókra, nincs szükségünk gerinctelen apparatcsikokra. Legyen a népszavazás az első lépés a Huxithoz vezető úton, amikor megszabadulunk a globális gazdától, és kivezetjük Magyarországot az Európai Unióból. Legyünk társak, legyünk bajtársak, legyünk barátok, legyünk rokonok, legyünk családtagok, hiszen mindannyian egy vérből származunk.
A Magyar Nemzet most megmutathatja összetartozását, közös akaratát, egységét. A Jóisten áldását akkor nyerhetjük el, ha tudunk újra közösen cselekedni. A többi a Sorson múlik.