2015. július 12., vasárnap

Ősi csakra-energiaközpontok nyílnak vissza…





A változások évének második felébe átlépve egyre határozottabban nyomnak az erők, hogy magunk mögött hagyjuk és elhagyjuk azon régi, vaskori mintáinkat, melyek már nem kompatibilisek az új, aranykori életminőség rezgéseivel, frekvencia tartományaival. Éppen az átalakulás kellős közepében lebegünk évek óta tartó lélekmunkánkat tekintve. Számtalan sebet meggyógyítottunk és számtalan blokkot feloldottunk.

E forduló pontban érezzük már az átalakulást. Az elmúlt évek mélylélektani ösvényén haladva mintha mázsás súlyok és terhek szakadtak volna le rólunk, megürülés és kiürülés történt volna az energetikai mezőinkben, mintha üressé váltunk volna kívül – belül, könnyűvé, lebegővé…
Ez történt. Azon lélek-sérülések, félelem-blokkok, melyek megkövesítettek, elnehezítettek, megkötötték lelkünket az anyagban, immáron javarészt feloldódtak. Újabb rétegbe érkezünk, ahol sejtszintű és DNS szintű már az átalakulás. A transzmutáció zónájába érünk, amikor is az új minőségek betöltése és feltöltése kezdődik meg. Elindulunk egy új úton, ahol az újra építkezés kezdődik. Erősebbek vagyunk már energetikailag, mert a tapasztalat már a miénk: átéltük és megéltük, sőt át is égettük magunkon.
Ahogyan a rezgéseink a saját energetikai mezőnkben (bennünk) emelkednek, úgy emelkedik Gaia energiamezőjének a rezgése. Mi, akik itt élnek a Földön, saját rezgéseink emelésével emeljük Gaia mágneses terét és morfogenetikus mezejét.
Az igaz és tartós változás mindig belülről történik…
A tér megtisztulásában (rezgések emelésében) lehetőség nyílik, vagyis újabb és újabb kapu nyílik egyre magasabb rezgésű és tudatosságú fénylények, csillaggyermekek megérkezéséhez. Természetesen ez a folyamat már tíz évekkel ezelőtt elkezdődött, és ahogyan tisztulunk egyre tisztább tudatú, egyre spirituálisabb minőségek válnak kompatibilissé Gaia terével, az itt élők téridejével.
Ám, mi magunk is az átalakulás spiráljában visszavesszük magunkhoz azon csillag – magunkat, melyet a vaskor mély álomba szenderített. Időkkel ezelőtt eltömődött energiaközpontok (csakrák) nyílnak, újabb és újabb színtartományokkal és fénysugarakkal kapcsolódunk. A színek és a fények frekvenciák, vagyis minél többféle színt érzékelünk, az, az érzékeink finomodását jelenti. Spirituális képességeinket és érzékeinket mindannyian saját lélek-gyógyulásunknak köszönhetjük, amiért mi magunk dolgozunk meg. A spirituális érzékeléseink finomod&aacut e;sa saját lélek-alkímiánknak köszönhető, mert a spirituális képességeink megnyílása is egy belülről történő átváltozás, belső folyamat, az átalakulás következménye.
Tehát a megerősödés és feltöltés indul a második félévben, azonban tudnunk kell emellett azt is, hogy eme felemelő és újraépítő erőben kíméletlenül kiégnek azon minták és energia - lenyomatok, amelyek mélyen még bennünk vannak, és még vaskori blokkot, megrekedést eredményeznek. Kiégnek azon minták, melyek nem kompatibilisek az aranykori jelenlét minőségével, frekvenciáival. Mint az utolsó cseppek kifacsarása…
Kristályfény33

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése