2015. szeptember 10., csütörtök

A mai nap az új teremtését, a bőség teremtését támogatja





"A mai nap az új teremtését, a bőség teremtését támogatja. Elengedés, lezárás, teljes megújulás. Szeptember 10 - 15 - 20 tájéka, mi a változásokat támogatni tudja. Teljes letisztulás, megújulás. Már nem működik a régi minta.
Ki a szerelem útját járja, erőre kap általa, a szerelem energiája, mi a megújulást támogatja, támogatni tudja. A régi mozaikokat összerakni csak az tudja, ki minden darabját látja. Tiszta képet nyújt így a múlt számára. Ki az új munkát kívánja, itt az idő, hogy tudását új alapokra rakja, s az új teremtésének folyamatát elindítsa, az új magokat elszórja. Termékeny idő mindazok számára, ki a szellemi megújulás útját járva teremt új lehetőséget, új élethelyzetet, nem csak a munkában, érzelmeiben. A segítők sorra megjelennek, vedd észre őket. Bár a viharfelhők gyülekeznek, de csak hogy a nagy letisztulás után új életet kezdhess.
A termékeny ősz beérleli, édessé teszi mindazt, mi életedet megédesíti. Termékennyé válsz érzelmileg, szellemileg, s fizikailag, ha megnyitod magad az új dolgok irányába. Gyümölcsérlelő a nap sugara, édes ízét az élet mindazok számára megmutatja, ki a szív, a szeretet útját járja. A gyermek fogantatását ez az időszak erősen támogatja, támogató erő mindazok számára, ki ezt kívánja. Felerősödik a szerelem energiája újra. Ki a szívével teremt, az Angyalok szavát könnyebben meghallja, mert a szeretet, mi szíveteket az Angyalok irányába közelebb hozza."
Vigyázzanak Rád az Angyalok!
Farkas Ibolya