2015. január 19., hétfő

Két csakrás rendszertisztítás,- A szív tengelyének átalakítása.

Bizonyos tudatfejlesztő technikákat nem árt sűrűn gyakorolnotok és alkalmaznotok, hogy az illúzió fátyla újra ne nehezedjen rátok, és rejtse el előtettek az igazságot. Átadunk egy új technikát.

Két csakrás rendszertisztítás:      
A párban kapcsolódó csakrákat együtt tisztítsátok és hangoljátok össze, hogy egységet alkossanak és egymáshoz kapcsolódhassanak. A korona és a gyökércsakra mivel párban kapcsolódik és egy energetikai rendszert alkot, fontos, hogy megfelelő hatásfokon működjön
A két csakra egy rendszert köt össze, amely főtengelyt, energetikai tartóoszlopot alkotja,- a szilárd vázat. Ezért fontos, hogy a két csakra között átjárhatóság legyen.
A fő energetikai vezetékben a KÁ,- ban ne legyenek lerakódások, energetikai blokkolások.
Mindenképpen fontos és elsődleges alapvető dolog, ennek a rendszernek a tisztántartása és megerősítése, átjárhatósága.   
Mivel energetikai tengelyeteket ennek a rendszernek a segítségével tudjátok megszilárdítani, és az ÉG és FÖLD tengelyével egyensúlyba állítani, ezért most az eddigi gyakorlatokon kívül, egy újabb technikát adunk át nektek.

- Bizonyos lazítási technikák elvégzése után, figyeljétek meg a korona és a gyökércsakra forgási irányát és sebességét,- próbáljátok egyensúlyba hozni.
Egyforma forgássebességűre hozni mindkettőt, hogy egyik se pörögjön gyorsabban a másiknál.
Ez azért fontos, mert ha nem egyformán működik, akkor az energia-felvétel és a leadás sem egyformán történik meg.
Figyelmetek odairányításával egyensúlyba tudjátok hozni a rendszert. Ezt a gyakorlatot többször meg kell ismételni, hogy eredményt érjetek el.
Lehet, hogy először kellemetlenséget éreztek, mivel nem egyforma a forgási irány,- ez megnyilvánulhat a fejtetőn érzett nyomásban, és a végbél táján feszítő, feszülő érzéssel.
A Központi Forráshoz csatlakozva, a Fény magatokba hívása által, mossátok át ezeket a területeket. Egészen addig öblítsétek Fénnyel, amíg a kellemetlen érzés nem szűnik meg.
A Fény egy idő után beállítja a forgás sebességét és az irányt. Ha a gyakorlat közben hányinger lép fel, vegyetek mély lélegzetet és fújjátok ki amíg el nem múlik, de semmiképpen sem maradjon félbe a gyakorlat.
A korona csakrán keresztül beáradó Fény, belép a KÁ testbe, a fő energetikai tengelybe, és átmossa az egész energiacsatornát.
Ha valahol elakadást éreztek, többször,- újra és újra indítsátok el föntről a Fényfolyamot, hogy kellőképpen át tudja mosni és ki tudja mozdítani a helyéről , majd meg tudjon szűnni az elakadás. Ha valahol elakadás van KÁ,- ban, akkor azon a területen több mint valószínű, hogy a testben lévő szervekben is akadozik az energiaellátás. Mindenképpen fontos, hogy könnyen átjárható legyen a rendszeretek, ezért ha egy alkalommal nem sikerül, ajánlatos többször megismételni a gyakorlatot.
Úgy tudjátok a legjobban ezt elképzelni, mintha egy tölcséren keresztül, víz helyett Fényt öntenének a koronacsakrátokba,- és ez a Fény, folyamatosan áramlik lefelé a KÁ,-n keresztül a gyökércsakráig.
Ha közben elakadás van, akkor újra kell indítani a folyamatot.
A gyakorlat közben nem árt sűrűn be és kilélegezni, hogy könnyebben átjárható legyen a terület,- és az esetleges energia-lerakódások, torlódások, blokkok,- a légzés által könnyedébben feloldódjanak és eltávozzanak.
A gyökércsakrához érkezve,- kiegyenlítődés által automatikusan egyensúlyba kerül a két energetikai rendszer. Ha beállítottátok és egyensúlyba hoztátok a központi rendszereteket, és az itt elhelyezkedő csakrákat,- akkor is tanácsos megismételni naponta a gyakorlatot, mert akármilyen külső hatásra újra kimozdulhattok az egyensúly állapotából, és ezt a csakrarendszeretek is visszatükrözi.

A szív tengelyének átalakítása:

A szívcsakra területe, az energetikai rendszeretekben szintén fő beállítási tengelynek felel meg, ezért nagyon fontos, hogy fokozott figyelmet fordítsatok rá.
Az egész energetikai rendszeretek egy körben kereszt szimbólumot zár be. 
A függőleges vezeték a KÁ csatorna.
A vízszintes vezeték a központi tengely (szívcsakra területe), be és ki áramlása.
A kör központi része,- a központi tengelyt foglalja magába (szívcsakra), amelynek minősége bizonyos mértékben áthelyeződik az elosztó csakra (napfonat) területére is.
A vízszintes központi tengely beállítását, a szívcsakra egyensúlyi elosztása állítja be áramlása során.
Belégzések által testetek bal oldala aktiválódik és helyeződik egyensúlyba, kilégzések által pedig a jobb oldal helyeződik egyensúlyba. Ezért fontos, hogy milyen fokon figyeltek a légzésetekre.
A szív egy cirkulált rendszert hoz létre, és szervesen kapcsolódik a főtengelyhez a KÁ,- hoz. Ha mind a két rendszer tisztasága kellően megfelelő, akkor egyensúlyban vagytok, jól érzitek magatokat. Ha valamelyik rendszerben eltolódás van, akkor már nem megfelelő az egyensúlyi állapot.
A szívcsakra és vele együtt a központi tengely egyensúlyba hozását, önmagatok elfogadásával, és feltétel nélküli szeretet megélésével és áramoltatásával tudjátok kiegyensúlyozni.

  Végezzétek el a következő gyakorlatot:    
Lélegezzetek mélyen be, a tudatosságotokat a szívetekre irányítsátok.
Tartsátok bent a beszívott levegőt amíg jól esik, ezalatt ez a terület megtelítődik oxigénnel. Kilégzésnél pedig szétáramlik a jobb oldalon lévő terület felé, a körkereszt vízszintes része felőli oldalra,- majd függőleges áramlással becsatlakozik az elosztó csakrához, - és ott aktiválva az energiát, szétsugárzik vízszintes irányban mindkét oldal felé. Olyan mintha egy kettős keresztet nyilvánítanátok meg magatokban, csak itt az alsó vízszintes szára a keresztnek egy kisebb energiapályát foglal magába.
Tehát a két csakra, - a szív és az elosztó csakra,- lelketek megélése, befelé figyelés,- a Krisztusi végtelen szeretet megélése és befogadása által összekapcsolódik és a kettő közt egy különös áramlás jön létre.
A Krisztusi Fény (a szívből) megvilágítja az elosztó csakrában lévő belső napot.
Olyan mint egy áramvezeték, amelyik működésbe hozza az izzót.
Ha ezzel a gyakorlattal végeztetek, akkor figyelmeteket újra irányítsátok a KÁ,-ra.
Most semmi mást nem kell tenni, csak a függőleges energiapályára figyelnetek.     
Koncentrált figyelmetek által, újra aktiválódik az itt lévő energia,- tartsátok meg egy kis ideig ezt az állapotot.
Majd figyelmeteket újra irányítsátok a vízszintes tengelyre, - aktiváljátok figyelmetekkel.
Most egyszerre aktiválódik a két központi rendszer.
Mélyen lélegezzetek be, mossátok át oxigénnel a testeteket, kilégzésnél pedig árasszátok szét.
Terjesszétek ki magatokat, mossátok át Fénnyel, pránával energiatesteiteket, és kapcsolódjatok hozzá a végtelen Egységhez, a Teljességhez.

A Hathorok útmutatása alapján a fenti írást lejegyezte:
ÁhimRé- Feketéné Lendvai Katalin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése