Ugrás a fő tartalomra

Újholdas ima az egységért, összefogásért, és otthonra találásért- július 16-ánA napokban sok ellentétes, és negatív érzelmektől sem mentes bejegyzést olvastam a Facebookon a bevándorló kérdéssel kapcsolatban. Azt figyeltem meg, hogyha ellentétes vélemények találkoznak, olyan indulatok jelentkeznek, amit a „társalgás” résztvevői már nem tudnak szelíd keretek között kezelni, és azonnal elkezdődik egymás címkézése, elutasítása, leszólása.
Amit szerintem első sorban érdemes látnunk, hogy az egész kérdés egy nagyléptékű manipuláció része, aminek a célja, hogy elterelje a figyelmünket az igazán fontos dolgokról, meghiúsítsa, hogy egység és harmónia alakuljon ki, és hogy félelemben tartson bennünket. Bármi is a véleményed ezzel a kérdéssel kapcsolatban, én nem ítélem meg, az a te igazságod. Amit viszont látni érdemes az az, hogy ahogy negatív érzelmeknek adod át magad ezzel a kérdéssel kapcsolatban, akkor éppen a hatalom célját szolgálod.
A „ cirkuszt, kenyeret” játék modern kori tanúi vagyunk, az egész provokációt a hatalom hozza létre, és előrelemodellezi a reakcióinkat. A gladiátorok jelen esetben a menekültek, és mi európai polgárok ülünk a páholyokban, és fújolunk, vagy éppen éljenzünk.  Mindenki a játszma részese.
Kicsit magasabb tudatossági fokról szemlélve a dolgot, eszünkbe juthatnának más megoldások, mégha nem is látjuk a jól megszokott kereteink között megvalósíthatónak. Elképzelni azonban el lehet.
  • Mi lenne például, ha ez a helyzet egy nem mindennapi összefogást hozna létre köztünk?  Attól, mert ez egy manipuláció, attól még van, és foglalkoznunk kell vele.
  • Mi lenne, ha türelmesen és segítőkészen állnánk a kihívások elé. A menekültek jönnének, mi segítenénk, és továbbmennének, hiszen nem Magyarország a valódi célpontjuk.  
  • Mi lenne, ha mindenki megtalálná a helyét a boldog élethez, békében?
  • Mi lenne, ha gyakorolnánk az összefogást?  
  • Milyen megoldás lehet még, amit eddig nem láttunk meg?
Az attitűd, ami nélkül a Vízöntő korban nem érdemes élni az, hogy lásd meg a másik emberben önmagadat. Ha valódi változást szeretnénk, és létrehozni a kritikus tömeget, ami a változáshoz kell, akkor akár össze is foghatnánk. Például imádkozhatnánk. Ha mindenki tudatában lenne az ima erejének, akkor szerintem sokkal gyakrabban merülnénk bele ebbe a csodálatos tudatállapotba.
„Imádkozz, és adj Istennek egy esélyt, hogy tegyen. Az ima működni fog! „- Yogi Bhajan
Az ima akkor jó, ha:
  • a szívedből jön, és őszinte
  • imádkozás közben megkéred Istent, hogy imádkozzon érted, értünk
  • belátod, hogy Isten mindenben ott létezik, és nincs különbség az Önvalód, és a Végtelen között
  • ima közben egy magasabb rezgésszintre emeled magad, és belépsz az Ismeretlen részedbe
  • a szándékaidat projektálod, vetíted ki közben minden egyes szívveréseddel, és gondolatoddal.
Közös imádkozást hirdetek az éteren keresztül. Ezen a héten Újhold van a Rák jegyében, ami az otthont, hazatalálást szimbolizálja.

Újholdas ima az Egységért, Összefogásért,
és Otthonra találásért

Az ima időpontja az Újhold születésének az időpontja. Július 16 -án, csütörtökön, hajnali 3:24-kor.
Igen, ha rész szeretnél venni benne, akkor fel kell ébredned ebben az időpontban, és húsz percet az ima állapotában tölteni. Újhold lesz, így most érdemes megkezdeni bármely tisztító, megszabaduló szertartássorozatot a saját elavult mintáinkból.
Kérlek, csatlakozz az imához, ha egyetértesz az alábbi ima szövegével:
Istenem, imádkozz értünk, hogy szeretetben és egyetértésben oldjuk meg a dolgainkat, és ezáltal megtapasztalhassuk, hogy a dolgok könnyebben és egyszerűbben elrendeződnek, mint valaha gondoltuk.
Olyan Végtelennek kell lennünk, mint amilyen te vagy. Tégy minket oly naggyá, fényessé, együttérzővé, áldottá, és gyönyörűvé, mint amilyen te vagy.
Hadd tudjuk szolgálni önmagunkat és egymást.
Hadd lássunk csodákat.
Hadd tapasztaljuk a jólétet és az összefogást mindannyian.
Add meg a szeretet erejét, hogy szolgálhassunk.
Add, hogy békében és szeretetben élhessen mindenki azon a helyen, amit az otthonának érez.
Találkozunk tehát 2015. július 16-án 3:24-kor az éterben körülbelül 20 percre, és imádkozunk. A fenti imát, vagy bármilyen szívből jövő imaszöveget elmondhatsz. A kezed legyen imatartásban a szíved előtt, és befelé figyelj, csukott szemmel. Többen is összeülhettek csoportban, ezzel csak nő az ima ereje.
„Az ima az elme ráhangolása egy magasabb tudatossági szintre és az Ismeretlenre.”- Yogi Bhajan
Iratkozz fel a blogértesítőre, ha szeretnél a jövőben is értesülni hasonló összefogásról, vagy bármiről, ami hozzájárulás lehet az életedhez.
Feliratkozni a www.teljessegviraga.hu oldal bal felső sarkában lévő mezőben tudsz.

Szeretettel,

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…