2015. október 11., vasárnap

Október 12. hétfő – A (belső) függésektől való szabadulást segíti a mai nap





Október 12. hétfő – A (belső) függésektől való szabadulást segíti a mai nap, ez már a kedd hajnalban egzakttá váló újhold üzenete is. 
Új életszakasz kezdésének, párkapcsolatokban továbblépésnek, megújulásnak, teljesebbé válásnak van ideje. Régi vágyaink meglehet, úgy tudnak megvalósulni, hogy lépésenként lepucolunk magunkról mindent, ami az útjukat állja, levágjuk az eddig megkötő, lehúzó dolgokat, minőségeket.
Ha valami mostanában erősen érint, akkor az ellenkezés helyett érdemes inkább azon elgondolkodni, hogy mik azok a tulajdonságaink, viselkedésformáink, amelyektől nem hagyjuk önmagunkat függetlenedni, kiszabadulni?
A bevillanó felismerések, megoldó gondolatok most csőstül jönnek, hogy segítsék belső munkánkat, fejlődésünket.
A Hold a Mérleg jegyében és a Szűz csillagkép alatt jár – a mai nap jobbára már arról szól, hogy egy szebb jövő alapjait rakjuk le, belső munkálkodásunkkal szép dolgok megteremtését segítjük, ugyanakkor továbbra is jelen van annak learatása, amire eddig okot adtunk.
A lelki működésekre való rálátás, az egyensúly és béke kialakítása, illetve az új, tiszta életminőség elindítása egyszerre tud megvalósulni, az égiek tanításai, az átalakulások, a felvállalás, az áttörések, a félelmek feloldása által - továbbra is érdemes szem előtt tartani, hogy az új életminőséget nem félelmekre, hanem szeretetre érdemes építeni!
(http://fenyszovo.blog.hu/2015/05/16/amikor_minden_osszedol_a_bak_pluto_uzenete )
Zentai Anna
Kép: Francene Hart

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése