2015. október 16., péntek

Októberi energiák - Egység Október 16.-29.-ig.






Egységből indulunk, egységbe érkezünk. Mindenhol ott van bennünk és ott van körülöttünk is. Sosem vagyunk egyedül, sosem vagyunk másként, mint teljes egységben. Rend van a Mindenségben és ez a rend működtet mindent. Működése egységes, rendezett, mindennek és mindenkinek meg van benne a saját helye. Amikor mi magunk a helyünkön vagyunk és önmagunkkal azonosulunk, akkor bennünk is egység érzése van, azt éljük meg. Amikor ezt valami miatt elengedjük, vagy megkérdőjelezzük, felborul a rend és azzal együtt felborul minden. Elveszítjük egység érzésünket, és ennek megfelelően megjelennek a kétségek, kérdések, bizonytalanságok, félelmek.
Hogy történhet meg mindez?
Úgy, hogy nagyobbnak, többnek, jobbnak gondoljuk magunkat annál, akik vagyunk és nem valódi Önmagunkkal azonosulunk, hanem azokkal a személyiség jellemzőkkel, amikkel éppen azonosulunk. Szerepekkel, tulajdonságokkal, viselkedéssel. Igen ám, csak ezek nem mi vagyunk, legalábbis nem valódi, igaz önmagunk. Ez az a valaki aki igyekszik megfelelni, teljesíteni, nem félni, nem aggódni, képes, akar és tud bármire válaszolni. Azért, mert azt hisszük, hogy ha feladjuk magunkat, akkor biztonságban leszünk, azért a gondolatért feladjuk az Egységünk. Feladjuk Önmagunkat, és onnantól csak szorongunk, félünk. Fény helyett, mindenbe árnyékot vetítünk. Megkezdődik az Ördögi kör, sosincs vége, soha nem ereszt, soha nem szabadulsz. Ez az illúzió, a valódi helyett, ez az ami ilyenkor működtet, éltet.
Vannak olyan dolgok, melyekbe érdemes újra és újra energiát tenni, és vannak olyan dolgok amiket érdemes elengedni, feladni. Feladni oda, annak, aki nagyobb nálunk, aki jobban tudja, hogy mi hogyan lesz jó, és mi hogyan van rendjén. A Mindenségben rend van! – ebben mindig biztosak lehetünk. Nincs olyan, hogy valami vagy bármi hiábavaló küzdelem lett volna. Minden cselekedetünk, tapasztalásunk részét képezi. A Lélek tapasztalni jött a Földre, nem dönthetjük el és nem ítélhetjük meg, hogy az adott tapasztalás jó-e nekünk. Azt tudhatjuk, hogy utunkat képezi, és ezáltal válhatunk azzá, akik igazán vagyunk.
A most következő időszakban lehetőségünk lesz arra, hogy szembenézzünk önmagunkkal, levessük álarcainkat és megnézzük, hogy KI az, aki ott van az álarcok alatt. Ki az, aki eljátssza a szerepeket, aki válaszol mindenre? Ki az az önmagunk, aki magában hordozza az Egységet, aki feladta a valódit az illúzióért cserébe…
Eljött a szembenézés ideje. Álljunk be képzelt tükrünk elé és kezdjük el levetni álarcainkat, szerepeinket, mindent ami nekünk az illúziót jelenti, a valódi helyett. Lássuk meg, hogy bár elfelejtettük, de ott van bennünk az Egység érzése. Idézzük fel!
Emlékezzünk! Emlékezzünk a következő időszakban az Otthonra, arra a helyre ahonnan elindultunk egyszer. Emlékezzünk a családra ahova megérkezhettünk. Fedezzük fel, hogy sehol sem voltunk magunkra hagyva, sosem voltunk egyedül. Valaki mindig ott volt velünk, valaki mindig bennünk volt, aki emlékeztetett: Egységből-Egységbe érkeztél, megérkeztél a Földre.
Ebben az elkövetkező pár napban fókuszáljunk arra, hogy lássuk meg a valódit az illúzió helyett, és amikor meglátjuk ezt, akkor emlékeztessük magunkat, ami a pillanatban történik, az az Egység tükröződése.
Emlékezzünk, hogy Szellemi otthonunkból, tapasztalni születtünk a Földre. Többek vagyunk, mint halandó emberek, halhatatlan Lelkek vagyunk, akik sok-sok tudással és tapasztalással rendelkeznek. Fejlődni, tanulni, tapasztalni jöttünk, hogy így lehessünk egyre teljesebbek. Amikor elmegyünk, akkor magunkkal visszük mindezt, így a nagy egész részévé válva mi is gazdagítjuk tovább az Egységet.
Élj igazul, őszintén, kérdezz és a választ fogadd be! Legyen nyitva a szíved és szeress! Keresd meg önmagadat, saját helyedet és saját Egységedet! Fogadd el végre mindazt, amit szántak neked! Már itt vagy, megérkeztél, vedd észre! Most is Egységben vagy, de vajon kinek-minek az Egységében?
Otthonról, hazafelé tartasz, ébredj végre tudatára…ÉBREDJ!
Egységes Fény vagy…VILÁGÍTS, mutass utat! Mostantól legyen igaz, valódi a Fényed, légy Önmagaddal valódi Egységben!
Szeretettel és Fénnyel telített, csodákban és tapasztalatokban bőséges mindennapokat kívánunk nektek: Andi & Aletta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése