2015. december 18., péntek

Jézus üzenete Nekünk






Téli Napfordulóra is 
Jézus üzenete Nekünk . 2015.december 17 .csütörtök Jupiter nap . 
Jézus útmutatása a jóslatok értelmezéséhez a Fénynek rezgés tartományaiban ,ahol a szeretet honol,ott béke, nyugalom, boldogság és egészség  teremtés folyamatossága természetes következmény. Különböző Galaxisok ,ahol a Teremtő Szent Háromság felemelő energiája jelen van, árad és teremt az Egy energetikai Rend-szer-én folyamatosan . Aki a mi utunkon jár,sok galaxis minden bolygója sorban felhasználja az Atya+Anya+Fiú magas minőségű energiáját.Szinteken lehet eltérés ,kisebb rezgés ,de a legalacsonyabb is a szeretet minőségének alsó határa .Vegyétek figyelembe a Táltosaitok,mágusaitok mindig ,de mindig ezekben a fényrezgésekben teremtettek , teremtenek felemelő,magasztos,lélekmelengető igékkel ,cselekedtek . Az érdekük kizárólag az emberek egészsége ,tudása ,felemelkedése szellem lélek tudatszinteken . Tudják a Béke a Harmónia csak is a fényben nyilvánul meg . Ami ezektől különbözik az a sötét,alacsony frekvencia következménye . A Pálos Rend minden mag királyt ,táltos hun királyt erősített. Ezen rezgésekben meg tudták tartani Egységben nemzetünk egyensúlyát ! Kevés ,erős mag minden nemzet felemelkedését győzelemre viszi. Most gondoljátok el ,melyik rezgéshez akartok a tudatmezőtökkel kapcsolódni ? Mi igen sok korszakon keresztül segítjük minden erőnkkel és tudásunkkal ezt az energia rendet . Akik jósolnak,előre vetítenek háborút,gonoszságokat látnak ,a figyelmeteket ide irányítják,mert annak az általatok elitnek nevezett,hatalom és anyagi érdekeltségű uralkodóknak az energetikai rendszerét erősítik .
Az emberek ,akik eltávolodtak a valódi teremtő teremburájától ,elhiszik,és sokként élik meg a borzalmakat . Nincs más irány ezek kitakarításában ,mint a Szentháromság  mezejéhez minden erőtökkel, bölcsességetekkel kapcsolódni,függeni,csüngeni rajtuk ! Minden régi és új korszak jóslatai ,amik háborút vizionálnak ,az egység megbontására törekedtek . Voltak és vannak megfizetett jósok ,gonosz szándékú látnokok akik fél-elembe rakták az emberiséget .Behúzták a legalacsonyabb rezgésekbe ,ahol viszálykodás háború,rabszolgaság,kegyetlen bánásmód uralkodott .         
Hallgassatok rám,engedjétek be tiszta energetikai pontotokon keresztül a szeretet fényét ! Most van rá a legnagyobb szüksége a világnak . Az utolsó ereje számolódik fel a gonoszságnak . A Kárpátmedence az a pont ,az a hely ,ahol igen magas a rezgése a földnek . Itt a legvékonyabb a Földanya köpönyege, kérge . A maghoz ,az energiához karnyújtásnyira vagytok . Amit a magnak itt és most kötelessége megtenni ,amiben segít a Szent Koronánk a Dunán a Tiszán keresztül ,minden vízen és ősi földön át . Tartsátok meg TI Nap fiai és leányai a Fényt ,a Teremtő Valóságát ! A szívetek nyitva áll a békére az együttérzésre ! A betolakodók itt hagynak mert ,mert nincs hozzátok kapcsolódási pontjuk ! Szükséges saját magatok egyensúlyát megtartani,szóval,cselekedettel,szándékkal. Így kinyílik a kalitka ajtaja ,s az energia a szív csakrán át eljut a Föld minden részébe. Csendben ,halkan csak erre figyeljetek ,ott belül ,a szívetekben ! Ennek a magasztos felemelő  energiának adjatok figyelmet, ekkor az erő határtalanul száguld és húzza magával a Teremtő fényéhez a tudatotokat ! Most itt a fény fiai ,akik a Földön gyógyítanak ,tanítanak ,s vannak akik fizikai energetikai takarítást végeznek . Tisztítanak ! Védelmi Rend-Szert állítanak . Szükséges . Bomlasztó,alacsony rezgésekben élő tudatlan „ emberek kitakarítására „ akik lefelé húznák Földanya rezgését. A mostani helyzet EGÉSZ EMBERT,VEZETŐT kíván . Erőt ,védelmet adó embert,vezetőt,minden fénymag nemzetben .A magot védi saját rezgése és a köpenye. A bölcsesség irányt ad,a hit erősít . Ez az ami az égig kell érjen .Tedd meg minden gondolatodban,sugározd ki a szíveden át ,áradjon tőled ,és indítson el minden testvéredet ,kiben erő ,szeretet,hit ,bölcsesség lakik . Tudjuk mi ,más utat a mostani felemelkedés nem bír el ! Takaríts még magadban ,ha szükséges . Legyél bátor ,valódi Nap gyermeke a Földanyának . Tiszta szívből akarom ,ezek a tanítások termékeny talajra érkezzenek .Éljük meg minden tiszta percét . A Forrás mindig tiszta . Te is ebből igyál                                      
Ezeket a gondolatokat kérte Jézus ,írjam le Nektek ma. Áldott ünnepet ,békés, nyugodt Napfordulói energiákat adjunk a világnak,teremtsünk tiszta szívvel és lélekkel boldog,szívet melengető  rezgéseket a Kárpátmedencéből !!!  
Irén Szent- Endréről