2016. január 4., hétfő

Csörgő Zoltán: A mágusperek jegyzőkönyvei


Mit hoz 2016 ? ... a MARS éve * Ébredés, Kirobbanó Erő * Mars időciklus lezárása


NAGY ENERGIÁK MOZDULNAK MEG 2016-ban. ... A Mars tanít Minket. ... Mars: a Kiáradó Teremtő erő, a Bennünk élő harcos / amazon. Az "Örök férfi" energiája, akaraterő, szenvedélyesség, tetterő, bátorság, vadság, melyet eddigi Életeink során megéltünk. ... 2016 felszínre hozza Bennünk a függetlenségre törekvő, a bátor, a nagylelkű, a vakmerő, az igazságszerető, a nemes lelkű, az akadályokat nem ismerő, időnként heves Énünket. Rajtunk múlik, hogy ezt a KIÁRADÓ TEREMTŐ ERŐT hogyan használjuk.

2016-ban minden, ami az Életünkben és a Világban zajlik, megmutatja, mi van belül, a mélységekben, a tudatalatti szinten. Ráláthatunk az Életünkre és a Világ folyamataira. MEGÉLJÜK ÉLETÜNK BEAVATÓ PILLANATAIT. Bepillanthatunk a háttérbe, a rejtett összefüggésekbe. Szembesülünk a Saját Életünk és a Világ fényeivel és árnyaival. 2016 az ÉBREDÉS éve. Mindannyian a saját Életünkben és a Világban is megértjük, milyen Világot Teremtettünk Magunknak.

Ezen Ébredések során találjuk meg a Bennünk élő FÉNYT, amely megmutatja az irányt, amely felé szeretnénk elindulni. 2016-os év, SZEMBESÜLÉS A VÁGYAINKKAL. Beérnek azok az Élethelyzeteink és Világesemények, ahol rendszerezni, tisztázni és lezárni szükséges. 2016-ban a BÖLCSESSÉG és a TÜRELEM lesz segítségünkre.

A Beérés gyümölcse, hogy 2016-ban kikristályosodnak az ÚJ UTAK. Tele leszünk ötletekkel, új gondolatokkal, lelkesedéssel. Felszínre tör a Bennünk égő TŰZ, TETTERŐ és AKARAT. SZENVEDÉLYES erővel állunk ki Mindenért. Legyen az a Hitünk, a Világképünk, a Kapcsolatunk, a Munkánk. Érezzük az ERŐT, hogy ELINDULJUNK Önmagunkért, az álmainkért. ... 2016-ban megmérettetik az eddigi Utunk: Mennyire vállalunk felelősséget Önmagunkért és teszünk Másokért. Az év során kikristályosodik az ÚJ SZEMÉLYISÉGÜNK.

A Kozmikus Idő szerint, 2016-ban egy Kozmikus ciklust is lezárunk !!! ... Rajtad áll, hogy TE MILYEN MÓDON ZÁROD LE Életed eddigi ciklusát. ...
A videóban végigkövetheted a Mars útját a Csillagos Égbolton
2016. Január - 2017. Március között. Megtudhatod, mire figyelj oda a Mars energiájával kapcsolatban.