Ugrás a fő tartalomra

A mai nap az új teremtését, a bőség teremtését támogatja

"A mai nap az új teremtését, a bőség teremtését támogatja. Elengedés, lezárás, teljes megújulás. Szeptember 10 - 15 - 20 tájéka, mi a változásokat támogatni tudja. Teljes letisztulás, megújulás. Már nem működik a régi minta.
Ki a szerelem útját járja, erőre kap általa, a szerelem energiája, mi a megújulást támogatja, támogatni tudja. A régi mozaikokat összerakni csak az tudja, ki minden darabját látja. Tiszta képet nyújt így a múlt számára. Ki az új munkát kívánja, itt az idő, hogy tudását új alapokra rakja, s az új teremtésének folyamatát elindítsa, az új magokat elszórja. Termékeny idő mindazok számára, ki a szellemi megújulás útját járva teremt új lehetőséget, új élethelyzetet, nem csak a munkában, érzelmeiben. A segítők sorra megjelennek, vedd észre őket. Bár a viharfelhők gyülekeznek, de csak hogy a nagy letisztulás után új életet kezdhess.
A termékeny ősz beérleli, édessé teszi mindazt, mi életedet megédesíti. Termékennyé válsz érzelmileg, szellemileg, s fizikailag, ha megnyitod magad az új dolgok irányába. Gyümölcsérlelő a nap sugara, édes ízét az élet mindazok számára megmutatja, ki a szív, a szeretet útját járja. A gyermek fogantatását ez az időszak erősen támogatja, támogató erő mindazok számára, ki ezt kívánja. Felerősödik a szerelem energiája újra. Ki a szívével teremt, az Angyalok szavát könnyebben meghallja, mert a szeretet, mi szíveteket az Angyalok irányába közelebb hozza."
Vigyázzanak Rád az Angyalok!
Farkas Ibolya

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…