2015. augusztus 17., hétfő

Dr Eöry Ajándok Dr Domján László interjú,- Tornázzon velünk! - Dr. Eőry Ajándok





HITELES HÍRADÓ4 - DR. POLGÁR ZOLTÁN: ENNYI - 2015 08 04


Az ERŐ és SZERETET BÖLCSESSÉGE hatja át a Hetet! Csillagok üzenete: 2015.08.17. – 08.23.







Szíved erejéből cselekedni

A Nap a héten az Oroszlán csillagkép nyakán halad át, majd a hét végén, 08.23.-án vasárnap délben eléri az Oroszlán szívét, a Regulus csillagot.

A héten forgasd hát a „nyakad”, hogy több szempontból is ráláss az adott Élethelyzetedre. Most ÚJ LEHETŐSÉGEKET vehetsz észre, mellyel megvalósíthatod a tervedet. … Vasárnap figyelj a szívedben rejlő érzésekre és lásd meg mi az, amit igaz szívből „megölelnél”. A Regulus csillag fénye melegítse át a szíved. … Hogy a Benned fénylő Nap melegségét érezd, ma tegyél meg valamit önzetlenül, TISZTA SZÍVBŐL.

A hét közepétől a Nap közelít a Jupiter felé, és mint akik kéz, a kézben sétáló energia testvérek arra kérik a Belső Énünket, hogy tekintsük át az Életünket. Mindezt a Szaturnusz „felügyeli” és „mozgatja” a Mérleg csillagképből. … A Szaturnusz érezteti velünk az IDŐ szavát. Felszakadhatnak a belső gátjaink és vágyaink, megérthetjük az eddig rejtett igazságokat és megláthatjuk a jövőnk magvait.

ॐ Az ERŐ és AKARAT hol jelenik meg az Életedben?

A héten 08.19. – 08.21. között a Mars a Rák csillagképben, pontosan a Jászol csillaghalmaz előtt halad el. … Szerdán, csütörtökön és pénteken mindannyiunkban az akarat, a lendület és a kezdeményezés erőit szabadítja fel. … Harcosokká / Amazonokká válhatunk. Figyelem: A rák csillagkép az otthonunkra, lelkünknek fontos emberekre és helyekre, valamint a múltunkra helyezi a figyelmünket.

Gazdálkodjunk jól ezzel a lehetőséggel és energiával. Ne feszüljünk be, hanem előbb gondolkodjunk, és aztán cselekedjünk. A Harcos energiákhoz megszívelendőnek ajánlom az itt lévő gondolatokat:https://www.youtube.com/watch?v=PqYXJtH-K2I&index=4&list=PLYPOWNRf4LrICMfReGVpK2oWQcJ22TpQY

ॐ मणि पद्मे हूँ

A tiszta rálátás, a lendület energiái vezessenek a héten ...

Esztergomi Gréta

életút és életmód vezetés
horoszkópelemzés, a csillagok üzeneteinek tükrében

+36 (30) 350 7547 * email: angyalutja@gmail.com
skype: esztergomi.greta * http://csillagforras.blogspot.hu/

☆ A TUDÁS kapu Önmagunkhoz és a Világ megértéséhez ☆ RELAXÁCIÓK, MEDITÁCIÓK, TUDÁSANYAG ... Angyali üzenetekkel:https://www.youtube.com/user/csillagforras

Az ÉLET a TIÉD, a VARÁZSLÓ TE VAGY! ॐ