2015. augusztus 31., hétfő

Ősz: A beteljesülés időszaka









Ha úgy érzed, mintha egy úthenger ment volna keresztül Rajtad, semmihez nincs kedved, és legszívesebben elbújnál egymagadban, hogy senki ne találjon Rád, akkor fogadod a most érkező energiákat. 
Mondhatnánk azt is, hogy életedben egy új szakasz kezdődik. A változás iránya attól függ, eddig merre haladtál, és most milyen változások mellett döntesz. Egy gyors, beteljesülésekkel teli őszben lehet része annak, aki a fejlődést választja, és tudatosan, napi szinten dolgozik magán.
Az ősszel elégtételt nyerhetsz, bekövetkezhetnek olyan dolgok, melyekre évek óta vársz. Melyek évekig arra ösztönöztek, hogy fejlődj. Az ősz a beérés időszaka lesz. 
 Aki az év első felében tudatosan vetett, az nemsokára arathat. Illetve mindenki aratni fog, csak nem mindenki azt, amit szeretne. 
Azt nem mondom, hogy könnyű lesz. De azt tudom, hogy minden helyzet magába foglalja a gyors megoldásokat, így most sokkal nagyobb sebességgel fejlődhetsz. Lehetne ennek az időszaknak a jelszava: "Aki keres, az talál" vagy "Aki zörget, annak ajtót nyitnak". Most különösen igaz, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Aki megoldást akar, megkapja. Tudom, dolgozni kell érte. De az ősszel megoldásra kerülhet BÁRMI. Nem kell tovább vinni az évek óta cipelt terheket, melyek súlya alatt már félig összerogytál. Holnap megújult erővel indulhatsz valóra váltani álmaidat. Csak döntsd el, hogy nem beletörődsz és nem feladod, hanem addig kutatsz, míg megtalálod a megoldást. 
 Az ősz a párkapcsolatokban is harmóniát hozhat. Az emberek egyre jobban vágynak a nyugalomra, békére, az otthon melegére. Vágynak az igazi, valódi szeretetre. Megnyugszanak és egyre inkább megadják magukat az érzéseknek. Egyre több stabil, életre szóló kapcsolat köttetik.
 Ma szánj egy kis időt arra, hogy letisztázd magadban, mire vágysz igazán. Mi az, amit szeretnél stabilizálni az életedben. És vajon mi az, amit még mindig nem tudtál szélnek ereszteni mindahhoz, hogy ezt elérd!?
Forrás: http://elozoeletek.blogspot.hu/2015/08/osz-beteljesules-idoszaka.html



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése