2015. október 11., vasárnap

Október 12. hétfő – A (belső) függésektől való szabadulást segíti a mai nap





Október 12. hétfő – A (belső) függésektől való szabadulást segíti a mai nap, ez már a kedd hajnalban egzakttá váló újhold üzenete is. 
Új életszakasz kezdésének, párkapcsolatokban továbblépésnek, megújulásnak, teljesebbé válásnak van ideje. Régi vágyaink meglehet, úgy tudnak megvalósulni, hogy lépésenként lepucolunk magunkról mindent, ami az útjukat állja, levágjuk az eddig megkötő, lehúzó dolgokat, minőségeket.
Ha valami mostanában erősen érint, akkor az ellenkezés helyett érdemes inkább azon elgondolkodni, hogy mik azok a tulajdonságaink, viselkedésformáink, amelyektől nem hagyjuk önmagunkat függetlenedni, kiszabadulni?
A bevillanó felismerések, megoldó gondolatok most csőstül jönnek, hogy segítsék belső munkánkat, fejlődésünket.
A Hold a Mérleg jegyében és a Szűz csillagkép alatt jár – a mai nap jobbára már arról szól, hogy egy szebb jövő alapjait rakjuk le, belső munkálkodásunkkal szép dolgok megteremtését segítjük, ugyanakkor továbbra is jelen van annak learatása, amire eddig okot adtunk.
A lelki működésekre való rálátás, az egyensúly és béke kialakítása, illetve az új, tiszta életminőség elindítása egyszerre tud megvalósulni, az égiek tanításai, az átalakulások, a felvállalás, az áttörések, a félelmek feloldása által - továbbra is érdemes szem előtt tartani, hogy az új életminőséget nem félelmekre, hanem szeretetre érdemes építeni!
(http://fenyszovo.blog.hu/2015/05/16/amikor_minden_osszedol_a_bak_pluto_uzenete )
Zentai Anna
Kép: Francene Hart

Hu az Isten univerzális neve

HIHETETLEN - A MAGYARSÁG 20000 ÉVES TÖRTÉNELME - TÁLTOS KIRÁLYAINK (2015.10.09.)


Avatára - Jézus keleti utazásai AZ "ELVESZETT ÉVEK" - 2015.09.27.


Október dereka, október utója, mi azt mutatja





"Október dereka, október utója, mi azt mutatja:
- Bár billeg a mérleg nyelve ide-oda, kialakul a rend, a harmónia.
Letisztul minden, hogy Lényed életét jobban egyensúlyban tartsa, egyensúlyba hozza.
A fizikai, lelki fáradtság oka: rengeteg dolog történik, változik, teljes káosz, zűrzavar, látszólag semmi sincs a helyén, nagy a lelki nyomás.
Az új szele, a Lélek megérezte, ez az időszak sorsdöntő lehet életében.
Az emberi kapcsolatok átértékelődnek, helyükre kerülnek. Régi fél
elmek felszínre törnek, majd eltűnnek. Anyagi veszteségek, kiadások jönnek, anyagi nehézségek, majd ezek a helyzetek átbillennek mindazoknál, kik tudatosan teremtenek. A szerelmek megerősödnek azoknál, kik közös célokért törekednek, kik kölcsönös szerelemben élnek. Összekovácsolódnak kisebb, nagyobb közösségek, kik azonos célokért cselekednek. Egységteremtő idő.
Rég eltűnt barátságok újraélednek, majd ismét semmivé lesznek.
Bölcs gondolatok, tiszta érzelmek teremtődnek.
Tisztánlátó időszak azok számára, ki jelen helyzetéből a kiutat kutatja. Megerősítés érkezik, érzelmi támogatás mindazok számára, kinek nincs meg érzelmi, anyagi biztonsága. Nyitott ajtókkal tudod az érkezőt beengedni, saját nyitottságod tud támogatni, hogy az újonnan érkező lehetőségeket, új embereket könnyebben tudd elfogadni. Csak az fog nélkülözni, ki szívéből nem kíván adni, mert százszorosan fog minden szeretettel teli érzés, szándék visszatérni. Mit teremtettél, erősen fogod tapasztalni, csak az érzés képes mindent felülírni, s a legnehezebb lelki válságból is kiemelni. Ki nem tud szeretni, meg kell tanulni, mert mi igazi teremtő erőt képes adni, azt a szívedben érzett érzés által tudod teremteni. Minden helyzetből képes vagy kilépni, van, hogy mindent le kell tenni, hogy képes légy egy új dolgot elfogadni. Mi nincs teli, az élet megtölti, mi ki fog csordulni, újra fog töltődni. Mi üres, üres is fog maradni, ha képtelen befogadni. Csak a szív képes utat mutatni, s a szellem, mi a szívhez képes kapcsolódni, s a szellem, mi az anyagot teremti, de ehhez csak a szív, az érzelem képes teremtő erőt biztosítani."
Vigyázzanak Rád az Angyalok!👼
Farkas Ibolya👼

Szabadságot a léleknek-Útban a fizikai halhatatlanság felé


Ozsváth Sándor - A magyar beszéd és a magyar gondolkodásmód összefüggései


Honnan ismerhető fel a lélektárs, mik a jelei?

A Köszönet Törvénye



Az igaz hála és köszönet minden nehézségen átsegít az életben. 
Adjon hálát teljes szívéből valamiért, amije még nincs, úgy, mintha már megvolna - és meg fogja kapni. 
A szüntelen hála és köszönet aktivizálja a hitet, amely hegyeket mozgat.
Mennyi minden van az életünkben, amely tökéletesen rendben van, és figyelemre sem méltatjuk, mert mindig csak arra a kevésre figyelünk, amely éppen nincs egészen rendben.
Amint szívemet hála tölti el életem minden körülményéért, eseményéért, az univerzum legmagasabb rendű ereje működni kezd rajtam keresztül, mert a hálás és szeretetteljes szív a legtisztább csatorna az egyetlen erő számára, amit mi Istennek nevezünk.
Minden úgy van jól, ahogy van, függetlenül attól, hogy kellemes-e számodra vagy sem, elfogadod-e vagy tiltakozol. Ha nem fogadod el, akkor szenvedsz. Ám, ha feltétel nélkül igent mondasz, felfedezed a boldogság titkát.
A levél ősszel magától hullik le a fáról. A hó apró pelyhekben esik, a tavasz beköszönt, a fű növekedésnek indul.
Mindez könnyedén, félelem nélkül, kötöttségek és erőlködés nélkül.
Nem szükséges hozzá terápia, nem kellenek traumák.
A dráma csupán illúzió, az igazság egészen egyszerű.
Sem nem jó, sem nem rossz, egyszerűen csak van.
Semmit sem birtokolhatsz, hiszen minden te vagy.
Minden, ami létezik, abból az egyetlen realitásból jött létre, amely Te magad vagy. Az emberek akikkel találkozol, a tárgyak, amelyek hozzád tartoznak vagy amelyeket elveszítesz, csupán ajándék, mellyel önmagad megleped, hogy léted újabb aspektusait megtapasztalhasd.
A valóságban semmit sem lehet nyerni, sem pedig veszíteni, kivéve önmagad Igaz Valójának megtapasztalását.
Az életjátékban csak te nyerhetsz.
Ez a játék ugyanis a te örömödre jött létre, örvendj hát léted csodálatos teljességének.