2020. január 23., csütörtök

Saint Germain üzenete: 2020 január 21.

Saint Germain by James McConnell 2020 január 21.
Én St. Germain vagyok. Eljövök hozzátok ezekben a fontos időszakokban, amelyekbe most megérkeztetek.
Mivel minden pontosan úgy történik, ahogyan azt már hosszú idővel ezelőtt megjósolták, evvel együtt azon katasztrófákat és rombolást nem jósolták meg, amelyek most az emberiséget érintik.
Hívnak benneteket mindannyiótokat, hogy lépjetek előre. Azok, akik már felébredtek és az úttörök, Ti mindannyian lépjetek előre és osszátok meg az örökségeteket egymással és mindazokkal, akik körül vesznek benneteket és nyitottak rá, akik hajlandóak meghallgatni benneteket. Akik üdvözlik a gondolataitokat, az ötleteiteket, az ideáljaitokat. Nyilván nem mindenki fogja, de nem is ez a terv.
Ti viszont azért vagytok itt, hogy lehorgonyozzátok a Fényt és megosszátok azt. Hogy megosszátok a szereteteteket, hogy önmagatokban megnyissatok mindent, ami azzá tesz benneteket, amik vagytok. Kreatív teremtő erőként és kreatív forrásként, ami ott van mindannyiótokban.
A bennetek lévő teremtő forrás pedig most teremti meg az új Aranykort, a Vízöntő e korát.
Nem mi teremtjük meg, nem a galaktikusok teremtik meg, hanem ti teremtitek meg. Ti vagytok a teremtők és a teremtettek.
Beszéltek a Napvillanásról és az Eseményről. És, hogy hogyan érkezik majd el és hogyan lesz ez majd a kifejeződés része itt a bolygón és mindenhol mindenkinek meg kell emelni a tudat szintjét.
De én most elmondom nektek, mint St. Germain, hogy sok szempontból ez már itt van. Már megérkezett. Nem a teljes löket mondhatnátok, de sok előjel van. Azok a hullámok, azok az események, amelyekről már beszéltek nektek korábban, már érkeznek. Felépítik a Nagy Eseményt. Felépítik a Nagy Napvillanást. Egy olyan Napvillanást, amit most már képesek lesztek elviselni.
Az a Napvillanás, ami segít az egész emberiségnek abban, hogy mélyen betekintsen önmagába és felismerje azt, ahogyan ti is, hogy kik vagytok. Igen, nyilván ott lesznek azok, akik elfordulnak majd a Fénytől, mert megijednek tőle vagy akiket megvakít a Fény. De közülük is sokan fel fogják azt ismerni, hogy ők is a Fény részei. Épp úgy, ahogyan ti is többségében azok vagytok. A Fény a ti megváltótok. A Fény az, ami egyre és egyre tovább húz benneteket előre.
A Fény az mindannyiótokban, ami előre húzza ezt a teremtő erőt. Hogy elkezdjetek egyre többet használni a képzelő erőtökből, vizualizációs készségeitekből, hogy megteremtsétek a Vízöntő ezen új korát. Méghozzá bármilyen módon, ahogyan csak szeretnétek. Ez a ti Univerzumotok mind bennetek, mind köröttetek.
Nem sokkal ezelőttig az emberiség kollektív tudata azt hitte, hogy a teremtő folyamat önmagukon kívül van, nem pedig belül.
Azzal együtt, hogy Yeshua elmondta azoknak, akik összegyűltek vele, hogy a Mennyek Királysága bennünk van, sokan ezt nem hitték el és nem is értették meg.
De közületek elkezdik egyre többen megérteni azt teljes mértékben, hogy mit is gondolt, hogy hogyan értette ezt, hogy a Mennyek Királysága bennünk van.
A teremtés forrása a lényeteken belül van. Nektek van meg az a belső képességetek, hogy önmagatokon kívül teremtsetek, hogy megteremtsétek mindazt, amit szeretnétek. Ugyanis bennetek ott van több ezer Nap ereje, ha csak elhinnétek ezt és teljes mértékben elfogadnátok ezt a bennetek lévő erőt..
Sok dolog változik és még több fog.
A pénzügyi rendszeretek nagyon közel áll a lezáráshoz, eljut egy küszöbhöz mondhatnánk, ahol egy nagy változás történik, ahol a bolygón mindenki egyre inkább egyenlővé válik.
Az az egyensúly, amelyet oly sokan szeretnének már, megteremtődik.
Azok közül sokan, akik eddig arra törekedtek, hogy vissza tartsák az emberiség fejlődését, most rádöbbennek az ő ostobaságukra és annak a hiábavalóságára, hogy ezt képesek lennének megtenni. Mintha vissza tudnának tartani több ezer Nap erejét. Természetesen nem képesek erre. Erre rádöbbennek és fogságba kerülnek, amint az idő erre megfelelő lesz.
Azok pedig közületek, akik arra várnak, hogy a sok hajó végre megmutassa magát, ez is egyre közelebb kerül.
Engedjétek meg, hogy az igazság előtérbe kerüljön. Tudjatok róla, hogy ezt nem lehet már sokáig visszatartani. Ugyanis az igazság minden. Az igazság a teremtő folyamat.
A teremtő folyamat pedig előtérbe hozza az igazságot.
Legyetek még kicsit türelmesek azzal együtt, hogy a ti időérzékelésetek szerint ez tovább tarthat. De tudjatok arról is, hogy a ti idő érzékelésetek is változik és átalakul és ez továbbra is így lesz mind addíg, amíg el nem juttok arra a pontra, ahol az időérzékelésetek arról fog szólni, hogy nem létezik idő.
Továbbra is engedjétek meg, hogy ez a folyamat tovább haladjon bennetek valamint rajtatok kívül. Ugyanis amint ez áthalad rajtatok, ez továbbra is teremti a világot körülöttetek.
Én St. Germain vagyok és most itt hagylak benneteket szeretetben és békében. Égjen az ibolyaláng és tisztítsa ki mindannyiótokból azt a régi programot, ami esetleg még mindig ott van bennetek, amit esetleg még mindig magában tartanak az alsó csakra központjaitok.
De minden egyes napon lássátok azt, ahogyan ezeket a központokat kitisztítja az ibolya színű láng, hogy végső soron ne maradjon több program és elfelejtődjön a múlt és csakis a jelen pillanat maradjon meg számotokra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése