2016. április 1., péntek

A TUDATOS ÁLDOZATBÓL ÁLDÁSSÁ VÁLÁS





A TUDATOS ÁLDOZATBÓL ÁLDÁSSÁ VÁLÁS időszakába érkeztünk!
Égi testvéreink, a saját energiáinkat, teremtő erőinket jelképező bolygók az Áldozat Törvényét közvetítik már a számunkra. Ez megjelenik a Kos minőségében és a Halak csillagkép feletti Andromédában is!
Mit jelent ez?
MOST van itt az ideje, hogy az élet felkínálja neked az áldozathozatal lehetőségét, amelyből ettől kezdve az életedben ÁLDÁS transzformálódik!
Ha azt veszed észre, hogy jön egy lehetőség, ami neked hosszú távon JÓT fog hozni, ám ehhez érdembeli (!) áldozatot kell hoznod, akkor ez az!
Legyen az akár erő, energia, munka, pénz, idő, vagy bármi, amit most fel kell áldoznod a cél érdekében, biztos lehetsz benn, hogy ez az áldozat a Jövő Áldásainak Kapujához ad Kulcsot!
Gondold meg kétszer is, hogy nemet mondasz-e valamire, amiből nem most, hanem a jövőben profitálhatsz, hiszen épp itt tesznek most próbára az égiek!
Éppen arról szól ez az időszak, hogy felülemelkedj biológiai lényeden és Emberré válj - feláldozd a lehetőséget a vágyak könnyű és gyors kielégülésére, letedd az oltárra azt, amit felemelni kívánsz és gondolj a következményekre!
Ha most mersz igent mondani, több energiát (és HITET!) fektetni álmaidba, terveidbe, akkor meglesz az eredmény!
(Ez a folyamat még több hétig eltart.)
ZenTaiAnna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése