2015. április 16., csütörtök

Drunvalo Melchizedek Élet a Szívben

GÁBRIEL ARKANGYAL TANÍTÁSA: Belső erő








GÁBRIEL ARKANGYAL TANÍTÁSA

Belső erő

Kedvesek, beszéljünk a szeretet azon minőségéről, amit belső erőnek nevezünk.

Az ember lelkében van otthon az univerzum egyik legerőteljesebb ereje, ami az egyén istenihez fűződő kapcsolatának legmélyebb lélekszintjével függ össze. A lélek egy rejtett tudással rendelkezik, és aki lényének magját felismeri ebben a kapcsolatban, az a vezettetés, gyógyulás vagy remény idején lelke felé fordulhat. Itt megtanulja lelkiismeretétől, miként lehessen vezetve belső világának megkülönböztető szent ereje által.

Amikor következetesen hallgat lelkiismeretének hangjára, ami Isten hangja, akkor ő testesíti meg a béke és morál spirituálisan fejlett lényét.

Az egyén lelke spirituális lény, az életet irányító erők pedig spirituális természetűek. Ezek az értékek határozzák meg a mindennapokat és ez az erő kerül kifejezésre a lelkesedésben, a kreativitásban, az intuícióban és az istenivel való kapcsolatban. Csak miután az ember önmagában kutat a fény után, csak akkor juthat hozzá saját erejéhez. És ha ezzel az erővel összhangban van, amin keresztül kifejezi a szellemi síkot, akkor az élet az igazságot és örömet tükrözi vissza és az ember felismeri, hogy kicsoda valójában és hogy miért jött ide a Földre.

Amikor az ember belső erejét és spirituális bátorságát használja, egy olyan minőséget testesít meg, mely olyan személyként mutatja, aki megvalósította egyéni isteni mivoltát.

Ez a megvalósítás olyan erővel ruházza fel, ami csakis belülről fakadhat és ami világossá teszi, hogy több az ember, mint aminek látszik: az élet tervének alkotóeleme. Amikor az ember úgy dönt, életét a lélekszint vezetésével éli, világában mindennel és mindenkivel harmóniában és szeretetben marad. Ha pedig megérti, hogy mindenki rendelkezik ezzel a belső erővel, az öngyógyítás erejével, akkor felébresztheti valódi természetének legbensőbb részéből saját lelkének értékes és új erejét és így azt érzi, hogy része, alkotó eleme a nagy univerzumnak.

Ez alapján az emberiség boldogsága és feloldozása annak függvénye, hogy mindenki önállóan a nemes és önzetlen mellett döntsön és életét az istenivel összhangban élje. És ha az emberek kapcsolódnak a bennük lakozó isteniséggel, akkor az élet kirakós darabkái egy képpé állnak össze és megoldást találnak minden problémára.

Ha az ember visszavonja erejét a külvilágból és oda irányítja ahová való a szív-központjába, akkor minden válasz világossá válik.


Szükséges tudatosítani, hogy a kimondott szavak teszik ki egy egyén jellemét és az ő megítélésének alapját. Ha hangosan mondják ki a szavakat, akkor azok rezgéssé alakulnak át, amik energiákat hordoznak és így hatással vannak másokra, véleményformálóak vagy mások cselekedeteit hangolják, alakítják át.
A szavak hullámai elterülnek az időben, néha akár több generáción keresztül.
Az átgondoltan kiejtett szavak a mély jelentés áldását hordozzák magukban, megmaradnak az emlékezetben és kapcsolódnak az emberekhez, így gazdagítják azok életét.

Egy szóval gondolatokat és rezgéseket küldünk a Föld mágneses mezejébe, abba az energiamezőbe, ami a Föld valóságát teremti meg.

Ha ismerjük a szavak valódi erejét, akkor tudjuk azt is, hogy a szavak ereje befolyásolja az egyén energiáját és az embertársakét is, mivel a szavak rendelkeznek azzal a képességgel, hogy az energiákat egy bizonyos irányba hangolja és ellenőrizze.

Létezik egy egyre növekvő globális tudata az együttérzésnek és a bölcsességnek, ami mindenkit felszólít arra, hogy a szeretet szintjéről és kevésbé a félelem szintjéről cselekedjen. Ez az új erő összekapcsolja az embereket lelkükkel, más emberekkel és a bolygóval. Így válik teremthetővé egy jelentőségteljes, hálával, örömmel és beteljesedéssel teli értelmes élet.

Ha az ember a külső személyiségét összhangba hozza  saját lelkével, akkor hozzáférhet lelkének valódi erejéhez és rátalál a békével, szeretettel és boldogsággal teli világba vezető útra.

Közben minden tapasztalatra és érzésre eszközként tekint, mely segít, hogy többet tanulhasson önmagáról és a világról, amiben él. Minden tapasztalat egy lecke, amiben egy ajándék rejlik és az ember elkezd bízni benne és elkezdi hinni, hogy az élet folyama pontosan azt nyújtja mindenkinek, amire szüksége van a növekedéshez.

A hiteles, önmagában megerősödött emberek nem függnek semmi külső dologtól, ahhoz, hogy teljes mértékben értékesnek vagy teljesnek érezhessék magukat.

Mindenki javát szolgáló élet mellett döntenek és felismerik a kapcsolatot minden élő között. Magukhoz hívják az univerzum energiáit, hogy azok támogassák őt spirituális növekedésében.

Mivel bíznak valódi erejükben, így minden szükségessel rendelkeznek, hogy megoszthassák fényüket a világgal. Ez a hiteles erő a megingathatatlan belső tudásból fakad, hogy egy olyan dolog részesei, ami önmaguknál nagyobb. Ez erejük, önbizalmuk, bizonyosságuk és képességük forrása, hogy határokat szabjanak, miközben megőrzik rugalmasságukat.

A hitelesség erőt kölcsönöz, mert az ember tudja, hogy az életnek teljes értelme van, képességeit produktívan használja és ezzel a környezetében békével és harmóniával járul hozzá az emberek életéhez.

Hogy teljes mértékben kikövezhetővé váljon az őszinteséghez és igazsághoz vezető út, az egyéni növekedésre és fejlődésre szükséges összpontosítani.
A legszebb ajándék, amivel rendelkezhet az ember, ha jól érzi magát a bőrében és őszinte önmagával. Ha bizalmi kapcsolatok építéséről van szó, akkor nincs más meggyőzőbb és jobb érv, minthogy az ember azon dolgozik, hogy a lehető legjobbat hozza ki belőle; mert amit adsz, azt kapod vissza.

Sugározzon belőletek valódi és hiteles erőtök mindenen keresztül, amihez hozzáértek és pusztán jelenléteteken keresztül is legyetek ÁLDÁSA ennek a világnak.

Gabriel Arkangyal VAGYOK.




Csatornázta: ©2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah)

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


 https://kristalyhang.wordpress.com/2015/04/02/gabriel-arkangyal-belso-ero-2015-03-26/

Női Gyógyító Körrel kapcsolatos igény felmérése



Kedves Olvasók!

A Női Olvasóktól szeretném megkérdezni, hogy van-e igény egy újabb Női Gyógyító Kör indítására, aminek az I. része 2015. május 16.-án, a II. része 2015. június 6.-án lenne.
Hálásan megköszönöm a visszajelzéseket, mert ha nincs rá igény akkor visszamondom az előre lefoglalt terem bérletet.
Előre is megköszönöm a válaszukat, mellyel igencsak megkönnyítik a munkámat!
Áldott, örömteli napokat kívánok Mindenkinek!
Szeretettel: Feketéné Lendvay Katalin


NŐI GYÓGYÍTÓ KÖR I. – II. 
részletesen a link alatt olvasható:
Ez a Gyógyító NŐI KÖR amely jelenleg két alkalom, arra hívatott, hogy elengedjünk az életünkből azokat az érzelmi mintákat, melyek meggátolják, hogy boldog, kiteljesedett, egészséges Nőként éljük az életünket.
Feloldjuk, és felismerésünk által útjára engedjük azokat a rögzült viselkedési mintákat, melyeket generációkon keresztül felmenőinktől, a kollektív tudatból átvettünk és sajátunként működtettünk, azonosultunk vele. 
Saját érzelmi mintáink feloldása által, magunkhoz vesszük azt az tiszta fényminőséget, melyet Eredendő Női Minőségnek hívunk.
Érzelmi tisztulás által feloldjuk azokat a problémákat, melyek megakadályozzák, hogy méhünk szent, tiszta kehelyé váljon. Hisz ez a szakrális tér Nőként a MI szentségünk, mellyel különös tisztelettel kell bánnunk.
A bennünk élő Istennő előhívása, és megértése, hogy és miként nyilvánítja meg bennünk magát.

Mindkét alkalom 10-17 óráig tart.


Ez a fotó 2015. március 22.-i Női Gyógyító Körön készült.


A NŐI GYÓGYÍTÓ KÖR II,-ik része
 2015. április 25.-én lesz.


"A NŐ LEGFŐBB KÜLDETÉSE, HOGY A FÉRFIT ELVEZESSE A LELKÉHEZ, AZ ÁLTAL, HOGY ÖSSZEKAPCSOLJA ŐT A FORRÁSSAL.
A FÉRFI LEGFŐBB KÜLDETÉSE, HOGY MEGVÉDJE A NŐT, HOGY SZABADON, ÁRTATLANUL SÉTÁLHASSON A FÖLDÖN."
(indián mondás)





Öleléssel gyógyítja beteg társait a csodálatos „ápolócica”


Világhíres lett egy lengyel menhelyre befogadott macska, aki a gyógyuló cicáknak és kutyusoknak nyújt támaszt.
Rademenest előző gazdái súlyos betegen vitték be tavaly ősszel egy menhelyre a lengyel Bydgoszcz városában, azzal, hogy el kell altatni. Az alig két hónapos állat olyan rossz állapotban volt, hogy teljesen külön tartották a többi állattól, de elaltatását végül nem vállalta a menhelyen állatorvosa, miután meghallotta a cica dorombolását.
Rademenes végül csodával határos módon felgyógyult légúti fertőzéséből, a menhely pedig magához vette. Nem sokkal később észrevették, hogy, amikor beteg, vagy műtét után lábadozó állatok közelébe kerül, odabújik hozzájuk, megöleli és nyalogatni kezdi őket, lelki támaszt nyújtva a macskáknak és kutyáknak, ezzel segítve gyógyulásukat.
A macskáról készült fényképek pár hete kezdtek el terjedni a lengyel oldalakon, és Rademenest a héten már az egész világ csodálatát kiváltotta.
A menhely által készített képeket elnézve ezen nincs mit csodálkozni.


További képek a linkre kattintva nézhetőek meg:                        Forrás:
http://www.hir24.hu/elet-stilus/2015/04/15/olelessel-gyogyitja-beteg-tarsait-a-csodalatos-apolocica/