2016. szeptember 3., szombat

2016. szeptember 1. Újhold a Szűz jegyében – Beköszöntött a szebb jövő lehetősége!

Új hónap kezdődik, és egyben az Újhold százszoros energiáinak támogatását is élvezhetjük.
A hónap egy teremtő időszakkal kezdődik, ami mindenképpen jó lehetőséget tartalmaz az időszak
eseményei szempontjából.
Persze csakis akkor, ha tevékenyen részt vesztek a csodák létrehozásában. Hogy hogyan folytatódik életetek története, az most rajtatok múlik!
Üzleti és szakmai ügyeitek kerülnek a középpontba, főszereplőként léphettek most ki a reflektorfénybe, életetek színpadán. Új karrierlehetőségekkel találkozhattok, de arra vigyázzatok, hogy a felvállalt családi feladatok, visszahúzó erők lehetnek, és arra késztethetnek benneteket, hogy feladjátok álmaitokat.
Ugyanígy támogató energiákat kapnak azok is, akik a testi/lelki gyógyításnak szentelték életüket, és változtatásokat szeretnének elindítani ezen a területen. És azok is, akik épp most készülnek elindulni ezen az úton, és szeretnének a gyógyítással hivatásszerűen foglalkozni.
A megvalósításban akadályozhat, ha nem hisztek magatokban, ha kétségeitek, aggodalmaitok vannak jövőtökkel kapcsolatban. Ha engedtek a negatív gondolatoknak és hitetlenségeteknek, akkor könnyen csalódhattok és szépen felépített terveitek romba dőlhetnek. Kétkedéssel, okoskodással könnyen elveszíthetitek hiteteket, és önbizalmatok is meginoghat. És emiatt akár túlzottan rá is görcsölhettek a változtatásra, szinte mániákusan, folyamatosan valamit ügyködve a cél érdekében, de ez csak csalódáshoz vezethet. Céltudatosan, tervszerűen, de nem görcsösen kell felépítenetek a haladási utat.

A feladat most az, hogy átgondoljátok céljaitokat, tervet készítsetek vágyaitok eléréséhez. Eljött a nagy változtatások lehetősége, a mindennapok rutinjának átalakításában. Ha bíztok magatokban, akkor 180 fokos fordulatot vehet életetek.
A szebb jövő azonban alapos rendrakást, tervezést és egyfajta számvetést, elemzést kíván.
Új irányt jelölhettek ki magatok számára, amihez az ösztönzést, a fokozódó elhivatottság érzése adja meg. Képesek vagytok kitartóan dolgozni sikereitekért.
Arra azonban számítsatok, hogy a sikert nem adják ingyen, sok munkát kell befektetnetek. A legjobb, ha azonnal átgondoljátok milyen időrabló tevékenységeitek vannak, amik nem szolgálják céljaitok elérését, és azoktól gyorsan megszabadultok. A kitartó, céljaitok elérését támogató, lépésről-lépésre haladás fogja meghozni a kívánt eredményt.
Le kell tennetek a voksot, ha tetszik, el kell köteleznetek magatokat, a benneteket szolgáló feladtok mellett, és meg kell válnotok mindentől, ami korlátoz benneteket.

Ha pénzügyi problémáitok vannak, akkor most itt az ideje, hogy rendbe tegyétek azt, és életeteket biztos anyagi bázisra helyezzétek. Ez csupán egy terület, de ez igaz lesz minden más életterületre is. Mindennapjaitok legapróbb részletei, amik működésképtelenek, változtatásokért kiáltanak. Igaz dolgoznotok kell érte, lehet nem is keveset, és céltudatosan kell haladnotok lépésről lépésre, de a siker nem marad el! Viszont ha csak a csodát várjátok, akkor nem fog történni semmi.
Használjátok ki az Újhold és a növő Hold áldásos energiáit, mert segítségükkel képesek vagytok teljes egészében belevetni magatokat a dolgokba. A kényszer egyre jobban növekszik bennetek, hogy teljes mértékben változzatok és változtassatok mindazon, ami nem okoz boldogságot.
Ha megteszitek az első lépést, változtattok, akkor egy új életszakasz kezdődhet életetekben, úgy érezhetitek, mintha újjászülettetek volna. Célotokká válik, hogy önmagatok legyetek és mindazon változtassatok, amik megakadályoznak ebben.
Saját vágyaitok vezetőtökké válhatnak, ehhez azonban el kell szakadnotok mindazon idejét múlt, belétek nevelt meggyőződéseitől, ami ebben akadályoz.
Egy dologra viszont figyeljetek! Ne bonyolódjatok kétes üzleti ügyekbe, kerüljetek minden olyan lehetőséget, ami gyors meggazdagodást ígér, vagy azt sugallja, hogy munka nélkül nagy pénzeket tudtok keresni. Ez kísértésként érkezhet, aminek ha bedőltök, akkor jó nagyot csalódhattok. Az olyan lehetőségeket keressétek, ami pénzt ígér, de nem titkolja, hogy ezért meg kell dolgoznotok.
Vágyaitok beteljesülését természetesen most is segíthetitek Újhold napján egy kis varázslattal.
Mindenkinek csodás napokat kívánok!
Dudás Mária asztrológus, Nőiségébresztő tréner

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése