2015. október 14., szerda

Ki vagy Te valójában?


AVATARA: A Szent Korona titkos története


Citrom és szódabikarbóna, az erős gyógyító hatással rendelkező kombináció!




Egy olyan világban, amikor a rákos megbetegedések száma hihetetlen mértékben növekszik, szükség van egy hatékony és mégis olcsó gyógymódra. Az arizónai rákkutató intézetben 2 millió dollárt áldoztak az emlőrák kutatására és lehetséges gyógymódok megtalálására. A közönséges szódabikarbóna hatását tesztelték a rákos betegeken, és a kór megelőzésének folyamatában.Fontos tudni, hogy a rák különböző fajtái és a betegek is más és más módon reagálnak a kezelésekre, és ez a betegség éppen aktuális stádiumától is függ. Bizonyos hagyományosnak nevezett módszerek egyeseknél hatnak, másoknál viszont a vártnál eltérő módon reagál a szervezet. A kezelés eredményességében fontos szerepet játszik az életmódváltás is, vagyis például, hogy mennyire figyel oda az illető a vegyszermentes táplálékok fogyasztására.Számos korábbi tanulmány alapján kimutatták már, hogy a szódabikarbónás kezelés javulást hozott a rákos betegeknél, és az áttétek kialakulását is megakadályozta.A citrom limonoid tartalmának köszönhetően szintén megakadályozza a rákos daganatok növekedését és szaporodását. Bebizonyították, hogy a citrom erős gombaölő hatással rendelkezik, ezért van rákmegelőző hatása, hiszen a rákos sejtek szaporodása is hasonló a gombáéihoz. Ha a citrom és szódabikarbóna keveréke még erősebb gombaölő hatással rendelkezik, akkor egyes kutatók szerint ezt az együttest kiválóan lehet alkalmazni a rákos sejtek terjedése ellen is.A citrom igencsak hatékony a szervezet méregtelenítésére is, mivel erős antioxidáns, így semlegesíti a szervezetet károsító szabadgyököket. Összetételének köszönhetően serkenti a nyirokműködést, így hatékonyan megtisztítja a szervezetet a lerakódott rákkeltő anyagoktól. A gyengén működő nyirokrendszer biztos táptalaj a rákosbetegségek kialakulásához. Ezenkívül acitrom fenntartja a szervezet megfelelő pH-egyensúlyát is, és úgy pusztítja el a rákos sejteket, hogy a kemoterápiával ellentétben, nem roncsolja az egészséges sejteket.
A citrom és a szódabikarbóna együttes használata tehát újjávarázsolja a szervezetet, megtisztítja a méreganyagokat, és így megakadályozza a különböző súlyos betegségek kialakulását.Fél teáskanál szódabikarbónát keverjünk el 250 ml vízben, majd csavarjunk hozzá egy fél citromot. Naponta fogyasszunk, de leginkább olyankor, amikor érezzük, hogy a szervezet le van gyengülve, vagy valamilyen betegség környékez.

Forrás:http://twice.hu/eletmod/citrom-es-szodabikarbona-az-eros-gyogyito-hatassal-rendelkezo-kombinacio

CSALÁD





Amikor őszinte egy kapcsolat, és él benne a Szabad Akarat, amikor a párt alkotó személyiségek mindegyike Szabadon megélheti önmagát, Szabadon fejlődhetnek, korlátok és elvárások nélkül, mindketten megélhetik személyes történetüket. Csak ekkor van jelen az igazi SZERETET, és csak ez TEREMT-het számomra elfogatható igaz CSALÁD-ot. Csak itt nevelkedhetnek egészséges gyermekek. Ha bele gondolsz, ez komoly felelősség! Nem mindegy hogy milyen a minta, ami másolódik……

Siloám Neo

Forrás: https://www.facebook.com/Siloám-Neo-200675613430212/timeline/

Először magunkkal kell meghitt kapcsolatba kerülnünk




„Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat.” A függőségekből akkor tudunk kitörni, ha ezt a mondatot megértjük és a mindennapi életünk gyakorlatában alkalmazzuk. Először magunkkal kell meghitt kapcsolatba kerülnünk. Meg kell tanulnunk értékelni az életünket, tisztában lenni önmagunkkal, feltérképezni igényeinket, céljainkat és ennek megfelelően kell társat találnunk, akinek az önállóságát, szabadságá
t tiszteljük, kölcsönösen figyelembe vesszük egymás elképzeléseit és támogatjuk egymást,

azok megvalósításában. A támogatás alatt nem feltétlenül tevőleges támogatásra gondolok, hanem úgy hiszem, hogy akkor segítünk igazán a másiknak, ha ott állunk mögött, szeretettel, biztatással és hiszünk benne. És ami a legfontosabb: bízunk benne. Ezek nélkül nincs igazi, szabad és mégis elkötelezett társkapcsolat.
Ha egy ember függőségben él, fokozatosan leépül, etikai, erkölcsi, spirituális értelemben egyaránt. Nehogy azt gondoljuk, hogy ez csak az alkoholizmusra, vagy más kábítószerek fogyasztására igaz. Az egyre erősödő függőség arra jó, hogy önigazolást találjon, s ezalatt egyre inkább elveszítse önmagát. Nem a másik megbecsülése által vagyunk értékesek, hanem önmagunkért. A függőségek egyik legszembetűnőbb megnyilatkozása, hogy az emberek elfelejtik bennük saját szükségleteiket s ezáltal egyre önállótlanabbak, és egyre kevésbé képesek a saját kreativitásukat, küldetéstudatukat megélni.
Kilépni és változni, átváltozni sokkal nehezebb, mint benne csücsülni a langymeleg, ámbár szenvedéssel teli függőségben. A felnőtt, felelősségteljes és egyenlőségben kiteljesedett kapcsolatok mögött életpróbák garmada, kudarcok és szenvedések sorozata áll, mégis megéri előrébb lépni Önmagadhoz és ezáltal a társadhoz fűződő Szeretetkapcsolatban. Ez Kettőtök egységgé fejlődésének folyamata. Az élet egyik fenséges célja.
Kalo Jenő









Miért kellene jobban megbecsülni a nőket? Egy elképesztő történet!



Egy szokványos, hétköznap este a férj és feleség a tévé előtt ült. Megszólalt a nő: „Fáradt vagyok és késő is van. Azt hiszem megyek és lefekszem.”Előbb azonban kiment a konyhába, előkészítette a holnapi ebédnek valót, elmosogatott, kivette a zöldségeket a fagyasztóból, elkészítette a gyerekek másnapi szendvicseit, letörölte az asztalt, eltörölte az edényeket, a helyükre rakta, betöltötte a kávéfőzőt. Mindezt azért, hogy a reggel könnyebben induljon.
Ezután kivasalta a férje ingét, hogy legyen mit felvennie reggel, összeszedte a gyerekek szétdobált játékait. Majd valóban elindult lefeküdni. Fogat és arcot mosott, és még felvett egy ledobott törülközőt és a helyére tette. Ezután leellenőrizte a ház összes ajtaját, hogy mindenhol be legyen zárva. Bekukkantott a gyerekekhez, és jóéjt puszit adott
A férj észrevette, hogy a felesége még járkál.„Azt hittem, hogy elmentél lefeküdni” – mondta.„Még volt egy kis dolgom” – érkezett a válasz.Megérkezve a hálószobába, előkészítette a másnapi munkábamenő ruháját, és elmondott egy imát. Ekkor hallota, hogy a férj kikapcsolja a tévét és bejelenti, hogy megy ő is lefeküdni. És így is történt. Két perc múlva az ágyban is volt, és hirtelen el is aludt.Igen… a nők csodálatosak. Mindig gondolnak másokra is, legtöbbször viszont sajnos saját magukra nem. Ezen nem ártana változtatni. A férfiak részéről meg nem ártana több elismerés!

Eljön a nap...




Eljön a nap, amikor tudsz majd nemet mondani.... 
Amikor pohárba hullik az utolsó csepp, vagy amikor egyszerűen csak a semmiből elkap az a mélyről jövő érzés, ami ott kavarog minden emberben: nem kell így lennie.Eljön a nap, amikor rájössz, valami nem stimmel. Körülnézel és feltűnik, rossz helyen vagy, rossz emberekkel.Eljön a nap, amikor már nem keresed azokat, akik soha nem érdemelték meg a szereteted, amikor nem adsz annak, aki csak kérni tud, amikor többé senki után nem futsz.Eljön a nap, amikor megállsz a káosz közepén és csak magadra figyelsz. Meghallod a saját hangod és kinyílik a szemed. Megpillantod, kik állnak igazán melletted és egy életre megtanulod, csak ők kellenek. Nincs időd szeretni azokat, akik nem szeretnek…Eljön a nap, amikor szeretni kezded magad, amikor hálás leszel azért, hogy életet kaptál és lehetőséget, hogy eljuss oda, ahova e nélkül felfedezés nélkül soha nem juthatnál.Eljön a nap, amikor végre igazán megtalálod, amit mindig is kerestél: ÖNMAGAD.