Ugrás a fő tartalomra

Kinyilatkoztatás 2015.12.21.Az alábbi szöveget egy fehér gyertya meggyújtása mellett, hangosan a megadott időpontban, tiszta szívvel és lélekkel nyilatkoztasd ki, így csatlakozol az EGY-s-Ég-hez. (A szöveg megjelenítéséhez kattints a "TÖBB" feliratra) Kinyilatkoztatás 2015. 12. 21.

Mindenható Teremtő Öreg Isten és Nagyboldogasszony Anyánk a Fényben. Köszönjük és tudjuk, hogy ti bennünk vagytok, és mi bennetek vagyunk, és mi egyek vagyunk a Fényben és egyek vagyunk a Teremtésben.
Korona csakránkon keresztül, csatlakozunk az Univerzum végtelen szeretetéhez és teremtői energiáihoz.
Most pedig azért, hogy tisztán kérhessünk, tisztán teremthessünk és szabadok lehessünk, bocsássunk meg önmagunknak és mindenki másnak:
Megbocsájtok magamnak tiszta szívemből és szabad akaratomból az eddigi összes életeimben elkövetett tévedéseimért és a jelenlegi életemben elkövetett összes tévedésemért, mert így szabad vagyok.
Most pedig megbocsájtok mindenkinek tiszta szívemből és szabad akaratomból, az eddigi összes életeimben és a jelenlegi életemben mindenkinek, aki ártó szándékkal közelített felém és a magyarság felé, hogy ők is szabadok lehessenek. A magyarok Öregistenének áldását kérem rájuk és a végtelen szeretet legyen velük.
Eljött az idő, mikor arra kérjük Mindenható Teremtőnket, hogy a szavak, melyek kinyilatkoztatásra kerülnek most általunk, legyenek az Ő szavai, és Nagyboldogasszony Anyánkat pedig arra kérjük, hogy fogadja be e szavakat, hogy megbocsájtásunk által megszülethessen az Új Nap.
Minden átok, minden fogadalom, minden negatív erő, mely bilincsként fogja a magyart és leköti szárnyait, az Új Nap fénye által az Univerzumban alakuljon át, legyen belőle végtelen szeretet, végtelen egészség, végtelen bőség, béke, harmónia, a magyarság és az emberiség számára!
Most pedig arra kérünk téged Teremtőnk, halld gyermekeid szavát, kik tiszta szívből, szabad akaratból kinyilatkoztatják, hogy készen állnak befogadni és elfogadni a végtelen szeretetet, a végtelen egészséget, a békét, a harmóniát, a hosszú életet, a végtelen bőséget és minden olyan energiát, mely által a magyarság és általa az emberiség felemelkedik. 
A Fény által kerüljenek harmóniába a férfi és a női energiák, legyen újra egyensúly férfi és nő között. A férfi tudja megélni férfiasságát, a nő tudja megélni nőiességét, a hűség újra erény legyen. A férfi és a nő tudjon újra kéz a kézben járni, tudjanak szerelemmel egymás szemébe nézni, s a szerelem energiája töltse be minden napjukat. Teremtsenek újra tiszta szívből és szerelemből, hogy közös döntéseik által bölcsen irányíthassák életüket.
Legyen így, most!
Megköszönjük és hálát adunk Teremtő Öregistenünknek, Nagyboldogasszony Anyánknak, hogy meghallgattátok szavainkat és kéréseinket, hogy az általunk kinyilatkoztatott és a bennetek megfogant és megszületett egy gondolat, egy akarat, egy cél megvalósul.
Legyen így, mert így van!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…