2015. január 19., hétfő

Az egyiptomi ősmagyar nyelv és a nagy piramisok geometriája


Két csakrás rendszertisztítás,- A szív tengelyének átalakítása.





Bizonyos tudatfejlesztő technikákat nem árt sűrűn gyakorolnotok és alkalmaznotok, hogy az illúzió fátyla újra ne nehezedjen rátok, és rejtse el előtettek az igazságot. Átadunk egy új technikát.

Két csakrás rendszertisztítás:      
A párban kapcsolódó csakrákat együtt tisztítsátok és hangoljátok össze, hogy egységet alkossanak és egymáshoz kapcsolódhassanak. A korona és a gyökércsakra mivel párban kapcsolódik és egy energetikai rendszert alkot, fontos, hogy megfelelő hatásfokon működjön
A két csakra egy rendszert köt össze, amely főtengelyt, energetikai tartóoszlopot alkotja,- a szilárd vázat. Ezért fontos, hogy a két csakra között átjárhatóság legyen.
A fő energetikai vezetékben a KÁ,- ban ne legyenek lerakódások, energetikai blokkolások.
Mindenképpen fontos és elsődleges alapvető dolog, ennek a rendszernek a tisztántartása és megerősítése, átjárhatósága.   
Mivel energetikai tengelyeteket ennek a rendszernek a segítségével tudjátok megszilárdítani, és az ÉG és FÖLD tengelyével egyensúlyba állítani, ezért most az eddigi gyakorlatokon kívül, egy újabb technikát adunk át nektek.

- Bizonyos lazítási technikák elvégzése után, figyeljétek meg a korona és a gyökércsakra forgási irányát és sebességét,- próbáljátok egyensúlyba hozni.
Egyforma forgássebességűre hozni mindkettőt, hogy egyik se pörögjön gyorsabban a másiknál.
Ez azért fontos, mert ha nem egyformán működik, akkor az energia-felvétel és a leadás sem egyformán történik meg.
Figyelmetek odairányításával egyensúlyba tudjátok hozni a rendszert. Ezt a gyakorlatot többször meg kell ismételni, hogy eredményt érjetek el.
Lehet, hogy először kellemetlenséget éreztek, mivel nem egyforma a forgási irány,- ez megnyilvánulhat a fejtetőn érzett nyomásban, és a végbél táján feszítő, feszülő érzéssel.
A Központi Forráshoz csatlakozva, a Fény magatokba hívása által, mossátok át ezeket a területeket. Egészen addig öblítsétek Fénnyel, amíg a kellemetlen érzés nem szűnik meg.
A Fény egy idő után beállítja a forgás sebességét és az irányt. Ha a gyakorlat közben hányinger lép fel, vegyetek mély lélegzetet és fújjátok ki amíg el nem múlik, de semmiképpen sem maradjon félbe a gyakorlat.
A korona csakrán keresztül beáradó Fény, belép a KÁ testbe, a fő energetikai tengelybe, és átmossa az egész energiacsatornát.
Ha valahol elakadást éreztek, többször,- újra és újra indítsátok el föntről a Fényfolyamot, hogy kellőképpen át tudja mosni és ki tudja mozdítani a helyéről , majd meg tudjon szűnni az elakadás. Ha valahol elakadás van KÁ,- ban, akkor azon a területen több mint valószínű, hogy a testben lévő szervekben is akadozik az energiaellátás. Mindenképpen fontos, hogy könnyen átjárható legyen a rendszeretek, ezért ha egy alkalommal nem sikerül, ajánlatos többször megismételni a gyakorlatot.
Úgy tudjátok a legjobban ezt elképzelni, mintha egy tölcséren keresztül, víz helyett Fényt öntenének a koronacsakrátokba,- és ez a Fény, folyamatosan áramlik lefelé a KÁ,-n keresztül a gyökércsakráig.
Ha közben elakadás van, akkor újra kell indítani a folyamatot.
A gyakorlat közben nem árt sűrűn be és kilélegezni, hogy könnyebben átjárható legyen a terület,- és az esetleges energia-lerakódások, torlódások, blokkok,- a légzés által könnyedébben feloldódjanak és eltávozzanak.
A gyökércsakrához érkezve,- kiegyenlítődés által automatikusan egyensúlyba kerül a két energetikai rendszer. Ha beállítottátok és egyensúlyba hoztátok a központi rendszereteket, és az itt elhelyezkedő csakrákat,- akkor is tanácsos megismételni naponta a gyakorlatot, mert akármilyen külső hatásra újra kimozdulhattok az egyensúly állapotából, és ezt a csakrarendszeretek is visszatükrözi.

A szív tengelyének átalakítása:

A szívcsakra területe, az energetikai rendszeretekben szintén fő beállítási tengelynek felel meg, ezért nagyon fontos, hogy fokozott figyelmet fordítsatok rá.
Az egész energetikai rendszeretek egy körben kereszt szimbólumot zár be. 
A függőleges vezeték a KÁ csatorna.
A vízszintes vezeték a központi tengely (szívcsakra területe), be és ki áramlása.
A kör központi része,- a központi tengelyt foglalja magába (szívcsakra), amelynek minősége bizonyos mértékben áthelyeződik az elosztó csakra (napfonat) területére is.
A vízszintes központi tengely beállítását, a szívcsakra egyensúlyi elosztása állítja be áramlása során.
Belégzések által testetek bal oldala aktiválódik és helyeződik egyensúlyba, kilégzések által pedig a jobb oldal helyeződik egyensúlyba. Ezért fontos, hogy milyen fokon figyeltek a légzésetekre.
A szív egy cirkulált rendszert hoz létre, és szervesen kapcsolódik a főtengelyhez a KÁ,- hoz. Ha mind a két rendszer tisztasága kellően megfelelő, akkor egyensúlyban vagytok, jól érzitek magatokat. Ha valamelyik rendszerben eltolódás van, akkor már nem megfelelő az egyensúlyi állapot.
A szívcsakra és vele együtt a központi tengely egyensúlyba hozását, önmagatok elfogadásával, és feltétel nélküli szeretet megélésével és áramoltatásával tudjátok kiegyensúlyozni.

  Végezzétek el a következő gyakorlatot:    
Lélegezzetek mélyen be, a tudatosságotokat a szívetekre irányítsátok.
Tartsátok bent a beszívott levegőt amíg jól esik, ezalatt ez a terület megtelítődik oxigénnel. Kilégzésnél pedig szétáramlik a jobb oldalon lévő terület felé, a körkereszt vízszintes része felőli oldalra,- majd függőleges áramlással becsatlakozik az elosztó csakrához, - és ott aktiválva az energiát, szétsugárzik vízszintes irányban mindkét oldal felé. Olyan mintha egy kettős keresztet nyilvánítanátok meg magatokban, csak itt az alsó vízszintes szára a keresztnek egy kisebb energiapályát foglal magába.
Tehát a két csakra, - a szív és az elosztó csakra,- lelketek megélése, befelé figyelés,- a Krisztusi végtelen szeretet megélése és befogadása által összekapcsolódik és a kettő közt egy különös áramlás jön létre.
A Krisztusi Fény (a szívből) megvilágítja az elosztó csakrában lévő belső napot.
Olyan mint egy áramvezeték, amelyik működésbe hozza az izzót.
Ha ezzel a gyakorlattal végeztetek, akkor figyelmeteket újra irányítsátok a KÁ,-ra.
Most semmi mást nem kell tenni, csak a függőleges energiapályára figyelnetek.     
Koncentrált figyelmetek által, újra aktiválódik az itt lévő energia,- tartsátok meg egy kis ideig ezt az állapotot.
Majd figyelmeteket újra irányítsátok a vízszintes tengelyre, - aktiváljátok figyelmetekkel.
Most egyszerre aktiválódik a két központi rendszer.
Mélyen lélegezzetek be, mossátok át oxigénnel a testeteket, kilégzésnél pedig árasszátok szét.
Terjesszétek ki magatokat, mossátok át Fénnyel, pránával energiatesteiteket, és kapcsolódjatok hozzá a végtelen Egységhez, a Teljességhez.

A Hathorok útmutatása alapján a fenti írást lejegyezte:
ÁhimRé- Feketéné Lendvai Katalin





Pusztulás és sötétség vagy egy boldog, új világ







Mihály arkangyal angyali hírnökei
Pusztulás és sötétség vagy egy boldog, új világ – a választás a ti kezetekben van

ÜDVÖZLÜNK TITEKET kedveseim! Mihály arkangyal angyali
hírnökeiként jöttünk hozzátok. Ma a jövőtökről és a világotok általatok ismert jövőjéről szeretnénk beszélni. Bedőltök a pusztulás, a sötétség és a megsemmisülés
forgatókönyvének, vagy abban a békés tudatban éltek, hogy a Teremtő univerzális terve tökéletes? Ugye tudjátok, hogy azt kapjátok, amit vártok? Az Új Kor hajnalának kapujában vagytok. Ez egyfájdalmas születési folyamat, és az új születése mindig kellemetlen, de könnyen elfelejtődik az új élet szépségében és örömmámorában.


A felelősség, hogy energiátokat a folyamat szépségére és tökéletességére összpontosítsátok, a tiétek, Fényküldötteké, az Új Kor és az új tudatosság előőrséé.

Más szavakkal kifejezve, nektek kell megsemmisíteni a félelem, a szomorúság és a reménytelenség érzése útján érkező, a világotokat ostromló negatív energiát, ami
azoktól az emberektől származik, akik nem képesek befogadni
a bolygótokra érkező megnövekedett energiamennyiséget. Az emberiség sötét oldala lelepleződik. Már nem tűrhető tovább. Azokszámára, akik továbbra is az idejétmúlt „ember-állat” módjára viselkednek, és a kapzsiság, erőszak, önzőség, bizalmatlanság és kétkedés útját járják, csakugyan úgy fog tűnni, hogy a világ megőrült és a káosz uralkodása alatt áll.


Így hát most még fontosabb, mint valaha is volt, hogy építsétek
belső erőforrásotokat.


Fontos, hogy ezt az energiát az egyensúlyra,békére és harmóniára összpontosítsátok – elsőként saját magatokban, majd össze kell fognotok a spirituális társaitokkal, hogy olyan erőteljes együttműködést teremtsetek, ami képes ellensúlyozni több ezer ember negatív energiáját. Mindez lehetséges számotokra, hisz rendelkeztek a veletek együtt munkálkodó Mesterek erejével.
A tömegek elkülönültek és hatással vannak az önmagukon belül lévő
és az egymás közt meglévő energiákra. Míg ti ezzel ellentétben
összegyűjtitek erőtöket és szétterjesztitek azt a Földön és az éterben
egyaránt, ezzel felnagyítva a felétek érkező pozitív energiát,
biztosítva magatoknak azt, hogy még hatalmasabb mennyiségű pozitív energiát vehessetek fel. Ti is a Földanya horgonyaiként viselkedtek, biztonságos menedéket teremtetek a zűrzavar közepén.


Ne engedjétek meg a félelemnek és a kétségnek, hogy beférkőzzenek tudatotokba.

Amennyiben minden jövőtökre előrevetített negatív eseményt tényként fogadtok el, akkor csakugyan negatív lesz a jövőtök. Minél több ilyen energiát engednek be az emberek a gondolataik közé, melyet aztán igazságként vetítenek ki a külvilágra, annál valószínűbb, hogy ezek a jóslatok valóra válnak.

Emlékezzetek arra, hogy a saját spirituális Mester Lényeteken belül ti is társ-teremtővé váltok azáltal, hogy létrehozzátok az összes pozitív megerősítést, amit ki is mondtok. Ha nem fegyelmeznétek folyamatosan a gondolkodási folyamatotokat és főként az érzelmeiteket, akkor az a határozott lehetőség nyílna meg előttetek, amely által ti is képesek lennétek megnyilatkozni azokról a világkatasztrófával kapcsolatos eseményekről és végzetes jóslatokról, melyeket a jóakaratú emberek terjesztenek. Tudtátok, hogy az átalakulás egy csoda folytán minimális fájdalommal és pusztulással megvalósulhat?

Igen, a Földnek szüksége van a megtisztulásra, és igen, a létezés és a gondolkodás elavult módjait át kell alakítani. De ti és a hozzátok hasonlók, azért ébredtetek tudatotokra és lettetek felhatalmazva, hogy képesek legyetek beteljesíteni ezeket a csodákat.

Számunkra, akik más dimenziókból és birodalmakból származunk, meg van határozva, hogy mennyi segítséget adhatunk legalább az emberiség egy részének engedély és jóváhagyás nélkül.

Ahogy építitek Isteni Tudatotokat, úgy teszitek számunkra lehetővé,
hogy rajtatok keresztül minél több segítséget nyújthassunk számotokra.


Szükségünk van rá, hogy felismerjétek a határtalan lehetőségeteket. Arra bátorítunk titeket, hogy fogadjátok el azt az univerzális igazságot, mely szerint az Isteni Erővel együtt ti is társteremtők vagytok.

Mik a legmerészebb álmaitok? Mit szeretnétek,milyenné váljon a Föld?

Építsétek fel az elképzeléseiteket a fejetekben, tartsátok a szívetekben, töltsétek meg érzelmeiteket az álmaitok iránti vágyakozással, hogy aztán végül a valóságban is megjeleníthessétek és megerősíthessétek.

Az Univerzum minden fel nem használt energiája a rendelkezésetekre áll. Nem elég csupán olvasni és megszerezni a tudást. Nem elég csupán vágyakozni és sóvárogni valami után. Tudjátok meg, hogy istenekké váltok. Minden létezőtökkel hinnetek kell, hogy a tiétek minden jó dolog korlátlan raktára, minden tökéletes dolog csak rátok vár, hogy kérjétek őket, és hogy valóra válhassanak.

Kedveseim, felül kell emelkednetek azon, hogy mit gondoltok jónak vagy rossznak. Magatokra kell öltenetek a semlegesség, az ítéletmentesség köpenyét. Tovább kell haladnotok a tökéletes béke és harmónia tudatosságában, összehangolódva a Magasabb Lényetekkel és a Krisztus-tudatotokkal.

Ne hagyjátok, hogy befolyásoljanak titeket, ne érezzétek úgy, hogy meg kellene védenetek hiteteket másokkal szemben, és azt se, hogy rá kellene akárkire is kényszerítenetek megnövekedett tudatosságotokat. Ha valaki azért fordul hozzátok, mert szüksége van rátok, mert segítséget és válaszokat kér, akkor természetesen segítsétek őt.

De emlékezzetek a Mesterek szabályára: TUDNI, MERNI, TENNI, HALLGATNI.

Ha építitek az erőtöket magatokon belül, erősítitek azáltal, hogy cselekedtek és csatlakoztok a spirituális családotok energiájához, ha elindultok minden pompázatos dicsőségetekben, úgy semmi sem állíthat meg legmagasabb célotok elérésében.

Ez bizonyos. Egyre többen és többen kezdenek közületek összehangolódni a saját belső tudatosságukkal az intuíciójuk, a telepatikus üzenetek vagy a tisztánlátás segítségével.

Amennyiben továbbra is a központba helyezitek és uraljátok a gondolkodási folyamataitokat, akkor mindig kaptok információkat arra vonatkozóan, hogy mit kellene csinálnotok, hol kellene lennetek.

MINDIG A JÓ HELYEN LESZTEK A JÓ IDŐBEN.
Az a célunk, hogy bátorítsunk titeket és hogy biztosítsunk afelől: erőfeszítéseitek meghozzák a gyümölcsüket. Képesek vagytok megváltoztatni a dolgokat. Érzitek már magatokban a változást?Élvezzétek az új tudatosságotok születését és a Földetek átalakulási folyamatát! Tegyétek mindezt egy izgalmas, felemelő élménnyé, hogy az új dimenziókba való utazássá válhasson és a Paradicsom
előfutára lehessen.


A választás a ti kezetekben van. Van egymondásotok: „A határ a csillagos ég.” Mi azt mondjuk nektek, hogy még az Univerzum sem jelenti a végső határt.

Tudjátok, hogy szeretünk titeket, tudjátok, hogy mindig Mihály arkangyal és a Mesterek védelme alatt álltok!

Ronna Herman

 Mihály Arkangyal: A fény szárnyain c. könyv részlet

Jézus szeret engem




Miért nem osztoztok? Eljön a nap és akkor nem a teli zsebetek számít majd, vagy a teli tányérotok. Akkor nem a javaitokat nézik majd, hanem azt, hogy mi van a Szívetekben. „
„Nem a kinézeten múlik, nem is a nagy tetteken, csakis egyedül a Lelkeden”

HIHETETLEN - GONDOLATÉBRESZTŐ II. - KILÉPNI AZ ÁLOMVILÁGBÓL


Itt és most







Az Itt és Mostban való Tudatos Létezés tanfolyama az maga a saját életed.
Az élethelyzeteid, szituációk, helyzetek, az emberek, akikkel találkozol, akik körülvesznek: mind-mind megnyomnak Benned egy gombot, mely felszínre hozza azt a viselkedésmintát, gondolatmintát, aminek az elengedése időszerűvé vált.
Ez újra és újra megtörténik, újra és újra, mindaddig, amíg el nem engeded.
Érdemes felfigyelned erre, megnézni, vajon miért ragaszkodsz még mindig ahhoz a 3D-s energiamintához?
És ezt a játékot játszod mindaddig, amíg már semmilyen 3D-s minta -elvárás-gondolat-érzés nem tud kimozdítani a Harmóniádból és képes vagy Tudatosan megtartani magad a Belső Középpontodban az Itt és Mostban, a Jelen Pillanatban.
Ez a Tudatváltás.
Csodás Utazást, csodás Megéléseket és Csodás Pillanatokat a Létezésben:-)
Az alábbi ír áldással köszöntünk Téged:
"Az út emelkedjen lábaidhoz,
a szelet mindig hátba kapd,
arcodat napfény melengesse,
földedet lágy eső öntözze,
s amíg újra nem találkozunk, 
Isten hordozzon puha tenyerén"

Balogh Béla - Elfojtott érzelmek következményei