2015. szeptember 6., vasárnap

A Szfinx nem Cheops idejéből származik


Magyarország a magyaroké! - Toroczkai László, (Ásotthalom polgármestere) beszéde


Gyógyítsuk szemünket tibeti módszerrel

Annak köszönhetően, hogy rengeteg időt töltünk a televízió, a számítógép és a laptop előtt, sokunknak látási problémái vannak. Hogy megelőzzük a súlyosabb problémákat, a szemünknek gyakorlatokra van szüksége. 
Az alábbiakban egy olyan gyakorlatot mutatunk be, amelyet a tibeti szerzetesek alkalmaznak a szem egészsége érdekében generációk óta.
A gyakorlatok stimulálják a látóizmokat és a látóidegeket.
A gyakorlatokat rendszeresen végezve - pár perc reggel és este -, néhány hónap után gyökeres javulást érhetünk el.
A gyakorlatokat szemüveg és kontaktlencse nélkül végezzük.
Minden egyes gyakorlat legalább 30 másodpercig tart.
Hátgerincünk egyenes, és törekedjünk arra, hogy közben ne mozgassuk a fejünket, valamint az alábbi ábra alapján végezzük a gyakorlatokat. 





Nyomtassa ki a képet a gyakorlat elvégzéséhez, ezzel a monitor káros hatásait elkerülheti!
1.Helyezzük a tenyerünket a szemeinkre, és relaxáljunk.
2.Forgassuk a szemünket az óramutató járásával megegyező irányban, a képen található ábrát követve.
3.Ismételjük meg ugyanezt a mozgást az óramutató járásával ellentétes irányban.
4.Forgassuk a szemeinket 2 órától 8 óráig és vissza.
5.Ismételjük meg ugyanezt a mozgást 4 és 10 óra között.
6.Pillantsunk néhányat, majd zárjuk a gyakorlatot relaxációval.

Pár perc gyakorlat reggel és este pár hét alatt érezhető javulást eredményez. 
Forrás: http://antalvali.com/







Mária Magdolna közvetítés: Következő kollektív evolúciós lépcsőfok lehet a feltétel nélküli szerelem







Következő kollektív evolúciós lépcsőfok lehet a feltétel nélküli szerelem…
Hogyan változnak az ikerlélek-párkapcsolatok 2015-ről 2016-ra?
Milyen blokkok lehetnek még a lélekpár-kapcsolatok kibontakozásának és megnyilvánulásának útján?

Mária Magdolna közvetítés:
„Szeretett Fénytestvéreim!
Csodálatos szerelem-energia fénymunkát végeztek nap, mint nap. Az ikerlélek-szerelem energiakör sokatoknál már évek óta jelen van a mindennapokban. Az ikerlélek-szerelem energiafolyam nem csak akkor van jelen, amikor emberi-ego értelmezésben jelen van egymás mellett a férfi és a nő, hanem az energia jelen van a lélekben és a szellemben. Vagyis szíveteket és gondolataitokat foglalkoztatja nap, mint nap.
Ám, ezt az energiakört úgy tűnik, még mindig nagyon kevesen kezelik a szeretet útján, bár kétségkívül, egyre többen…
A gyökér elakadás onnan kezdődik, hogy sokkal kevesebben járnak a spiritualitás útján még, mint azt sokan hiszik…
Az emberi-ego lenyűgöző: az ego nem akar lemaradni a többiektől, az ego meg akar felelni a társadalmi divatnak, a többség hóbortjának. Ám a felszínen úszkálni, nem egyenlő az igaz és mély lélekmunkával. A spirituális út a lélekmunka. Ezt sokan lespórolják az újabb divatosabbnál divatosabb módszerek alkalmazásánál.
Könnyű az ego-t megvezetni, hiszen az ego a közösségnek akar megfelelni. Mikor veszitek észre, hogy minden igaz spirituális módszer a mély lélekmunkáról szól, önismeretről, önmagunk felelősségének felvállalásáról. Aki nem néz szembe önmaga gyengeségeivel, szeretetsebeivel, ő csupán a felszínen úszkálgat, hogy elmondhassa ő is ott van…
De ez nem igaz! Nincsen ott…
Minden módszernek, minden csatornának van egy energiarendszere, amivel vagy összerezeg a lélek, vagy nem. Hiszen a spirituális gyógyítók is és a tanítók is frekvencia kibocsátással vannak jelen, és vagy történik összerezgés az adott lélekkel, vagy nem. Ez sok mindennek lehet a függvénye. Van-e faladat egymással, az adott lélek milyen lélekküldetéssel, milyen energiakörben érkezett, stb. Egy valami azonban mindig ugyanaz, amikor az igaz spirituális gyógyító csatornákról beszélünk: ez a szeretet. Az igaz szeretet tanítása, a szeretet, mint örök alaptörvény tanítása. Az igaz szeretetben önismeret és önmagunk&ea cute;rt való felelősség felvállalás van jelen. A Krisztusi szeretet sosem mutogat másra, hogy mások miatt nem teljesedhet be és ki. Aki valódi Krisztusi Szeretetben él, és azt gyakorolja a hétköznapok pillanataiban, integrálja vissza a szívébe, felismeri, saját békéje és öröme egyáltalán nem függ senki mástól. Az igaz Krisztusi Szeretet nem bánt, nem árt, nem támad másokra, nem hibáztat senkit és semmit.
Hiába a sok spirituális tanfolyam és kezelés, ha az egyén továbbra is kívülről várja a csodát. Nem tudsz mást vonzani magadhoz, csak azt, ami benned van!
Ezen a ponton érkezünk el ahhoz, amiről szólni kívántam e csatornázásban:
Miért blokkolódik még mindig nagyon sok magas rezgésű ikerlélek-pár kapcsolódás?
Érdemes lenne megvizsgálni, milyen elvárások vannak még mindig a szívedben és a mentális teredben, vagyis a gondolataidban az ikerlélek szerelemmel kapcsolatosan, mint mennyei párkapcsolatot illetően…
Amikor lélekmunkát folytat valaki, nagyon sok aspektusból szükséges a lélek energia blokkjainak oldása. A lélek igen sok rétegben van jelen, és hiába az erősebbnél erősebb energia, ha a lélek nem áll készen arra még, hogy a felismeréseket befogadja, és a gondolati/érzelmi lenyomatait elengedje. Ahhoz, hogy egy gondolati/érzelmi lenyomat elengedésbe kerüljön, a rétegek lehántása szükséges. Egy gondolati és érzelmi lenyomat (minta, amin működik a lélek) többször is képes megnyilvánulni különböző szituációkban, különböző élethelyzetekben, de akár életeken át, előző életekben is, mindig az ado tt kollektív-kornak megfelelően.
Nos!
Itt vedd számba, vedd sorba, kérlek, jelenleg mi mindent olvastál és hallottál az ikerlélek kapcsolat minőségéről, magáról a jelenségről! Figyeld a szívedet, mi az, amit igaznak érzel ezzel kapcsolatosan!
A mennyei szerelem létezik! Minden féri és női jelenlét párban nyilvánul meg, mert így tartható a semlegesség a mindenségben. Az, hogy jelenleg a lélekpárok nincsenek együtt (mind – mert sokan igen), jelzi a polaritás felborulását. Amikor kollektív szinten energetikai káosz van, akkor ez a káosz, több módon nyilvánul meg. A lélekpárok káosza az, hogy elszakadtak egymástól. Ahogyan e világban is áll helyre az egyensúly, úgy nyilvánulhatnak meg a lélekpárok mennyei szerelmei is. A polarizáció áll vissza…
Kérdőjelezz meg mindent! Mindig kérdezz vissza magad felé! Igaznak érzed? Gondold végig bátran, érezd végig bátran! Hagyd, hogy az érzések, mint érzékelések, megérzések a szívedből feláramoljanak az elmédbe! Hagyd, hogy jelezzen a tested, mert a tested egy indikátor, egy jelzőrendszer, figyelj a testedre!
Mit gondolsz az ikerlélek kapcsolatokról?
Milyennek kellene lennie az ikerlélek kapcsolatnak itt a Földön?
Mi az, ami számodra ideális ikerlélek szerelem beteljesülés?
Mi az, ami számodra azt jelenti, hogy „együtt” vagy az ikerlelkeddel?
Mi történik, ha mind az, amit eddig hittél erről az energiakörről, nem igaz?
Mi történik, ha ez nem is így van?
Meg tudod-e bocsátani, hogy eddig téves hitben voltál jelen?
Egyáltalán téves hitben voltál jelen, vagy nem?
Melyek azok a gondolatok, melyek megnyugtatnak és ellazítanak, könnyűek?
Melyek azok a gondolatok, melyek felzaklatnak, szúrnak, fájnak, égetnek, nehezek?
Vajon az igazság fáj?
Vajon a hazugság fáj?
Annyi skatulyába és dobozba zárja még mindig az emberi-ego a mennyei párkapcsolatot, a lélekpár-szerelmet, annyi elvárás és vaskori minta lebeg még mindig, hogy eme Krisztusi Szerelem önön korlátok miatt nem tud megnyilvánulni!
Hiába a sok bevonzó meditáció, ha a mentális programok falakat emelnek a magasabb rezgésű szerelem-energia megnyilvánulásával szemben, az ellen. A régi, vaskori hitrendszerek, elvárásokkal és szabályrendszerekkel teli mentális programok dobozaiban és a normálisnak vélelmezett divatos társadalmi elvárások között nem tud megnyilvánulni a feltétel nélküli szerelem. A következő fejlődési lépcsőfok azon lelkek esetében, akikben lüktet az ikerlélek-energiakör, a feltétel nélküli szerelem integrálása…
Egyik következő kollektív lépcsőfok: feltétel nélküli szerelem, feltétel nélküli párkapcsolat - az út a mennyei, égi házassághoz, a Krisztusi – szeretetháló mennyei, eredet-lélekpár kapcsolathoz!
Felteszek néhány kérdést. Kérlek, vizsgáld meg őket, ízlelgesd, és tartózkodj attól, hogy abszolút igazságként kezeled! Csupán ízlelgesd, hogy mit érzel velük kapcsolatosan!
Íme, a kérdések:
Lehet, hogy azok, akik ikerlélek-energiakör küldetésben vannak, vagyis öngyógyulásuk és önébredésük útján meghatározó az ikerlélek energia gyógyítása is, e lélekpárok mégsem elsőkként élik át a Földön az ikerlélek szerelem csodáját?
Lehet, hogy nem „húzzák” maguk mögött a lelkeket, hanem „tolják”?
Lehet, hogy saját ikerlélek szerelmük gyógyítása oly mértékű energia-kisüléseket és kiégetéseket eredményez a kollektív szeretet gyógyításban, mely szükségszerű és vállalt küldetés a kollektív szeretet evolúciós lépések között?
Lehet, hogy az, hogy annyira vágyják szívükben az ikerlélek-küldöttek az egyesülést, és ezért olyan mélységeket is bejárnak a lélekvilágokban, melyeket egyébként lehet, hogy nem tennének meg, ez a motiváció, ez az erő az, ami az ikerlélek-gyógyítók ereje?
Lehet, hogy már az is az ikerlélek szerelem megnyilvánulása, hogy nap, mint nap ebben az energia-körben dobban a szíved, és lüktetnek a gondolataid?
Elképzelhetőnek tartod-e, hogy elengedd azt az elvárásodat, miszerint együtt „kell” lenned az ikerlelkeddel?
Úgy igazán megengednéd magadnak, hogy nélküle, a lélekpárod nélkül (fizikai értelemben) is boldog legyél, hogy fizikai jelenléte nélkül is megéld az ikerlélek-egységet, és az „ikerlelkemmel együttvagyok jelen gondolatban, szellemben és a szívemben, lélekben” teljességgel töltsön fel?
Lehet, hogy ez a felszabadítás, hogy nem kell mindenáron együtt lenni fizikai értelemben, éppen megajándékoz Téged a fizikai jelenléttel is?
Eltűnődtél már azon, hogy szíved szabadon szárnyal-e a szerelemben, vagy gyermeki követelőzésben és számonkérésben van-e még mindig, persze újabb kitűnő álruhákat magára öltve?
Érzékeled, mire szeretnék rámutatni eme kérdésekkel? Észreveszed, mennyi korlát van még a kollektív mentális térben? Mennyi ebből a tiéd is?
Az ikerlélek energiatér változik 2015-ben: a nyári ciklusban megemelkedett a kollektív szerelem energia. E szerint 2015 nyári ciklusában jelentős és meghatározó blokkoló energia-lenyomatok oldódtak ki a kollektív szerelem-energiatérből, így az ikerlélek-energiateréből is. Nagyon sok előző életbeli fájdalom- és félelemkötés (fekete mágia), karmikus és megbilincselő ragaszkodás-kötések (fekete mágia) oldódott ki a térből. Nagyon sok generációs és gyermekkori, családfa program oldódott ki a kollektív szerelem mezőből.
Lesznek, akik ráébrednek, hogy akit eddig ikerlelküknek hittek, nem is ikerlélek-pár, hanem egy karmikus szerelem…
Nos, a fájdalmak és félelmek kioldása, mint kötések kioldása, blokkok feloldása, egy karmikus szerelmet könnyedén kivezet az energiamezőből…
Az igaz ikerlélek szerelem az érzelmi és a mentális energia-blokkok feloldásával a mennyei 9-es szám varázslatában megnyilvánul…
Az igaz belső lélekbéke, léleköröm és lélekegyensúly nem dörgöli mások orra alá, nem mutogatja önmagát, hogy mennyire békében és örömben van. Nincs szükség parádéra. Egyszerűen, némán árad a szeretet egyensúlyának békéje és öröme a lény fényéből…
Várlak az elvárások nélküli feltétel nélküli szerelem Krisztusi-hálón!
Veled vagyok, melletted vagyok! Azért vagyok itt, hogy segíthessek neked, amikor kéred, hogy ott legyek, amikor felém nyújtod kezed, hogy megfoghassalak, tarthassalak, amikor szükséged van rám…
Köszönöm, ha segíthetek!
Köszönöm, hogy szerethetlek!”
Diktálta: Mária Magdolna
Közvetítette: Kristályfény33