Ugrás a fő tartalomra

Mit hoz 2016 ? ... a MARS éve * Ébredés, Kirobbanó Erő * Mars időciklus lezárása


NAGY ENERGIÁK MOZDULNAK MEG 2016-ban. ... A Mars tanít Minket. ... Mars: a Kiáradó Teremtő erő, a Bennünk élő harcos / amazon. Az "Örök férfi" energiája, akaraterő, szenvedélyesség, tetterő, bátorság, vadság, melyet eddigi Életeink során megéltünk. ... 2016 felszínre hozza Bennünk a függetlenségre törekvő, a bátor, a nagylelkű, a vakmerő, az igazságszerető, a nemes lelkű, az akadályokat nem ismerő, időnként heves Énünket. Rajtunk múlik, hogy ezt a KIÁRADÓ TEREMTŐ ERŐT hogyan használjuk.

2016-ban minden, ami az Életünkben és a Világban zajlik, megmutatja, mi van belül, a mélységekben, a tudatalatti szinten. Ráláthatunk az Életünkre és a Világ folyamataira. MEGÉLJÜK ÉLETÜNK BEAVATÓ PILLANATAIT. Bepillanthatunk a háttérbe, a rejtett összefüggésekbe. Szembesülünk a Saját Életünk és a Világ fényeivel és árnyaival. 2016 az ÉBREDÉS éve. Mindannyian a saját Életünkben és a Világban is megértjük, milyen Világot Teremtettünk Magunknak.

Ezen Ébredések során találjuk meg a Bennünk élő FÉNYT, amely megmutatja az irányt, amely felé szeretnénk elindulni. 2016-os év, SZEMBESÜLÉS A VÁGYAINKKAL. Beérnek azok az Élethelyzeteink és Világesemények, ahol rendszerezni, tisztázni és lezárni szükséges. 2016-ban a BÖLCSESSÉG és a TÜRELEM lesz segítségünkre.

A Beérés gyümölcse, hogy 2016-ban kikristályosodnak az ÚJ UTAK. Tele leszünk ötletekkel, új gondolatokkal, lelkesedéssel. Felszínre tör a Bennünk égő TŰZ, TETTERŐ és AKARAT. SZENVEDÉLYES erővel állunk ki Mindenért. Legyen az a Hitünk, a Világképünk, a Kapcsolatunk, a Munkánk. Érezzük az ERŐT, hogy ELINDULJUNK Önmagunkért, az álmainkért. ... 2016-ban megmérettetik az eddigi Utunk: Mennyire vállalunk felelősséget Önmagunkért és teszünk Másokért. Az év során kikristályosodik az ÚJ SZEMÉLYISÉGÜNK.

A Kozmikus Idő szerint, 2016-ban egy Kozmikus ciklust is lezárunk !!! ... Rajtad áll, hogy TE MILYEN MÓDON ZÁROD LE Életed eddigi ciklusát. ...
A videóban végigkövetheted a Mars útját a Csillagos Égbolton
2016. Január - 2017. Március között. Megtudhatod, mire figyelj oda a Mars energiájával kapcsolatban.Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…