2016. január 7., csütörtök

Útravaló a magyaroknak







Egy olyan tudatosságba kaptok belépőt, amely a magyar néplélek számára elhozza a lehetőséget, hogy isteni minőségét újra kiteljesítve egy olyan vállalást vegyen magára, amelyben már nem a vezeklő, az áldozat minőséget hordozza magában, hanem megnemesedve, feljebb lépve a ranglétrán egy olyan helyet foglaljon el a világtörténelemben, amely az elsőként hívja meg az ÚR asztalához az egyívású lelkeket akikben felébredt az ÉN Tudat, a hazaszeretete, az én műveltsége és az Isteni iránti szeretet, melynek kapcsán egy új világrendet dolgoznak ki, melyben az Isteni Egység áll elsősorban, az Egységtudat a főszempont, és ez által nem egy kizsákmányoló rendszer felépítése folyik a társadalomban, hanem olyan látásmóddal és szemlélettel rendelkező népegység gyűlik össze, amely már tudatossága által képessé vált egy új alapokra helyezett társadalom megépítésére. Isten, mint az Univerzum Ura, csak a szeretet és a gondoskodó, tápláló erő megnyilvánulásokat támogatja. 

A kegyelem időszaka után bekövetkezik a megmérés időszaka, és ebben a korszakban már nem élveznek semmilyen kegyelmi forrást az ártó és a bontó erők. 
Saját döntésük által választhatják ki melyik úton mennek tovább, milyen létminőséget és korszellemet támogatnak, és létük ennek irányában folytatódik tovább.
Tehát ne féljetek, ne adjatok teret az ijesztgetésnek!
Az ÚR, a Ti Atyátok szeret benneteket, Nagyboldogasszony oltalmazó palástjával ölel körbe benneteket, és Jézus a TI Mesteretek és Testvéretek az Igazság kardjával oltalmazz bennetek.

A fenti sorok 2012-es üzenetemből valók, úgy hiszem, mondandója a mában is érvényes.  Áldással és Fénnyel: Feketéné Lendvai Katalin



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése