2015. október 21., szerda

What DMT is like - DMT Trip Simulation


Hagyd, hogy mások is segítsenek az utadon


Hagyd, hogy mások is segítsenek az utadon.
A búslakodás, a befelé fordulás, az önsanyargatás és depresszió nem vezet a boldogsághoz.
Lépned kell ebből a helyzetből. Ha úgy érzed, hogy egyedül nem megy, akkor kérj segítséget. De hidd el, már az is óriási dolog, ha érzed: kell a segítség, mert boldog akarsz lenni. Hinned kell, hogy Te az Élet egyedi virága vagy.
Nyílj ki, tárd ki szirmaid és két ka
rod. Fogadd a Nap melegét és a szeretet fényét. Légy Te a legszebb, legillatosabb és legszínesebb virág ezen a Földön. Hagyd, hogy szeressenek, az új utadon vezessenek.
Add át a tudásod, bölcsességed, mindazt a sok jót, amit magadban hordozol. Soha ne engedd, hogy mások letörjenek, Életedet befolyásolják, és testileg-lelkileg meggyötörjenek. Légy Te egy napraforgó, fordítsd el ezektől a fejed,
és élvezd az Életed. De ne láthatatlanul, unalmasan éld az Életed.
Engedd, hogy a benned lévő alkotási vágy , és a veled született életprogram kibontakozhasson, hogy az Életed boldogságban és szeretetben fejlődjön.
Ha megismerted és megszeretted Önmagad, tetteiddel igazolhatod, hogy Te egy egyéniség vagy. Olyan , aki mert lépni, a boldogság felé haladni , a bánatot, múltat maga mögött hagyni. Építsd fel újra az Önbizalmadat, hogy megtaláld a belső harmóniádat. Mondj köszönetet és adj Hálát azoknak, akik kivezettek Életed mély gödréből. Ápold és szeresd ezt a kis virágot, aki Te vagy, hogy utad végéig boldog maradj. Kívánom, találd meg a saját virágodat, aki segít és erőt ad, hogy az Életed megváltoztasd.(s.k.)
Forrás: https://www.facebook.com/groups/245919945422033/

Abraham-Hicks - Kezdd el a vágyaid szerinti történetet mesélni!


46. Alcyon Plejádok - Hírek 2015, összeesküvések, természeti katasztrófák és más furcsa jelenségek.


A Beavatás Utolsó Lépései az Ötödik Dimenzióba való Végső Bebocsátáshoz (Adama és Ahnahmar)





Adama – Szívem szeretetével és lelkem bölcsességével üdvözöllek benneteket. Hogy vagy ma kedvesem?  

Aurelia – Elég jól vagyok, de még mindig állandó kimerültséget érzek fizikai testemben, és tudom, hogy bizonyos mértékben még mindig érzem a Szív sötét éjszakáját, melyen egy ideje átmentem. Még mindig sok fájdalmat érzek a Szívközpontomban és a testemben mindannak a munkának ellenére, amit az elmúlt jópár évben végeztem, hogy meggyógyítsam magam. Ez kezd réginek és fárasztónak tűnni. Mennyi időbe telik még, hogy újra jól legyek, hogy megfiatalodjak, és a többi?   


Adama – Te most egy olyan valaki vagy, aki nagyon nagy békét hordoz ezen a bolygón. Rengeteg energiát tartasz magadban az emberiség számára, és a Föld felemelkedésére. Ez magyarázza fájdalmaid egy részét. Nagyon hosszú idő óta csinálod ezt, azonban most jött el a pillanat, amikor nagyon sok minden forog kockán, és sok munkát végzel belső síkokon is, álmodban is. Ezért ébredsz reggel olyan fáradtan. Több pihenésre van szükséged annál, amennyit megengedsz magadnak. 

Aurelia – Igen, de annyi mindent kell tennem, és olyan sok időt vesznek igénybe, hogy a napok túl rövidnek tűnnek. Ha nem tenném meg azokat a dolgokat, amelyeket teszek, a lemúriai küldetés nem terjeszkedne úgy, ahogyan most. Robbanásszerűen fejlődik, és sokan most kezdenek becsatlakozni. 

Adama – Megértjük, hogy kezdesz kimerülni ezen a hosszú utazáson, és itt az ideje, hogy megtedd a felemelkedéshez vezető beavatás utolsó lépéseit. Már majdnem ott vagy, de visszafogod magad. Sok szempontból még mindig ragaszkodsz sok háromdimenziós mintához és rezgéshez, és amennyiben nem engeded el teljesen ezeket a mintákat, nem tudsz továbbhaladni a felemelkedésed folyamatában. Ha igyekszel, hogy képes legyél megtenni az utolsó tudati ugrást, amit ma fogunk megbeszélni veled, akkor nagyon hamar „otthon” lehetsz, és akkor soha többé nem leszel fáradt, és ki fogsz lépni korlátaid közül.  

Sokkal közelebb vagy már, mint gondolnád, és mint mindig, az utolsó lépések a legnehezebbek, sőt gyakran a legfájdalmasabbak is. Minden Mesternek, aki valaha felemelkedett erről a síkról, végig kellett mennie ugyanezeken a beavatásokon, melyeken most te mész keresztül, és ebbe beletartozik mindenki itt Telosban és az ötödik dimenziós Lemúriában is. 

Arra vagy elhivatva, hogy a világot szolgáld és sokat utazz. Utazásod során, magaddal fogod vinni ezt az új energiát, és sok embernek nyújtasz első bepillantást abba. Utazás közben meg kell tisztítanod magad; és legmagasabb énedben kell maradnod; sosem szabad megengedned magadnak, hogy bármi is felidegesítsen, főleg ne engedd, hogy az egód reagáljon valamire, bármit is látsz vagy tapasztalsz, illetve bárhogyan is bánnak veled egyesek. Soha többé ne engedj annak a kísértésnek, hogy keserűvé, neheztelővé válj, vagy bárki és bármi felett ítélkezz. Ezek azok a hozzáállások és energiák, melyek a harmadik dimenzió megtapasztalásához tapadva tartanak.

Most nagyon magas energiafrekvenciát értél el mindazok számára akikkel találkozol, és szeretnénk, ha ezt tudnád. Ez az energia veled, és érted is dolgozni fog. Minél többet maradsz ebben az energiában, minél többet leszel legmagasabb rezgésedben, istenséged magadra öltésében, annál jobban tud támogatni téged. Ha olyan rezgésbe zuhansz, mely nem illik ehhez az energiához, akkor az rendkívüli mértékben ki fog fárasztani téged, mintha óriási energetikai süllyedés történne. 

Most tehát itt van az ideje, hogy tudatos erőfeszítést tégy, hogy nap, mint nap, óráról órára, ebben az energiában maradj. A legtöbb dolog, amit most neked mondok, mindazoknak is szól, akik ezt az anyagot olvasni fogják, mivel ami rád az rájuk is vonatkozik. Végső soron, nekik is be kell járniuk ugyanazt az utat, amelyet most te jársz. Bár mindez az egyes emberek számára különféleképpen fog kibontakozni, végső lényegét tekintve mindenki számára ugyanaz lesz. 

Ez az energia, amiről beszélünk, nagyon könnyen az az energia lehet, amit ti a Szűzanyának neveztek. Arra kérnénk, hogy minden nap hívd meg őt az energiateredbe, és kérd meg az ő energiáját, hogy maradjon veled napközben, és tartson téged folyamatos ölelésében. Meg tudod ezt tenni? 

Aurelia – Igen.

Adama – Lesznek idők, amikor az energiák olyan állapotokat fognak létrehozni benned, hogy szeretnél megkönnyebbülni. Ezek az energiák a szomorúság, a betegség, vagy a bánat energiáit hordozzák a körülötted és a világban történő dolgokkal kapcsolatban. De mindig amikor ezeket az energiákat érzed, megint csak add át őket Szűz Máriának. Ő meg fog tisztítani téged ezektől az energiáktól. Az ő vágya, hogy segítsen neked. Meg tudod ezt tenni?  

Aurelia - Igen.

Adama – Azért kérünk téged erre, mert sok energiát fognak megosztani veled az elkövetkezendő utazásodon, és azokon, melyeket még a jövőben teszel. Sokkal több lesz, mint ami a múltban volt megosztva, de képes vagy rá. Most magasabb síkról fogod ezeket megtenni, mint korábbi utazásaid során. Most már készen állsz, hogy belépj erre a síkra, ehhez azonban önmagadban egyensúlyban kell maradnod. Nagyon fontos, hogy felismerd a saját energiáidat ebben, valamint felismerd, hogy mennyire vagy képes kontrollálni a saját energiáidat, és azt, ami történni fog.  

Létezik egy finom egyensúly a között a két dolog között, hogy felismered-e, mit tehetsz önmagadért, és mi az, amit át kell adnod, és ez nagyon gyorsan meg tud történni. Minden pillanatban, amikor azt érzed, hogy az energiáid akadozni kezdenek, meg fogod hozni a döntést önmagadért, mivel tudod, hogy ezzel azonnal felemelheted rezgésed, vagy tudni fogod, hogy ez olyas valami, amit át kell adnod. Ez egy hatalmas új felfedezés lesz. 
  
A hat hetes utazásod sok tapasztalattal fog szolgálni számodra abban, hogy megtanulj dolgozni a saját energiáiddal, és abban, hogy megtanuld mi hozza létre azt a fáradságot, amely akadályoz téged küldetésedben. De bíznod kell ebben; meg kell értened, hogy igenis meg van ez a képességed.  Tanuld meg kezelni a saját energiáidat, és tudd a legjobban felismerni, hogy mikor merítenek ki mások energiái. Most végre megtanulsz új módon dolgozni a saját rezgéseddel, ahogy sokan azok közül is, akikkel kapcsolatba fogsz kerülni. Világos ez? 

Aurelia – Igen, mindent meg fogok tenni.

Adama – És ismerd fel, hogy amikor olyan helyzettel találkozol, amit úgy érzel, hogy meghaladja pillanatnyi képességedet, akkor az olyan valami, amit át kell adnod a magasabb birodalmaknak. Sose próbáld meg önmagad megoldani azt a csapatod segítsége nélkül; ők azért vannak, hogy támogassanak téged. Akkor használd őket bölcsen, és habozás nélkül. Amikor azt érzed, hogy olyan energiák érkeznek melyek támogatnak téged, és érzed saját energiáid kiterjedését, akkor haladj előre velük. Amikor valamilyen okból azt érzed, hogy az energiák vagy szituációk meghaladják irányítási képességeidet, és nem támogatnak téged, akkor tudd, hogy nincs meg benned az erő ennek önmagad általi megoldására, és add át azokat nekünk. 

Aurelia – A tőlem telhető legjobban megterveztem az utat, amilyen részletesen csak ebben a dimenzióban tudtam, de azt is tudom, hogy talán nem a terveim szerint fog kibontakozni. 

Adama – Elmondanánk neked, hogy az utazásod részletei alapvetően úgy fognak kibontakozni, ahogyan megtervezted, de valójában nem ez az igazi utazás. A valódi utazás mindaz, ami bemutatásra kerül számodra, de még nem tudsz róla. Azt tanácsoljuk, hogy maradj nyitott ezekre. Nyitottnak kell maradnod az energiáidban azok felé, akik felveszik veled a kapcsolatot, mint azt a múltban is tetted. Azok a kapcsolatok, melyek a teljes tudatosságod nélkül jöttek létre, gyakran a legfontosabbak és legerősebbek voltak számodra. És néhányuk a legtartósabbá is vált. Ez erre az útra is igaz lesz. Ismerd fel azonban azt is, hogy szószólója vagy ezeknek az energiáknak, és minél jobban testesíted meg ezeket az energiákat, annál inkább képes leszel másokkal is megosztani azokat.

Aurelia – Azt gondolod készen állok erre?

Adama – Mi tudjuk, hogy készen állsz. Egyszerűen csak neked is tudnod kell. Bízz magadban. Azt mondanánk, hogy minden esetben, amikor úgy érzed nem állsz készen, add át ezt az érzést. 

A hit az ami benne tart ebben az energiában. Minden olyan esetben, amikor olyan energián mész keresztül, mely azt mondja „Nem érzem, hogy megfelelő vagyok erre,” vagy ilyesmi, add át ezt. Itt az ideje most annak, hogy elkezd felismerni, mekkora különbség van a szívedből érkező energiák, az abban lakozó rezgések, és a meg nem felelés és a különféle ítélkezések között, amelyek az elméd olyan részei, melyek becsaphatnak téged. Minél inkább képes vagy elismerni, hogy ezek nem te vagy és ezek olyanok, amiket át kell adnod Istennek, annál inkább benne fogsz maradni abban a rezgésben amit keresel, és amelyek támogatnak téged. Most egy ötödik dimenziós utazást fogsz tenni, ha ezt választod. De rajtad múlik, hogy megnyílj erre a lehetőségre, és érezd a saját felelősséged ebben azáltal, hogy egyensúlyban maradj. Itt az idő most mindenki számára, hogy teljes mértékben megértse mit jelent, és mit tesz egyensúlyban maradni ezekkel az új energiákkal, melyek elárasztják a bolygót.

Aurelia – Törekednem kell arra, hogy több időt töltsek egyedül? 

Adama – Az idő, amit egyedül töltesz, mindig értékes. Reméljük, hogy ezen a harmadik utazáson fel fogod ismerni, hogy nem adhatod úgy át magad teljesen, ahogyan azt gyakran a múltban tetted. Időt kell szánnod önmagadra, hogy feltöltsd belső elemedet. Keress olyan helyeket, ahová egyedül el tudsz menni anélkül, hogy más emberek is követnének. Szánj időt önmagadra, hogy magadban járd az utcákat, hogy emberekkel legyél, hogy sétálgass azokban a városokban, ahová éppen elutaztál. Menj egyedül, valahányszor csak megfelelő. Ez nagyon fontos, mert két lehetőséget is ad számodra. Az első, hogy megértsd saját energiádat, és ez a legfontosabb. A második, hogy megoszd ezt az energiát másokkal, akik nem feltétlenül jönnek el azokra az összejövetelekre, amelyeket tartasz. Eljött az idő számodra, hogy járj-kelj a világban. 

Aurelia – Ez egy nagy dolog számomra. Mindig kerültem az utazást, főleg a nagyvárosokban és a zsúfolt helyeken. 

Adama – És ez egy csodálatos dolog. Valójában, amint elkezdesz sétálni, meg fogod találni az energiát, ami hiányzott. Az energiahiány amit tapasztalsz, nagy mértékben annak köszönhető, hogy már nem vagy benne abban az energiában, mely támogat téged. Itt az ideje, hogy sétálj, és beépítsd magadba ezeket az energiákat. Minden olyan felmerülő helyzetet, amellyel kapcsolatban kérdésed van, aggaszt vagy fájdalmas számodra, add át Istennek. Amint ezeket a dolgokat Auréliának mondom, úgy mindenki másnak is mondom azokat, akik ezt az anyagot olvassák. Ő most mindannyiótokat képvisel. Mindannyiótoknak többé-kevésbé ugyanazok a problémáitok és kérdéseitek vannak. 

Aurelia – Nem értek egy állítást, amit az imént mondtál: „hogy többé már nem abban az energiában járok, ami támogat engem.” 

Adama – Nem abban jársz.  

Aurelia – Ezt nem értem. 

Adama – Már átléptél egy magasabb rezgésű energiába, legalábbis önmagad egy része, és mégis, egy másik részed szükségét érzi annak, hogy fenntartsa a régi energiák létezését. Ez nem azt jelenti, hogy el fogod hagyni a Shasta-hegyet, vagy hogy itt fogod hagyni a munkát, amit éppen most végzel. Mindezt végezheted az ötödik dimenziós létezésben is, miközben megmaradsz abban a dimenzióban, melyben jelenleg vagy. Ez az ahogyan személyenként egyesével, szívről szívre, együtt fogjátok megteremteni az ötödik dimenziós valóságot ott, ahol most vagytok, és örökre átalakítjátok a harmadik dimenziót. Így fogjátok megteremteni a felszínen azt a paradicsomot, amit mi itt Telosban megteremtettünk. A régi paradigma energiái többé már nem támogatnak benneteket, és senki mást sem.

Aurelia – Mit kell megváltoztatnom? 

Adamа - Változtasd meg az ítélkezés energiáit, az elvárás energiáit, a bűntudat és szégyen energiáit. Mindezek az alacsonyabb rezgésű energiák a harmadik dimenziós létezés részei, melyet már nem kívántok. Valahányszor érzitek ezeket felétek jönni, nincs létjogosultságuk, nem létezik jó ítélet és rossz ítélet. Az ötödik dimenzióban nincs olyan érzés, ami az ítélkezést támogatja. Itt az ideje, hogy elkezdjétek felismerni ezt az energiamezőtökben, az elmétekben, a gondolataitokban, a szívetekben, amikor éppen ítélkeztek, és szabaduljatok meg ettől, adjátok át azt.

Nem arról van szó, hogy valami helytelent tesztek, hiszen ez is egy ítélkezés lenne. Egyszerűen csak fel kell ismerni a rezgésbeli különbséget. Tanuld meg megérezni, hogy milyen a harmadik dimenziós rezgés az ötödik dimenziós rezgéssel szemben.

Aurelia - Miért vagyok ma fáradt? 

Adamа - Azért vagy fáradt, mert ítélkezel e dimenzió felett. Valahányszor fáradtnak érzed magad, ismerd fel az ítélkezés helyett, hogy a harmadik dimenzióban vagy, és képes vagy transzmutálni és átalakítani ezt az energiát. Ezt a házi feladatot kell mindenkinek megtanulnia ahhoz, hogy az ötödik dimenzió frekvenciájába lépjen át. Mindenkinek el kell engednie mindent, amit harmadik dimenziós paradigmaként ismertek, és meg kell tanulni a létezés egy új módját. A tudatossági ugrás a harmadik és az ötödik dimenzió között hatalmas a legtöbbetek számára. Kezd el nap, mint nap átváltani a tudatosságot, és végül el fogsz jutni erre a szintre. Szó szerint akarnod kell tudatoddal beleugrani az ismeretlenbe.

Aurelia - Meglehetősen boldog voltam az utóbbi napokban, és nagyon óvatos voltam, hogy ne ítélkezzek semmi és senki felett. Akkor nem kéne fáradtnak lennem. 

Adama - Tiszteljük drágám az erőfeszítéseidet, de a valódi váltás finomabb, mint azt gondolnád. Igen, sok szempontból a boldogság is ítélkezésekhez kötődik. Amikor bizonyos dolgok elérnek hozzád, boldoggá tesznek, és megadják neked amit akarsz, akkor úgy ítéled meg, hogy jó napod van. Amikor olyan körülmények érnek, amiket nem kedvelsz, akkor azt nem ítéled annyira jó napnak, vagy rossz napnak tartod. Valójában az energiád már egy sokkal magasabb szinten lehetne, ha azt választanád. Ahhoz azonban, hogy ezt megtedd, és fenn is tartsd, hajlandónak kell lenned feladni minden olyan gondolatot, szót, cselekedetet, tevékenységet és vágyat, mely ehhez a dimenzióhoz kötve tart, amelyből annyira szeretnél már eltávozni. Ezek, amikről most beszélünk, nem a tapasztalatod fizikai kiterjedései. Azokra az érzelmekre és gondolatokra gondolunk, melyek egy alacsonyabb rezgésen tartanak téged. 

Aurelia - Nem a fizikai tetteim azok, amelyek csökkentik a rezgési szintemet és az energiámat? 

Adama - Általában, nem. Ahhoz van köze, hogy hol tartod az energiádat. Amikor az energiáidat másvalaki vagy önmagad feletti ítélet köti le, az energiád leesik. Amikor az energiádat egy bizonyos eredmény elérésére összpontosítod, az energiád leesik. Amikor úgy tartod, amiről úgy ítéled, hogy ez nehéz munka és küzdelem, az energiád leesik. Válj tudatossá arról, hogyan teremtesz minden pillanatban. Minden gondolattal és érzelemmel teremtesz, pozitívan vagy negatívan. Ez építi és érinti a 3D-s külső életedet, és meggátol téged abban, hogy magadra öltsd az 5D frekvenciáját. 

Aurelia - Meg kell állítanom a gondolkodást vagy az érzést?

Adama - Az jó lenne. Tulajdonképpen, ez nagyon jót tenne neked. Túl sok értelmi energiát töltesz el azzal, hogy minek kell történnie, mit kell tenned, hogyan kell megtenned azt, amit érzel, hogy meg kell tenned, stb. Az elméd állandóan el van foglalva mindenféle irányban, próbálja egy bizonyos módon megteremteni az életedet, mi pedig azt mondjuk neked, hogy nincs semmi, aminek meg kell történnie, és nincs semmi amit meg kell tenned, ez egy illlúzió! 

Aurelia - Azt mondod, hogy semmi sincs, amit meg kéne tennem! Akkor én úgy hallom, hogy nem kell befejeznem egy könyvet, nem kell elutaznom, nem kell megkeresnem a megélhetésem, nem kell kifizetnem a számláimat, vagy nem kell válaszolni a küldetésemmel kapcsolatos levelekre, stb. 

Adama - Ezeket te választottad. Kezd el úgy nézni az összes"tennivalód listáját" - és sok van belőlük - mint olyan dolgokat, amiket te választottál, ahelyett, hogy olyan dolgoknak tekintenéd azokat, amiket meg kell tenned. Valójában, egy ötödik dimenziós rezgésben valóban semmi nincs amit szükséges, vagy meg kellene tennünk. Mindig egy választásról van szó. Amíg ez a különbség kétségtelenné nem válik számodra, addig egy harmadik dimenziós rezgésben fogsz maradni. Ez a te utazásod Aurélia: megérteni"ennek igazságát" önmagadban, és teljességgel megélni azt.

Aurelia - Hát, sosem tanított senki minket arra, hogy így gondolkodjunk gyerekkorunk óta. Nem sok ember gondolkodik így. 

Adamа - Mi tudjuk ezt. Ezért részesítünk most téged egy újfajta edzésben, és cserébe te is megoszthatod ezt másokkal. Mindannyian egy cipőben jártok a harmadik dimenzióban; nagyon kevés hangsúlyt helyeztek arra, hogy mi a legfontosabb mindannyiótok számára ahhoz, hogy egy ötödik dimenziós tudatosságba váltsatok át. Neked és mindenki másnak, aki arra vágyik, hogy felemelkedjen a fény birodalmába, az elkövetkezendő néhány évben egy új életbe kell lépnie, új cipőbe kell bújnia, és új kalapot kell viselnie. Ha ezt választjátok, ez az új utazás csodálatos módon kezd el kibontakozni számotokra.
  
Az abba való kapaszkodásod, hogy mi történt a mostani pillanat előtt, és mi fog történni a következőben, az tart a harmadik dimenzióban téged. Itt az ideje, hogy megnyílj minden lehetségesre, mint új látásmódra, érzékelésre, cselekvésre és létezésre. Állj készen, és légy hajlandó a most pillanatában élni, elvárások nélkül, és nyílj meg minden varázslat, fenség, könnyedség és szépség előtt, mely mindannyiótokra vár, akik belépnek az ötödik dimenziós létezési módba. Légy hajlandó megtapasztalni a csodákat és a változásokat, melyek minden álmodat felülmúlva fognak megnyilvánulni. Vésd a szívedbe és elmédbe, hogy mindez nem tud megtörténni, ameddig ahhoz ragaszkodsz, amit mindeddig harmadik dimenziós életként megismertél. Ez egy rezgés, egy új létezési mód, abban a dimenzióban élni, szemben azokkal a dolgokkal, amiket meg kell tenned, hogy megkeresd ott a megélhetésed. Ezek az élet valódi protokolljai az ötödik dimenzióban. 

Aurelia - Minden, amit most mondasz nekem, és annyi minden, amit korábban mondtál ehhez a könyvhöz, annyira egyszerű. Még Sananda is mondta nekem, hogy milyen egyszerű ez. És valahogy mégsem sikerül felfognunk. Ez túl egyszerű. 

Adama - Azért van ez így, mert az elme az ami mindent túlbonyolít. Ismételten azt tanítottuk, hogy a valódi spiritualitás nagyon egyszerű. Az összes információ beleférne egy kis könyvecskébe. Annyira egyszerű ez, hogy a legtöbben nem vagytok hajlandóak áttekinteni sem. Azok, akik felébredőben vannak, mindig több információt keresnek, a legutolsó híreket a fény birodalmakból, több médiumi közvetítést, több technikát, több aktiválást stb. Azt vesszük észre, hogy nagy százalékotok mindezeket az információkat az elmén keresztül fogadja be, és nem építitek be azt amit tanultok. 

Elolvassátok egyszer, alkalomadtán kétszer, aztán tovább haladtok a következő könyvre, a következő médiumi közvetítésre, és elfelejtitek a legnagyobb részét annak, amit eddig olvastatok, vagy hallottatok, amint megtaláljátok a következő olvasnivalót vagy a következő szemináriumot, amire elmentek. Valójában csak egy kis hányadát építitek be azoknak a spirituális tanításoknak, melyekkel kapcsolatba kerültök. Ha jobban törekednétek ara, hogy többet beépítsetek a tanultakból, akkor legtöbbetek mostanra már felemelkedett állapotban lehetne. Azt mondjuk nektek, hogy az elmétek az, és nem a szívetek, ami ezt az összes dolgot akarja. Sokan közületek az elmét tápláljátok a szív rovására.

A szíved mindent tud, és biztosan tudja a legegyszerűbb utat, hogy eljuttasson oda téged, ahova menni akarsz, a felemelkedésen keresztüli spirituális szabadságodba. A szíved ismeri a könnyű utat, míg az elméd el akarja hitetni veled, hogy mindez nagyon nehéz és összetett. Amikor átadjuk nektek azokat az egyszerű tanításokat, melyek fel fognak emelni titeket az ötödik dimenzió frekvenciájába, sokan közületek el sem akarják olvasni azokat; untatnak titeket. Azt mondjátok jó, Adama ezt már hallottuk ezelőtt. És tényleg, már sokszor hallottátok, és nem érdekeltek titeket ezek az egyszerű tanítások. Továbbra is itt kóvályogtok fájdalomban és küzdelemben abban a dimenzióban, amit úgy ítéltek meg, hogy már nem a ti igazságotok.  

Aurelia - Akkor az elménk az, amit ki kell kapcsolnunk? 

Adama - Az elmét nem lehet kikapcsolni. Az emberiségnek van egy elméje, és ennek megvan a célja. A fizikai testnek is van egy saját elméje; ez a teljességetek része. Tudjátok, hogy az a rezgés, amit kerestek, a szíveteken keresztül érkezik, de mi nem tudjuk megtenni ezt helyettetek. Nem tudunk nektek listát adni azokról a lépésekről melyeket, ha követtek, teljesen ebbe a rezgésbe kerültök. Engednetek kell, majd engednetek kell újra és újra, megkötések, behatárolások, vagy bármiféle elvárás nélkül arra vonatkozóan, hogy valaminek ilyen vagy olyan módon kell megtörténnie. Olyan hatalmas teremtő erő vagy, hogy amikor elvárással vagy arra vonatkozóan, hogy valaminek egy meghatározott módon kell megtörténnie, akkor semmi sem tud megtörténni. Szokj hozzá ahhoz, hogy megengeded Istennek belül, Isteni Eszenciádnak, hogy irányítsa utadat, és vezessen egészen hazáig, lépésről lépésre. Mindannyian szakértőkké váltatok abban, hogyan lehet fájdalmas módon összezavarni és bebonyolítani az életeteket. Magatok körül tartotok egy szerkezetet arról, hogyan kell a dolgoknak jelentkezniük, és ebbe a szerkezetbe semmi sem képes behatolni. Ez az erősségetek, ez azonban nem igazán válik hasznotokra a harmadik dimenziós tudatosságon túl. 

Aurelia - Erre lettünk tanítva, hogy így kell megteremteni amit akarunk, hogy el kell döntenünk mit is akarunk megteremteni, határozzuk meg szándékainkat arról, hogyan akarjuk azt, aztán összpontosítsunk rá. Erre az alkímiára lettünk tanítva. 

Adama - De van egy különbség aközött, hogy eldöntöd mit akarsz, megtalálod az igazságát annak, amit akarsz, és aközött, hogy egy hosszú listát állítasz össze arról, hogyan kell majd mindennek megjelennie számodra. A jelenlegi fázisban szinte egyikőtök sem rendelkezik azzal a képességgel, hogy a kettő között különbséget tegyen. Oly sokáig voltatok a behatároltság paradigmájának csapdájában, hogy most nehezen tudjátok, úgymond elszakítani tőle magatokat. Amit mi kérünk tőletek, hogy csináljatok most meg egy egyszerű gyakorlatot, és kezdjetek játszani vele. Ez a gyakorlat abból áll, hogy dobj el minden elvárást arról, hogyan kellene lennie a dolgoknak, minek kellene lennie; egyszerűen dobd el, majd örömmel és hálával kezd el megteremteni, és élni az életedet a most pillanatában! Nyílj meg nagyon, hogy befogadd szíved vágyait, azonban ne legyen elvárásod, hogy mindez hogy fog eljutni hozzád. Csak engedd, engedd és légy nyitott a meglepetésre. 

Aurelia - Dobjunk el minden elvárást! Azt mondták nekünk, hogy legyenek elvárásaink. Várjuk a csodákat, várjuk ezt és azt, stb. 

Adama - Most azt mondjuk neked ebben a pillanatban, dobj el minden elvárást. A második lépés, hogy dobj el minden ítélkezést. Ezek nagyon nagy lépések számodra, és mindenki más számára is. Az elméd túl sokáig összpontosított erre a két dologra. Ezek voltak az erényeitek ebben az inkarnációban, hogy úgy mondjam. Alkut alku után kötöttél, egyiket a másik után. Megteszem ezt és ezt, ha ez és ez fog történni. Megteszem azt, ha amaz fog történni. És újra mondom, ez most nem erről meg arról szól; mind olyan választásokról szól, amelyeket szabadon és szabad akaratodból hozol meg a szívközpontodból. Arról van szó, hogy légy örömteli a szolgálatban és mindennapi életedben, nem azért, mert azt mondták, hogy erre van szükséged, hanem mert ez az, amit tenni akarsz. Nem arról van szó, hogy akarj az ötödik dimenziós rezgésbe lépni, mert az elvárásod az, hogy ez majd elveszi a szenvedéseket és fájdalmakat, amelyeket átéltél. Arról van szó, hogy azért lépj az ötödik dimenziós rezgésbe, mert ez vagy te, ez a te igazságod, és ez most számodra a következő lépés.

Légy tudatában annak, hogy az ötödik dimenziós rezgésben új kihívásokkal szembesülsz. Amint a tested és a rezgésed tisztul, mindig folyamatos fejlődésben vagy, mindig újabb szintre kell lépned. Sokan közületek nem jöttetek még rá, hogy a felemelkedésetek nem ér véget az ötödik dimenzióban. Ez csak a kezdete egy csodálatos és örökkévaló utazásnak. Tudd, hogy innen kezdve folyamatosan emelkedni fogsz egyik szintről a másikra, egyik dicsőségből egy még nagyobb dicsőségbe, mindörökre az örökkévalóságban. A felemelkedés útja sosem ér véget. Ez a te természeted és születési jogod.

Akarnod kell kilépni a küzdelemből amiben éppen vagy anélkül, hogy bármit is várnál ettől. Egyszerűen csak akarj kilépni ebből, és engedd, hogy minden más kibontakozzon számodra anélkül, hogy bármiféle elvárásod lenne arról, hogy mi fog történni, és hogyan fog megtörténni. Megfelelő vagy erre a feladatra; több, mint megfelelő. Sokkal-sokkal inkább megfelelő, mint amennyire annak tartod magad. Semmit sem tehetünk, hogy átmozdítsunk téged mindaddig, amíg te magad el nem kezdesz mozdulni. 

Aurelia – Most aztán jól keresztülhúzod a számításaimat! Amit most írok, egyáltalán nem az, amit harmadik könyvemként terveztem. Amikor elkezdtem könyvet írni az ötödik dimenzióhoz vezető protokollokról, elég jelentős tudásra tettem már szert, amelyeket felemelkedett Mesterek tártak fel az elmúlt 40 évben. Ennek az információnak egy részére nehéz rátalálni, és nem sok ember tud róluk. Felépítettem egy érdekes struktúrát, hogy megírjam ezt a nagyszerű könyvet, és mostanáig szinte semmi sem történt. Nem éreztem a ti energiátokat, hogy elkezdjem közvetíteni az információ többi részét, és hogy hozzáadjátok az energiátokat és bölcsességeteket. 

Adama - Meg vagy lepve? 

Aurelia - Nem értettem, miért nem történt meg. 

Adama - Tudd, hogy amikor az energiák nincsenek a megfelelő rezgésben, akkor általában nem vagyunk ott, hogy támogatást adjunk. Örülök, hogy észrevetted ezt, és nem kezdted el ennek ellenére folytatni a könyv írását, hiszen akkor a rossz rezgésben lett volna megírva. Az információ, melyet szándékodban állt megírni, pontos, és sok felemelkedett Mester közzé tette a múltban. És bár ezek a tanítások ma is tartalmazzák az ötödik dimenzió igazságát, ma ez mégsem ad teljes képet. Az információ, amivel rendelkezel, a harmadik dimenzió perspektívájából van megközelítve, hogy segítsen a fénymunkásoknak megnyílni a magasabb tudatosság megértésére. 

Vannak hiányzó darabok, és most a következő lépés is feltárul. Az egyszerű igazságok, amiket ebben a könyvben kifejtünk, az ötödik dimenzió frekvenciáját képviselik. Korábban nem tehettük közzé ilyen egyszerű módon, mert az emberiség nem volt felkészülve arra, hogy hallja őket. Az emberek elméje akkor, és még most is, nagyon összetett spirituális utakat próbált létrehozni, vagy ha túl egyszerű volt, akkor nem volt értéke számukra. Annak érdekében, hogy az új energiában legyél képes írni az ötödik dimenzióról, neked magadnak is bele kellett nőnöd ebbe a rezgésbe, vagy legalábbis kellő közelségbe kerülni hozzá. Ezért nem voltak jelen ezek az energiák korábban. Ez mindenképpen olyan folyamat, melyet nem lehet átugrani. 

Az útkeresőket először mentális szinten kellett informálni, hogy sokan képesek legyetek beépíteni annak egy részét a szívbe. Ez a régi rezgésben volt közzé téve, és a célnak rendkívül jól meg is felelt. Segített az emberiségnek oda fejlődni a tudatosságában, ahol ma van. De most már egy új rezgésben vagytok, és már nem elegendő, hogy téged és a többieket az előző elrendezés energiáiban vigyünk végig a fizikai felemelkedésen. Most minden a szívről szól, mert amint már mondtuk, először a szív emelkedik fel, a többi pedig követi.  

A korábbi információ, melyet olyannyira dédelgetsz kedvesem, nagyon jó szolgálatot tett neked abban, hogy eljuss oda, ahol ma vagy. Nélküle nem állnál ott, ahol most állsz. Most azonban úgy érzed elakadtál, hogy megtedd az út többi részét, és útmutatást kérsz. Azt mondod nekünk, hogy nem tudod, hogyan tedd meg az út többi részét, ugye? 

Tudd, hogy ahhoz, hogy megírd az ötödik dimenzió protokolljait, neked magadnak kell felnőnöd ebbe a rezgésbe, egyébként nem sokat érne olyasvalamiről írni, amit te magad nem értél el vagy értettél meg. Gratulálunk az előrelépésekért, amiket tettél. Tudjuk, hogy nem volt könnyű. Most, hogy ezt a megértést megszerezted, kiszabadíthatod önmagad a szív eme sötét éjszakájából. Már majdnem készen állsz repülni. 

Adama - Ahnahmar akar most beszélni veled.

Ahnahmar - Üdvözlet kedvesem, Ahnahmar vagyok, szíved szeretete, aki most beszél hozzád. Mivel annyira jól ismerem az energiádat, értem a frusztrációdat és a türelmetlenségedet. Ami eddig történt, valahogy nem működött neked, ugye? Nem érted el azokat az eredményeket, amelyeket úgy gondolod, hogy kitűztél magad elé, és amiben reménykedtél. Olyan sokszor állítottad nekünk, hogy a te célod a felemelkedésed; a te célod, hogy ezen a harmadik dimenzión túlra lépj egy másik dimenziós valóságba. Megtetted már?

Aurelia - Még nem.

Ahnahmar - Az elmúlt negyven év, melyet tanulmányoztál a magasabb tudatosságról, mindaz a mentális csomag amit összegyűjtöttél, és az összes gyakorlat, melyeket elvégeztél, arra szolgáltak, hogy lassan eljuttassanak oda, ahol most vagy, az ötödik dimenzió előszobájába, hogy úgy mondjam. Most viszont úgy érzed, hogy elakadtál, és nem tudod, hogyan tedd meg az utat a végső lépésig. Annyira egyszerű, hogy egyszerűen nem sikerült"azzá válnod". Vedd észre, hogy mi nem azt mondjuk, hogy"tedd meg", mert ez a Létezés egy állapota. Azt mondom neked, hogy"Válj azzá" egészen, válj azzá a Szeretetté, ami vagy, és öltsd magadra ezt az új rezgést teljesen, és engedd el a régit. Oly sok tanítást tanulmányoztál az évek során, oly sok könyvet olvastál, hogy megtaláld a mágikus kulcsot, oly sok tanfolyamon és szemináriumon vettél már részt, oly sok szabálynak, meditációnak és aktiválásnak vetetted már alá magad az elmúlt sok évben, és valahogy mégsem igazán érted el a célod, ugye?
  
Aurelia - Nem.

Ahnahmar - Én most azt mondom neked, gyere haza kedvesem. Annyi minden vár itt rád, többek között az én örök szeretetem irántad. Akard és vágyd egyszerűen azt mondani"A felemelkedéssel kapcsolatos céljaim nem valósultak meg mindazon erőfeszítések árán, amelyeket szinte egész életem során befektettem; úgyhogy most nem akarom többé használni ezeket a módszereket. Megnyílok minden új módszerre, amit bemutatsz nekem." Amit a múltban megtanultál, hasznos volt tudatosságod fejlődésében, hogy eljuss oda, ahol most vagy, mégis mindez harmadik dimenziós rezgés volt. Korábbi tudásod nem sokra fog szolgálni az ötödik dimenzió új rezgésében és frekvenciájában. Miért akarnál olyan módszerekbe kapaszkodni, amelyek nem működtek számodra?

Aurelia - Mert nem tudtam, hogy más módszerek hatásosabbak. Senki nem beszélt azokról az egyszerű módszerekről, amelyeket most tanítotok. Arra összpontosítok, amire tanítottak. 

Ahnahmar - Most más módszereket mutatunk be neked. Már majdnem ott vagy. Egy kevés változtatással a tudatodban és a hozzáállásodban, végig tudod járni az utat, viszonylag rövid idő alatt. Arra kérlek, szeresd magad eléggé ahhoz, hogy egészen hazáig gyere. Itt az idő számodra, itt az idő számunkra, hogy isteni egységben legyünk egymással a lélek szent házasságában, mint két test, de egy szív.  

Aurelia - Oké, figyelek.

Ahnahmar - Azt tanácsoltuk neked, hogy adj át mindent ami nem segít abban, hogy megtisztítsd és megtartsd magad egy ötödik dimenziós vibrációs frekvenciában. És felismered a különbséged, függetlenül attól, hogy így gondolod, vagy sem. A szívedben ismered a különbséget, de neked kell megtenned ezt a megkülönböztetést önmagadban; mi nem tehetjük meg ezt helyetted. 

Aurelia - Mármint adjam át Istennek vagy adjam át Szűz Máriának? Tudod egy részem nem szeretné mindezt átadni Istennek, mivel úgy értem, hogy ez az én szemetem, amit idők eonjai alatt gyűjtöttem össze. Nem akarom Istennek adni a szemetemet. 

Ahnahmar - Isten ismeri az igazságot arról, amit te a"szemetednek" nevezel, és azt is tudja, hogy a szíved igyekszik megszabadítani magát a harmadik dimenzió kötelékéből. Isten szívesen elveszi ezt az energiát, és azt mondja"Mindezt az energiát, melyet oly szorosan magadban és magad körül tartasz, ha átadnád nekünk, akkor mi tudják ezt transzmutálni, és megáldani vele másokat. Nem csak felemeli rólad azon korlátokat, amiket az magában foglal, hanem az összes energia, amit te magadban tartasz, transzmutálható és ott árasztható ki, ahol leginkább szükség van rá." Minden esetben, amikor valamit átadsz, nagy szolgálatot teszel magadnak és nekünk is. Amint felszabadítod az energiát, kérd azt a bölcsességet, amit meg kell tanulnod belőle, és szabad lehetsz.

Aurelia - Ez elég könnyűnek tűnik. Úgy gondoltam, hogy én csak a jó dolgokat akarom Istennek adni. 

Ahnahmar - Nem, nem neked kell ezt eldönteni, mert a kérdések, amelyekkel foglalkozol, az elvárásaid és az ítéleteid. Ebben a pillanatban nem te vagy a legjobb döntőbíró arra, hogy eldöntsd, mi jó neked és mi nem. Egyszerűen arra kérünk téged, hogy kezdj el dolgozni a rezgés szintjén. Azt akarjuk, hogy kezd el felismerni és megkülönböztetni magadban, hogy mikor vagy egyensúlyban, és az energiáid mikor vannak olyan dimenzióban, ami nem korlátoz téged; minden mást pedig adj át! Itt az ideje, hogy különbséget tegyél valódi identitásod és az illúzió között. Ennek a szíved felismeréséből kell származnia, nem abból, hogy mi azt mondjuk az elmédnek, hogy"Amikor ezt teszed, akkor az igazságodban vagy, amikor azt teszed, akkor nem az igazságodban vagy. Vagy, ha ezt teszed, akkor harmadik dimenziós rezgésben vagy, ha pedig azt teszed, akkor ötödik dimenziós rezgésben vagy." Ez a te iskolád a mesteriségben kedvesem, a te iskolád a megkülönböztetésben és az ön-felfedezésben. Amíg ezt meg nem teszed önmagadért, addig nem leszel képes megmaradni abban a rezgésben, amely képesek fenntartani téged az ötödik dimenziós frekvencián. 

Talán elő kell venned az ingádat és le kell tesztelned a dolgokat, amikor kétségeid vannak, vagy talán először ki kell találnod egy sajátos módszert önmagad számára, ami alapján világosan értékelheted a dolgokat. Ezt neked kell kitalálnod. Minden egyes esetben, megnézed és felteszed a kérdést:"Ez most a harmadik dimenzió rezgésében, vagy az ötödik dimenzió rezgésében van? Ha ez egy háromdimenziós rezgésben van, akkor átadom Istennek és megkérem, hogy tárja fel számomra a bölcsességet, amit meg kell tanulnom belőle." Majd engedd, hogy Istenenergiád megtisztítson ettől a rezgéstől. Egyszerűen az a dolgod, hogy bizalommal és szeretettel tedd meg ezt a gyógyulásodért, és nézd meg, milyen eredménye lesz, elvárások nélkül, és anélkül, hogy várnád a benne rejlő ismeretlent. Ha semmi más nem is, de legalább ez egy új dolog, ami által nem mindig ugyanabba a falba ütöd a fejed újra és újra. Meg fogod próbálni ezt? 

Aurelia - Egészen biztosan megpróbálom. Vágyom rá, hogy isteni egységben legyek veled örökre, és bármi szükségeset megteszek, hogy áthidaljam az űrt, amely különválva tart bennünket tudatosságban és fizikálisan.

Ahnahmar - Egyszerűen azért tenni ezt, hogy velem legyél ismét, egy jó indíték, de ne ez legyen az egyetlen. Most van itt az idő számodra, hogy megtanuld, könnyen és gyorsan megtestesítheted isteni mivoltodat, és megtapasztalhatod az isteni egységet először Önmagaddal, aztán velem is.

Ahogyan utazol és elhagyod a Shasta-hegyet, hogy kiruccanj a világba, minden ember akivel találkozol, különböző rezgést fog hordozni. Neked kell majd elkezdeni felismerni a rezgést, minden egyes ember rezgésének igazságát, de nem ítélkezéssel, hanem megkülönböztetéssel. Kezd el észrevenni a szépséget, de ne csak az ő egyéni rezgésüket, hanem a közös fonalat ami végigvezet rajtuk. El kell kezdened ezt egy olyan úttá tenned, amely nem csak azért van amit szolgálsz, hanem azért is, amit önmagad szolgálatában teszel, a saját fejlődésed útjává. Ez az utazás egy haladó tanfolyammá válik számodra kedvesem, és tudd, hogy én ott leszek veled minden lépésnél, szeretni és bátorítani foglak téged, hogy közelebb kerülj felemelkedésed végső győzelméhez. Tudd, hogy mindig veled vagyok. Nincs olyan pillanat, hogy külön lennénk. 

