2015. október 21., szerda

Hagyd, hogy mások is segítsenek az utadon


Hagyd, hogy mások is segítsenek az utadon.
A búslakodás, a befelé fordulás, az önsanyargatás és depresszió nem vezet a boldogsághoz.
Lépned kell ebből a helyzetből. Ha úgy érzed, hogy egyedül nem megy, akkor kérj segítséget. De hidd el, már az is óriási dolog, ha érzed: kell a segítség, mert boldog akarsz lenni. Hinned kell, hogy Te az Élet egyedi virága vagy.
Nyílj ki, tárd ki szirmaid és két ka
rod. Fogadd a Nap melegét és a szeretet fényét. Légy Te a legszebb, legillatosabb és legszínesebb virág ezen a Földön. Hagyd, hogy szeressenek, az új utadon vezessenek.
Add át a tudásod, bölcsességed, mindazt a sok jót, amit magadban hordozol. Soha ne engedd, hogy mások letörjenek, Életedet befolyásolják, és testileg-lelkileg meggyötörjenek. Légy Te egy napraforgó, fordítsd el ezektől a fejed,
és élvezd az Életed. De ne láthatatlanul, unalmasan éld az Életed.
Engedd, hogy a benned lévő alkotási vágy , és a veled született életprogram kibontakozhasson, hogy az Életed boldogságban és szeretetben fejlődjön.
Ha megismerted és megszeretted Önmagad, tetteiddel igazolhatod, hogy Te egy egyéniség vagy. Olyan , aki mert lépni, a boldogság felé haladni , a bánatot, múltat maga mögött hagyni. Építsd fel újra az Önbizalmadat, hogy megtaláld a belső harmóniádat. Mondj köszönetet és adj Hálát azoknak, akik kivezettek Életed mély gödréből. Ápold és szeresd ezt a kis virágot, aki Te vagy, hogy utad végéig boldog maradj. Kívánom, találd meg a saját virágodat, aki segít és erőt ad, hogy az Életed megváltoztasd.(s.k.)
Forrás: https://www.facebook.com/groups/245919945422033/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése