Ugrás a fő tartalomra

Jézus üzenete Nekünk


Téli Napfordulóra is 
Jézus üzenete Nekünk . 2015.december 17 .csütörtök Jupiter nap . 
Jézus útmutatása a jóslatok értelmezéséhez a Fénynek rezgés tartományaiban ,ahol a szeretet honol,ott béke, nyugalom, boldogság és egészség  teremtés folyamatossága természetes következmény. Különböző Galaxisok ,ahol a Teremtő Szent Háromság felemelő energiája jelen van, árad és teremt az Egy energetikai Rend-szer-én folyamatosan . Aki a mi utunkon jár,sok galaxis minden bolygója sorban felhasználja az Atya+Anya+Fiú magas minőségű energiáját.Szinteken lehet eltérés ,kisebb rezgés ,de a legalacsonyabb is a szeretet minőségének alsó határa .Vegyétek figyelembe a Táltosaitok,mágusaitok mindig ,de mindig ezekben a fényrezgésekben teremtettek , teremtenek felemelő,magasztos,lélekmelengető igékkel ,cselekedtek . Az érdekük kizárólag az emberek egészsége ,tudása ,felemelkedése szellem lélek tudatszinteken . Tudják a Béke a Harmónia csak is a fényben nyilvánul meg . Ami ezektől különbözik az a sötét,alacsony frekvencia következménye . A Pálos Rend minden mag királyt ,táltos hun királyt erősített. Ezen rezgésekben meg tudták tartani Egységben nemzetünk egyensúlyát ! Kevés ,erős mag minden nemzet felemelkedését győzelemre viszi. Most gondoljátok el ,melyik rezgéshez akartok a tudatmezőtökkel kapcsolódni ? Mi igen sok korszakon keresztül segítjük minden erőnkkel és tudásunkkal ezt az energia rendet . Akik jósolnak,előre vetítenek háborút,gonoszságokat látnak ,a figyelmeteket ide irányítják,mert annak az általatok elitnek nevezett,hatalom és anyagi érdekeltségű uralkodóknak az energetikai rendszerét erősítik .
Az emberek ,akik eltávolodtak a valódi teremtő teremburájától ,elhiszik,és sokként élik meg a borzalmakat . Nincs más irány ezek kitakarításában ,mint a Szentháromság  mezejéhez minden erőtökkel, bölcsességetekkel kapcsolódni,függeni,csüngeni rajtuk ! Minden régi és új korszak jóslatai ,amik háborút vizionálnak ,az egység megbontására törekedtek . Voltak és vannak megfizetett jósok ,gonosz szándékú látnokok akik fél-elembe rakták az emberiséget .Behúzták a legalacsonyabb rezgésekbe ,ahol viszálykodás háború,rabszolgaság,kegyetlen bánásmód uralkodott .         
Hallgassatok rám,engedjétek be tiszta energetikai pontotokon keresztül a szeretet fényét ! Most van rá a legnagyobb szüksége a világnak . Az utolsó ereje számolódik fel a gonoszságnak . A Kárpátmedence az a pont ,az a hely ,ahol igen magas a rezgése a földnek . Itt a legvékonyabb a Földanya köpönyege, kérge . A maghoz ,az energiához karnyújtásnyira vagytok . Amit a magnak itt és most kötelessége megtenni ,amiben segít a Szent Koronánk a Dunán a Tiszán keresztül ,minden vízen és ősi földön át . Tartsátok meg TI Nap fiai és leányai a Fényt ,a Teremtő Valóságát ! A szívetek nyitva áll a békére az együttérzésre ! A betolakodók itt hagynak mert ,mert nincs hozzátok kapcsolódási pontjuk ! Szükséges saját magatok egyensúlyát megtartani,szóval,cselekedettel,szándékkal. Így kinyílik a kalitka ajtaja ,s az energia a szív csakrán át eljut a Föld minden részébe. Csendben ,halkan csak erre figyeljetek ,ott belül ,a szívetekben ! Ennek a magasztos felemelő  energiának adjatok figyelmet, ekkor az erő határtalanul száguld és húzza magával a Teremtő fényéhez a tudatotokat ! Most itt a fény fiai ,akik a Földön gyógyítanak ,tanítanak ,s vannak akik fizikai energetikai takarítást végeznek . Tisztítanak ! Védelmi Rend-Szert állítanak . Szükséges . Bomlasztó,alacsony rezgésekben élő tudatlan „ emberek kitakarítására „ akik lefelé húznák Földanya rezgését. A mostani helyzet EGÉSZ EMBERT,VEZETŐT kíván . Erőt ,védelmet adó embert,vezetőt,minden fénymag nemzetben .A magot védi saját rezgése és a köpenye. A bölcsesség irányt ad,a hit erősít . Ez az ami az égig kell érjen .Tedd meg minden gondolatodban,sugározd ki a szíveden át ,áradjon tőled ,és indítson el minden testvéredet ,kiben erő ,szeretet,hit ,bölcsesség lakik . Tudjuk mi ,más utat a mostani felemelkedés nem bír el ! Takaríts még magadban ,ha szükséges . Legyél bátor ,valódi Nap gyermeke a Földanyának . Tiszta szívből akarom ,ezek a tanítások termékeny talajra érkezzenek .Éljük meg minden tiszta percét . A Forrás mindig tiszta . Te is ebből igyál                                      
Ezeket a gondolatokat kérte Jézus ,írjam le Nektek ma. Áldott ünnepet ,békés, nyugodt Napfordulói energiákat adjunk a világnak,teremtsünk tiszta szívvel és lélekkel boldog,szívet melengető  rezgéseket a Kárpátmedencéből !!!  
Irén Szent- Endréről Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…