Aurelia - Miért érzek még mindig félelmet az utazással, és az otthonom kényelmének elhagyásával kapcsolatban? 

Ahnahmar - A félelem nem az utazás miatt van. A félelem benned amiatt van, hogy elengedd azt, ahol eddig voltál, és egyszerűen az egó elme az, aki nem akarja feladni a territóriumot, melyet oly sokáig védelmezett. Minden alkalommal amikor utazol, sok felfedezni való van. Eddig, a kezdeti félelemek ellenére, minden utazásodat élvezted ugye? És számos emberrel találkoztál, akikkel nagyon fontos szívbéli kapcsolatokat építettél ki. Mindez sosem történt volna meg, ha otthon maradsz ugye?

Aurelia - Igen, mindig csodálatosan éreztem magam, és nagyon hálás vagyok a tapasztalatokért, de még mindig elég ideges vagyok indulás előtt. Rettegek a repülőutaktól. Úgy gondolom rendelkezésemre kellene állnia egy saját űrhajónak, hogy elvigyen bárhová, ahová szükséges mennem. Nektek van egy csomó űrhajótok Telosban; talán kölcsönvehetnék egyet, és egy hajókapitányt is a hosszú utakra. (Nevetés) 

Ahnahmar - Minden egyes utazás alkalmával volt sok ismeretlen, amivel szembe kellett nézned. Az egó elméd azt mondja neked, hogy az ismeretlen nem túl biztonságos, az ismeretlen egy ijesztő dolog, ami lehet, hogy bántani fog. De ha a szívedre hallgatsz, az azt mondja neked, hogy az ismeretlen egy csodálatos dolog; korlátlan lehetőségeket tartalmaz oly sok dologgal kapcsolatban, amire vágytál. Neked kell meghoznod a tudatos döntést, hogy szíved kívánod-e követni az ismeretlenbe, és mindabba a varázslatba, mellyel ezek az utazások gazdagíthatják életedet. Köszönd meg az egó elmének a törődést, de egyszerűen mondd meg neki, hogy álljon félre, vagy másképpen mondva, abban a pillanatban, add át az egó elmét Istennek. Ne vitatkozz vele, mert az az ő territóriuma. Egyszerűen add át, és menj vissza a szív rezgésébe, ami támogat téged az utazás során. Úgy döntöttél, hogy elmész az útra, akkor miért ne támogatnád magad megnyugtató, erősítő, és éltető módon? Miért támogatnád magad továbbra is olyan módon ami fáraszt, és pusztítást okoz a rendszeredben?   

Aurelia - Azt hiszem, nem értem, hogy működik ez. 

Ahnahmar - De most elmagyarázzuk neked. 

Aurelia - Ez az amiért hallgatok. 

Ahnahmar - Kezdd el gyakorolni. Nem ülhetsz le a zongorához és kezdhetsz el játszani egy szonátát előzetes gyakorlás nélkül. Meg kell tanulnod azt billentyűről billentyűre, mert ebből a tanulásból származik az erőd, és mindazon ajándékok visszatérése, melyek istennőként megilletnek téged. Minden billentyű egy új megtanulandó hang számodra ezen az utazáson, és akkor, a teljes hangkészlet összeáll, hogy előadja számodra a dalt. Most, ezen a bolygón töltött minden inkarnációd hangjait játszod. És minden egyes ezen hang, amikor tisztán és erősen újra visszatér hozzád, istenséged egy másik darabját fogja megjeleníteni számodra. Mindennek a végén, újra önmagadnak fogod érezni magad. Ezt nem teheti meg senki más helyetted, mert nem lenne a sajátod. Ezt lényed minden egyes szálával kell akarnod annyira, hogy hajlandó legyél feladni mindent amit eddig megtanultál és többé nem szolgál téged. Akarj most belépni az ismeretlenbe, ahol mindaz amit valaha akartál, rád vár.

Aurelia - Mi van az olyan dolgokkal, mint az otthonom, a macskám és az üzletem! Azokat is engedjem el? 

Ahnahmar - Nem, élheted az életed. Amit elengedsz, az az energia amihez ragaszkodsz, ami korlátoltságban tart téged. Azt az energiát akarod elengedni, ami a harmadik dimenziós rezgéshez ragasztva tart téged. 

Aurelia - Nem vagyok teljes mértékben tudatában annak, hogyan működik ez. 

Ahnahmar - De vagy. Rengeteg időt töltesz tervezgetéssel, és azt mondod:"Nagyszerű, ezt akkor tudom megtenni, amikor ideköltözöm. Ezt akkor tudom megtenni, amikor ez történik." Add fel ezeket; ez nem te vagy. A pillanatban, mindössze annyit kell tudnod, ki vagy te azokban az energiákban. Képesnek kell lenned meglátni a különbséget a te rezgésed, és a körülötted lévő rezgés között. 

Aurelia - Nincs több tervezés?

Ahnahmar - Természetesen tervezhetsz, de ne ragaszkodj hozzájuk. Ha az adott pillanatban úgy érzed, hogy ez a választásod, akkor menj a választásoddal, de ismerd fel azt is, hogy a következő pillanatban, talán másként választasz. Kezdj el játszani a kreatív energiákkal, és ismerd fel, hogy amikor valóban kérsz valamit az univerzumtól, akkor lépj ki saját módszeredből, és egyszerűen engedd meg! Kilépni a magad módszeréből azt jelenti, hogy elengeded az elvárást arról, hogy minek kell következnie, és hogyan kell megtörténnie. Örömmel és hálával várd a meglepetéseket. Tudod, mi a mi birodalmunkban imádjuk a meglepetéseket. Nagy teher emelkedik fel, mivel sokkal világosabbá válik amit akarsz, ugyanis ez azt ajánlja neked, hogy kevesebb döntést kell meghoznod. 

Aurelia - Fel sem fogtam, hogy ilyen sok elvárásom van. 

Ahnahmar - Valóban ez az igazsága annak, amit érzel? Elvárásaid annyira számosak kedvesem, hogy azokat a fénybirodalomban papírok hatalmas ívein lehetett csak felsorolni. 

Aurelia - (kuncogás) Na.... te túlzol!

Ahnahmar - Ó igen, halljuk amint az mondod, hogy"Az ötödik dimenzió így fog kinézni, az ötödik dimenzióban ez fog történni, képes leszek tudni mindent, és hozzá fogok férni minden tudáshoz, képes leszek teleportálni és repülni, nagyon hosszú nyaralást tervezek, és képes leszek..." Elvárások végtelen listája! Tudd meg, ahogyan bizonyos dolgokat mondasz vagy teszel, az számunkra gyakran nagyon szórakoztató. 

Aurelia - Tudom, hogy ezek az állítások igazak, de nem látok semmi rosszat abban, hogy ilyen elvárásaim vannak. Egyébként pedig, próbálom megérteni őket. Ez nem jelenti azt, hogy ezek elvárások. 

Ahnahmar - Amit úgy értettél, hogy igyekszel megérteni, az elméd próbálkozása volt, hogy elvárásokat tudjon felállítani."Ha meg tudom érteni, hogy milyennek kell lennie, akkor képes vagyok fenntartani a képét, és közelebb kerülhetek hozzá." De nem ezt teszed. Amit tenned kell, hogy bejuttatod magad abba a rezgésbe, ami már itt van, és ebben a rezgésben összeolvadsz vele, és akkor megengeded magadnak. Amikor teljesen a sajátod az, talán arra fogsz vágyni, hogy egy egészen más döntést hozz.

Amikor a teljes tudatosságod vissza lesz állítva, teljesen másképpen fogod felismerni azt amit magadnak, vagy a bolygónak akarsz, mint most. Most egyre mélyebbre és mélyebbe jutsz saját Isteni Eszenciádban. Ami nem valós, azok a rajtad kívül lévő dolgok. Tehát miért vannak elvárásaid az otthonnal kapcsolatban, amiben lakni szeretnél, vagy, hogy milyen emberek vegyenek körül, és hogy nézzen ki a világ? Ennek semmi köze hozzád. A rezgés, amit keresel, és amire vágysz, benned van, sehol másutt. Te tudod ezt. 

Amíg nem tudsz minden rajtad kívül állót elengedni, mindent ami nem az Énedben van, és nem istenséged igazsága, nem fogsz abban a rezgésben élni, amibe át kívánsz költözni. Nem számít mi történik külső világodban ettől a pillanattól kezdve; egyszerűen nem számít többé. Engedj el minden ragaszkodást arra vonatkozóan, hogyan lehetne, vagy mi lehetne. El tudod ezt fogadni? 

Aurelia - Meg fogom próbálni.

Ahnahmar - Ez nem jelenti, hogy nem kell részt venned benne. Még inkább részt akarsz majd venni benne, mint azelőtt, mivel amikor felismered, hogy mindez nem számít, és nincs semmiféle elvárásod vagy ítéleted rá vonatkozóan, akkor végül teljesen benne élsz. Saját energiáid végre elérhetőek számodra, mivel azok az energiák, melyek az általad keresett rezgést tartalmazzák, nem máshol vannak, hanem benned. Az önvalód az egyetlen hely, ahol valódi egységre lelhetsz mindennel ami létezik, és miután elérted ezt az egységet, minden meg lesz adva neked. Soha többé nem lesz szükséged arra, hogy máshol keresd. Sokkal jobban szeretlek annál, mint azt jelenleg képes vagy felfogni. 

Aurelia, Ahnahmarhoz szólva - Mielőtt leállítjuk ezt az információmegosztást, szeretnék megbeszélni veled még valamit az utazásaimmal kapcsolatban. Ez minidig hatással van rám, mert nagy hatással van az energiateremre. A francia emberek a világon mindenütt, és úgy hallottam, hogy a latin származású népek is hasonló kultúrával és hagyományokkal rendelkeznek, hogy automatikusan megölelik és megpuszilják egymást, amikor találkoznak, még ha először látják is egymást. Ők ezt természetesen és szeretettel teszik, de nem kérdezik meg, hogy a másik ember számára ez kényelmes-e. Én most több hétre Spanyolországba utazom, és nem vagyok benne biztos, mire számíthatok. Sok ember nem érezi úgy, hogy engedélyt kellene kérnie ahhoz, hogy valakit a karjaiba ragadjon, és közeli kapcsolatba kerüljön veled, és puszilkodni akarnak veled, és szívcsakra energiákat cserélni a másikkal. Ők ezt a szeretet és elfogadás gesztusának érzik, de számomra ez gyakran egy invázió és rátelepedés az energiamezőimre.
  
Franciaországban, egyes területeken most az a szokás, hogy mindenkit akivel találkoznak, négyszer vagy kétszer arcon csókolnak, és ragaszkodnak hozzá, hogy ezt tegyék, akár értékeled az ilyen üdvözlést, akár nem. Ennek semmi köze a szeretethez, és számomra ez inkább olyan, mint a madarak csípkelődése, egy olyan szerzett emberi szokás, mely számomra nagyon furcsa. Nem tudok mit kezdeni vele. Az Egyesült Államokban ez nem annyira gyakori. Általában kezet fogunk. Általában azt is elvárják, hogy mások pozitívan reagáljanak erre a csőrözésre, és ha nem, akkor megsértődnek vagy elutasítanak. Nincsenek tudatában, milyen hatással lehet másokra ez az energiacsere, ha energetikailag ők még nem érzékenyek az efféle cserére.
  
Amikor csak pár emberrel találkozom egyszerre, akkor ez nem gond. De amikor időnként több tucat vagy több száz emberrel találkozom egyszerre amikor konferenciákat vagy workshopokat tartok, akkor valóban hatással van a jóllétem szintjére, főleg amikor olyanok jönnek közel hozzám, akik még mindig cigarettáznak. Azt érzem, hogy a nikotin entitása kihúzza az energiát a tüdőmből, és tüdőm elkezd fájni. A tüdőm nem túl erős, mert olyan családból származom, melyben sok volt a tuberkolózis és nekem is  többször volt tüdőgyulladásom. Nem akarok megsérteni senkit, de nem engedhetem meg magamnak, hogy ezek a gyakorlatok legyengítsenek annyira, hogy végül rosszul legyek tőle. Ez történik, amikor az USA-n kívül utazom. 

Ha visszavonulok, vagy tudomásukra hozom, hogy számomra ez nem elfogadható, akkor megsértődnek vagy ellenségesen reagálnak. Több hétre megyek és több ezer emberrel fogok találkozni. Minden alkalommal vannak olyanok, akik próbálnak megölelni vagy megpuszilni, mert értékelik azt amit teszek, és az ő kultúrájukban ezt így szokták. Minden alkalommal azt érzem, hogy ez teljesen kiszívja belőlem az energiát, és amikor ilyen sok emberrel találkozom egymás után, akkor ez teljesen lemerít, és nincs időm újratöltődni. Aztán amikor hazatérek, beteg vagyok és hetekbe telik míg visszaszerzem az életerőmet. Hogyan kezeljem ezt anélkül, hogy bárkit is megbántanék? Úgy érzem, mélyen szerethetjük egymást anélkül is, hogy állandóan elszívnánk egymás energiáit. 

Ahnahmar - Ezt a kérdést átadom Adamának. 

Adama - Hálás vagyok, hogy most ilyen közvetlenül felteszed ezt a kérdést, mivel az embereknek szükséges megérteniük ezt a protokollt. Mindez arról szól, hogy tiszteletben tartod saját energiáid, és  másokét is. Észrevettük, hogy mennyi kellemetlenséget okoz fizikai tested számára ez a kulturális szokás azon emberek részéről akikkel találkozol, és teljes mértékben támogatunk téged ebben. Van egy ötödik dimenziós protokoll is, ami más jellegű, de szintén fontos.

Az embereknek meg kell érteniük, hogy nem sűrűn megfelelő a másik személy engedélye nélkül megérinteni valakit, akivel nincs megalapozva egy szívbéli kapcsolat, vagy akit nem ismernek jól, bármennyire is jó szándékú legyen a közeledés, kivételt képeznek vészhelyzetek vagy hasonló körülmények. Végső soron, bármennyire is tiszta a szándék, az emberek mindig többet fognak elvenni annál, mint amennyit adnak; ilyen a természete ennek a fajta cserének, és semmi mást nem tehetsz, minthogy elkerülöd. Ritkán csinálják ezt tudatos szinten. Nem a partnereitekkel és a gyerekeitekkel, vagy a közeli családtagjaitokkal való kapcsolatotokról beszélünk. 

Mindenkinek aki arra vágyik, hogy egy ötödik dimenziós rezgésbe lépjen, el kell akarnia engedni minden olyan harmadik dimenziós kulturális hagyományt és szokást, melyek nem fognak támogatni titeket abban a dimenzióban, amit kerestek. A mi kultúránkban a barátság gesztusával üdvözöljük egymást, tenyerünket összetéve és megérintve a szívcsakra területét, valamint a szemünkön keresztül szívtől szívig kapcsolódunk a másik személlyel egy nagyon finom bólintással és egy mosollyal. Nem mindig van szükség arra, hogy hangosan mondjunk ki valamit; a szavak lehetnek olyan egyszerű telepatikus üzenetek, hogy „béke legyen veled!” vagy valami hasonló. A szeretetet és az elfogadást a szíven keresztül adjuk át egymásnak és fogadjuk be.

Ez minden, amire szükség van ahhoz, hogy kimutassuk szeretetünket és tiszteletünket a másik személy(ek) felé, akikkel találkozunk. Nagy megtiszteltetésnek tartjuk, ha családtagokon kívül valaki megengedi a mi dimenziónkban, hogy megérintsük, és nem túl gyakran teszünk ilyesmit. Csak olyankor tesszük, amikor erre különleges okunk van, és „mindig” csak engedéllyel. Így történik ez a mi dimenziónkban, és a legtöbb galaktikus civilizációban úgyszintén. Nincs szükségünk rá, hogy megérintsük egymást ahogyan azt ti dimenziótokban teszitek.

Ezt szükséges nektek is magatokra öltenetek, amint magasabb rezgési szintre kívántok jtuni. Mi nem próbáljuk megváltoztatni kulturális hagyományaitokat. Mi csak próbáljuk tudatosítani bennetek, hogy létezik egy magasabb mód, és szabadon élhettek a lehetőséggel, vagy sem. Amire kérünk mindannyiótokat az, hogy mostantól fogva vegyétek ezt figyelembe és tartsátok tiszteletben azokat, akik nem akarnak ebbe a gyakorlatba belebonyolódni annak érdekében, hogy spirituális rezgésüket és energiájukat egy a számukra kényelmes szinten tarthassák.

Saját szűkölködésetek és az önmagatok iránti szeretet hiánya késztet arra titeket, hogy mindig ilyen energiacseréket akarjatok végezni egymással. Ennek semmi köze sincs a szeretethez; egyszerűen egy kulturális szokássá vált. Léteznek olyanok, akik tudatosan, vagy nem tudatosan, egyik embertől a másikra mennek ölelésekért és puszikért. Valójában, komoly szükségük van mások energiájára, mivel nem hozzák azt létre belül Önvalójukból. Hogy a saját hiányukat kompenzálják, energiát szívnak mindenkitől akit megérintenek. Ezt ők a szeretet nevében teszik, és mi elmondjuk nektek, hogy ennek semmi köze sincs a szeretethez. Az egó kuncsorog az érzelmek után, mivel nagyon gyakran nagyon kevés benne az önszeretet.

Amikor valakit megölelsz, a két résztvevő energiái a szívcsakra szintjén összekeverednek. Nem minidig bölcs dolog megengedni, hogy ezek az energiák cserélődjenek, főleg olyanokkal, akiket nem ismersz. Nagyon gyakran az olyan alacsonyabb világokból való „entitások”, akiket ti „stopposoknak” neveztek, így kerülhetnek át másvalakihez. Ez nagyon gyakori barátaim, és állandóan látunk olyan embereket az összejövetelek után gyötrelmek közepette, amikor sok embert engedtek közel a szívcsakrájukhoz, és így számukra nem kívánatos energiák ugrottak át az auramezőjükbe. Gyakran ez volt a kiváltó oka egy hirtelen mentális betegségnek olyan emberekben, akik azelőtt teljesen normálisak voltak. 

Tanuljátok meg őrizni és védelmezni saját energiáitok feddhetetlenségét. Ez alapvetően szükséges ahhoz, hogy felépítsd a saját halhatatlanságodat. Felelős vagy azért, hogy érett módon kezeld az energetikai meződet. 

Ezek az emberek általában nem tudják mi történt velük, és nagyon gyakran évekig élnek együtt azzal a kínnal és kényelmetlenséggel, amit hosszú idővel azelőtt szedtek össze ezektől a stopposoktól. Mindazoknak mondom, akik ötödik dimenziós frekvenciába akarnak kerülni, hogy többé nem engedhetitek meg, hogy"könnyelműen" ilyen cserékbe bonyolódjatok. Igazán nem szeretünk erről a témáról beszélni ebben a könyvben, de úgy érezzük, szükséges most számotokra a ti dimenziótokban teljesen tudatossá válni arra vonatkozóan, hogyan lehet az energiátokat elveszíteni, vagy rosszul felhasználni. A mi dimenziónkban nincs kockázata annak, hogy ilyen helyzet nyilvánuljon meg, és még így is, teljes mértékben megmaradunk annál, hogy tiszteletben tartjuk a saját energiáinkat és másokét is. Ez az egyik tényező, mely sértetlenül tartja a halhatatlanságunkat.

Ha egyszer megtanulod megadni magadnak az összes szeretetet, mely lényed Isteni Lényegétől származóan benned van, és képes vagy annyira szeretni önmagad, hogy ez a szeretet túlcsordul szíveden, akkor már nem lesz többé szükséged arra, hogy ezeket a kulturális hagyományokat fenntartsd. Ezek egy szükségletből jöttek létre, és úgy érezzük, neked nincs szükséged arra, hogy folyamatosan ily módon kifejezd ki azokat. A te választásod. 

Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy ez valami nagyon rossz dolog, hanem azt mondjuk, hogy ez a hagyomány egyszerűen egy harmadik dimenziós viselkedés, ami nagyon jól szolgált téged eddig, de az új energiában nem fog hasznodra válni. Ha magasabb rezgésbe akarsz kerülni, szükséges bevezetned azokat a viselkedéseket, melyek az általad keresett dimenzióban elfogadhatóak. Azok számára, akik harmadik dimenzió rezgésében kívánnak maradni, tanácsos azokat a dolgokat folytatni, amik ideragadva tartottak. 

Bármennyire is szeretőek és jóindulatúak lehetnek ezek a cserék, az egyik mindig energiát kap, a másikat pedig leszívják. Ezt nem tudjátok elkerülni, hacsak nincs pontosan egyforma spirituális energiaszintetek. És ezt te nem tudod amikor először találkozol valakivel, ugye?  

Itt az ideje Aurelia, hogy kiállj magadért, és kezd el átadni ezt a fontos tanítást az embereknek akikkel találkozol, amikor úgy érzékeled, hogy szükséges beépíteniük ezt a bölcsességet mesteriségük részeként. Mindnyájan kiképzésen résztvevő mesterek vagytok különféle szinteken, és ha el akarjátok érni a teljes mesteriséget, elengedhetetlenül szükséges, hogy most kezdjetek el mesterekként viselkedni, ha valaha szeretnétek levizsgázni. 

A Közvetítőknek:

Egy másik pontra szeretném felhívni az olvasók figyelmét: Amikor valaki magasabb valóságokból származó lényeket közvetít, akkor igen jelentős multidimenzionális aktivitás megy végbe a közvetítő csakráiban a közvetítés előtt és után. Egy felemelkedett lény energiáit fenntartani kihívás lehet egy személy számára, különösképpen ha hosszú ideig kell megtartania a rezgést. Gondoljátok végig, hogy egy órás közvetítés egyenértékű lehet a fizikai síkon végzett tíz óra mérsékelten nehéz munkával.

A létrejött multidimenzionális aktivitás ajándék a közvetítést végző önvalója számára is, de legtöbb esetben ez az energia szétszóródik, mielőtt ő azt be tudná építeni magába. Miután már szétszórta, nem lehet azt visszahozni. A legtöbb közvetítő nem tudja ezt, és nagyon ritkán engedik meg maguknak, hogy a közvetítés után kis időre csendben elvonuljanak, hogy beépíthessék ezeket az energiákat. Általában azokkal keverednek, akik számára a közvetítés szólt, és így a csodálatos energiák, melyek elérhetőek lettek volna számukra, elvesznek.

NEM helyénvaló a hallgatóság részéről, ha odamennek és megérintik, vagy próbálják megölelni a közvetítőt közvetlen a közvetítés előtt vagy után, bármilyen kicsi vagy nagy csoportról is legyen szó. Azt szeretnénk javasolni, hogy a közvetítőt ne érintsék meg minimum két órával a közvetítés megkezdése előtt és után. Az ideális hosszabb idő lenne, és sok csendben eltöltött idő közvetlen utána. Felismerjük, hogy nem mindig könnyű a közvetítőnek teljesen visszavonulni a tömegből az ilyen események után, de most az energetikailag leginkább jótékony protokollt adjuk át nektek. 

Azok számára, akik a közvetítést fogadják, minél több időt töltesz csendben az átadás után, hogy beépítsd az energiákat, amiket éppen kaptál, annál inkább válik javadra és hoz átalakulást számodra a közvetítés. Közvetlen utána, minél inkább kifelé fordulsz evilági tevékenységekbe, másokkal való kölcsönhatásba merülsz és elfelejted a tapasztalatot, annál kisebb hatással lesz rád a közvetítés. Mi, a fénybirodalom mesterei, nem pusztán azért hozzuk nektek ezeket az üzeneteket, hogy pillanatnyilag elszórakoztassunk titeket. Nem ez érdekel bennünket. A közvetítéseink célja az, hogy segítsünk nektek előrehaladni a fejlődésetekben, és kapcsolatba kerüljetek spirituális céljaitokkal. 

Vannak olyanok, akik már évek óta járnak egyik közvetítésről a másikra, hogy folyamatosan valami újat halljanak, míg közben semmit sem építenek be az előző közvetítéseken kapott bölcsességekből. Nagyon gyakran ők azok akik panaszkodnak, hogy a közvetítő nem mondott semmi olyat, amit már ne tudtak volna, vagy ne hallottak volna azelőtt. És nekik azt mondjuk, hogy „Szó szerint lehetetlen mindig valami olyat mondani, amit nem tudsz már az elméddel, mivel minden amit tudni kell, már fel van jegyezve benned. De a szív mindig képes befogadni azt a megértés magasabb szintjein. A fény bármiféle átadása egy felemelkedett lénytől arra való, hogy a szíven keresztül legyen azt beépítve, egyébként nem válhat javadra. Az elme csak hallja azt, de egyszerűen nem tudja beépíteni.” 

A kérdés amit fel szeretnénk tenni a következő: Mit tettél mindazzal az információval, amit már megkaptál? Hogyan lehetséges, hogy nem haladtál előre túl sokat utadon, illetve hogy még nem vagy felemelkedve? Nem tudod, hogy az elmondott szavak nem olyan fontosak számunkra, mint az energia és fény kódjai, melyeket a közvetítések során a médiumi közvetítés által adunk át nektek? Nem értitek, hogy amikor úgy döntötök, hogy a médium által közvetített átadás energiájába helyezitek magatokat, akkor felelőssé váltok azért amit kaptok, és felelősek lesztek azért, hogy mit tesztek vagy nem tesztek vele?

A ti dimenziótokban létezik egy mondás, miszerint „A tudatlanság áldás.”. Bár ez a mondás már önmagában is téves, és lélekben semmi értéke nincs, hozzá szeretnénk még tenni azt, hogy megkapni a fénykódokat és semmibe venni azokat még nagyobb kudarc részetekről, mint meg sem kapni őket. Amikor abba a helyzetbe helyezed magad, hogy megkapd ezeket az energiákat, velük együtt megkapod a velük járó karmikus felelősséget is. 

Nagy szeretettel és tisztelettel osztjuk meg ma veletek ezt a bölcsességet és igazságot. Vágyunk visszatérésetekre, hogy teljes tudatossággal velünk legyetek. Én Adama, készen állok megosztani veletek a bölcsesség minden kulcsát, amit tudnotok, értenek kell a személyes és planetáris felemelkedésetek nagy kalandjában. Telosban mi mindannyian szeretetünket és támogatásunkat küldjük nektek „haza” vezető utazásotokon. És úgy legyen. 
Közvetítette: Aurelia Louise Jones
foldimennyorszag.hu